Tead ole õnnelik, kui leiad et ta on maailma parim sõber Sulle, kuid see kuidas ta siin on teisi mitte just tema vanusele sobivate sõnadega kostitanud, ei tee teda teiste silmis selliseks nagu Sina teda kirjeldad. Kui ta on isiksus Sinu arust, siis peaks ta jääma soliitseks vaatamata sellele, kuidas keegi on tema tegutsemisele siin hinnangut andnud.
Kui talle on see vilistada, mida temast arvatakse, siis seda enam ei sobi tal närvi minna ja valimatute sõnadega siin esineda.
Mul ei ole siin ihas küll ühtegi sõpra, kuid see ei tähenda, et mul neid pole. Jah on inimesi kellega ma siin suhtlen, kuid see on ka kõik. Minu jaoks ei ole iha see paik, kus ma pean oma aega surnuks lõõma. Tuleb muidugi tunnistada, et viimasel ajal käin siin tihedamalt, kuid talve aeg ja pikad õhtud on seda võimaldanud.
Oota nüüd, kas ma siis nagu ei võigi siin ringi liikuda ja vaadata mis ihas toimub. See ju esikaane pilt kohe näitab, kes on TOP-is esimene. Mida siin jälgida kui kohe torkab silma, kui avalehe lahti lõõd. Lihtsalt tema oli enne Sinu taga ja nüüd on vastupidi. Kui seal oleks keegi teine olnud, siis oleks tema eespool olnud. Praegu on tema ja rohkem ei midagi. Ja võta seda TOP-i rahulikumalt, nii nagu on saanud ka kerdile kirjutatud.