Foorum
1
2
2010-02-02 17:17
Sellel konkreetsel juhul oligi nõude suurus30000kuus
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 17:40
Enne, kui oma seksi vajadusi teise inimese sisse rahuldada....mõtle, millised võivad olla tagajärjed.
Kahe inimese rahuldus, võib muutuda kolmanda õnnetuseks. Kas me ikka oleme alati valmis vastutama oma tegude....laste eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 19:07
Ihii. Enne kui lähed voodisse lähete käite notari juurest läbi ja teete lepingu. Tege likult jumalast jea mõtte, mulle vähemalt tundub. Mis Sina arvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 19:36
Mina arvan...Kui pole kindel oma tunnetes....KASUTA KONDOOMI! Vähem muresid ja pettumusi....
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 20:31
No jah milleks mõisust kurnata ja on ka selle lutuga jäädud rasedaks ja usu ei aiata miski muu kõige kindlamalt kui sexist loobuda. See raudne mats. Ja kui tuleb soov lapsi saada siis leping platsi ja asi nudi.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 20:45
No need kellest siin juttu on vähemalt kunagi üritanud vastutust kanda.Enamus rongaisasid lihtsalt ei tunnista,et laps on tema.Isadust on kõll võimalik tuvastada,aga enamasti selleni ei jõuta.Tihti ei tea mamma isegi,kes selle tükiga hakkama sai.
Iga lugu on erinev,aga kindlasti leidub selliseid naisi,kellele laps on kaval äriprojekt.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 21:05
Seda ma küll ei taha uskuda. Äriprojekt veel aga et, ei tea kes on isa. No ei.
Mina ikka mõtlen millele need mehed loodavad. Kas tõesti loodavad et, lapsed ei anna peale 18a. saamist seda ise edasi. Ma kahtlen selles tugevalt. Loodavad et, laps isa vastu ei asut. Ma ei usu seda iialgi.
Tänapäeva materialiseerunud maailmas tõmmatakse sealt kust võimalik ja ellu jääb see kes kiiremini adapteerub e. kohaneb ja suudab kiiremini liikuda. Karm aga nii see on. Lillelapsi pole kellelgi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 21:20
Tean vananevaid mehi,kes on hakanud enda tunnustamata lapsi taga igatsema.Kõigepealt otsitakse üles ema ja öeldakse et just tema oli tegelikult eluarmastus.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 21:47
Oh oitku teavas selle karistuse eest et, ta tagasi tuleks. Loodan et suren enne maha.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 21:49
Kõige kindlamalt otsitakse lapsed üles, kui vanem, kes pole oma lapse kasvatamiseks peale lahku minekut sentigi kulutanud. Tihti oli koos isaga elatud aeg paras põrgu. Ema pole isalt ( vajadusel ka isa emalt) vanemaõigusi õigel ajal ära võtnud ja nüüd on lapsed kohustatud oma abi vajava vanema ülalpidamiskulud kandma hoolekandeasutuses. See on reaalne elu.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 21:55
Vat see on jah mille peale tuleb emadel mõelda veel. Kuid ma siin nüüd pisut mõtlesin siis on ka selle vastu rohtu. Vktsiini toimega see küll pole aga kui asju ajada õigel ajal ja õiges kohas siis peaks tulemus olema last soosiv.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 22:06
Oleneb, mida mõtled õige aja ja koha all. Kui juba asi reaalselt käes, siis tuleb tõendada ja veelkord tõendada, et isa pole last toetanud. See pole just kerge asi. Praegu sellised asjad veel vähe päevakorral ja inimesed ei teadvusta. Kui vaja tuleb kohtus tõendada. Tõendid ja veelkord tõendid
˅ näita rohkem ˅
2010-02-02 23:10
Tegelikult seda teemat võib edasi aruta "Perekooli" lehel! Toimingu lõppemisel, mille tulemuseks võib laps olla, lõppeb ka selle IHA lehe temaatika.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 06:43
Jään Sinuga parmaleikin täiesti nõusse. Mainisin seda juba et, teema suht vales kohas püstitaud juba ees pool.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 08:55
Tore! See tuletab mulle meelde, et tihti on siin mehed valmis oma riista sulle silmaauku ja ei tea kuhu pistma, aga kui tahad mõnd maisemat teemat arutada, siis ei oska nad midagi kaasa rääkida!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 10:15
apelsin: Vaata hoolega veel lehel ringi. See ongi auku pistmise teemaga leht. Kui august on välja võetud, siis selleks on teised lehed selleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 10:36
Kuule sellest ma sain aru jah, juba kaks aastat tagasi!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 19:36
nimekiri aga kasvab vaikselt oma soodu.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-04 20:11
Aike: Sa võta kohe pikem paber. Ja vaata, et nimed ei korduks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 06:44
No kuule ma ei saa ju selle töö tegiatelt leiba käest ää võtta. Mul tänu teavale veel töö olemas. Lisa tegemiseks pole enam aega.
˅ näita rohkem ˅
1
2