Foorum
2013-02-03 00:06
Olles ise juba mõnda aega siin saidil ringi uudistanud, olen taibanud, et kas siis isiklikust tähelepanuvajadusest või siis lausa suuremast hälbest on siin paljudel tuntud inimestel varikonto. Noh, algul ma ise ka ei saanud aru, et mis kuradi varikonto. Aga siis hakkasin taipama - ühed ja samad inimesed hindavad alati ühtesid ja samu inimesi. Ühtedel on pilt ka, teistel pole. Foorumis on samamoodi - oma kontoga käiakse ja öeldakse, et mine persse!, aga siis tullakse veel nn. varikontoga ja saadetakse putsi ka veel ja öeldakse, et sa oled ikka täisa lollakas eit või taat.
Kuna mul tekkis aga sügav huvi, kes on kes tegelikult, siis hakkasin asja lähemalt uurima ja avastasin nii mõnegi huvitava asja.
Uutele ja ka vanadele külastajatele oleks siiski vajalik teha selline tabel, kus on kirjas, kes on kes põhiliselt ja mis nimesid ta kasutab nö hindamiseks, teistega mölisemiseks jne.

KUI SINU SÕBER OMAB VARIKONTOT, SIIS TOO SEE PÄEVAVALGELE - ANNA MEILE SELLEST TEADA!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 00:31
inetumusi, kas peaksime uskuma et see konto sul põhiline on?
Panen oma pallid pakule, et ka see on varikonto Sul!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 00:39
inetumusi, oleksid võinud maiustaia alt edasi lasta
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 01:57
seda minagi, et kui inetumusi taga peitub reaalne meesterahvas, 26 aastane, siis, andke andeks, on ta idioot. kui ta postitusi foorumis lugeda. seega - varikonto. ja meheliku mõtlemisega selle konto puhul ei ole grammigi pistmist. seega - naine kes kujutab end meheks?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 17:12
Iha.ee foorum ongi ainukt koht, kus neid varikontosid tuvastada. Kohe kui kellegi aadressil siin pisut krõbedamat kriitikat lennutada, ilmuvad välja salapärased Jürid ja Marid, kes kriitika alla langenud isikut kaitsma asuvad.
Eriti lihtne on see nende tegelastega, kelle elueesmärk siin ihas on püsida piltide topis. Seda kemplemist ja üksteise sõimamist leiab siin igas alateemas ja rubriigis. Peaks päris napakas olema, kui mitte ära tunda, milline Mari või Jüri kellegile kontole lisaks kuulub.
Personaalselt võib välja tuua kasutaja kenasuudluse, kelle varikontosid jagub siia piisavalt. isiklikult arvan et tegemist ikka vägagi ebastabiilse naisega. Ma ei viitsiks never niipalju vaeva näha selle topis püsimisega. Mind isegi ei huvita see top.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 18:22
Vallatukass, mitmes konto see sul on?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 19:10
Las need varikad olla. Ongi huvitavam ära arvata ja natuke vaheldusrikkam kah.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 19:27
Põhiline, et hädakisa tõstavad just need, kes ise majandavad mitmete kontodega
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 21:45
Teen puhtsüdamliku ülestunnistuse.

Minul niina40 on mitu varikat, ma isegi ei tea täpset mitu, aga seda võin kinnitada et mitte üle kümne.

Ja seda ma ka igaks juhuks ei ütle, et millised kontod on minu kontrolli all.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 22:00
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 22:07
Mis siin naljakat on???
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 22:13
mina tegin uue kontu ei teinud varikat.
Vahest teen lihtsalt kontule reseti. (naisele teen kah aegajalt). Ja toimib
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 22:23
Ok jah saan aru. Eelmise konto, oli vist "liberdade", oled blokeerinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 23:12
Ihas on kombeks mitu kontot korraga, ei paranda seda ei ussi- ega püssirohi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 05:41
Mul on kombeks 1 korraga kui just pole tegu 2 nii umbes 18 aastase preiliga
Aga uuele kontule sain lugematul hulgal hindeid. Enamus olid 1-d. Ja omapärane oli see, et mitte nendelt noortelt neidudelt vaid mingitelet tegelastelt kes peegelpõrandal kükke teevad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-04 11:33
Mina olen ise enda varikas.
Tegelikult mul passis ei olegi nimeks Luukera!!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:39
Skandaalne
˅ näita rohkem ˅
2021-12-22 16:45
see ju avalik saladus, et luukera passis on ta õige nimi härra luukere
˅ näita rohkem ˅