Täitsa pekkis ... vabandust nüüd , et julgen taas oma suukese lahti teha. Aga öelge mulle naine kes ei taha tunnustust mehe suust kuulda ? Kurat võtaks , võtan nüüd sõna kui meesisiksus ( mis on mulle küll vastuvõetamatu aga siiski ) . Kuidas te mehed olete nii hobused , et ei mõista seda . Pole olemas naist kellele ei meeldi kui teda koiheldakse kuningannana. Mul on olnud elus seksuaalseid suhteid naistega ja enamiks teist ei usu aga väga haritud ja edukate naistega , kes pärinevad väga headest perekondadest ja ühest kuradi asjast olen ma aru saanud ... NAINE VAJAB AUSTUST , HEAD SÕNA JA KA REAALSEID FAKTE , ET TA NEKS, ET MEES ON SEE KES TEMA HEAKS VIITSIB JA VAEVUB LIIGUTADA. Mina mängisin omad Å¡hansid maha , sest ei osanud olla see mida nad ootadsid ja tahtsid. Mina oskasin käituda kui mats ja ei näidanud üles hoolimist. Need naised teadsid kes olen ja nad ei laitnud seda maha, nad ei häbenenud minuga koos olla ... ainuke asi mida nad ootasid oli see , et ma oskaks neisse lugupidavalt suhtuda. Kurat ma ei teinud seda , vassisin ja hämasin , tegelesin lakkumisega jne. Ise oskasin persse keerata asjad. Nüüdseks olen seda endale teadvustanud , tehtud vigu enam ei saa heastada , ainult saab loota , et viha ei peata aga .... mehed võtke aru pähe. Austage neid, pidage oma sõna , ärge hämage ja ärge olge lapsikud ega imalad ja te saate kõik mis te tahate. Ainult natuke vaja vaeva näha ... olgu ta teenusepakkuja , olgu ta armuke või olgu ta see keda tahad enda kõrval näha aga ... NÄIDAKE , ET TEID SAAB USALDADA JA KEDA SAAB USKUDA. Oi nüüd ajasin kindlasti mõne isase vihale aga isegi keppi pole lootust sellisel saada kes on nagu tilulilu ja ainult lahmib oma sõnades, kui mehes pole seda , et ta huvi suudab tekitada , siis ta jääbki nuruma seksi aga isegi tasulised ei võta teda reaalsena kuna ta isegi ei suuda tasulises huvi tekitada. Kuradi hale lugu exole aga tegelikult iha sait on üks tõestus sellest kuidas mehed arvavad , et tsau seksime kiri ei tekita huvi. Ah ma ei viitsi edasi seletada .... nii või naa see ei mõju ja saan perssetäie sõimata nüüd vastu. Aga mul savi ... ma ütlesin seda mis minule jõudis kohale ja võiks ka ülejäänutele kohale jõuda.