Foorum
2013-01-29 19:48
Kohe saab.....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 19:51
Ulakasnunn tahab koledasti saada

Juba mitu nädalat punnib aga kohe kuidagi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 19:54
Ära kutsu kurja välja .....Ma ei taha täna labasust lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 19:55
Tuttt, sinu kasutjanimi on nii ilus, sinu teeks juba sellepärast vipiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 19:59
Sul tuline õigus, teises teemas on seda piisavalt juba
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 20:15
Kui teeks midi18 päeva VIP-ikis, ehk siis saab paremaks inimeseks. Ei oleks nii õel ja tige teiste peale.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 20:50
tutt kuule , pane vip märgile ikka linnuke ette, muidu keegi klonun muudkui saadab siin sms aga vipi märki ei tekigi ...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 20:53
Fred, kartsu ennast veidi,..kohe päris mõnuga- siis ununevad võõrad probleemid
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 20:55
mis ma siin katsun, telefon pihus ja muudkui näpin ... et sind vipiks teha aga ei õnnestu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 21:02
tutt ja tihene, nemad on kavalad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 21:09
Ei kuulu siia teemasse aga sain hea kõhutäie naerda. Võibolla mõned on seda juba lugenud aga uut teemat ka ei tee...

Väljavõtted Ida - Virumaa arstide toimikutest

Teeme kliendist koopia ja anname kaasa

Parem külg kukkus hobuse seljast esmaspäeval

Patsient paranes ravist hoolimata

Patsient lõpetatakse kortisooniannusega mõne päeva pärast

Joonud 2 pudelit viina poole mehe peale

Parema kõrva kasutamine vasakul pool ei ole soovitav

Räägib, et kõrvalestad võivad hommikul väga valusad olla, kui need padjalt tõsta

Kuni üheaastaseks saamiseni saanud rinda, seejärel muna

Telefonikõne põhjal on pähe tulnud muhk

Ägeda kae tõttu mõlema silma eemaldamine

Patsient räägib ka, et pärast poomist on muutunud veelgi haigemaks

Aastaid põdenud oma vana haiget meest

Patsient pärit Vantast, muud viga ei ole

Peres koer, kes elab väljas (käib toas ainult küüsi lõikamas)

Hommikud eriti hommikuti rasked

Patsient tuleb õhupuuduse tõttu öösel purjuspäi

Vasak lõug hakkas valutama

Heas töökorras kirves, mis tekitas eriti kauni lõikehaava

Kord nädalas saab kodus füsioterapeuti

Kips pole eriti valutanud

Leitud haav vasakus kulmukarvas

Proov tuleb uriinist minu lauale

Tantsides teatab patsient, et parem õlg läks paigast ära

Seostab oma seisundit sellega, et on maganud, hingamisteed teki all

Vähemalt 2 päeva on peas kuulnud Saatuse tangot. Nüüd on peas helisevast muusikast nii kõrini, et üritas enesetappu

Patsient tuleb näitama parema käe keskmist sõrme

Hommikul hakkasid huuled alla vajuma

Saabumise põhjus: uriinilõhn hingeõhus, pea tundub tobe

Patsient on 78-aastane naine, kes tütrega rääkides nikastas lõualuu

Omal käel umbes 10 tundi tagasi peksa saanud

Täna hommikul läks patsient vetsu. Siis tekkis kummaline tunne, et on seal varem ka käinud

Patsient kukkus eile ja lõi ära vasaku pea. Kirurgiga konsulteeritud.

Raviks on määratud jala kinnitamine 3 nädalaks naabri varba külge

Patsient räägib, et abikaasa hüppas tema rinnakorvi peal, kui ta kõhuli lamas

Kaks nädalat löödud kirvega kuklasse

Uuringul patsient soojeneb Üldine seisund hea. Antud hetkel surnud. Lebab lillekaupluse ees ja tõmbub krampi

Silmast prügi eemaldamine labidaga ja muud meetmed

Väljaheidetes ei ole olnud

Hingeldab 5 kilomeetrit käimata

Just vasak silm on hakanud pärast kaeoperatsiooni rippuma ja oli juba ennegi häirinud

Rindu saab hästi katsuda

Patsient saabus kell 13.09 kiirabisse, kus olevat saanud kuuli kuklasse

Võtab riidest lahti ja paneb riidesse teiste abita.

Kõnnak on kange eriti sokkide ja kingade osas. Vaevused kingas ja soovib selle eemaldamist

Neeruvaagnasse pääseb nüüd hästi. Käime seal ringi ja vaatame

Kontroll kolm nädalat. Kui gaasimull on kadunud, võib patsient lennata

Retsept vajadusel ära süüa

Patsient on teel Rauma regionaalhaiglast, voodis koos saatjaga

Patsienti laiendatud ühe tilga Tropicamidiga

Puusavaevuse pärast ravil oma silmaarsti juures

Patsient on 4 kuu vanune mees

Palju pahkluid mõlemas jalas, rohkem aga vasakus

Patsiendil tuleb hoiduda seksuaalsest läbikäimisest nii kaua, kuni me uuesti mu vastuvõtul kohtume

Patsiendi kuulmine on oluliselt halvenenud. Tegelikult ei kuule ta vasaku silmaga enam üldse

Räägib, et hommikuti on kella 4-6 ajal näljavajadus

Mõnikord ei õnnestu samal ajal autot juhtida ja aknaid pesta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 21:11
Fred, mul on hirm, et meil on fb ühised sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 21:18
Aga äkki peaks neid siis hoolega vaatama...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 22:38
Klge raffas? Äkki võtaks rohud ära ja läheks tuttu?
Homme tööpäev... jõuaks isegi perearsti suunamisele eriarsti juurde?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 22:50
Kosmosetutt:
2013-01-29 21:11:11
Fred, mul on hirm, et meil on fb ühised sõbrad

Ilmselt suht varsti FB pakub sulle sõbraks neid kellega sa Iha lehel suhtled või keda rohkem kui ühe korra oled piilunud. Iha aktiivsete kasutajate mass on piisav, et mõnele turundajale silma jääda See mäng oleks päris põnev. FB pakub sulle sõbraks klassivend Antit kes Iha lehel on kasutaja SexyKiisu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 23:18
eksid kulla B, minu fb sõbras on sõelutult valitud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 23:26
Ma ei taha, et sa saaksid rahulikult magada
Kas sa oled mõelnud, et mõnikord sulle jäetakse mulje justkui Sina valiksid midagi. Tegelikult on kõik valikud juba tehtud. Sa näed seda mida keegi arvab, et sa tahaksid näha. Ma ei ole paranoiline, päriselt ka. Mul suht suva kui FB ühel päeval Iha pildid sinna FB kontole kopeerib. Saab nalja ja värki Lihtsalt hetkel on hea tuju ja päeva teema on paras koht kus kedagi õrritada. Sa oled äge Tutt ja sinuga võib jaurata. Paneme pudeli vahele? Et kummal õigus oli, tulevik näitab
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:17
sheebakalts sa ise ikka saad aru ,et see pidev minu norimine sind veel napakamaks teeb ,kui sa niigi paistad omatargutuste ja õelustega siin foorumis ja tead , kui ma tahaks vipiks kl ma saaks a mina sinna hooraaknasse ei trygi nagu sa seda tegid ja iga h tagant pilte vahetasid .Sa oma parukaga ei paku ka iru vanadekodus kellegile konkurentsi Sa olet ikka täielik kõnts
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:10
Ulakasnunn:

Look who is talking

Mina vahetasin teatud kaalutlustel pilte ja seda vaid ühe päeva, sina teed seda juba sihilikult, paraku tulutult

Aga tubli, vähemalt õpid.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:10
No tõesti, tõesti- Mr B, ... Müstiliselt kõlad Mulle tundub sinu jutuke deja vu Å„a
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:52
Hooraaken , lähen tsekin nad üle korralikult, ehk olen ise ka seal. Aga naljakas lugeda sellist rõvedat sõimu naise poolt, kes omaenda keha parseldab eurode eest............................................................
Eks selleks ka need piltide riputamised, kustutamised, kõik juba üle roomanud, turg puudub.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 14:16
Jepii, nii mina, kui neitsist ulakasnunn hooraaknas, tipp, täpp, TOP.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 15:56
Kle nunn, kui keegi siin ihas on ennast lolliks teinud ,siis oled see kindlasti sina!
Sinu postitused siin foorumis ja sinu käitumine üldse paneb nii mõnegi inimese õhku ahmima.
Ükski endast lugupidav naine, eriti veel "nii ilus ja kvaliteetne" nagu sa ennast reklaamid, ei sõimaks nii lamedalt. Usu, ka sina saad ükskord vanaks ja iru vanadekodu ei pruugigi sind vastu võtta, sest nii mõnigi vanake, ei sooviks sellise labase naisega koos olla.

Inimese intelligentsust on võimalik juba kirjapildis hinnata, üks asi on õigekiri, teine asi aga sõnakasutus ja solvamistehnika, kuidas üks või teine ennast väljendab, kui keegi peaks kellegi kohta mõne lause poetama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 17:27
ulakasnunn

2013-01-30 12:17:15

.Sa oma parukaga ei paku ka iru vanadekodus kellegile konkurentsi Sa olet ikka täielik kõnts

Sa nunn saad vist endaga hästi läbi kuna kui vaadata sinu pilte siis parukat ju kannad sina

Profiilis sul nüüd kirjas, elukohaks Keila asemel Tallinn aga kes sind ikka pealinna laseb ole oma Keila korteris uhkelt edasi
Pole mõtet teisi poriga pritsida kui ise elame valedega
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:04
Juustest ja muust tuuningust ,nunnal ju ka silikoon tissid, ei tea, kas omad olid nagu "kivid sokkides" et vajasid remonti :S
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:16
Kes nendega poleks kui ise pasundab nunn neist
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:21
Pillekas, seilasime - teame
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:36
No Willu, kummuta see müüt ja ütle kõigile välja, kas ta päriselus ka nii vulgaarne ja labane on, kui siin ihas on?
Usun,et kinga ja automargi järgi, tema iselooom muutub .
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:45
Fredy, eks see oleneb paljustki, aga üks asi ei muutu. Veerand tunniga on kogu elulugu teada. Laulab nagu linnuke paraku laul on nagu haige varese hädakisa.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 21:53
Noh, seda teavad juba (peab järgi tsekkama, kui palju meeskasutajaid on ihas) kõik ja kohati tunub,et elu on väga ebaõiglane olnud tema suhes, kuid.........Niipalju kui mina olen kokku puutunud inimesetega, kellel on elu midagi võtnud või andud, on sellest siiski õppinud
Ma ei saa aru, kuidas see naine nagu siin veneruletti mängib, kui endal on tegelikult reaalne vastutus kellegi ees?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:01
Mõistus on väärt omadus, õpib see kes on võimeline õppima. Selliste ruletitajatega teha pole midagi.
Samas on ta ju täiesti tavalise välimusega, ei midagi nii hingematvat ega meeliülendavat. Kui tänaval vastu tuleks, kaoks isegi massi sisse ära. Ehk on kodus kõverpeegel,kust reaalsus välja ei paista. Minule ühest korrast piisas kohtumiseks, rohkem seda kogeda ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:11
Nunn sai kinopileti tauta ja mis enam vaja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:15
Pillekas, sa oled valel teel. Miks sa arvad, et ainult naised on need kes ei taha?
Mehed on valivamad. Mina hindan naises hoopis muud, kui vaid väline kest. Kui see naine pole mitte midagi väärt, ei taha ma temaga mingit tegemist teha. Alati ei pea toppima kõike mis teele satub. Ja mina olen valiv. Piisab üle vaatamisest ja kohe on teada, kas tahan kaugemale minna või mitte. Aga sinu huvist tundub, et sa olen kõnealuse sõbratar?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:18
Reaalis on nunna nägu nii ja naa
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:24
Ma isiklikult pole temaga nii öelda kohtunud aga mul paar tuttavat kes temaga suhtlevad ja mööda minnes mingi aeg tagai näidati mulle teda Keilas et näe sealt läheb kaunitar30
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:26
Keila ju väike koht ja eks ikka inimesed tunnevad teineteist
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 00:30
Mis maakera nihe sul pillekas selle nunnaga seob, töötate koos ja parseldate oma keha, või? Pidevalt kokutad teemades, oled ta ema, vanaema, jutt küll nagu mingil mõtetul mutil. Teistele pasandad mingit tänitamist, mida kuradit sa ise teemast, teema teed, ülimalt raske juhus oled. Pilti sul isegi pole, kardan, et see mida näeksin, võtaks mitmeks ööks une ära, arvan, et ma ei eksi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 00:51
sexkatu: Eks see pillekas99 on kloostriülem ole, kes siis veel nunna kaitseb!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 01:00
Sul vist õigus, pillekas on rahusobitaja, kaitseingel ja õigluse korravalvur , see kumab ta mõtetutest korisemistest järjepidevalt välja, no küll on armas, pisike olevus.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 01:04
Exole nunnu temast.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 20:51
Kosmos, haigelt naljakas elutõde on see, kes kõiki teisi hooratavad, litsideks sõimavad, on üldjuhul elus kõige madalam klass. Sa ei tunne mind, ei tea kuidas teiste kasutajate tundmisega muidugi on, aga soovitaks mokk maas hoida, ära muutu labaseks.
Millisest tõufarmist sa ise koorunud muidu oled?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 21:47
kurat, peab teil ikka igav olema...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 21:51
Vabakuulaja Sul vist ka igav, et siin ringi kolad.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 21:55
on jah, aegajalt aga yhe sama teema ümber kah kuid jahuda ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 10:37
Katu.
Ma ei või Sinuga väga nõustuda, kui sellised "rõhusõnad" võetakse kasutusele internetis. Anonüümseks jäädes.
Erinevatele sotsiaalmajanduslikele klassidele on staatusele omaseid käitumismustrid ning harjumusi aga interneti kommentaariumid ei ole küll see koht, kus kellegi staatust öeldu põhjal määrata saaks.

2013-02-02 00:30:07
"Mis maakera nihe sul pillekas selle nunnaga seob, töötate koos ja parseldate oma keha, või? Pidevalt kokutad teemades, oled ta ema, vanaema, jutt küll nagu mingil mõtetul mutil."
Sina ei tunne Pillekas99 taga peituvat kasutajat. Ka ei tunne Ulakasnunn´a nime kandvat kasutajat. Siiski leitsid, et pead oma nobedad näpud klaviatuuri klõbistama panema, et kellelegi midagi solvavat öelda. Alati ei ole ümbernurga tehtud solvangud talutavamad, kui otse ja ropult!
Tundsid end solvatuna minu poolt öeldus? Sulle ei sobinud väga hästi, et kogu publik ei naeragi kõht kõveras ning ei kiida takka seda mõnitust?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 10:47
Mõnus materjal lugemiseks .... jaaa , Kes on lits , kes teeb seda valesti , kes hoor , kes vaene , kellel suur tiss ja kellel väike tiss, kes on ajudega ja kes pole ajudega. Vägev. Kas sedasi ei oleks võimalik , et noh saaks kuidagi rahumeelesemalt ? Mis vahet kes on lits ja kes mitte, mis vahet sel on kes on ilusama tissiga või mitte , mis vahet sel on kes on kes ... alati saab ju lihtsalt eemale hoida neist keda ei taha ja kes ei meeldi aga see, et meil siin selline klähvimine käib , paneb isegi mind ausalt öeldes üllatama. Kurja me oleme kepisaidil ja las igaüks otsib siin seda mida tahab ja näitab mida tahab või pakub mida tahab , miks peab olema aina kellegil hambad kõris ? Ma ei tea enne sihukest kisklemist siin iha foorumis ei olnud aga nüüd on ikka puhta segaseks kõik läinud. Ei tea kas kõigil on oma elu nii igav , et veel teise inimese patust elu jääb aega halvustada või mis iganes . Vabandust daamid ja härrad aga ehk .... hmmm ... ma lihtsalt arvasin tagasihoidlikult ei pea nüüd mind kohe neljaks tükiks siin kiskuma
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 11:02
Ei poolda ka mina sellist käitumist, millesse end kaasa tõmmata lasin. Sul on õigus, see ei näita kedagi heas valguses.
Lasin ennast kaasa tõmmata nähes, et kellelegi tehakse ülekohut. Jah, oleksin saanud ka viisakamalt
˅ näita rohkem ˅