Foorum
2013-01-28 15:06
Ma olen tükk aega mööda vaadanud sellest kastikesest avalehel - aktiivseim soovitaja. Ma olin juba harjunud, et seal on koguaeg üks ja sama kasutaja. Ükspäev aga hakkasin mõtlema, et see on ju täiesti tasuta ja peaaegu parim võimalus end reklaamida. Link sinu nimele karjub kõigile näkku
Siis ma otsustasingi, et ka mina tahan seal olla. Nüüd olengi. Tahtsin ainult öelda, et las mina olen NÄDAL AEGA seal ise, siis sa võid oma koha tagasi võtta. Kui sa hakkad enne torkima, siis ma luban, et sa ei saa aasta otsa sinna. (Mul on hea abiline, kes on võimeline iga 5 sekundi tagant ühe kutse välja saatma, ja seda isegi ajal, kui mina olen õues või seksin tagatoas).
Mina tahan ka ju oma seksuaalelu värskendada. Teie olete ju nagunii kõikvõimalikud edetabelid täis läbustanud oma kambaga
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 15:29
Ära teinekord viinale õlut peale rüüpa
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 15:34
Pivo bez vodki, dengi na veter!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 15:37
see on meestele nõrgematel viib viimasegi aruraasu peast
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 16:20
Iga 5 sekundi tagant? Plaanid kogu eesti rahva siia kutsuda?
Minul on ükskõik, mina kavatsen anpnüümseks jääda ega kutsu kedagi. Teised tehku mis tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 17:45
antud härra käitub idioodina lausa kahel viisill. esiteks valib omale kasutajanimeks liiga sarnase nime oma konkurendiga. teiseks tunnistab avalikult, et tal on käepärast vahendid, mille kasutamise aususes annab kahelda.
krt, issanda loomaaed on kirju. vaata ja imesta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 18:02
ja ära ära minesta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-28 18:41
to sanuk: võta nüüd korraks elu kergemalt ja mõista, et antud teema algataja teeb nalja.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 09:19
Smsart - muidugi, vahest peab konnatiiki natuke eksootilisemaid kalu ka viskama, muidu jääb vesi seisma.

Sanuk - nime valik on ju vabatahtlik. Mulle hetkel meeldis see rohkem, kui teised. Mul ei ole konkurenti - sarnasus kellegi teisega on juhuslik. Vahendid/ausus - ei ole ju kuskil öeldud, et mul sõber ei võiks minu heaks töötada ja tegeleda vabal ajal andmesisestusega (ta on hetkel koondatud ja ootab Soomest uut ehitusobjekti). Vahendid, millega siin tegeletakse, on palju ebaeetilisemad ja ebaausamad teiste kasutajate vastu.
Oh ei, mind absoluutselt ei morjenda see varikontode süsteem ja "topigrupeeringud", ja nad pole mulle korvi andnud ega ka ära blokkinud. Ma lahutan lihtsalt meelt natuke See on ju täiskasvanute meelelahutusportaal?

Siirus ja kõik teised ihast laiema silmaringi ja huumorisoonega -
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 11:38
Kas kuskil põles lasteaed maha..?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-29 11:45
lasteaeda ei tea, aga kasside varjupaik langes küll tuleroaks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 10:58
Kuradi kurat... See ikka ei tööta nii, nagu ma alguses arvasin! Minu seksuaalelu pole karvavõrdki elavamaks muutunud, täiesti risti vastupidi sellele, mida ma lootsin!
Muidugi nädal pole veel täis ka
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 11:39
Sul oli muidugi megastrateegia kah...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 13:48
Ei top ega reklaam taga seksi. Need tagavad tähelepanu ja profiilikülastusi, aga peale tähelepanu saab alles kohtuma hakata ja alles peale seda (kui mees oled!) saad keppi. Nii et tõsisem töö on veel ees.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 14:50
Kust siis mehed keppi saavad?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 15:06
Endiselt veel ka sealt, kust enne, kui Iha.ee loodi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 15:10
rate ja flirt? Selles on sul õigus jah, sealt saab.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 15:16
Mhmm...seega enne kui need kaks portaali loodi(Iha.ee-ga kokku kolm), oli inimkond Maal hävimisohus, kuna sigimisvõimelised isased ei olnud enam suutelised veebivälist k***i sebima? Kas olen õigesti aru saanud, et viimased paarkümmend aastat käib suguelu vaid läbi veebi?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 16:05
Enne seda olid valikuvõimalused tunduvalt väiksemad. Oma külakese piires või siis kes kuhugi mujale rändas, siis sai ka mujalt. Baaris kuskil, siis ühe baari piires jne jne..
Puhas ajaraiskamine. Tutvud ühega, räägid jutukest, selgub et ikka ei sobi. Õhtu raisus.
Internetis räägid 50nega. Ühega ikka näkkab.
Pluss veel võimalus rohkem inimest tundma õppida, enne kui peaees suhtesse tormata, ning pärast lahutada.

Miks naised tutvusportaalidesse ronivad? Kas tänaval siis tähelepanu ei ole või? Ma arvan, et kogu elu jooksul ei ole mehed niipalju täheleapanu sulle pööranud, kui 24 tunni jooksul ihas.

Jah, ma arvan et tulevikus sobitakse ühe raohkem ja rohkem tutvusi, interneti teel.

Milleks siis sajad tuhanded inimesed on oma aju kasutanud ja arvuti välja mõelnud? Et ikka mugavam see elu oleks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 16:14
Ennem suhtlusportaale, mäletan, et olid ajalehtedes tutvumiste kuulutused.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 16:27
Viru tänaval on aktiivne müük käinud minu arust sajandeid. Internet on need tänavakaubitsejad küberruumi viinud.

Ja ega netis vaid tutvutakse. Kui mees on saamatu, siis reaalselt kohtudes jääb ikka seksita.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 16:52
Tehku selgeks ikka, mida leiti ajalehest, vange justnimelt.
Huvitav oli ka lugeda, mida arvatakse ihast. Aga oma pead vaevata polegi mõtet, lihtsalt on vähe.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 17:06
Loovus. Vähe on sulle tõesti antud, et omi mõtteid väljendada...

Mina olin siis veel väikene tüdrukutirts, kes näiteks ajakirjast "täheke", leidis toredaid kirjasõpru. Usun, et täiskasvanud leidsid ka seda, mida parasjagu otsisid. Ei üllatu, et võis ka seadusega pahuksis olevate inimestega põrkuda kuid kahtlen, et see oli valdav kontingent.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 20:58
litsindusest. 90'te algul olid kõikvõimalikud Nelli Teatajad, Maajad ja muud litside kuulutusi umbetäis. nii et - ei ole tegu uue juhtumiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-01 00:17
Lihtsalt interneti teel on seda infot kiirem ja kergem, ning tõhusam käsitseda.
Tegelikult eriti vahet ei ole. Kas küsid tänaval keppi või küsid seda internetis. Kui saab siis saab ja kui ei saa siis ei saa seda ei internetis ega tänaval.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 19:20
Pean siiski alla vanduma kõigevägevamatele, ja ei saa oma katset lõpuni viia. Katse nimi oli "nädal aega parimaks soovitajaks" - kas seksuaalelu värskendaja või lihtsalt virtuaalne emmipikendus.

Aga natuke statistikat: Isik, kes on hetkel parim soovitaja, omab vähemalt 1500 tuttavat, keda ta soovib siia kutsuda, nii et varem või hiljem on siia oodata suuremas koguses ilusaid inimesi. Mulle kui meesterahvale loodetavasti naisterahvaid - uusi värskeid tuuli seksikate inimeste edetabelisse

Tegelikult ma hakkasin mõtlema, et ta polegi kiiksuga, vaid vastupidi - süütu jünger, kes tahab siia rohkem rahvast meelitada, et erinevad inimesed saaksid edetabelisse, et konkurents oleks tugevam - ja mis peamine - et kõigil oleks elu siin huvitavam ja põnevam. Seetõttu ma loobun oma omakasupüüdlikust plaanist niimoodi ebaausalt end reklaamida...

Vabandan ka selle eest, et koormasin iha.ee meiliserverit, kuna taipasin, et kirjad saadetakse välja ju aadressilt [email protected].
Kõige halvemal juhul (saates tiheda intervalliga rämpskirju valele aadressile) oleks võinud juhtuda see, et mõneks ajaks kogu portaal üldse suletakse - hoidku jumal selle eest!

Vabandan veelkord. Proovin nüüd (puna palgel ja häbist silmad maas) siiski nüüd neid esmaseid soovitusi järgida ja ise mees olla!
˅ näita rohkem ˅