Foorum
1
2
2013-02-07 18:21
ei tahaks enam vastata siia teemasse, aga mitte vastamine tähendaks väära arvamuse peale jäämist. seega pean sekkuma.
demagoogia on üks pagana vana tegevus, fredy. lausa omaette teadus. sama on ka valetamise ja silmakirjalikkusega. halb käitumisharjumus. saa neist lahti.

mis kogemuste kirjeldamisse puutub, siis kas sellest peaks järeldama, fredy, et sul on need kirjas? ma nagu ei leidnud sinu postituses lauseid, mis oleksid kirjeldanud sinu isiklikke kogemumusi autos seksimises. sa räägid meestest ja naistest (peamiselt tasulitest), kuid mitte endast. kas sinu vastusest peab saama aru nii, et sinu kogemused autoga piirduvadki ainult teenust pakkuvate neidude esiistmel rahuldamisega?

endal otseselt autoga seotud kogemusi pole. ei ole ka praegu plaanis. ehk rahuldas see vastus sind.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 18:51
Ooojaaa Utha. Mul on väga ja väga ,väga palju kogemusi autoseksi osas ja.... Mitte tasulistega !
Silmakirjalik? Milleks või miks? Jahh, võiks ja tahaks rääkida rohkem kui saaks , aga ei saa..... SUHTES ON ALATI KAKS POOLT. Onjueksole
Enda eest räägiks aga see jutt oleks pooliks, teist poolt sisse tuua ei saa....Tema ei tea, et siin olen.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 19:48
peseme aga mustad sokid uuesti valgeks
ma ei hakka siin sinuga isiklikuks minema, aga sellest arvamusest, et sa silmakirjalik oled, ma ei tagane.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 19:54
Näidake mulle üks inimene, kes ei ole silmakirjalik!!
Jällegi on see puhtalt tõlgendamise küsimus.
Dünaamilise ja staatilise maailma kokkupõrge.
Aga mõelge, mida me ilma internetita teeks? Kratsiks tänaval teineteisel silmad peast või annaks kodus mehele/naisele peksa?

Autoseks on spontaanne kiresööst.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:07
Küsimus meestele.

Kas on teile kunagi mõni naine pakkunud roolikeeramise ajal suusexi?
Kontekstis, teie olete juhtival kohal liikluses, temake istub kõrval istmel ja ühel hetkel nööbib temake teie püksid lahti ja lihtsalt teeb teile suusexi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:09
Ei ole. Usutavasti ma keelduksin sellest. Kaht olulist asja korraga hästi ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:14
Sheeba. TEHTUD!
(püsikiiurse hoidja on hea vidin)

Aga proovi sa siis sõita, kui tagaistmel hakkab naine endale näpuga tegema. Tahavaate peegel on ka vist sellepärast välja mõeldud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:17
Parma, aga tead sa mõnda meest, kes sellisest ekstreemsusest vabatahtlikult loobuks

No ja kui see on sul kogetud, siis millised olid emotsioonid?
Kui me hakkame autot sedasi vaatlema, siis leiab veelgi juppe, mis ainult "sellepärast" autole juurde on lisatud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:22
dünaamilise ja staatilise..... mis asi?
meeldivalt keeruliseks aetud arvamus, millest ei saanud midagi aru
aga teie arutage aga auto teemal edasi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:23
Väheste sõidukogemustega, libe tee, võõras linnas. Siis vist läheb mõnel mehel miki peitu.

Ega see midagi teistmoodi, tavalisest tugitooli suuseksist ei ole. (till peab lihtsalt pikem olema)

Kunagi nooruses sõitsime vana Datsuniga. Tollel olid amordid läbi. Vot see oli valulik. Nii temakesele kui mulle
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 20:29
Utha küll sa aru said. Ega sa rumal ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 01:54
seks autos - vahel erutav kogemus ja midagi erilist peale magamistoa voodi, vahel aga lihtsalt mugavaim võimalus kiireks kähkukaks
pigem aga siiski vabameelsemate inimeste tunnus, sest tegu on siiski küllalt avaliku kohaga, mis ei ole just kõige mugavam koht. sõltuvalt auto parkimiskohast võib keegi ju alati peale sattuda, erinevalt nelja seina vahel askeldamisest, ning sõltuvalt autost ei ole mugavust ja ruumikust ka just väga palju.
aga kes suudab unustada ümbritseva, lihtsalt kirele anduda ja partnerit nautida, see neid miinuseid ei märka
pigem on just seks autos, see mis on võimalik igal pool ja iga kell, ning sõltuvalt kohast lisab just vürtsi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 07:53
roolitaga, päris huvitav kogemus kunagi ristmikule jõudes oli piinlik kõrvalauto suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 10:18
Utha,

Oi kuidas ma tahaks kirjeldada kõiki oma seike mis puudutavad autoseksi aga kahjuks ma ei ole nii rumal.
Alles eile oli üks teabepäev lastele, kus räägiti pikalt - "iga tehtud liigutus internetis jätab sinna jälje ja kõik alla laetud pildid jäävad sinna väga kauaks ajaks." Siin on ka mõni täiskasvanud , kes võiks ennast selles vallas kurssi viia . Ei viitanud Utha nüüd sinule.
Ja silmakirjalikud on siin kõik, kes pole oma kontole lisanud oma õiget identiteeti (ees,perekonnanimi ja isikukood) .
Me oleme siin inkognitod , ka sina Utha oled silmakirjalik, esined siin kellegi teisena kui sa tegelikult oled, rääkides pooltõde.
Ära võta kõike siin kirjapandud nii hinge, elad lihtsalt kauem ja õnnelikumalt, parmal on kuradima õigus, kui poleks internetti siis kratsiks me tänavalt teineteisel silmad.
Utha, kui sa võtaksid mul bloki maha, võiks sulle ju privaatselt kirjutada väga pikalt enda autoseksi seiklustest ...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 10:20
Vabandan avalikult Utha ees, eksisin, pole blokki .Minu viga.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 10:35
Seda ma küll aru ei saa, milleks ikka avalikku tähelepanu kardetakse. Klubides võid ikka naise kuumaks kütta ja oled ta käes niikui kalts, musitamine ei loe ju midagi, mida sust arvatakse. Muidugi on vist piinlikust tekitav, sest kasutatakse sõna tensik aga siingi on halvustamise vastu rohtu, "Pole ma teid nännu!"
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 10:57
fredy, silmakirjalikkuse teema erutab sind viist liigagi.
miks sa sellest kõigest mulle rääkida püüad? kas ma küsisin? mind ei huvita su enesepaljastused. tegelikult pakub mulle sinu isik väga vähe huvi, kui üldse.
ja mil moel ma "ka" silmakirjalik olen? kas sa püüad minust kaasosalist teha?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:11
Ma pole üldse vaenulik ja tülinorija, kui selleks pole just otseselt põhjust antud ja kui tunnetan et inimene on ikka väga kõva peaga, ei vaidle ega argumenteeri. Elu on õpetanud.
Ja Utha, sina ka tähendab ikka seda, et oled sama silmakirjalik kui kõik siinsed foorumis olijad.

Mulle ikka pole siiani veel selgeks saanud, mis on sinu missioon siin ihas? Sulle käivad nagu hood peale, vanasti kaitsesid nõrgemaid nüüd aga sekkud teemasse milles sul kogemused puuduvad või midagi öelda pole. Igavus, üksindus?
Ja ära hakka nüüd jälle otsast peale,et mida ma olen siia kirjutanud , küll kirjutan. Enne küsin teise osalise käest ja siis kirjutan
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:17
Joppenpuhh, nagu teduskonverentsile oleksin sattunud Arutelud, sõnavõtud, eesmärgid ja lörriläinud plaanide analüüsid
Ei mingit seksi autos, ega auto taga silmakirjalikkus kumab vaid vastu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:26
fredy, püüa nüüd täiseas olevale mehele kohaselt käituda ja lõpeta ära see, mida sa siin praegu jätkata üritad. ma ei ole huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:30
Ma olen väga spontaane ja emotsionaalne inimene, seega, on mul just palju selliseid seksuaalseid kogemusi mis väljaspool voodit.
Ei ole kõige värvikam aga on piisavalt pikk aeg juba möödas ja väha tõenäoline,et see inimene satuks just seda teemat lugema, kui ta peaks ka siin ihas olema.
Juhtus Tallinn-Tartu mnt. Nagu ma juba mainisin, olen väga spontaane ja seks ei vali kohta. Sõitsin Tartusse ja tekkis soov oma kalli inimeseda seksida, kuid Tartus oli vaja kella peale kohal olla. Olime kolmekesi.Peale minu oli autos 2 naisterahvast.
Protsessi ei kirjelda aga pärast ütles "autojuht" kes rooilis oli, et imelik tunne oli sõita , auto nagu läks edasi ja siis tõmbas keegi ta jälle tagasi....Autol mõistagi toonitud klaasid, kaasliiklejaid me ei terroriseerinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 11:40
Jah, Utha, lepime kokku. (tean,et lepin vaid iseendaga
Teiste ihas olijate pärast ja ka enda pärast, heaolu pärast. Me kumbki ei loe teineteise postitusi , küll me siis saame ka eakohaselt siin käitutud.
Ma ei soovi ennast mürgitada , tean väga hästi, mida tähendab negatiivsuse endasse laskmine , see tapab immuunsussüsteemi ja moondab meie geenifunktsioone.
Ega muidu pole öeldud, negatiivsed ja õelad surevad vähki. Siin on tõepõhi all.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 18:28
Nähh...mina oleks küll heameelega lugenud Fredy loo detaile ja kõige "räpasemaid" pisiasju Pisike pervert nagu ma juba kord olen
Aga keegi mainis siin enne autokapotti...Mäletan korda kui sai isegi seal oldud ja pärast imestasin,et jeerum...minul nii lai tagumento ...tolmus olid päris tugevalt nähtavad jäljed nii kannikatest kui kätest...ja nii sai ka edasi sõidetud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 19:11
mis auto.... auto on eilane päev....
savi ets lubas seksi tasuta bussisõidu ajal
tegelt vist mitte päris seksi aga kuhjaga naisi....
komad ja kirjavahe märgid sättige ise paika....

ULME
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 09:39
auto on väga hea koht kiirelt asja ajamiseks ja ka pikalt nautimiseks kapotile jäävad jah naiste kumeruste jäljed hästi peale isegi hiljem avastanud
˅ näita rohkem ˅
1
2