Pean siiski alla vanduma kõigevägevamatele, ja ei saa oma katset lõpuni viia. Katse nimi oli "nädal aega parimaks soovitajaks" - kas seksuaalelu värskendaja või lihtsalt virtuaalne emmipikendus.
Aga natuke statistikat: Isik, kes on hetkel parim soovitaja, omab vähemalt 1500 tuttavat, keda ta soovib siia kutsuda, nii et varem või hiljem on siia oodata suuremas koguses ilusaid inimesi. Mulle kui meesterahvale loodetavasti naisterahvaid - uusi värskeid tuuli seksikate inimeste edetabelisse
Tegelikult ma hakkasin mõtlema, et ta polegi kiiksuga, vaid vastupidi - süütu jünger, kes tahab siia rohkem rahvast meelitada, et erinevad inimesed saaksid edetabelisse, et konkurents oleks tugevam - ja mis peamine - et kõigil oleks elu siin huvitavam ja põnevam. Seetõttu ma loobun oma omakasupüüdlikust plaanist niimoodi ebaausalt end reklaamida...
Vabandan ka selle eest, et koormasin iha.ee meiliserverit, kuna taipasin, et kirjad saadetakse välja ju aadressilt
[email protected].
Kõige halvemal juhul (saates tiheda intervalliga rämpskirju valele aadressile) oleks võinud juhtuda see, et mõneks ajaks kogu portaal üldse suletakse - hoidku jumal selle eest!
Vabandan veelkord. Proovin nüüd (puna palgel ja häbist silmad maas) siiski nüüd neid esmaseid soovitusi järgida ja ise mees olla!