Noh, minu lemmik teema kisti päevakorda
![](https://www.iha.ee/images/smiley/1.gif)
!
Mõnele mehele võin südamerahustuseks öelda, ega seda ostmist enam väga kaua Eestis ole, ilmselt liiguvad asjad varsti selles suunas ,et seksi ostmine muutub karistatavaks, nii nagu Rootsis.
Meie riik pole valmis prostitutsiooni legaliseerima ega ka krininaliseerima, lihtsalt liiga noor riik selleks veel, ei suudeta teisigi seadusi nii valmis kirjutada ,et need toimiks, seega kindlasti leg. või krim. oleks suured lüngad , kust keegi läbi poeks. .Hetkel on meil suudetud vähemalt vahendamine ja kupeldamine kriminaliseerida.
Miks ma arvan,et seksi ostmine keelustatakse? Lihtne vastus, Eesti riik saab juba liiga suur survet välismaalt, alles eelmisel aastal kritiseeris avalikutl Hillary Clinton -Eesti on inimkaubanduse ja prostitusiooni mustas nimekirjas suht kõrgel kohal.
Sponsorlus on prostitutsiooni varjatud vorm. Kui kuulutuses seisab, otsin sponsorit siis sisuliselt on see raha maksmine /teenuse osutamine. Tõlgendamise küsimus
![](https://www.iha.ee/images/smiley/1.gif)
aga kui naine nõustub sobiva summa eest mehega kohtuma, toimub sisuliselt tehing.
Nüüd siis müüdavate naiste juurde. Ega prostituudiks ja müüdavaks naiseks just igaüks ei saa ega hakka, selleks peab ikkagi olema eeldusi, tema enesehinnang lubab müüa oma keha ja sellega raha teenida. Loomulikult on see amet sama vana kui inimene ise aga väga paljud, raskustes naised seda siiski teha ei suuda.
Uskuge, olen seda teemat pikalt uurinud ja küsitlusi teinud, selleks peab olema kindlad isikuomadused, kes suudavad seda teed käia.
Nendel naistel on ka üldjuhul päris tugevad käitumishäired, kuna alati ei pruugi klient kõige meeldivamalt nendega käituda, sealt tekivad alavääärsus kompleksid, olles kas väga agresiivsed, väga üleolevad ja mitte inimlikud. Nad soovivad iga kell teisi alanda, sellega ennast paremini tundes.
Üldjuhul , uuringud nätiavad, enamus naisi ei suuda peale sellise "töö" enam normaalse elu juurde pöörduda, nad loovad küll pere ja kodus (kui saavad sellest ringist välja) aga nende käitumishäired saadavad neid terve elu, olles tihti teistega käitumisel üleolevad, ebainimlikud ja endassetõmbunud.