Foorum
2013-01-11 22:39
Riik ikka paari paneb, endal tuleb see õige leida.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 22:43
Et kui on üksikema, siis pulmad tehakse kah riigipoolt kerge soodustusega
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 22:47
Aga kas te seda lugu teate, et kui prostituut jääb vanaks, siis hakkab ta nunnaks?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 23:23
Protestandiks hakkab ka veel tagatipuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 23:24
Mõni kandideerib lausa parlamenti
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 23:46
Minuteada see pretsedent on loodud ja sai ka
Tegijad naised need prostituudid
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:08
Nojahh nohh, sai jah, luues sellega pretsedendi Aga eks kõneleb selline juhtum ka inimese arenemisest ja pidevast muutumisest, kinnitades vaid neid kuldseid sõnu.."ma pole täna see, kes olin eile..."
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:10
Aikonpoiss me kõik oleme jätkuvas muutumises. See on elu seaduspärasus, ehk siis me areneme. Omandame elutarkust ja õpime oma vigadest
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:21
minu ankeet on suhteliselt ühemõtteline, ometigi saan ma oma postkasti päris palju selliseid pakkumisi, mida ei saa enam kahemõtteliselt võtta .
olen mõne vennikesega kohe huvi pärast kontakteerunud ja küsinud, miks sa mulle raha pakud? kaob ära, vaikib.
vahest on küll mõte, kohtuks ja vaataks, millised mehed need siis on, kes muidu seksi ei saa kui tuleb rahaga meelitada!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:26
Esceip, sa ei ole ainukene, mul on ankeedis, et ostan ise mehi endale lõbustuseks, aga ikka saan päevas ca 5 kirja, et kui palju minu aeg maksab

Mehed lihtsalt ei viitsi lugeda. Tegelikult ongi ju see nii, et sõimavad naisi ostetavateks, aga samas ise tekitavad selle.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:29
Sheebatüdruk, palju Sa mulle tänaõhtuse lõbustuse eest maksad?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:31
Aga mis on sinu hind? Aikonpoiss
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 00:44
No siis meie Aikoniga enam ei ole
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 02:46
Siiani pikim postitus mida lõpuni ei lugenud... tl;dr
Soz...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 11:19
Huvitav, miks näiteks rates ei ole seksi eest kordagi raha küsitud?
Miks iha lehel küsitakse/pakutakse, kuigi tädid/onud on samad?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 17:57
Eestis ikka samad inimesed, kes ütles, et teised.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:12
Laseks uueks aastaks dollari riista peale tätoveerida
Siis hea vaadata kuidas kapital kasvab kui
naised raha imevad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:28
Mul on tillipeal selline:
Kui lõdva on, siis on ainult must täpp näha aga kui kõvaks läheb, siis tuleb sealt nähtavale selline ilus linn nagu Tbilisi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 20:22
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 22:23
Ma pole kogu teemat läbi lugenud, aga teema algatajale. Loomulikult raha eest. Kodus võib sul naine ka tasuta mingi pässi pügada, aga lähed ikka juuksurisse ja saad soliidse soengu!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 15:38
Nagu nii on seks tasuline ja kõige kallim variant on veel abikaasa.Kui võtad armukese või sponsorit otsiva tibi siis maksad selle eest mida saad aga abikaasa puhul on tegu sisuliselt eluaseme laenuga.maksad pidevalt ja aastakümneid aga auk on ikka sama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 15:47
Kui need kommid nüüd tõesti pole lihtsalt nö. ebaõnnestunud katsed nalja teha................, siis vist omamoodi hakkab teist isegi kahju.................
-------Mehed, te siis tõesti pole tundnud, milline on tõesliselt hea sex?!?!?!??!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 16:06
xxxisand, Sinu kalkulatsioonid ei pea paika. Võta valemiks naisele kulutatud summa ning jaga see vahekordade arvuga. :$
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 16:07
Sinul xxxisand, on ikka hämmastav mõtlemine! Ei saa nüüd aru, mida ja mille eest ma oma abikaasale maksma pean? Vaata, on abielupaare, kelle kooselu põhineb teistel põhimõtetel, kui ainult raha-nänni jutt. Nt. meil abikaasaga on ühine pangakonto ja me ei jälgi, kes kui palju sinna raha lisab või sealt võtab. Ja viimase 4-5 aasta jooksul olen mina sinna lisanud omalt poolt nö. kaootiliselt, sest kogu aur läheb majaehituse peale. Seega, põhimõtteliselt maksab naine praegu mulle. Kui nüüd "august" rääkida, siis hea oma naine on nagu hea vein, mis aastatega läheb aina paremaks. Ja piinlik öelda, aga abielus mehed teevad ka vahetevahel "kõrvalhüppeid" ja kindlasti ei toimu need kõigil rahamaksmisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 16:20
Vaata kui endale jaksad maja ehitada on juba teine jutt suhteski. Lõpuks maja metsasees, naine lännu ja ostjat pole. Mõnel võib miljon ka pangas olla..
Ma siiski pooldan suhet, mis põhineb mittemillelegil
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 16:44
Kosmosetuttile teadmiseks ,et mulle pole oluline pole mitte kvantiteet vaid kvaliteet ja limpstile selline mõte ,et antud juhul polnud küsimus mitte armastuses vaid seksis.Ma muidugi ei tea kui kaua limpsti sama auku limpsib aga julgen pakkuda ,et vaevalt jääb ta ükskõikseks kui saabub kevad /suvi ja tänavale ilmuvad sexikad siresäärsed kaunidused.Kui siis hüpoteetiliselt oletada ,et mõni neist annaks sulle mõista ,et kuue kotti tsemendi asemel saaksid veeta temaga mõnusad tunnid siis eeldan ,et oled nõus sest muidu tekkib kahtlus sinu orientatsioonis.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 17:01
aega võib muidu ka veeta aga tõelise seksi saamine on pikem tee ja siin räägimegi vist vanast veinist.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 17:05
Xxxisand. Mind nagu kergelt ei huvita, mis Sinule on oluline ja mis seda ei ole. Juhtisin Sinu tähelepanu vaid väärale arusaamale abikaasa kulukuse osas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 17:28
Need kuuekotitsemendi-naised on jäänud siiski sinusarnastele, xxxisand! Kuidagi on läinud nii, et olen elus kokku juhtunud selliste naistega, kellel on teised põhimõtted ja ütleme nii, et nende eesmärgiks tutvumisel on suhtlus ja soov nautida seda, mida elu pakub ning mõnel ka muidugi seiklushimu!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 17:40
Kle, aaron111, tunnen kaasa, kui sind elu niimoodi räsinud on - et maja metsa sees, naine lännu ja ostjat pole! Mainin veel kord - on siiski olemas abielusid, kus abikaasade vahel on normaalsed inimlikud suhted, mis ei rajane rahal ja asjadel. Ja võin kinnitada 100% kindlusega, et minu lähitutvusringkonnas on selliseid enamus!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 17:52
homme juba võib teistmoodi olla
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 20:53
Meil oli ikka põhimõte nii, et naine oli seni hea kui arved maksis Kui seda võimalust enam polnud siis jalamaid minema ning anti soe soovitus, et ma võiks ka lõpuks hakata omal kulul elama ning teiste rahakoti rahule jätta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 21:09
mul jäi üks koht arusaamatuks.
kui mees iga temast mööda jalutava jalapaari peale pead ei pööra ja temaga kaasa minna ei taha, siis on ta gei?
huvitav lähenemine ühel heteroseksuaalsel mehel. või on siin tegu mehega, kes püüab naiste „vaatamisega“ oma tegelikku orientatsiooni varjata. püstitasin hüpoteesi praegu. paneb mõtlema
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:18
utha, kas teema pööramine antud kommenteerija orientatsioonile ja "kapis olemise" võimalikkusele, oli meelega et juhtida teema mujale? ehk soovid ise millesti avalikult rääkida? võibolla puudutab tasuliste teema ka sind ja käis sulle närvidele, seepärast oli vaja vastu hammustada või hoopis tundsid end puudutatuna abikaasa ja aastaid sama augu teemal
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:34
ma ei saa su probleemist aru. kes sa tunned ennast minu arvamusest puudutatuna? tunned sa ennast teemast eemale juhituna tänu sellele, et ma ühe arvamuse omalt poolt siia teemasse lisasin? segab see sul suhelda ja teemakohaselt oma avamust avaldada? kas jah? see ei kohusta kedagi mitte millekski.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-14 23:59
Utha, mäletad, ma kirjutasin homofoobidest? Siin tuligi ju näide kapialustest.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 00:21
kas jätsin sulle selle mulje? kas teiste arvamus sinust on nii oluline? kas sinu tõekspidamised on alati ümberlükkamatud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 00:48
missugune arvamus minust peaks teistele oluline olema? millest sa räägid? ei ole ümberlükkamatud. sa püüad nüüd ise teemast väljuda?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 01:11
aga räägi lähemalt millist arvamust sa tahaksid kuulda? mida sa tahaksid et sinust arvataks?
ava ennast meile
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 01:40
mida su naine sellest arvab, et tema mees keset ööd netis ringi kolab?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 11:04
Loomulikult, aaron111, homme võib kõik teistmoodi olla ja ongi, sest nagu öeldakse, päevad(aastad) pole vennad. Sina vist püüdsid "naljatada", et pöördub ikka kehvemale poole, mina aga tunnen ja näen, et elu läheb aina ilusamaks ja paremaks! Ja veel, peale maale kolimist ei ole ka "kuuekotitsemenditibisid" eriti ahvatlemas, tõsi küll, kui lähilinnas jõusaalis käia, siis seal nad ikka "ringi kooserdavad ja meeste rassimist häirivad", aga see silmailu mõjub töövõimele ju hästi, umbes nagu kerge doping.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 12:21
utha, mul naine arvas et parem k.pi ihas prostituutide ajusid kui sõle tänaval litse

aga mida sul mees arvab sellest et pidevalt ihas istud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 12:25
küsisid ikka naise käest luba? tubli mees
minu mees? mitte midagi ei arva. ma saadan ta selleks ajaks alati kodust minema
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 12:46
ma küsin alati naise käest luba, sest mulle on õpetatud et naisi tuleb austada ja nende soove täita pealegi soovolinikule ja feministidele ei tohi anda mingit võimalust diskrimineerimise kisa tõstmiseks

su mees juba kogenud silma-kõrvaga, saab aru kui "vaikus enne tormi" tekkib ja kallike ihasse sukeldub. teab et siis ainuke võimalus valvsa naisukese silma alt ära saada, muidu ei ole võimalustki sellest vangistusest eemalduda rääkimata tujudest mida iha foorum kullakeses esile toob
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 13:21
Ihas liikuvad "müüdavad naised" on paraku tihti peale kelmid kes loodavad ettemaksu välja meelitada.Teine veider punt on need kes lihtsalt panevad kuulutusi ja ajavad igasugu jama ,kuid tegudeks pole valmis.Jääb tunne ,et mitmete pakkumiste taga on üks inimene ja seegi pool loll.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 13:28
Arumaeitaipa, teema kerib ja kestab, kuid tegelikku teemat ju pole!!!! Lihtsalt tutvuge ja sexige ennast või ribadeks, milleks selle rahaga alati vehelda?!?!??!?!?! -------no kas tõesti on siin kedagi, kes tõemeeli ütleb, et ostetud sex on parem?!?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 14:41
No ega see ostetud seks nüüd kehvem ka kindlasti ei ole. Võibolla isegi kohati parem, sest saad mida näed ja keda valid.
"Tasuta" näed, aga ei pruugi saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 15:43
Parma, selles asi ongi, et sulle jääb vaid mulje, et saad. Tegelikult pole sul aimugi millest sa ilma jäid. Raha on odav valuuta selleks, et sellist küllusesarve nagu naine avada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-15 16:21
Elus nagu ikka, kes seksib maha, kes joob maha, kes mängib maha aga minge klubitama, hingejõudu ja äpardusi nagu ikka.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-16 00:22
jot, mis sa jahud. Mida rohkem on raha, seda rohkem sa ka saad ja avastad. Vahet pole, kas tasuine või "tasuta".
Mine koju ja ütle, et jõid kõik palga maha. Siis näed mida saad Nädalapärast hakkad silmanurgast vaikselt nägema
˅ näita rohkem ˅