Foorum
2012-12-24 10:58
kas see on nüüd kigitus... täppe nagu polegi enam....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 12:00
Juba mõnda aega olen märganud siin bännerit vilkumas, et täna 24.12 on kõik kasutajad VIPid. Homme siis ilmselt enam mitte. Nii et nautige roosa säbruga katmata pilte ning võtke päevast viimast. Keda aga genitaalide rohkus häirima hakkab, siis piltide vahtimine ei ole kuidagi kohustuslik
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 12:30
Tundub, et kõnealune lahke jõulupakkumine on juba läbi saanud, ehkki päev alles napilt poole peal (ja lubaduses oli ju ometi juttu tervest tänasest päevast ehk 24.12). Mis seal's ikka... kes hiljaks jäi, see ilma jäi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 12:34
sa vaatad reklaame v??.... mõni ime , et eesti naised rosinasilmsetele ei lähe...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 12:39
See bänner virvendas siin nii aktiivselt, et võimatu oli mitte märgata. Tõtt öelda virvendab siiamaani. Hoolimata sellest, et pildid juba taas roosa säbru all...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 14:09
Tere,

ilmselt on viga teie konto seadetes. pakkumine kehtib ikka tänase päeva lõpuni
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 11:37
kui kingitus, siis ok,. tegelikult toimus kontol mingi hullus. järgmine kord kui midagi sellist toimub, panen konto kinni või eemaldan pildid.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 11:50
vigurvändale võiks küll erandi teha ja selle säbru, mis teistelt piltidelt eemaldati, talle ära kinkida. kaitseks enda silmi selle pehmekarvalise ja koleda tagumiku eest
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 12:11
sel isasel ongi valge tagumik, millest järeldub, et tegemist pole värvilise rassiga, mingi kohalik est ainult
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 12:27
ma ütlesin kole, sa mõtlesid valge iga pleekinud ja valget karva tagumik ei ole alati kohe kole
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 12:43
no olgu, probleemne perse
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 13:54
Nagu ülalpool korra juba mainitud sai, siis piltide vaatamine ei ole kuidagi kohustuslik. Kui ei meeldi, ära vahi. Mõnele teisele ehk meeldib. Kui midagi väga häirib või ebasünnis tundub, siis võib alati pöörduda moderaatorite poole palvega pilt tsenseerida või sootuks eemaldada. Muidugi peab see palve ka olema põhjendatud.

Teiste kasutajate kallal õiendamine ei ole samuti kuidagi kohustuslik. Aga inimlikult on igati arusaadav, miks seda tehakse. Küll on hea, et on olemas portaal nimega Iha, kus saab oma pingeid ja rahulolematust (rahuldamatust?) välja elada. Selmet näägutada oma meeste (keda teil küll kardetavasti ei ole) või laste (kes teil kardetavasti on) või sugulaste-sõprade-tuttavate-töökaaslaste kallal. Mul ei ole absoluutselt kahju ega kade meel, tulistage aga edasi, niipalju kui jaksu ja viitsimist on. Ehk muutub maailm (kasvõi teid ümbritsevate inimeste jaoks) sellest pisutki paremaks paigaks. Personaalselt suhtun asjasse nagu Savisaar - any publicity is good publicity

Utha-proua puhul on mul küll kerge kahtlus, et probleem ei ole niivõrd selles, et kõnealune pilt talle objektiivselt kuidagi eriti vastukarva oleks, vaid mõningatest varasematest personaalsetest diskussioonidest. Aga jäägu see tema südametunnistusele. Sellega on nagu jumalasse uskumisega - see ongi vaid usu küsimus, tõestada ei ole võimalik ei ühte- ega teistpidist.

Rahulikku pühade jätku kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 14:06
kui pikalt sa seda vastust välja mõtlesid? ega sul selle käigus mõni huvitav objekt jälgimata ei jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 14:52
jah, mis siin salata, sinu ere isiksus ja su pleekinud karvane perse läheb mulle nii peale, et ma arvan, et ma üritan endale isegi mingid varukontod teha ja nende alt sinuga tutvumas käia. just for fun. testin sind, kas sa blokid või ei bloki. nii kaua käin peale, kuni sa lõpuks must ära tüdinend ja mulle bloki paned. kui hästi läheb ja blokitud olen, siis tulen valjude rõõmuhõisetega siia ja kirjutan sellest teistelegi mingi loo, et nad teaksid, kui mõttekas ma ikka olen ja jagan nendega nüüd ühte blokklisti. tunneks ennast tähtsana. rind paisub uhkusest, kui lausa mitme konto alt silma pilgutades minu tagasihoidlikku isikut tähele pannakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 14:57
sa oled paras sitahäda oma kaeblemistega. ma üldse ei imestaks, kuis see isik, keda sa oma paralleelkontol äratõrjutud meeste nime all kirjeldad, sina ise ei ole. sellised mehi nagu sina tababki naiste põlgus ja ärapõlatu seisus
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 16:48
LOL... Olen vist kellelegi kergelt (?) konnasilma peale astunud

Ülaltoodud postitustest on selgelt näha, kuivõrd see teema ja minu "ere isiksus" lugupeetavale kohe absoluutselt korda ei lähe

Apart from that - sisulise poole pealt on see tekst nii segane, et ei oska (ega ka taha) seda kuidagi kommenteerida. Lugupeetav räägib äkki hoopis iseendaga?!? Üks selline teatav isiksusenihe on vist ka olemas. Samuti on see portaal nii huvitavalt seadistatud, et põhimõtteliselt on siin võimalik ka iseennast ära blokkida
˅ näita rohkem ˅
2012-12-25 17:45
muidugi läheb korda. ma arvasin, et sulle meeldiks distantsilt seda näha (ja vahest kutsub isegi piiluma), kuidas sa oma isiksusega teistele mõju avaldad ja tunnetada enda tähtsust. pakkusin sulle seda. need on sinu kõrghetked. aga pakutud tegevusstsenaarium oli pelgalt näitlik ega olnud mõeldud kordamiseks. mainitud tegevuskava on oma originaalisuses liiga ainulaadne, et seda nii labase kopeerimisega ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-26 01:58
Lugupeetava produtseeritav tekst muutub üha segasemaks ja selle mõte üha tabamatumaks.

Ilmselt on mõistlik talitada põhimõttel "targem annab järele" ning sellest mõttevahetusest distantseeruda. Elagu siin ennast välja niipalju, kui soovib. Näis, kaua jaksab veel üksinda monoloogi pidada, kui keegi rohkem ei reageeri...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-26 09:10
vaevalt sulle siin midagi tabamatuks jäi. ära alahinda ennast.
ma arvan, et sa leidsid nende edastatud mõtete seest selle peidetud ja sulle mõeldud sõnumi üsna kiirelt üles. sa õppisid ruttu selgeks, mida sa edasi tegema pead ja mida enam teha ei tasu. said ehk isegi aru, et su teod on läbi nähtud ja mõtet selle üle vaielda või edasi põigedla ei ole. ma tean su tegude tausta ja nii mõndagi su kohta.
sul ei ole tõesti mõtet minuga edasi seletada. tegid õige valiku.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-27 01:31
Oi-oi-oi...
˅ näita rohkem ˅