Foorum
2013-01-18 22:13
Mis sa siis räägid, kui teised teadma ei pea?
Otsustasid jälle maailma päästma hakata või?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:22
sa fredy aind lahmid issand saadab kirju, annab lubadusi, esineb erinevate kontodega ,kle kloun leia mees, kes mind nö ostnud on neid kibestunud korvisaanud vanahärrade laimust ma ei hakak üldse rääkima . idikas ei muud sa pole ja mine ise nyyd politseisse kaeba ära kristale v ema teresale ,et liiga tehti , ammu on siin arusaadus ,et sul on mingi hälve a inimesel peab ikka kiiks olema kel näos ,kel mujal sul on siis mujal
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:27
parma, ma võiks halvasti sulle öelda praegu, aga taktitunne hoiab mind tagasi. hoia eemale. sa püüad oma väiklase käitumisega ikka väga lati alt praegu läbi minna. madal oled, kui lame su suhtumine on. sa oled vastikuks muutunud ja ma ei taha sinuga mingit tegemist teha. piinlik on sinuga suheldagi. ma keeldun sulle vastamast.

ja ärge muretsege teie kaks, parma ja tutt. teie võite rahulikult täna hingata ja ilmselt homme ja ülehommegi. teid need isikuid ei ohusta. seega te ei pea ka rohkemat teadma.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:36
Utha. Kuidas sina küll teiste sugueluga nii hästi kursis oled? Tead, kes on haiged ja tead kuidas kõiki kaitsta ja tead täpselt osapoolte asju jne....
Uskumatu.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:40
kui ma oleks mees, siis ma annaks sulle vastu hambaid. mölakas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:46
Ma ei pööraks ammu Utha vestlustele enam tähelepanu, tal on lihtsalt tähelepanu vajadus ja muidugi ka igavus, mida tuleb kuidagi peletada.
Iha on otse loomulikult parim koht kibestunud vanatüdruku jaoks .Korrapidaja käib prill ninal, kaitseb neid, kellele liiga tehakse.

Musikene Uhta, teadmised seadustest ja üleüldse, arusaamad ;jälitustegevusest, ahistamisest, häkkimises jne on sul sama kauged kui planeet maa päikesest.
Riigiteatajad on täitsa tasuta kättesaadavad, tee endale selgeks mõni asi. Soovitan soojalt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:46
Eh ma ei lasku sõimamise tasemele. Päästa seda maailma edasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 22:54
mina küll ei taha selles seebikas osaleda, utha ja ulakasjunn kirjutage mind stsenaariumist välja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:00
Utha,

Ilmselge on, et oled sama valelik , võltslik ja ennastsalgav nagu nunnki. Omasugune kaitseb ikka omasugust, kuna koer tunneb koera ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:04
OI andke minna, vereimeja ei ole - aga verd tahaks näha
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:09
Sheebaga nõus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:17
ASSAAA!
LÖÖMA!!
NO TEHKE OMETI KAKLEMISEKS RUUMI!!!
Tegelikult võiks Utha saata Delfisse tsensoriks. Seal oleks alles pahalasi keda paika panna!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:24
Olles ise rottweileri usku on see loom vägagi rahumeelne , pigem pakuks dobermannid välja need on ärapööranud närvikavaga tapjad elukad
Aga mida te ikka siin kraaklete, Võiduväljakule kamp kokku ja korralik kaklus päris elus ja asi tahe
Kuigi jah, siis jääks ju teistel siin keskkonnas see "teater" nägemata. Pole küll suurem asi etendus, aga parema puudumisel käib see ka
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:27
ära püüa ennast õilistada, parma. miks sa salgad seda, kes sa oled. sõimamine tuleb sul vägagi hästi välja, kui sellele võimaluse annad. kahjuks käib see sinu käes liigagi kergelt. õigustad ennast, kuigi tegelikult peaks sul praegu väga häbi olema. sul peaks häbi olema neid sõnu siin öelda, ennast kaista ja minult midagi nõudma asuda. nõuda minult mida? võltsid nõudmised. milleks rääkida mulle sellest, et me oleme teineteisega väiklased ja miks me üritama haiget teha, kui sa sa ei suuda endast võitu saada, kui sa ise ei suuda seda väiklust endas ületada? tegelikult sa ei tahagi. see ongi sinu kinnisidee.
oleksid võinud veidi rohkem ausust hinnata, mitte nii palju valetada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:28
Mõne veebikaamera vaatevälja kiskuma minna?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:30
Üks vihjas mulle kunagi privaatselt, tema tedvat et Utha olevat Delfi naistekas alu nime all kemmenteeruja!
POle viitsinud kiigata, mida see alu seal delfis kirjutab, ma ka igale poole ei jõua . Äkki Utha ise vastab sellele, kui julgust on!?

Ja ärge mind nüüd jälituses küll süüdistage, siin mõned lahked ja teadjad viibijad kontakteeruvad vahest , kel julgust vähem ja selle tädiga võitlusesse ei astu.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:30
Vabandage lugupeetavad, et eksitan aga...kas keegi oskaks juhatada, kust võiks müüdavaid naisi leida?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:32
Aga milleks peab üldse võitlema, minule piisab väitlemisest.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:34
Utha: Tuumajaam.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:38
ülejäänud neelaku palderjani ja minu magama. magate ennast välja ja olete hommikuks maha rahunenud. mul ei ole teile midagi ütelda.
see, et siin üritatakse mingit lauta minu peale kummuli keerata ja virtsa juurde valada, mind ei üllata. üsna arusaadav reaktsioon peale seda, mida ma siin arvanud olen. ise ajasite selle lauda pikali, ise ajate selle ka püsti. peamiselt puudutab see praegu fredyt, kes näib olevat eriti huvitatud sellest, et ma tema ees püherdaks. ei püherda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:38
väga õige utha- peksa parmat, parma on pikem
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:39
/me avab paki popcorni
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:40
Aaron, siit moraal - rotikas ei talu alko lõhna, paraku on see tõestatud
Aikonpoiss - kas sul tuli sexi isu peale ja paremat pole kusagilt võtta kui vaid ostetavat kraami
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:45
Aaron paljud erinevad tõud on alko lõhna peale immuunsed
Rotikale on see nagu narko, usu ma tean mida räägin. Mul on elus olnud 3 tõupuhast rotikat elamused selle tõu osas on erakordsed. Mega intelligentsed ja arukad loomad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:47
See on ammuteada tõde, et loom tunneb hea auraga olendi ära. Võtke endale koer või kass ja kui kedagi kosima hakkate, laske oma lemmikloomal see inimene üle nuusutada, kui tunnete oma lemmikut siis näete täpselt, kes või mis see on!
Inimene pole alati objekriivne, öeldakse, et armastus teeb pimedaks aga loom teeb sind nägijaks .

Kindlasti , kes looma omavad, teavad, et ühe laseb inimese laseb koer aiast sisse, ilma et peaks isegi püsti tõusma ja nuusutama minema, teine aga jääbki värava taha, kuna koer tema lähenedes juba ründe asendi sisse võtab.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-18 23:56
Sheebatüdruk kullake , Aikon tahtis vaid juhtida kaklejate tähelepanu teema algsele püstitusele evimata vähimatki soovi astuda paaritussuhtesse mõne näitsikuga, kel taksomeeter püksikutesse monteeritud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:04
Aikonpoiss, sa oled super

Aga, kas sul pole olnud tahtmist siis kunagi kaunitari (nüüdseks nunna) püksikutesse piiluda?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:08
Sheeba, püksikutest ei leia mitte midagi uut, ei ole see risti pidi , kui midagi on siis hind kõrgem kui sõles aga lisad samad, mis kaasa antakse
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:17
Sheebatüdruk, mina ei tunne kaunist nunni, kuidas ma saan siis tahta tema püksikute sisuga tutvuda , pealegi on nunn vaga õeke ja sellised eksperimendid pole Jumalale meelepärased, kus miski surelik vanamees tema pruudi pesus nuusib
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:26
Aikon, aga kust sina tead, mis jumalale meeldib? oled sa temaga kohtunud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:37
Olen, Jotteff, korduvalt olen kohtunud ja see mida tema ütleb, on mulle ülim tõde, kõikide teiste tõdede ees
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:51
Siis sul vedanud, mina pole teda veel leidnud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 00:55
Kas just vedanud aga kurtmiseks pole kah erilst põhjust.
Muideks, Jotteff, vaata korraks peeglisse, tema, s.t Jumal, vaatab Sulle sealt vastu aga vaata hoolega, vaata sügavale
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 01:10
Kuule, kas sinu omal ka sarved on?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 01:25
Vanamehed kolmandalt
Armsad olete, tõite jälle naeratuse näole
Aitähh, et te olemas olete
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 01:35
Sheebatüdruk, kas Sa tahtsid äkki hoopiski öelda, et ..vanamehed kolmandast palatist?
Jotteff, ei, minu Jumalal sarvi pole aga kui Sinu omal on, siis vaata veel sügavamale ja räägi temaga, räägi sagedamini, siis kaovad ka sarved. Ja ärgu olgu Sul teisi Jumalaid tema kõrval, sest need on valeprohvetid, kes üritavad Sind oma võrku haarata, tappa Sinus Sinu Jumalat. Aga pea ka seda meeles, et Jumalat ei tohi kummardada, ta peab olema Sinu sees, vastasel korral muutub ta saatanaks.

Shebatüdruk, iseoled armas, ära tekita siin keset ööd väärarusaamasid
Head ööd
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 01:41
Ja saatana koht on põrgus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-19 01:49
Naljatigad, aga olge edasi sama positiivsed Nii nummi. Aitähh, et te olemas olete Aikonpoiss ja Jf. Päriselt ka.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 13:52
Rahvas kas te siis ei tea, et naine seksib ainult kahel põhjusel - esimene ja kõige tähtsam, kui soovib lapsi ja teine kui soovib midagi muud, nagu raha, kalliskivid, korteriüüri tasumine, muu materiaalne abi jne. Meie mehed peame sellega leppima, kes tahab kogeda õnne peab tegema lapsi, jagama raha ja mis parata ka abielluma, aga sellegipoolest leiduvad mõned väga üksikud naised, kes armastavad seksi seksi pärast. Kes need üles leiab on õnnega koos, ma olen ka mõne otsa komistanud. Muidu ikka natuke rõõmu ja enamast palju kukrukergendust, ce'la vie mis parat, elu on selline
˅ näita rohkem ˅
2013-02-09 14:19
Müüdi sellest, et naistele on tähtis ainult raha, mõtlesid välja mehed, kellel ei ole raha... :$
˅ näita rohkem ˅