Foorum
2012-12-30 10:43
Eksid Maarika, kõik on siin seksi pärast. Paljud lihtsalt ei tunnista seda ja paljud ei julge lõpuni minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 11:31
Elgreco, ma ei usu sind.
Inimene on juba kord selline, et on harva olemasolevaga rahul ja sedagi vaid seni, kuni on avastanud, et see polegi parim. Tihti ei julgeta seda, mida hing ihkab isegi iseendale tunnistada. Need täitumata soovid tekitavad aga kadedust ja õelust.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:04
Kuku siis edasi.
Aga vande andmine tähendab ju kohustuse võtmist, see on endale piiride seadmist. Piiridega on aga paraku kummalised lood. Kui piire pole siis tekivad meis igaühes omad piirid, mida järgitakse, aga nii kui need piirid mahamärkida, tekib ka soov neid ületada.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:27
Sorry, eks ma üritan edaspidi paremini
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:29
kui endal partner ammuilma olemas ja selle valikuga rahul, siis ei peaks ju tekkima tahtmist sõrmesirutuseks mõne teise järele. või see eriti ei kehti?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:31
Elgreco, sa oled ju tüüpiline keskealine naine kes hoiab veel kümne küünega kinni oma erilisuse arvamusest Mitmes naine sa siin juba oled kes raamatut kirjutab või mingi sotsioloogilist uuringut teeb. Sellised tõestused on lihtsalt mannetud. Kepiks on sul ka partner olemas - haahaaaa . Kepp ei huvita, ometi vaidled tulistvalu

Mehed on nõmedad, ei kohtlegi sind printsessina
Oh kui lame see kõik on, kui 16 aastasega tegu, siis mõistaks.
Aga nii vanalt naiselt kõlab see tõesti uskumatuna.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:42
Utha, sa küsi neilt oma valikuga rahulolevatelt, kas nad enda fantaasiates hullavad enda püsipartneriga.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:42
Täitsa pekkis ... vabandust nüüd , et julgen taas oma suukese lahti teha. Aga öelge mulle naine kes ei taha tunnustust mehe suust kuulda ? Kurat võtaks , võtan nüüd sõna kui meesisiksus ( mis on mulle küll vastuvõetamatu aga siiski ) . Kuidas te mehed olete nii hobused , et ei mõista seda . Pole olemas naist kellele ei meeldi kui teda koiheldakse kuningannana. Mul on olnud elus seksuaalseid suhteid naistega ja enamiks teist ei usu aga väga haritud ja edukate naistega , kes pärinevad väga headest perekondadest ja ühest kuradi asjast olen ma aru saanud ... NAINE VAJAB AUSTUST , HEAD SÕNA JA KA REAALSEID FAKTE , ET TA NEKS, ET MEES ON SEE KES TEMA HEAKS VIITSIB JA VAEVUB LIIGUTADA. Mina mängisin omad Å¡hansid maha , sest ei osanud olla see mida nad ootadsid ja tahtsid. Mina oskasin käituda kui mats ja ei näidanud üles hoolimist. Need naised teadsid kes olen ja nad ei laitnud seda maha, nad ei häbenenud minuga koos olla ... ainuke asi mida nad ootasid oli see , et ma oskaks neisse lugupidavalt suhtuda. Kurat ma ei teinud seda , vassisin ja hämasin , tegelesin lakkumisega jne. Ise oskasin persse keerata asjad. Nüüdseks olen seda endale teadvustanud , tehtud vigu enam ei saa heastada , ainult saab loota , et viha ei peata aga .... mehed võtke aru pähe. Austage neid, pidage oma sõna , ärge hämage ja ärge olge lapsikud ega imalad ja te saate kõik mis te tahate. Ainult natuke vaja vaeva näha ... olgu ta teenusepakkuja , olgu ta armuke või olgu ta see keda tahad enda kõrval näha aga ... NÄIDAKE , ET TEID SAAB USALDADA JA KEDA SAAB USKUDA. Oi nüüd ajasin kindlasti mõne isase vihale aga isegi keppi pole lootust sellisel saada kes on nagu tilulilu ja ainult lahmib oma sõnades, kui mehes pole seda , et ta huvi suudab tekitada , siis ta jääbki nuruma seksi aga isegi tasulised ei võta teda reaalsena kuna ta isegi ei suuda tasulises huvi tekitada. Kuradi hale lugu exole aga tegelikult iha sait on üks tõestus sellest kuidas mehed arvavad , et tsau seksime kiri ei tekita huvi. Ah ma ei viitsi edasi seletada .... nii või naa see ei mõju ja saan perssetäie sõimata nüüd vastu. Aga mul savi ... ma ütlesin seda mis minule jõudis kohale ja võiks ka ülejäänutele kohale jõuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:50
RedLight1: Eks elu olegi üks suur kauba tegemine. Mees võib seda austust naisele pakkuda, aga mees tahab midagi vastu ka saada. Okei kui tegemist on noortega, siis on kõik teistmoodi, aga kui juba keskealistega, siis peab naine meest ikka väga üllatama, et viimane tõesti sooviks naist austada. Keskealistel ongi juba kogemuste pagas olemas, väga vähesed ehitavad suhtlemise naisega armastusele, natuke rohkem mehi teeks seda kooselu nimel ja väga paljud ainult kepi nimel. Nüüd ongi küsimus, kui palju peaks naist austama või tunnustama kepi saamiseks? Kui palju see kõik väärt oleks.

Kui sina moosiks kedagi, kui palju sa oleksid endast nõus andma? Ega vist mitte palju. Sa poleks nõus nahast välja hüppama netis kus teine pool võib lihtsalt tähelepanu vajadusest ka pihku itsitada
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:54
Henoku ... võin sulle ausalt öelda , et ma pole mitte ühtegi kirjavahetust alustanud naisega või mehega , et saada seksi. Ma ei tee seda lihtsalt seepärast , et ei soovi inimesele jätta muljet nagu suruksin ennast peale. Kõik kirjavahetused mis puudutavad seksi on enamiks siis meespoole enda initsiatiivil alanud ja on ka kirju naistelt tulnud .... ! Kas ma oleks nõus maksma ise seksi eest naisele või mehele ... jah ma olen nõus seda tegema kui antud isiksus on millegagi väga erilisega silma jäänud. Nii-sama lambist palja rinnapartii pildi või riista pildi peale ma seda ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 12:56
mis sa siis targutad endal pole kogemustki, aga jutt muudkui vohab

seksi saamiseks sa ju iga päev postitad oma kuulutusi, mina ei teeks seda näiteks kunagi. aga ma ei targuta ka sellel teemal
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:00
seda ma küll väita ei saaks, et pole suhtes, mõned lausa kõlguvad rahateenimise nimel ja mees saadetakse jalutamagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:01
Ei loomulikult mul puuduvad igasugused kogemused....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:05
Elgreco: muide, täpselt aasta tagasi vaidlesime samal teemal, mis on siis lõppeks muutunud? mitte midagi, su argumendid on täpipealt samasugused. ei näe arengut sinupuhul mina näiteks olen sellel aastak kohtunud omajagu iha naistega ja igast ägedat värki olnud. ma olen küll väga rahul, loodan järgmiselt aastal sama. aga sina jäädki siia foorumisse oma makilinti edasi-tagasi kerima
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:07
Noh, kas täielik tõde juba tõuseb ja vale siis ka vajub?!?!??!?!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:07
Tegin varik. Panin kuulutuse, et tahan rahaeest seksi. Poole tunniga oli 24 pakkumist. Hind kõige odavam 20euri.

Öelge nüüd kulla naised. Miks peaks kedagi moosima, kui saab vabalt paarikümne eurga, seda mida tahad?
Mis on see motivatsioon, mis paneb moosima?
Tissipildid? Neid on sadu siin.
Mis teeb teid ainulaadseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:10
RedLight1, kes üldse rääkis seksi eest maksmisest? ka suhtlemine on tegelikult vaev millele soovitakse kasvõi hea enesetunde rahuldust. okei, sina oma kuulutustes oled vist raha küll küsinud, ehk siis raha teebki kõik hästi lihtsaks.

aga kui tuleb mõnda naist moosida tema ego pidevalt tunnustades, võib see mehele olla päris kurnav ülesanne. küsimus ongi, kas naine on seda üldse väärt.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:13
Ma juba vabandasin sulle ette ja taha ... mina ei pidavat midagi teadma, siis olgu nii ... ei viitsi suga hakata vaidlema. Mulle meeldivad endast targemad ja arukamad ja nendega ma ei soovi vaielda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:15
aga ometi sa kirjutasid "võin sulle ausalt öelda , et ma pole mitte ühtegi kirjavahetust alustanud naisega või mehega , et saada seksi. "

kui sa pole seda teinud, siis sul ju pole kogemusi. kuidas sa ise nüüd oma sõnadele vastu oled ja milleks selline emotsionaalsus oled ometi täiskasvanud, räägi siis kuidas asjad on olnud, mõte titatseda, ise tulid ju siia teemasse
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:17
Miks kohe kurnav, iga läbikukkumine annab midagi ja saad lugeda silmanurgast ikka kas soov on ikka selleks, need vist sihikindlad naised ja ikka ihahaa
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:19
Yessssssssss!!!!
Mina olengi tore ja meeldiv tegelane!!!!!!
------Ja aastavahetus tuleb ka tõesti tore!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:22
Aga miks neid koledaid sõnu kasutada? Vaba maa nagu ikka, vist ikka maharaputamiseks.
Mees jõuab ikka niikaugele kui naine seda tahab.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:22
siis vaidlesime suvel. see teema on raudselt kordus, täielik deja vu tunne on ja sinu need argumendid millised need mehed on, on ka juba pähe kulunud

Elgreco, eks mehed ongi täpselt nagu sina oled naisena. oled sina jama naine, on ka mehed sinuga jamad, see kõik on VASTASTIKUNE. jälle küsimus kuidas osade naistega suhtlevad kõik mehed väga nunnult, aga teise osaga hästi halvasti? vbl kui sa oma suhtumist meestesse muudaks siin foorumis, siis mehed käituks sinuga paremini
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:35
muide, olen siiani veendud Elgreco=NSM.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:39
Heanoku .... vaata ... Sinu arvates olen ma üks igavesti nõme tegelane ja no veel issake küll ja raha küsib ka . Tead on ikka olnud ka selliseid juhuseid kus pole raha üldse kõne alla ka tulnud aga huvitav on see, et isegi siis ei suuda inimene ehk siis mees ( kahjuks ) oma sõna pidada jne. Inimesega räägid kõik ära, saab kokku lepitud , et ok raha ei soovi ag nu üks lõbus olemine kuluks ära jne. Kutsud ta isegi enda juurde ja mis siis selgub ... ta kas siis ka petab sind sajaga ja ei täida oma lubadust kuigi sai kokku lepitud, et oh tutvuks , suhtleks jne või siis ilmub kohale kaks kätt taskus ja eeldab, et ma söödaks teda , joodaks teda jne. No kas see pole kuidagi imelik ? Ärme räägi rahast hetkel vaid kui elementaarsest ... ma ei kipu kellegi juurde kui mul pole võimalik osta kaasa külakost või midagi ... kuidas ma saan minna nii, et kaks kätt taskus tere ma siin ja andke mulle nüüd kõik. Ju ma lihtsalt olen troppide otsa sattunud. Paras tropimagnet järelikult no mis teha, vabandust , et oma sitta saatust jagasin.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:45
RedLight1: stoppppppp, miks sa arvad nagu ma arvaks sedasi sinust? ma ei arva üldse sinust midagi, mind lihtsalt huvitab tõde. kui sa väidad midagi ja ma tean muud, siis on see minu jaoks vale ja ma protesteerin. see pole üldse seotud sinu kui isikulise vastandumisega

ma vaidlen kuna mul on igav. seepärast ma pole mõistnud kunagi kuidas mõned siin närvi lähevad, milleks. see on foorum, arutame kui miski tegelikult on. raha teema tõid sa ise sisse, mina nägin seda tasu hoopis teises kontekstis. aga ma mäletan sinu kuulutusi kus sa oled otse küsinud seksi eest raha ehk tekib küsimus, kas prostituut üldse teab midagi moosimisest, sest pakutakse ainult teenust.

räägime moosimisest, ärme räägime sellest mis on hiljem igaüks on ise oma õnnesepp ja igaüks võib näha kõike nii nagu ta ise tahab. võib heas asjas jama näha ja võib ka vastupidi olla. aga teatud osa moosimisel on siin tõesti: mis saab kui moosimine on labane vale seksi saamiseks ja pärast seksi pole vaja ka enam valetada siis on jälle väike tõehetk onjuuuuuuu

Elgreco: mu nimi ongi sellepärast "heanoku", noh loll naine saaks teha lolle järeldusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:49
Elgreco: miks peab olema härrasmees? mis kus kiviajal sa elad, snoob oled? pure nsm
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:51
sinu võitudest Elgreco me üldse vaikime...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:53
Elgreco oled nagu oma seksi pakkumised unustanud?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:53
HeaNoku .... mind on olnud võimalik ära moosida nii , et ma isegi raha peale ei viitsi mõelda kahjuks ongi need nn. moosijad osutunud töllideks, kes marsivad uksest sisse till õieli ja tahavd keppi ning nendega polegi muud. Miks ma peaks enda ukse taha tahtma selliseid inimesi. Ilus jutt sõprusest, suhtlusest jne. ei kehti ...see kehtis ihas moosides aga reaalsuses ronitakse lihtsalt selga ja ongi nagu see kena olemine, miks peaks siis sellist heategevust osutuma kus rahuldus on ainult ühepoolne. Ma ei näe sellisel asjal mõtet lihtsalt. Mina ei armasta moosida kedagi vaid kirjutangi nii nagu ma asju näen. Jah mida ma tean moosimisest ja ära rääkimisest ? Vist mitte midagi , sest ma ei taha ise olla pärast see keda sõimatakse seepärast, et algselt lubas maa ja taeva aga pärast ma ei andnud seda maad ja taevast.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:54
Miks sa muigad, see on väga hea nimi. Kohe saan aru kas naisele läheb selline nimi peale. Kui läheb, siis on ta vabameelsem ja temaga on lahe suhelda. Kui ei lähe, on tegu kuivikuga ja meil pole midagi ühist. Nimedel on alati oma otstarve. Näiteks sinu nimi näitab sellist üleoleku vajadust, enda eriliseks pidamist ja kõrki suhtumist. Samas jällegi see nimi varjab sisemist ebakindlust, tahetakse olla see kes ei olda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:57
Elgreco-pidi tähendama kibestunud kliimaksis vanamoori haiiti keeles
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:59
Elgreco: sa keskendud liiga palju labasele ärapanemisele kui mingi huvitava teooria loomisele. Kui kõik see mis ma ütlen on rumalus, siis oled sina rumal kuna ei suuda selles näha midagi paremat Mina olen mees ja tean naiste moosimist miljon korda rohkem kui sina, sest mina ju elan seda elu. Kuna sul on iha meestega, eriti siin foorumis, nii negatiivsed kogemused, siis mis sind siin üldse kinni hoiab?

RedLight1: aga sinu enda valikud ju kui kellegagi kohtud. Töllid pole selles süüdi, nemad tulevad kutse peale Tee edaspidi paremaid valikuid ja ära ole nii negatiivne.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:01
RedLight1: äkki sa lihtsalt ei oska moosida, lihtsam on kuulutada kui ise härjal sarvist haarata
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:02
mind huviab ka Elgreco,milleks sind siia,oma komme võid prillitoosi saatesse saata.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:03
Heanoku ... kahjuks ei saa ma endale lubada sellist lähenemisviisi ... ei taha tekitada inimestes ebameeldivust kes mind näiteks ei salli seepärast kes olen , seega hoidun sellisest asjast üldse. Ja eks oma vahest ka kiiksuga kuulutustega otsin seda mida otsin. Raha , seksi või midagi kolmandat. Alati ei ole kõik asjad minu puhul rahasse arvestatd aga selleks , et see pole rahasse arvestatud peaks see olema midagi sellist mis tekitab muudmoodi huvi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:09
Nojah, eks oleneb ja mis teemal keegi moosib. Kes tahab suhet, kes kõigest seksi. aga võime siis punkti panna, sa ei oska tegelikult moosida onju. Okei kuna su kuulutustele palju vastatakse vast, siis keegi ei suuda uut jalgratast luua ehk kõik kirjad on ühesugused. Tekib teatud küllastumine ja igavus, aga eks selline see elu olegi. Lõppeks pole ju häda miskit, oleks ainult neid rohkem kes lõpuni viitsiks minna, onjuuuu

Või siis põnevad inimesed leiavad alati üksteist ja igavad jäävadki sinna kuhu nad jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:10
Naine tahab, tuleb vaid osata pidurid mahavõtta.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:13
See loogika HeaNoku peab tegelikult paika ... isegi ei saa vastu vaielda. Just ... Kõik kirjad on ühte moodi mida postkastis loen aina ... kahjuks aga ok ... las olla ... vaherahu. Moosida ise tõesti ei oska ... pole seda kunagi osanud ega nii vanas eas ei hakkagi enam oskama . See on pädevamate pärusmaa.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:14
Elgreco: mehed näevad sind sellisena ja mina ka näen - sa oled ju pidevalt vingus. pidevalt liigitad mehi, mõõdad kas nad on ikka mehelikud ja kiunud valust kui sind naisena ei käsitleta

ka sina teed paljudele nalja, sest sa oled ju pidevalt õhku täis ja kui mõni mees sinu ventiile krutib, on tegu mingi mölakaga
enda kehva mulje parendamiseks sa väidad end suhtlevat ka arukate ja toredate meestega, kuid kus nad siis on? ei ole neid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:17
kas üldse toreda ja aruka mehega saab millegist vaielda? arukas mees muutub kohe ju sussiks või siis paneb arukusega lambist ära ja naisel jääb üle tõdeda oma suurt rumalust irwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:19
muidugi krutin, vaata kui hästi ma sinu iseloomu esile toon
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:24
viskasin ebaviisaka kuulutuse üles. irv. no mehed minestavad ära, kuidas see nii tohib. viitsin ma küll siin kedagi moosima hakata, võtan mis meeldib ja viskan minema. enamusele see peaks sobima ju, et nagu edukas aasta oli
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:30
Üldiselt üks kõige suuremaid vigu mida mees ihas teha saab on soov kohe leida partner. Tullakse, tehakse konto, kukutakse kirjutama ja kui loodetud vastuseid ei tule, siis pettutakse. Kukutakse ainult proste kõigis nägema ja andke andeks, kellele sellist meest vaja on? Kõik naised otsivad enda kõrvale meest kes on huvitav, tegeleks temaga ja aitaks midagi uut avastada. Keegi ei taha jorisevat tegelast. kõik naised tahavad natuke ka mõelda, seedida seda meest kellega võiks tutvuda.

Kui tulla ihasse lihtsalt seltskondlikus mõttes, suhtlema uute ja põnevate naistega, siis ei ole probleemiks leida seksi ja kõike muudki. Suhted tekivad iseenesest. tuleb püüda olla huvitav ja põnev, isegi kui see kestaks ainult mõne päeva. tuleb osata tabada õigeid lähenemise hetki (jokutama ka ei tohi jääda) ja mitte kunagi jääda oma ebaõnnestumiste üle halama. netis on väga kerge halada ja see jääb kõigile meelde.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:43
Kelle kohta see nüüd käis?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 14:44
Elgreco, huvitav, oled siin nagu liimitult. kindlasti kirjutad minust juba raamatut
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 15:07
9 korda ühes teemas kena ja kaunist soovida kisub skisofreeniliseks ole täiskasvanulikum, pole vaja koguaeg ustega põmmutada kui ise kohe tagasi oled
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 15:13
No saite nüüd ärapanemistega enanst välja elatud?

Arutaks moosimise lugu edasi.

Sama varikaga läks aega 15 minti ja oli tädi koos aadressi ja telefoni nriga olemas. Ja täitsa tavalise jutuga moosimine.

Kogu point ongi selles, et kui üks pool tahab ja teine pool tahab, siis läheb asi väga lihttsalt ja hästi.
Probleemid tekivad siis, kui ühel poolel on mingi "piirang peal" (näiteks ussid). Või mingid muud eri nõuded.
Näiteks seesama moosimise ootamine. Seksi tegelt ei olegi vaja, lihtsalt et keegi moosiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 15:15
Moosimine peabki olema tavaline. Loodusseadused on olnud koguaeg ühesed, mida tavalisem ollakse seda rohkem näkkab.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 15:25
hm, "ussid"? mis asjad need on?
˅ näita rohkem ˅