Iha.ee kasutab teenuste edastamiseks küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe kasutajatingimustega. Nõustun
 Hei. Tutvuks kuni 50 a. Naisega Hiiumal ,et pisut mürada.Soovi korral toetan. tel. 53752872   Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga IHA TXT sinu kuulutus numbrile 13017 
Foorum
1
2
2013-02-04 01:19
Millised on teie kogemused?
Ja mis see on, kas kiire kohustustevaba seks või siis tunneteta pingetest vabastav sooritus?
Või millised veel võimalused?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 02:27
Minu kogemused on olnud suht mitmekülgsed Kõige meeldejäävam oli HUMMERI tagaistmel saapa tikkkontsa jäljed laepolstris siit
väike soovitus et oleks soovitav seksimise ajaks jalanõud ära võtta kui seks toimub autos aga muidu oli täitsa palju ruumi.
Väikeses kitsas sportautos kannatab ainult suuseksi teha aga ka see pole paha tegevus
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 08:01
Summerlady,

Usu, siin roosavahus selliseid naisi ei ole, kes oma autoseksi kogemustest räägiks .Tasulised ju mõistagi ei tule foorumisse oma nime alt kirjutama- ahh tead,sai 50 eurot teenitud aga mees oli igavene jobu ja auto räpane.
Meestele oleks see muidugi mugav variant, ei pea oma lõbu eest raha välja käima(hotelll) ja oleneb auto suurusest, peab võibolla hoopiski naise suure töö tegijaks määrama, kuna autokähkuka kõige ideaalsem poos - naine mehe süles .
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 11:53
Kui inimene ja tunne on õiged, siis ei oma koht küll mingit tähtsust!!!
------Ka vahelduse argument ei ole vähetähtis.
------ekstreemsus(autot saab ju näiteks sel ajal parkida kasvõi Vabaduse Platsile)
------Romantika............ kui olete näit. Hiiumaa automatkal............
------jne. -------on kümneid eri põhjuseid, miks ei pea sexiga tingimata ootama kuni linade vahele jõutakse!!! -------seal teeme seda kõige rohkem ju niigi!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 10:20
Minule isiklikult on ruumi vaja, mulle meeldib seksi ajal liigutada ja poose vahetada. Autos sellist ruumi ei ole, isegi suures autos on ikkagi kitsam kui magamistoas või looduses või rannas.
Nii et mu meeldivamate kogemuste hulka autod kindlasti ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 11:46
Auto pagasiruumis sõidu ajal on päris äge olnud
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 12:01
Kuidas see välja nägi Pagasiruumis sõidu aeg
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 12:48
No see ei olnud päris vaba valik... Aga sugutung oli niii suur ja juht ei lubanud tagaistmel sõidu ajal nahistada, pidi sõitu segama...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 13:02
mannetud naljad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 13:48
Väga nukker on siin! Kõigepealt eeldab üks mehehakatis (Fredy), et keegi ei julge midagi öelda...
ja kui keegi julgeb midagi öelda, siis tuleb karm kriitik Utha ja hakkab kohe arvamuseavaldusi maha tegema.
Kui siin oleks vähem õelust, idiootseid "kõiketeadjaid" ja mölisejaid, siis siin foorumis võib-olla saaks olla ka muud arutelu peale TOPi, VIPi ja Umarmeni-kenasuudluse vastuseisu. Aga no võite siis jääda edasi voodisse ja teki alla kui mujal nii ebamugav, halb ja ebaloomulik on!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 13:54
LaMamma ole nüüd valmis pikemaks Utha sõnavõtuks Kohe hakkab sealt tühja sousti tulema nagu Vändrast saelaudu
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 14:10
keegi on vist tulivihane mu peale
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 17:52
LaMammal on kahtlemata õigus, ei maksa kõike kohe maha tampida, totraks pidada või naljaks keerata. Eriti kui iseenda kogemustest pole suurt midagi rääkida ja aeg kulub vaid teiste "analüüsimisele". Ka kriitika on huvitav, aga kui positiivsuse täiend, mitte kui omaette ainumõeldav maailm.

Nii et loodetavasti julgeb veel inimesi siin sõna võtta. Mulle, nagu ma ütlesin, seks autos midagi pakkunud ei ole (paar korda olen proovinud ja fantaasiaks jääb seal vähe ruumi), kuid nagu näha, siis positiivse kogemusega rahvast on ka.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 19:20
utha keegi astus sulle kanna peale, et sipelgatega loopima kukkusid? Mürmekoloog selline
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 20:18
Kui see seks peaks olema ja jäämagi vaid autos seksimiseks,siis küll jahh ei pakuks see midagi.Aga kui see on selline inimene kellega sind ka pisut hingelise kohapealt seob(no päris ilma sellise tundmuseta ei seksi ka ju,mina vähemalt...),siis selline spontaanne kiresööst mis seksiga lõpeb...why notPisuke vaheldus,ekstreemsuski....ja isegi selline fun osa ei ole mitte vähetähtis(pärast ju kena meenutada ja itsitada kuidas riided sõlmes olid ja jalad ristis).Ja auto suurus või väiksus pole ka niioluline,küll pärast aega neid käigukangi vastu katkihõõrutud põlvi ravida...
Aga mina...On ennegi tehtud ja ei välista,et tulevikuski asi niikaugele minna võib
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 22:30
Musiootaja, te olite mõlemad roolis või... et põlved käigukangil?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 22:51
DreamCatcher....ma avaldan sulle saladuse...käigukang jääb kahe istme vahele Ja vahet pole kummal istmel nahistamine käib,käigukang,va raibe,segab ikka....
˅ näita rohkem ˅
2013-02-05 23:33
Buss oleks.....seal hea tagapink.....aga veel proovimata
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 06:05
Ziguliil on selline libe nupp, mis mahtus sisse ka, selleks pole küll meest vajagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 20:47
Siin on ikka väheke rohkem räägitud:
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=1&post=2904
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 11:30
mis sul asja minu kirjakasti lammas?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 11:50
teemaväliselt: Utha, kirjuta nüüd nii palju kui hing ihkab....
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 11:55
tegelane, kes sa püüad minu nimega mind „pügada“- sellepärast, et ma näen, et sulle meeldib, kui sulle isiklikult lähenetakse ja sinuga tegeletakse. no ma siis tegeleksin, vabandaksin ka. lase mind endale lähedale.
sest lõppude lõpuks tuleb ka kuskil käitumises piir ette. kaua ma pean siin teid nagu sipelgaid oma krae vahelt välja korjama. kui oleks mehi ja kui meestel oleks probleem teada, siis oleksid need jutud juba selgeks aetud, aga tundub, et nende kontode taga tegelikult mehi polegi. sellepärast need jutud poolikuks jäävadki ja toimub ainult mingi aelemine mööda nurkasid.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 12:20
utha ka ei väsi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 14:08
kui vaadada ükskõik millise niikurva käitumist kopeeriva tegelase (kuna nende nimed ei mahuks siia ühe rea peale ära, siis piirdun üldistamisega ja küll need isikud, keda see puudutab, ise ennast ära tunnevad) reaktsioone, siis mul on tekkinud asjast selline arusaam, et siin põetakse kamba peale mingit rasket lastehaigust.
ma täpselt ei saa aru, mida ja kindlasti saaks sellisele seisundile ka paremaid nimesid anda, aga seda on nimetatud vist ka „kõikelubatavuse sündroomiks“. esineb kirjakeeles selline väljend.
et teeme, mida tahame ja kui vaja, siis kehtestame omad reegleid ja hakkame keelama. lubada võib endale kõike, mis otseselt (seadusega) pole keelatud. ja keegi tahab pidevalt, et temaga tegeletakse. nende arvates on nende möla nii tähtis ja teabena nii täisväärtuslik, et seda peab igale poole jaguma ja tähele panema. raske juhtum.
olen ka teistes alateemades seda tähele pannud, kuidas ühed tähelepanunälga tundes teisi oma tähelepanuga terroriseerivad, pidevalt teisi sellega tüüdates (k.a neid, keda see ei puuduta). ma ei hakka siin nimesid nimetama, kuigi tahaks.
puuduv tähelepanu ning tundub, et ka endast tugevalt märku andnud teostus- ja tunnustusevajadus (seksivajadust ma ei maininud teadlikult) ning lisaks üle keskmise enesehinnang tunduvad olevat need tegurid, mis need tegelased siia kohale meelitavad ja nende vajadustel kinnistuda aitavad, kuna nad teavad, et tähelepanu siit alati saavad.
kurvastav, aga tundub, et tegu on süveneva nähtusega.
ma tunnen pikemat aega ennast siin põetaja seisu pandud olevat. ja ma olen nii kuradi tüdinenud sellest. kõigest
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 14:59
kui sa utha oled tüdinud, siis puhka päevakene paar...sa ei lepi sellega, et siin on hulgi inimesi, kes on sinust targemad ja inteligentsemad...see ongi sinu suur viga...ära pea end kõigest üle, samastad end minumeelest paavst Alexander 6 ndaga, kes arva olevat kõige- kõige, kuid lõpetas ikkagi kurvalt. Sinu kommentaarid on kõikjal, ainult ühel teemal pole sa sõna võtnud. Naljakas, aga see teema on MINU SEKSIKOGEMUSED, sest neid kogemusi sul kullakene lihtsalt EI OLE...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:02
ja sinu jutu point oli....?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:12
Selle teema pealkiri võiks olla juba ,,SEX Uthaga,,
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:26
Niikurb, kindlasti on siin Uthast intelligentsemaid inimesi, aga sina neid ei tunne.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:29
jfjm kusjuures tunnen ja paljusud...üks olen ma ju ise ja teiste nimesid ei hakka nimetama. aga uthale, minu jutu point on, et kui oled väsinud, siis puhka ja ära kriba siin nii kuis jaksad. Uswu, sinu puudumist ei märgata...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:34
Niikurb, aga kust sa tead? See nimelt on üks inimese omadustest, mida hindavad teised. Haridus sul võib olla, aga kas sa ka haritud oled?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:39
niikurb, kui ei märgataks, siis ma ka ei räägiks praegu siin sinuga ja nende teiste sinu koopiatega koopiatega siis teatud kitsas tähenduses
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 15:55
Ma lihtsalt huvipärast küsin (kuna olen suht uus siin) - kas mõne viimase aja teemaarendus kulgeb ka siin ilma Utha, Kenasuudluse, Umarmeni, Pilleka, Niikurva, PushUp'i, Fredy jne... ulakate nunnade omavahelise kismata?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:09
Kulgeb küll, aga selleks on vaja teemat.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:10
sa ei saa vältida vältimatut aga mulle ka meeldiks, kui selline muudatusettepanek tehtaks. kuigi ma arvan, et siin läheb vana rasv mingi aja peale uuesti tarbimisele ja need, kes on harjunud kokku hoidma, ei lase seda raisku minna ja kraabivad selle panni peale tagasi. ja tehaks uuesti sellele tuli alla
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:18
Kaklused ei lõppe kunagi. Lihtsalt uued tegelased tulevad peale aga samad mured kestavad edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:28
tegin paar kustutust siin teemas ja eemaldasin ebavajaliku osa. tekkinud probleem leidis oma lahenduse ja rohkemat mul kellegagi siin midagi arutada ei ole
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:42
lihtsalt mõtisklus:
Hmm, hiljaks jäin aga ok, kui lubate paar sõna, siis....
Siin kõlas lause, milles avaldati oma tüdimust, sellest siin, s.t iha-st. Igal inimesel tekib aegajalt tüdimus, millestki-kellestki, ta vajab vaheldust, puhkust, keskkonna muutust ja see on arusaadav. Arvan ma, et keegi pole siia tulnud kohustusest, keegi pole siia betoneeritud, alati on võimalik "uks" enese järel sulgeda, kas ajutiselt või igaveseks.Aga ma arvan ka teadvat, et selle sammu astumist takistab "narkomaania", elik sõltuvus, mida kardetakse enesele teadvustamast.

PS. See oli minu arvamus antud hetkel ega pretendeeri absoluutsele tõele ega vihja konkreetsetele isikutele.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:53
Ehk siis täiega Mehhiko seep - Los desperados ihas...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:56
Delfi naistekas on ka olemas!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:56
Niipalju siis seksist autos
Aikon, Sa küll ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga oled sellele väga lähedal.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 16:58
Seda kah, et...asendamatuid inimesi ei ole olemas. Puhtfüüsiliselt ei jaksa keegi olla peiupoiss igas pulmas ega koolnu igal matusel.
Ah jaa, Aikon EI ole seksinud autos
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:05
selle auto vastu st. enda autodel on vist põlastus küljes kui kepiks ei kisuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:24
Teema mõte vist oli, et miks seda just autos peaks tegema ja kas on mingeid eksootilisi/erilisi/ülihäid/ebameeldivaid jne kogemusi. Probleeme vast ei teki tõesti, kui just rahvarohkel tänaval politsei tähelepanu ei püüa või mõne telekanali videooperaatori kaamerasilma ei jää.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:29
raske on siin seletada, kirjalikult eriti.
mulle tundub, et keegi tahab meelega suunata teema minust rääkimise peale. minust ei pea kirjutama. kui keegi kirjutab, siis teevad seda need, kes selleks vajadust tunnevad.
ma ei sunni mitte kedagi selleks. ja et see korra selgeks saaks, siis - siin on tegu juhitamatu protsessiga, ehk siis protsessiga mis enam sinust endast ei olene.
ma ei ole ise ka saanud sellest aru, miks see progresseerub, aga nii on. tundub, et teatud isikutele meeldib neid protsesse suunata ja juhtida.
asi pole minus ja see ei ole siin minu personaalprobleem, kuigi saan aru, et tahetakse lasta asjal nii paista. ka teised puutuvad sama tegevusega siin kokku.

aikon - kui tegu oli vastureaktskooniga sellele, mida mina kirjutasin, siis sa said paraku minust valesti aru. sa asusid lahendama probleemi stiilis, et süüdi on see, kes probleemi mainib ja tema peab lahkuma. nagu kaotaks see ka ära probleemi. tegelikult mitte. probleem jääb, kuni sellega ei tegeleta. seega, kas te tegelete edasi isikutega või probleemiga. ma olen probleemide lahendaja.
ja tüdimus... tüdimusega reageeritakse enamasti millelegi, mis on ebameeldiv. tüdimust kutsub esile teatav teatud aegade tagant korduv, monotoonseks muutunud tegevus. teatavat laadi käitumine tüütab. kirjeldasin, milline.
minu teada on see aastaid käitumismudelina siin kasutusel olnud. tegu ei ole praegu avastatud asjaga. kahjuks ei tunta selle vastu piisavalt huvi ja seda probleemiks ei peeta. sellepärast see ka kestab.

(ja sellele postitusele ei pea tingimata vastama)
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:36
DreamCatcher ei ole küll seksinud autos, aga see-eest valjaspool autot üle ühe korra!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:42
No miks ometi..............................?
No miks küll ometi kommenteerivad või võtavad sõna inimensed, kes ei tea teemast midagi?
Miks?
Seks autos- OLI TEEMA! ?
Pillekas ja Utha, teil ja kogemusi , kas on midagi enda kogemustest rääkida ka?
Vaevalt.
Okok, ei ole iroonia ega ka irvitamine aga on asju, kus võiks inimene ausaks ja siiraks jääda.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 17:56
niipalju kui ma aru olen saanud on utha ka foorum69 tihe kasutaja. Miks ma ei imesta kui ta ka delfi naistekas end tühjaks käib targutamas
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 18:04
Here we go again... äkki aitab? Muud ei kuule kui aint Utha ja Utha?
Mehed, kui ta teile nii meeldib, siis küsige viisakalt!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-07 18:07
tõepoolest teemasse! Mina isiklikult uthaga auto tagaistmel ei seksiks kuna ta ilmselt räägiks kogu aeg. Kaubikus ka mitte. Põhjus sama
˅ näita rohkem ˅
1
2