Foorum
2013-01-11 16:21
Ja siit jõuame ringiga tagasi, naisi, keda saab osta, nende eneseväärtuse määrab hind.
Kui 100 euri eesti saad kondoomiga , siis 300 eest saad juba ilma....
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:24
Aga sa ära mine siis sexima selle naisega, vaid parem osta selle raha eest hea vein ja lilled ja mine koju oma naise juurde ja sex on kordi parem. Ei ole haigusi ei ole midagi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:31
Mul on siin ihas hoopis teine roll . Kahjuks on see riigisaladus .
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:33
Veel: Fredy, Sa väidad, et riiklikul tasandil ei pöörata inimkaubanduse probleemidele piisavalt tähelepanu, ei eraldata piisavalt raha.
Seksiäris(inimkaubanduses) liiguvad väga suured summad, piisaks, kui need maksutada ja saadud maksudega asuda neidsamu probleeme mingistki otsast lahendama...aga...sellisest asjade käigust pole valitsused huvitatud, sest äri, poliitika ja kuritegevus on omavahel nii tihedalt läbi põimunud, et kui üks lüli asub teist kontrollima, siis saab ta ise valusa jalahoobi.
Taaskord, need naised, keda igal võimalusel tümitatakse, on masinavärgi lüpsilehmaks, ilma kelleta variseb kogu süsteem kokku
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:38

Et siis nüüd nimetatakse seda salaoperatsiooniks, et oleks ikka mingi vabandus oma ihade rahuldamisele. Minuteada agendid ja salapolitseinikud ei avalikusta iialgi oma motiive.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:43
Fredy on Sotsiaalministeeriumi, zoolise võrdõiguslikkuse büroo volinik
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:45
Aga kui ei ole oma naist kodus? Kus ma siis seksin?
Aga ehk 300 ilma kondoomita sisaldabki juba, seda ravihinda ja haigusest saamata jäänud tulu?

Seksiäri ei saa kuidagi kontrollida. Selle ühe seksi tõestamiseks läheb liigapalju auru.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:48
kahju, et ma olen need „salaoperatsioonid“ koos „riigisaladusega“ oma postkastist eemaldanud. nii hea oleks praegu olnud selle sisu endale meenutada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:51
No kui oma naist ei ole, siis mingi sõbranna ikka on ju

Tegelikult asi ju ongi selles, et valik on nii suur ja keegi ei käsi sul teenusepakkuja juurde minna. Vaba ja vallalisena valid sellise meeldiva armsa olemisega neidise, keda siis tulevikus iseloomude sobivusel enda naiseks paluda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:56
Fredy taob trummi valest otsast, peeglisse on vaja vaadata, mitte kiruda seda, kellest äsja oled "üle käinud", maaslamajat ei lööda!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:56
Kui tänapäeva naine ei taha endale meest päriseks.
Miks peaks mees tahtma naist päriseks?

Kui see kena neidis "restoõhtu" eest seksi teeb, kas ta siis ei olegi "teenusepakkjua"?

See on nii vaieldav ala. Sellepärast seda ei saagi kunagi kontrollialla.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:58
Parma, sa oled temaga meeldivalt aega veetnud ja nüüd siis temake tasub sulle selle õhtusöögi eest sexiga

Viisakas mees viiks selle kena neidise lihtsalt koju ukse alla ja annaks talle musi laubale, ning lahkuks, mitte ei jääks sexi vastutasuks ootama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:05
No aga kus ma siis seksin ikkagi?
Ma võin ju neid neidiseid jäädagi saatma sinna ukseni ja musitada aga seksi tahaks ka ju saada.
Lõppudelõpuks tahab ka see neidis kunagi seksi saada.
Heakene küll, viin neidise restosse ja käitun pinks-ponks. Saan seksi ka lõpuks ja saan ka edaspidi seksi. Aga seda ilma restosse viimata, vaid sellepärast et neidis ka taab minuga seksida. Siis on asjad nagu korras.

Siit lähebki see teema lahti. Neidis nimelt seksib ainult sellega, kes restosse viib Ja ongi ost-müük tehing alguse saanud.
Nii, et süüd nagu ainult meeste kaela veeretada kah ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:10
Pildikesi Paunverest: Parma ja Sheebatüdruk on peale ühist, meeldivat restoõhtut jõudnud Sheebatüdruku villa ukseni, Sheebatüdruk tänab viisakalt meeldiva õhtu eest, annab Parmale laksuva musi põsele ja lehvitab"...Parma longib rõõmsalt vilistades oma agulikorteri poole
Variant 2: "Jõudes Sheebatüdruku kipskartongist "põlluhütini", vaatab ta Parmale pikalt ja tähendusrikkalt silma ja kutsub kohvile, mille päädides astub Parma ööhämaruses ca 300 euroruubliku võrra vaesemana, mööda lirtsuvat külatänavat kirudes kodu poole"
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:15
Miks ma teiseljuhul kirudes peaks ära astuma?
Ja miks esimeseljuhul õnnelik oleks?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:29
Esimesel juhul on Sul taskus Sheebatüdruku nimekaart ja lubadus, et homme öösel, täiskuu ajal kompenseerib Sheebatüdruk Sulle oma ihuvõludega ja siira kirega, restos tehtud kulutused ja lubaduse ikka ja jälle seda üritust korrata. Teisel juhul said Sa lihtsalt "toru" tühjaks, poolsurnult lebavasse "meritähekesse"
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:35
Äkää õige ja hea oleks nii: Parma ja Sheebatüdruk on peale ühist, meeldivat restoõhtut jõudnud Sheebatüdruku villa ukseni, Sheebatüdruk tänab viisakalt meeldiva õhtu eest, annab Parmale laksuva musi põsele ja vaatab täedusrikkalt silma, ning sosistab "Tule homme jälle, mul on suures voodis üksi külm"... Parma longib rõõmsalt vilistades oma agulikorteri poole.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:39
Teisel juhul oleks ma lihtsalt "restojagu" vaesem ja järgmine õhtu oleks ka jälle "restojagu" vaesem ja kolmandal õhtul ka "restojagu" vaesem ja siis kuuaega seksi ei saaks, kuni on palgapäev jälle ja läheb otsast peale.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:45
Aga samas on ka needsamad rahadaamikesed ka heaks motivatsiooniks tööd teha.
Töö eest saab raa, raha eest saab jälle seksi. Mida rohkem on raha seda rohkem saab seksi, seda ohkem ma tööd teen
Majandus kasvab jõudsalt ja tööpuudus kaob ja kõik on õnnelikud.
Rahadaamid jällegi ostavad asjakesi, mida ma päevläbi teinud olen ja ringlus on vägev.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 17:48
Näh nagu tellitud kohe:
http://www.epl.ee/news/eesti/eesti-paevalehe-uleskutse-otsime-ules-markamata-kangelased.d?id=65510488

Andke aga tublidest daamidest teada. Saavad medali.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 18:58
Hmmm, Utha üllatab taas. Et sa rahulikult magada saaks, saadan sulle meie kirjavahetuse .Mul pole midagi karta.Võid selle kohe siia üles riputada, kuid see peegeldab sind ja sinu olemust. Aga oluline, et sa ennast hästi tunned.
Olen ammu teadnud, rahuldamata naised on vihkamist ja õelust täis. Äkki keegi pakub alle abi, heasoovlikult
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 18:58
koonerid mässavad jälle
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:04
kurat kui loll võib mõni isend olla. ma ei taha su kirjavahetust, ainult tõmbasin mõttes mõned paralleelid. mulle sa ei pea tõestama seda, kes sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:10
Parma ja Aikonpoiss - kindlasti on veel mustmiljon erinevat varianti, kuidas see lugu lõppeda võib. Näiteks mängib Sheebatüdruk meelega "kättesaamatut" ja just selle eesmärgiga, et see Parmapoiss päriselt endale voodisoojendajaks saada. Siis kulub Parmapoisil tõesti palju raha nii teatri, restorani kui lillede peale, enne kui õndsasse baldahiinvoodikesse külili visata saab
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:19
Sheeba ei saa kaua mängida nii. Parma tahab vahepeal seksi saada. Seda "kättesaamatut" peab tunnetusega tegema.
Või siis käib Parma vahepeal teatud daame juures ja mäng võib jätkuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:23
No näed siis, veelkord tõestus, et kõik tööd on vajalikud, sest ei saa me läbi Lätita, vs.litsita noh Kui ikka Sheebatüdruk pipardab, siis pole Parmal pääsu ja lippab Lonni juurde, eks pärast võib Sheebakest edasi restos moosida ja sületäitega roosivihtasid tassida
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:24
Ehhee, kui Parma teatud daame juurde tee leiab, siis pole tal enam Sheebatüdruku juurde asja. Kuhu on jäänud vana ja hea rüütellikkus ja karskus? See et tunded on need mis panevad lihasuretama?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:26
Sheeba ei saa seda kunagi teada
No kas tunded panevad "pipardama"?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:30
Sheebakene, lihasuretamine on looduse vastane ja inimene väeti ussike, kelle võimuses pole Darwini teooriat ümber kirjutada ja enamgi veel...juba ristikoerte pühas raamatus on kirjutatud..."tehkem sugu, SUGU tehkem ja palju" ja muideks, egas üks ei välista teist, s.t olla rüütel ja karskelt korraks punaste laternate kvartalisse põigata
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:33
mul süda läigib juba sellest tekstist, mida ma siin loen
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:35
Kes müüb, kes ostab... pole minu asi halvustada mitte kumbagi. Aga huvitav on kuulutuste järgi vaadata, kuidas rahahädas inimene on valmis kõigeks, kui algul soovib näiteks 150 euri sexi eest ja kaubaks ei lähe siis lõpuks on nõus näiteks juba 50-ga või alla selle... Halvustada aga sellist inimest ei tohiks, sest eesti elu on juba kord selline s..t, et tööd ju paljudel pole... Elada aga vaja, ning kui see neiu-naine veel kasvatab üksi väikest last, siis pole ju mitte millegi üle imestada. Arvan et pigem on selles eesti riik süüdi. Kurb igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:39
Eesti riik ei ole süüdi, kui see ISA jalga laseb ja kuhugi öhe kaob!!
Või siis on riigi süü, et alimentide karistused on liiga väikesed?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:44
Utha, on selline ütelus..."Ära võta südamesse, võta suhu...SIDRUN" ja süda ei läigi enam
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:49
Võib olla on isa ööse kadumisel oma süüd ka pisut emal, sest nagu näha tundub pikaajaline suhe naistele olevat äriprojekt, et ilusaid asju võimaldada ja seks vaid tüütu kohustus, millega oma esemete eest "tasuda". Mõni ime siis, et isa öösse kaob... Tema, naiivne inimene, loodab äkki, et leidub mõni kes omab vähe teist perspektiivi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:51
Õige ema on oma lapse eest valmis tegema ükskõik mida. Emasüda nimetatakse seda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 19:55
Eks see selline õnnemäng ongi.
Isa süda on ka olemas, kes teeb oma lapse jaoks ükskõik mis. Elab üle ka selle teist persvpektiivi omava ema.
˅ näita rohkem ˅
Ei tii jehh, no milleks sa oled nii ihaldatum ja parim enne, et suga maailmalõppu läheksin. Lähen ikka parem üksi klubbise ja jätan siiä nillima, eeh!
˅ näita rohkem ˅
aikon, üsna nõmeda ütlusega on tegu, peaks mainima, aga ärgem jäägem sellesse kinni.
kui põhimõtetega mängitakse pokkerit, siis on südamesse võtmisest on asi kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:18
Parma, ok selles on süüdi ISA et ta jalga laseb ja alimente ei maksa, aga mujal riigis makstakse sellisele üksikemale vähemalt normaalset sotstoetust et eluks vajalik saaks ostetud aga meie riigis peab kasvõi oma keha müüma, kui muidu ei saa, riik ei tee väljagi et aidata... Minu arust on just selles see probleem.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:21
Turva aga siis oleks roppumoodi neid üksikemasi. Kas neid ka kontrollitakse, et on nad ikka üksikemad?
Kuipaljud Eesti üksikemad läheks ennast kuhugi registreerima üksikemadeks? Paljud ei julge alimentegi küsida.
Aga seksi eest raha julgeb küll küsida
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:29
Nu kus raha liigub seal liigub ka alati selliseid kes pettusega tegelevad aga see ei välista seda et hädas olijad ei peaks abi saama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:34
Kummaga on siis lõpude lõpuks lihtsam küsida; peab eesti riigilt nõu küsima.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 20:36
Jah riik võiks seadust karmistada alimentidest eemalehoidjate suhtes ja üksikemadele nende sissenõudmise lihtsamaks teha.
Mingi kindel summa määrata ja üksikemale see kätte anda ja siis on ISA riigile võlgu ja läheb tagaajamiseks.
Praegu peab see õnnetu üksikema, seda ISA ja raha taga ajama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:09
Küll siis isa oskab endale ametlikult väikese sissetuleku organiseerida ja laps imegu ikka käppa.
Pärast veel käib ja targutab kui hoolimatult ja halvasti tema last kasvatatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:13
Siis võetakse see väikenegi sissetulek ära aga riigi poolt on lapsele juba raha antud.
Lapse isa peab siis terve elu ennast varjama ja mingit asja enda nimele ei saa, nii kohe see kõik läinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:21
No sellist varianti pole siin küll niipeagi loota. Seni peab ikka oma närve rikkuma ja suurte lubadustega hiilgavaid issisid ise taga otsima
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:50
Ja nu ongi siis ju asi poliitikas ja riigi suhtumises.... Huvitav kas siin saidil mõni valitsuses istuv poliitik ka ringi liigub, kui jah siis teema olemas mida riigikogu tasemel arutada seni aga arvan et ei saa kõiki naisi kes siin nõus mingi summa eest seksima, kohe selle elukutse esindajateks pidada... See ehk neil hetkel ainus võimalus, et endale ja lapsele söögiraha saada...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:57
Hm ja rvad, et nad seda siis edasi pärast ei tee, kui korra maigu suhu saanud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 21:59
Parma, aga oled sa kuulnud seda, et prostituudist pidi saama maailma parima naise
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 22:07
No ega nad riigipoolt siis mehele ei saa
˅ näita rohkem ˅