Foorum
2013-01-11 09:27
Huvitav kas tõesti varsti enamus eesti naisi on nõus oma keha raha eest müüma? Iha.ee põhjal on muidugi ennatlik statistikat teha aga selline mulje mulle igaljuhul jääb.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:29
Aga miks peaks eesti naine ükskõik kellega lihtsalt niisama sexima ja seda pelgalt vaid selle pärast, et mees seda tahab?

Ärilises kontekstis peaks olema kasu kahepoolne. Kui see sex, mida too mees soovib ja mis naisele mittemidagi ei paku, saab vähemalt selle raha eest osta endale ilusaid asju.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:49
No sellisel juhul tuleks siiski prostitutsioon legaliseerida Aga see selleks...kahju on noortest neidistest kes loodavad sellega ära elada ja suure tõenäosusega ükskord masendusest süstla otsas on! Siis juba pappi vaja muu jaoks kui ilusata asjade jaoks Ehk oleks targem koolis see aega hoopis õppida ja hiljem mõistliku tööga raha teenida ja ilusaid asju osta

Ps. Kui mees juba naisele seksi eest maksab siis minu arust ei ole ka põhjust mehel naise peale väga mõelda, et kas naine jääb rahule või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:54
Asi selles, et inimene on muudetud asjaks, kaubaks ja asjad, armastuseks, ihaldusobjektiks. Selleks, et saada armastatud kasukat või ihaldatud prill lauda, peab müüma jupike seksi
Sheebatüdruk, kas vene, tsuktshi või somaali naine peab seksima ükskõik kellega, ,lihtsalt niisama?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:55
Enne, kui kritiseerida naisi peaks ikka meeste käitumist jälgima. Enamus mehi pakub tasu. Vahet pole, mis või kuidas on ankeedis kirjas. MA arvan et enamus isegi ei loe seda . Siis on kaks võimalust, kas saata see hädine vend kuupeale või pakutud summa vastu võtta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 10:58
Ma saan aru kui mees ise soovib maksta naisele nn. kingituse raha aga vaatates siinseid olusid siis enamus neidusid/naisi ise lunivad pappi ja tegelikult veel sellist pappi mida nad väärt ei ole
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:04
Aikonpoiss, tead, ma ei tea kas nad peavad sexima ükskõik kellega või mitte. Mul on sellest nii siiber, et pidevalt ollakse naiste kallal. Kui te vaid teaks, kui palju mehi samamoodi oma"teenuse" eest rahaküsivad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:07
Mõni mees on nii kole ja vastik, et naised pole temaga isegi kogu maailma raha eest nõus seksima. Hädapätakad kelle käest naised raha küsivad muudmoodi naisi ei saagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:14
Las need naised müüvad ennast ja las mehed ostavad.
Igaüks elab oma elu nii nagu ta soovib ja oskab
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:27
Olenkesolen, eks see hind on meelega nii kõrgele kruvitud ja näitab selgelt tütarlapse enesehinnangut Lihtsalt mingi vähese papi eest ennast müüma ei hakka
Seega pole siin tegemist mitte enese müügiga.
Näide: Sina kirjutad mulle ja küsid et palju sex minuga maksab? Mina vastan sulle 10 000 eur per tund. Mida me siit välja loeme? Seda, et sina oled mulle raha pakkunud, aga mina pole huvitatud ei sinust ega sinu rahast

Selge, et iga inimene elab oma elu, nii nagu ta oskab ja tahab.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:30
Sheebatüdruk, palju siis meeste teenus maksab, võiks ju kah vahel mõne lisakopika teenida :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:38
sheeba kas tõesti näitab suurema summa küsimine neiu enesehinnangut? Äkki veel hariduse taset ja haritust ka Pean siis tõdema kurvastusega, et olen siiani ilma enesehinnanguta naistega kohtunud Vaene mina
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:44
See oli nüüd Sheebatüdrukult alatu laim - enamus mehi ei paku tasu! Ja ka enamus Eesti naisi ei küsi(ei oota) tasu. Iha-lehe kuulutuste põhjal nüüd küll üldistada ei saa! Tegelik elu on ikka teistsugune ning mehed-naised suhtlevad teistsugustel alustel!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 11:49
Kulla limpsti, ava oma unised silmad ja vaata maailma. Kas ma rääkisin kuulutustest. Oma üks päev naise postkasti ja sa näed mis toimub.

Aikonpoiss, tead see on so so ca 40 - 200 euri

Aga Olenkesolen, milles siis probleem, naudi siis edaspidigi seda sexi ja milleks sul seda igivana teemat jälle uueks muuta vaja oli. Ega see ju ei muutu nii või teisiti mr Don Quiote
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 12:04
ega teema eesmärk ei olnudki maailma parandada lihtsalt tekkis küsimus. aga siiski tunnistagem, et oli mõni kaasarääkija
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 12:05
Sheebatüdruk, millest hind sõltub ja milliseid komponente sisaldab?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 12:07
Olen vaadanud oma "uniste" silmadega maailma, aga selliseid üldistust ei oska kuidagi teha. Iha jt. sarnaste lehtede kasutajate põhjal(olgu siis postkasti kirjade või kuulutuste põhjal) ei saa tegeliku maailma kohta üldistusi teha. Tegelikus maailmas toimub teistsugune ja hoopis parem elu! Või siis on minul ja minu tuttavatel lihtsalt olnud õnn suhelda teistsuguste põhimõtetega ja olemusega inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 12:15
AIkonpoiss, tead ei ole selle kohapealt üleüldse huvi tundnud. Kui on teenust pakutud, siis olen ainult hinda küsinud ja sinna on see teema ka surnud. Kahjuke ei oska ma tõesti ütelda, millise kalkulatsiooni alusel see hind on kujundatud. Kuna mul on puudunud igasugune huvi seda teenust tarbida. Hannaküsimus oli pigem uudishimust ei midagi enamat

Limpsti, selge et "päris" maailmas on parem. Roosamummuline leht lihtsalt lööb roosad prillid ette
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 12:41
Sheebatüdruk, aga juhul kui Sulle selline "müügimees" postkasti potsatab, siis uuri, mida Sina selle hinna eest saad,noh nii turu uuringute mõttes või nii, sest kui Sa nt. ilusalongi külastad, siis tahad ju teada, milliseid nippe-trikke küsitava summa eest pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:05
Noh, minu lemmik teema kisti päevakorda!
Mõnele mehele võin südamerahustuseks öelda, ega seda ostmist enam väga kaua Eestis ole, ilmselt liiguvad asjad varsti selles suunas ,et seksi ostmine muutub karistatavaks, nii nagu Rootsis.
Meie riik pole valmis prostitutsiooni legaliseerima ega ka krininaliseerima, lihtsalt liiga noor riik selleks veel, ei suudeta teisigi seadusi nii valmis kirjutada ,et need toimiks, seega kindlasti leg. või krim. oleks suured lüngad , kust keegi läbi poeks. .Hetkel on meil suudetud vähemalt vahendamine ja kupeldamine kriminaliseerida.
Miks ma arvan,et seksi ostmine keelustatakse? Lihtne vastus, Eesti riik saab juba liiga suur survet välismaalt, alles eelmisel aastal kritiseeris avalikutl Hillary Clinton -Eesti on inimkaubanduse ja prostitusiooni mustas nimekirjas suht kõrgel kohal.
Sponsorlus on prostitutsiooni varjatud vorm. Kui kuulutuses seisab, otsin sponsorit siis sisuliselt on see raha maksmine /teenuse osutamine. Tõlgendamise küsimus aga kui naine nõustub sobiva summa eest mehega kohtuma, toimub sisuliselt tehing.

Nüüd siis müüdavate naiste juurde. Ega prostituudiks ja müüdavaks naiseks just igaüks ei saa ega hakka, selleks peab ikkagi olema eeldusi, tema enesehinnang lubab müüa oma keha ja sellega raha teenida. Loomulikult on see amet sama vana kui inimene ise aga väga paljud, raskustes naised seda siiski teha ei suuda.
Uskuge, olen seda teemat pikalt uurinud ja küsitlusi teinud, selleks peab olema kindlad isikuomadused, kes suudavad seda teed käia.
Nendel naistel on ka üldjuhul päris tugevad käitumishäired, kuna alati ei pruugi klient kõige meeldivamalt nendega käituda, sealt tekivad alavääärsus kompleksid, olles kas väga agresiivsed, väga üleolevad ja mitte inimlikud. Nad soovivad iga kell teisi alanda, sellega ennast paremini tundes.
Üldjuhul , uuringud nätiavad, enamus naisi ei suuda peale sellise "töö" enam normaalse elu juurde pöörduda, nad loovad küll pere ja kodus (kui saavad sellest ringist välja) aga nende käitumishäired saadavad neid terve elu, olles tihti teistega käitumisel üleolevad, ebainimlikud ja endassetõmbunud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:31
Fredy, selleks, et olla üleolev, ebaviisakas ja endassetõmbunud, ei pea veel kohe olema exprost
Usu sedalaadi iseloomuomadusega on 45% naistest.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:43
Kindlasti. Kõik need omadused tulevad kodust kaasa, kas on olnud ebaterve lapsepõlv või on elus palju "peksa" saanud.
Õigeid väärtushinnanguid saanud inimene, ei suuda teha tehinguid, eriti oma kehaga. Ta võib niisama slikerdada ja nihverdada, kasutades muid ühiskonnas mitte aktsepteeritavaid võtteid, kuid leppida virtuaalse inimesega kokku summa , teadamata, kuids ta teda kohteb, see eeldab mingeid isikuomadusi. Mees kes maksab, võtab seda kui tehingut ja suht 95% meestest käitub nende naistega selliselt, nagu nad tahavad, alandades neid nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Oleneb naise enesehinnangust, kas ta laseb seda või mitte, kuid iga asi jätab hinge oma jälje.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:51
Lihtne vastus miks naised ennast müüvad ja mehed mitte
Mehed tahavd saavada 24/7 vastikud kiimakotid ja nõus maksma selle eest Naised aga õnnelikud, et neil rahakott jalgevahel Tegelt ikka sellepärast, et elada normaalselt ja lubada endale ilusamaid asju
Kuna hinnad tõusevad, samas oleks huvitav teada kuna elekter läks kallimaks kas siis müüdavad naised keevitavad hinnale otsa X summa?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 13:58
Seksivad pimedas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:00
2karvast, siin sa eksid väga palju on ka selliseid mehi, kes on valmis oma keha müüma.

Aga selge see, et iga hinnatõusuga, tõusevad ju hinnad. Kütus, elekter, miinimum palk. Selge, et kasumlikkust taotlev ettevõtja, peab ju selliste hinnatõusudega kaasaskäima.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:04
2karvast,

Kõigil on elus raskemaid ja kergemaid aegu, paljud , kes praegu virelevad , hindavad oma väärtushinnangud ja võimalused ümber, loobudes massitarbimisest ja "ilusatest" asjadest, teadvustades endale, ega Armani teksad mind ju ilusamaks ega paremaks ei muuda, saab ju ilma nendeta ka.
Väärtushinnangud paraku tulevad siiski emapiimaga kaasa (piltlikult öeldes) ,ja kui on maast madalast nii kasvatatud,et ainult rahas (ilusates asjades ja luksuslikus elustiilis)saab mõõta minu väärtust(ainult nii tunnen ma ennast hästi), järelikult tuleb väärtushinnang raha teenima panna.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:05
Ok sheeba plika olen nõus sellega osad mehed müüvad ennast
Eks ta jah ole nii kuidas sa ikka kahjumiga töötad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:09
Tegelt kipub nii olema, kui mees leiab midagi erilist, siis kodustab ta selle ära ning hakkab tema püsisponsoriks (abielu)
Kes see ikka tahab väärt kraami teistega jagada
Iga mees on naise sponsor ja õnne valaja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:12
Fredy - jätkusuutlikus heale elule tuleb tagada
Kas see on siis parem ja õilsam viis, kui ennast mingile rahajõmmile igapäevaseks tarbimiseks orjaks müüa, et sedasi tagada Cucci ja Armani, ilus kodu jne. Kus sa ise ennast tunned mööblitükina või asjana selle mehe hindamatus kollektsioonis? Kannatades ära, selle mele alavääristava suhtumise. Kui mees käib ja teeb mis tahab? Peab armukesi või külastab neid samu müüdavaid naisi?

Ma arvan, et me kõik oleme müüdavad, ainult, et meie hind on individuaalne
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:14
Sheeba. Väga hea. Mis sinu hind on?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:19
Sheebatüdruk, kuna prostitutsioon on siiski sotsiaalsfääri kuuluv ettevõtmine, siis ei saa siin rääkida kasumi teenimisest, nii nagu ka hariduse, tervishoiu, kultuuri jms. puhul, ehk et mõistlik oleks antud teenust toetada riigieelarvelistest vahenditest, vastavalt tarbijahinnaindeksi kasvule
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:28
AIkonpoiss, vot jah, mina paadunud kapitalist siiski nägin seda, kui omandi arvelt kasu teenimisena

Aga kui järgmine kord, kui keegi mulle taas kord oma teenust pakub, siis ma teen korraliku uuringu, seoses selle teenuse tagamaadega ja milliselt kujuneb hind ja mida teenus sisaldab ja kuidas arvab teenuse pakkuja tagada minu kui kliendi igakülgse rahulolu. Seda ka et kui rahulolu jääb tagamata, kas siis saab raha tagasi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:29
Parma, sa pole nüüd küll esimene ega viimane kes seda küsib - aga mina olen HINDAMATU VÄÄRTUSEGA
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:29
Naise kes rahajõmme leida soovivad ja kodustada tahavad, neil on samasugused väärtushinnangud kui müüdaval naisel .Kõike on mõõdetav tüki kaubana.
Abielu on kompromiss ja kui kaks inimest teineteist armastavad siis ei saa juttu olla omamisest.
Mina ise isiklikult usun, iga inimene meelitab endale ligi just selliseid inimesi , milline ta ise on. Usun ,et ka siin kuulutuste rubriigis, kui naine on vulgaarne ja üleolev, tõmbab ta endale ligi just sellise jõmmi, kes teda ka temale vääriliselt kohtleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:35
Ah, et hindmatu väärtusega.
See arutelu läheks teemast välja. Siin räägitakse ikka pure seks-raha teeemadel.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 14:50
Parma, õigus, sellepärast ma oma tagasihoidliku kandidatuuri ka sellest listist taandan.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:02
Fredy38: Mina ise isiklikult usun, iga inimene meelitab endale ligi just selliseid inimesi , milline ta ise on.
no see oli praegu täie ehedusega tehtud roll. tea, kas ka rolli tegija ise seda usub? nimiosa monolavastuses „ma ei ole see, kelleks te mind peate“. sain natuke naerda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:06
Tekkis selline mõte, retooriline küsimus, et..."miks halvustatakse nn. müüdavaid naisi, prostituudi ametit, samas kui ülistatakse ja seda lausa riikilikul tasandil, elukutselisi kõrilõikajaid, kes võõraste ambitsioonide ja raha nimel maailma erinevais paigus tapavad" Võib ju öelda, et amet on amet, peaasi et tooks leiva lauale. Ei arva mina, et prostituudile peaks ordeni rinda riputama nagu sõdurile, kes nn. missioonilt saabunud aga samas ei peaks teda ka halvustama, sest kui sõdurit kutsutakse hellitavalt rahukaitsjaks, siis prostituut võiks ju olla rahu säilitaja.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:10
Ma olen koguaeg mõelnud, et kas litsi nimetuse mõtlesid välja mehed või naised?

Ma arvan, et abielunaised mõtlesid selle nimetuse, kui alavääristuse välja. Mees käis põrutamas kedagi ja siis naised hakkasid neid "abielulõhkujaid" halvustama.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:16
Utha, mul ongi ihas oma roll . Lavastus on täpselt selliselt üles ehitatud, et saaks seda rolli perfektselt mängida.Impovisatsioon. Kõik osatäitsjad liituvad ise etendusega.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:18
Aikonpoiss, täpselt minu arvamus ja nagu vanasõnagi ütleb, et nimi ja amet ei riku meest/naist kui ta ise on tubli ja austamistväärt

Parma, ma arvan ka, et see on siiski naiste väljamõeldud termin. Ikka peab ju kadetsema seda kes on ilusam ja parem ja kuidas sa ikka muidu oma pahameelt väljendad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:28
aikon, kui inimlikult mõelda keha müümist raha eest ,siis see pole küll iga naise unistuste töö. Mehena mõeldes sa tead, et seksi ostmine raha seest on alandav ka mehele . Tahes tahtmata riivab see tunne ka meest, kui avastab, et muud moodi ta enam naise ihu puudutada ei saa, sellest tekib ka olukord, kus ta kohtlebki ostetavat neist vastavalt, kuna see ilma rahata temaga poleks olnud.
On siin rubriigis keegi, kes julgeks kiidelda tuttavate ees "minu tütar või õde on prostituut"???? Vaevalt. Järelikult on see väga valgust kartev amet ja need naised, kes sellega elatist teenivad, ei saaa olla ka õnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:38
Aga minu tutvusringkonnas on olnud kunagi väga ammu üks meesterahvas, kes oli väga uhke, selle üle, et tema naine on prostituut.

Seega Fredy, tegelikult ei saa sa võtta oma tõekspidamist ainuomaseks, selles maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:47
Fredy, kindlasti pole see unistuste amet, samas ei saa ka 100% väita, et kõik selle ameti pidajad, teevad oma tööd vastumeelselt. Ma pakun sellise väite, et läbi aegade on olnud ühiskonnas mitmeid erinevaid, nn. põlatud ameteid (lihunikud, timukad, prostituudid jms.), mis üldiste arusaamade järgi ei mahu "normaalsuse" piiresse. Samas...ilma nende ametiteta pole ühiskond kunagi eksisteerinud, ikka on vaja kellelgi pea kehast eraldada, siga tappa, himud rahuldada jne. ja mis kõige huvitavam, enamik neist põlatuist on erinevatel aegadel olnud riigi või linna, kogukonna palgal Näiteks III Reich`is olid riigisakslastest prostituudid, rassi säilitamise eesmärgil riigi palgal.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:49
Sheeba, ma isiklikult ei mõista, miks sa püüad kuidagi õigustada selles "valdkonnas" olijaid?
Sul võiks olla eelis minu ees ja ennast samastada nende naistega!
Ma olen väga paljude naistega kohtunud, kes tegelevad enesemüümisega, neid küsitlenud, enamus hakkab nutma, kes sellest räägib. Neil on häbi enda ja lähedaste pärast....
Kui algul on valikut siis mida aeg edasi, seda väiksemaks see jääb, tuleb kliendi soove arvestada. Paljud naised kannavad haiguseid, minuaerust on see ühiskonnale väga tõsine probleem.
Sügavam probleem kui lihtsalt ostan -müüün.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 15:55
Fredy aga kustotsast seda probleemi peaks lahendama? Paku laendus.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:11
Fredy, sa oled valel teel. Ma ei ülista seda ametit. Kaugeltki mitte. Tabasin ennast mõttelt, et kui aastakümneid tagasi oli see amet midagi väga põlastusväärset, siis tänasel päeva võetakse seda kui ühte ühiskonna osa. Keegi ei loobi neid kividega surnuks, ega naeluta häbiposti. Pigem võetakse nagu meditsiinitöötajaid.

Haigused on teine teema ja see on juba teenindaja enda lohakus paraku. Nii nagu igas muus äris, on see hooletu suhtumine oma varasse.

Pigem ma vaatan seda teemat, sellise paraja huumoriga. Mida see nämmutamine, sel teemal aitab? Kas see nuttev naisterahvas kes kurdab sulle oma kurba saatust ei lähe järgmise kliendi juurde? Läheb ja joostes läheb, ise irvitab, et hähh loll mees, näe jäi uskuma

Ei sina ega mina ei muuda seda ühiskonna probleemi. Ühiskond on hakanud seda tegevust tolereerima ja tegelikult kui poleks neid mehi, kes seda teenust ostavad (nagu ma aru saan siis oled sa ise samasugune) ei kao ka see pakkumine turult.

Alustame ikka õigest otsast. Mehed, ärge ostke võõrastelt naistelt seda hetkelist armastust, vaid jääge oma naistele truuks ja siis pole ka neid naisi kes seda teenust saaks pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:15
Üks variant oleks :ühiskond peaks sellel rohkem tähelepanu pöörama, sellest tuleks rohkem rääkida/kirjutada. Rääkima peaks ikka osalised ise, oma kogemustest ja tagajärgedest. Kahjuks on nii,et valitsus seda teemat eitab, sest see seaks meie riigi musta valgusesse ja nii ongi see suletud ring. Kui vähe eraldatakse riigi eelarvest raha, et selle probleemida tegeleda, tegelikult on see väga suur sotsiaalne probleem. Majanduslikult virelevad naised müüvad oma keha, et ära eldada, samas, kui paljud , kes on nakat50% unud suguhaigustesse kulutavad maksumaksja raha,et sellest ennast terveks ravida.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:16
Parmaleikini küsimus polnud küll mulle adresseeritud aga ...pakun, et ühiskonnas on väärtushinnangud totaalselt paigast nihkunud, inimesest on saanud kaup, kui selline. Ava ükskõik milline ajaleht ja sealt vaatab vastu , sest see justkui müüb. Paljas "pind" ja seks müüb autot, müüb ehteid, rõivaid, suuski ja jalgrattaid..."Ostke justu, juust on niiii seksi" "Sõitke meie rohelise, seksika trammiga ja te saate rahulduse terveks päevaks"
Nii et probleem pole mitte selles kirutud, põlatud, alandatud naises, vaid terves ühiskonnas, tema suhtumises.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 16:18
Siit moraal, mehed - hoidke oma till pükstes, kui kodust välja lähete. Ei ole ühte ega teist
Ja tegelikult ei ole müüdavaid naisi vaid on Ostetavad naised.
˅ näita rohkem ˅