Foorum
1
...
6
7
8
...
10
2013-01-25 12:57
Ja muudkui tuleb inimesi juurde...kuid peamine, utha ei olegi täna veel sõna võtnud on teine vist kibuvitsapöösasse kolinud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 14:54
Just kontrollisin, mina teie seltskonda ei kuulu olen blokeerimatu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 15:07
Vaat Sul nimi seike, laadenbin, vanainimene kardab, et paned pommi seepärast ka ei blokeerta Sind...ehh veab ikka mõnel
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 21:25
Ok teen siis oma esimese kommi foorumis. Ei tea kas seda nüüd ajalooliseks saab pidada, aga siiski esimene samm on tehtud.

Aga nüüd asja juurde. Ja kellest siis ikka kirjutada, kui mitte umarmenist. Vat see on tase. Täna jälgisin seda naist ihas. Ta on ikka väga TOP-i sõltlane. Ta pani täna ühe ja sama pilti kaks korda uuest ihasse. Nii kui ta pilt esikohalt maha hinnat,i ei olnud kuigi palju vaja oodata, kui seesama pilt oli jälle topis. Läks mingi aeg ja jälle pilt langes ja see kustutati. Noh nüüd võib oodata, et see on varsti jälle tagasi. Ma ei tea kes teda 10 hindas, sest kuulun ka klubisse, kes on tema poolt blokitud. Kuigi ma alla 10 panna kellegile ei saa. Minult saavad pildid ainult 10 ja mingit eelistust mul pole.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 21:40
see selleks,vaata mis süsteem on kenasuudlus,maiustaja,vik JNE.kes tähele ei pane on lihtsalt lollid ütleme nii
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 21:56
Lisaks mingile umarmenile või kes ta teil on võiks põlema panna ennast ka mingi peletis kashmir ja mingi paks kadi tädi.
Super memmed on ,peeglisse võiks ikka ka vahest pilku heita ,irw!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 22:35
Ole vait töllakas -mine lae pilte oma siilikeradega üles parem ja ära kaaguta,hilja on munaga maha saada juba
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 00:20
Miks see blokkimine kõiki nii ärritab? Kui niikuinii suhelda ka ei soovi, siis blokkigu terviseks. Igal inimesel oma moodus aega viita.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 00:37
Sellest ei ole mina ka aru saanud,oma konto teen ,mis tahan
Kuid huvitav see miks just mina ,kui blokkija vat sellele küsimusele pole vastust ma saanud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 00:45
Ma ei saanud isegi küsimusest aru? Sa küsisid praegu, et miks just Sina teisi blokid?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 00:51
EI ,KÜSISIN ,ET MIKS JUST MINA, KUI BLOKKIJA NEID NII HUVITAN,ET LAUSA MITU TEEMAT TEHTUD
MIND BLOKITAKSE IGAPÄEV,,,MA POLE KORDAGI SELLE PEALE TULNUD ,ET HAKATA SELLEPÄRAST MINGIT TEEMAT FOORUMIS ARETAMA. SEE JU IGAÜHE OMA TEHA KELLE ,MIKS JA MILLEKS TA BLOKIB
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 01:06
On ikka mõtetud tegelased, ikaüks teab keda ta blokib ja palju pilte päevas üles paneb, see ei peaks küll kellegi asi olema. Kui kellegile midagi ei meeldi siis ära parem oma nina siia ihasse topi, kuid sellist ila võivad rääkida ainult kadedad ja segased.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 01:07
Ilmselt on siis inimestele tähtis, et nad kõigile meeldiksid ja et kõik tahaksid nende sõbrad olla. Ja kui keegi järjekindlalt kõik ära blokib, siis see torkab mingil hetkel silma. Blokkimist võib võtta kui väljakutset, konfliktiõhutamist, seega muutub blokkija ühiskonna vaenlaseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 01:10
nu on alles mure. kes tahab, blokib, blokib keda tahab. mind on hetkeseisuga blokkinud 11 isikut. nu jummala savi, andku minna. vihjeks aga, et on olnud neid isikuid rohke, miskipärast virtuaalse suitsiidi sooritanud ajajooksul. ei tea miks? ise pole veel kedagi blokkida viitsinud, siiani on kõik ka ilma selleta aru saanud kui ma nendega suhelda ei soovi. on piisanud ühest viisakas kirjast ja hing rahule jäetud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 03:14
hinnaline
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 10:07
Loen,imestan-
kuidas te nii taipamatud olete,mis meeldimisest ja sõbraks olemisest.... pajatate..
see on selgemast selgem. et seda teemat jahuvad vaid need tegelased siin ihas oma varikatelt,
kellele KEEGI isik jalgu jääb,laskmata mõnel TEISEL, lahedalt TOPIS teed sillutada ja olla mõnusalt esimeste seas seal on ju nii jumala* lahe 'olla!!!!!!... tehakse isegi meeste varikaid,et ehk keegi ei arva,et naised ise kiibitsevad....hinged on ju haiged vaesed õrnahingelised.,kes ise on harjunud elus minema ,üle laipade.
ise taote teistele ühtesid111 siis teete näo,et pole kuulnudki. naiivitarid olete. kaasates oma intriigides seega pehmeloomulisi
mehed,teil peaks ikka ju mõistust jaguma,et teha siinsest jamast,omad järeldused...
(tüdrukud) oma margid täis teinud, te kerjate tähelepanu ja lugupidamist ikka veel....
see aga,ammu läinud rong
arvate tõesti,et kui sõnadega mustate või alabvääristate kedagi,saavutate kõvasti populaarsust juurde. vastupidi,tekib eemaletõukav efekt.
kui teil siin midagi targemat teha pole,siis foorumis kiibitseda ja tõmmelda pole kah mõtet.
kui kord ei meeldi ,mine mujale.
ära näita end haleda ,vinguva, probleemse (tegijana.)
saage aru,te (kõvad tegijad) teid naerdakse juba ammu,kui väiklaselt ja haigelt te käitute pidevalt.
kuidas te end ise upitate TOPI tippu, irvitate avalikult teiste üle....jne.
enamus naerab niisama pihku,aga inimesed siin suheldes omavahel naeravad tõesti juba teie üle.olete kui naljanumbrid.
ma olen siin nii vähe küll olnud,aga kah taipan juba küllaltki.
olin teist paremal arvamusel.
jätke see varikatega sõnavõtt siin. see on eriti tobe
kui teil tõesti pole mujale oma aega ja energiat kulutada,siis kahju.
tehke parem päevas midagi head. saate vähemasti hea tuju iseendale...muidu nagu herilased
jääte ruttu (TÄDIKESTEKS)
nagu kinnisidee,ripute seal TOPI küljes oma 10 küünega.ja mustate teisi mis jaksate,nii madal annab olla.
teid jälitab valehirm
ei usu et need keda siin taga näägutate,oleks huvitatud teie ( TROONI) pärimisest,ega ka teie käekõigust ja TOPI kohtade hõivamisest.
mina olen sellest nii aru saanud,et nad lihtsalt on siin keskonnas,elades oma elu,tülitamata kedagi.
kaitsta ennast on aga inimlik.
pole ma veel näinud,et need, keda te närite. oleks siin teemat TEIE kellegi kohta üles tõstatanud,aga nagu põhjust ehk oleks juba küll- või kuis?
teil on lihtsalt see blokkimise teema nii valus,sest varikad blokitakse juba eos ära....ja puudub külluslik ligipääs neile inimestele nende kontodel sigatsemiseks..*.point on just ehk hoopiski selles...!*
ükski mõistlik ei lähe teie juraga kaasa.
püüdke üle saada,minu soe soovitus!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 10:16
kusjuures, iseolija, sa oled üpriski poindiligidale trehvanud, hoolimata oma "vähesest viibimisest siin" aga, eks selline skeem ole ka mujal, kus vähegi võimalik. idee fix.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 10:31
Kõik see toodab mõnda eesmärki, millist kes teab?!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 10:32
arvan jah,et see pole küll teema,millega oma meelt lahutada ja nalja visata.
kui tahad,et keegi sind tõsiselt võtab,
tuleb ka endal,lugu pidada teistest!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 10:35
Kuidas sa pead lugu kui ei tea kes või kesneed tegelikult selle taga on?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 13:10
Tundub et minu kirjutisest oli mõju umarmenile. Naine läks nats endast välja.

Loomulikult võid oma kontol teha mida soovid, kuid Sinu tõmblemine selle nimel, et TOP-is eimene olla, tundub nii naeruväärne. Nii kui pilt pole esimene, kohe kustutad selle ja paned sama pildi uuesti.

Tuvikeoo, kas Sulle endale ei tundu, et oled ise seesama mõtetu tegelane siin. Mul pole küll mõtet millegi pärast kadedust tunda. Sul jah meel kurb, et Sinu 10 läks raisku, sest keegi ei pidanud umarmeni pilti, mida 10 hindasid TOP-i vääriliseks ja pani madalama hinde. Sul on mille nimel oma pahameelt näidata.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 13:47
Kas muidu mehi ei saada või? Huvitav kui kohale lähed on B tähega asutus või.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 14:06
Ma arvasin seni, et see "tuvikeoo" on umarmeni varikas. Tõtt-öelda ei ole praegugi vastupidises veendunud. Kahtlusi tekitab siiski pisut see, et kuigi kummagi kirjutised ei ole just ortograafia musternäidised, kirjutab tuvike siiski keskeltläbi märksa vigasemalt kui umarmen Kui see muidugi nimme pole nii tehtud - näiteks jälgede segamiseks

Igal juhul on tegemist mingi kinnise seltskonnaga (kui mitte tõepoolest lausa ühe ja sama isikuga), kes vastastikku üksteisele kümneid laovad. Isegi üllatavalt sarnast teksti võib nende profiilidest leida. Üks stiilinäide allpool. NB! See ei ole ei umarmeni ega tuvikese profiilist pärit, aga viimatimainitu varasema kirjutisega siinsamas jutulõngas (täna kl 01:06:50) tasuks võrrelda küll

*** Ei huvita kellegi väljaütlemised, arusaamad ja mõtlemised siin ihas, olen kus tahan ja teen mida soovin, hindan keda tahan ja palju tahan, suhtlen sellega, kellega soovin ja blokeerin kõik keda vajalikuks ei pea! ***

Ja see on AINUS tekst, millega konkreetne kodanik on pidanud vajalikuks ennast laiemale avalikkusele tutvustada. Kommentaarid on liigsed, nagu öeldakse
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 14:17
Aga konfidentsiaalsus, jutuajamise käigus valgustatu, seda saadakse kõiki ärakasutada hiljemalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 14:45
VIGUR,KAS SA OMA VARIKAD OLED KÕIK ÜLE LUGENUD,MUL ON NEED SINU SAADETUD KIRJAD ,KÕIK ALLES JA KUI NEED ILUSTI SIIA JÄRJEKORRAS PANNA,SIIS SAAVAD KA TEISED ARU,ET TEGELANE ON ÜKS.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 14:50
Tore, et alles on - järelikult meeldivad

Pane siis aga "ilusti siia järjekorras" (NB! kindlasti järjekorras!!! vaata, et sa seda kogemata segamini ei aja ). Oleks endalgi huvitav üle vaadata
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 14:55
Teen seda kindlasti,kui aega saan.
Ja sisukad kirjad ikka meeldivad ,ning loen neid ka siin foorumis
NB!KUI KA JÄRJRKORD SEGAMINI LÄHEB ,SIIS KELLEL VAJA OSKAB ISE KUUPÄEVA JÄRGI PAIKA PANNA.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:06
Mis eestisse? ammu läbi arvutiekraani pistetud, kas on mingi masu või?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:06
Aega sa, kullake, nüüd küll vaevalt kunagi saad... oma piltide toppi pushimise, varikatelt hindamise, kõigi juhuslikult su profiilile sattunute blokkimise jms kõrvalt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:12
Leian aega,ka selle kõrvalt ,aega tuleb võtta ,kui teda pole.
Ja eks need kirjad juba ka saadetud ja läbi loetud nendel,kellel vaja ,et teada ,kes Sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:18
No väga hea siis. Aga ära sa taeva pärast olulisemaid asju tegemata jäta minu tagasihoidliku isiku pärast Prioriteedid peavad ikka paigas olema

Kaotad hetkeks valvsuse, keegi satub kogemata su profiilile (enne kui jõuad ta ära blokkida) ja jõuab su pilti 5-ga hinnata, vaat' kui kukud veel esikohalt teisele niimoodi... Kus selle häda ja õnnetuse ots siis
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:19
Vigurivänt, ja tegelikult võiks umarmeni ja tuvikeooga ühte seltskonda pidada ka kert70. Mulle kirjutati, et kert70 ja tuvikeoo on üks ja sama isik. Noh see vist näitab ka midagi, et nad päris tihti teineteist 10 hindavad. Selge see, et see pole keelatud, kuid jah kui kerdist keegi eespool on TOP-is, siis mõne aja pärast selle sentkonna liikmetest keegi teeb seda mida vaja, ehk hindab madalama hindega seda meest.

Nüüd pole vist vaja selgeltnägija olla, et mind ka kellegi varikaks peetakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:23
Niina, sul võib täiesti õigus olla (ehkki tõestada seda muidugi kuidagi ei saa). Just nimetatud kasutajat ma ennist siin tsiteerisingi. Mälu värskenduseks siis veelkord:

*** Ei huvita kellegi väljaütlemised, arusaamad ja mõtlemised siin ihas, olen kus tahan ja teen mida soovin, hindan keda tahan ja palju tahan, suhtlen sellega, kellega soovin ja blokeerin kõik keda vajalikuks ei pea! ***
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:24
Eks ma sealt ennegi kukkunud,vigurv2nt alter ego ja sa tead ju nii täpselt ,kuidas sealt kukkutakse oled isegi seda toimetanud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:34
Oled kukkunud - ja oled ikka elus veel selle peale?!?

Kus ma siis toimetanud olen - sain bloki enne, kui kusagil midagi iganes toimetama oleks jõudnud hakata . Omaette teema, kas oleks viitsinudki. Sama mõttekas tegevus kui sõelaga vee kandmine. Lisaks ütleb ju rahvatarkuski, et ära s**** puutu, läheb haisema
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:37
Niina, eks siin on kaks võimalust. Kas üks on lihtsalt teise varikas, või siis on kaks parajat teineteist leidnud. Nagu öeldakse meie sõbraliku vähemusrahvuse keeles - nashli drug druga dva sapoga
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:43
Sul viguriv2nt,seal alter ego peal neid varikaid ,kui muda
Ja osad nendest haisevad praegu mu konto peal,ning neid ma pole blokkinud,huvitav miks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:47
laulatus...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:48
peaaegu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:50
Ja ikka, teen mida...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:51
Tegelikult Kert juhibki siin vägesid. Tema närvisüsteem ei pidanud vastu, kuna teda ei lastud ülepäeva päevavipina esilehel tilli liputada. Eelmise kontoga see tal mõnda aega isegi õnnestus. Liitlaseks leidis ta ühe vanema proua, kes on enda konto küll blokeerinud, aga ega ta siis veel eemal viibi. Tänagi võttis siin sõna.
Seda ei tea, kas Kallistus leidis ise selle seltskonna või kutsuti teda kampa.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:53
Kas laulatus kert70 või tuvikeooga. Noh tegelikult umarmen siin vahet pole. Tahad kert70, kuid saad tuvikeoo, või siis vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:53
olete oma varikatega ikka täiega sassis
tänate oma varikaid ,endale pandud 10 eest kas te tõesti arvate,et iharahvas ei tea veel,et need on teie omad varikontod.
kõik teavad....milline-kellele kuulub
seda tsirkust siin teete vaid endale.
olete end ju juba ammu paljastanud.
arad olete,mis muud ja oi.... kui kiimas
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 15:55
Tohoo, krt, kuidas see küll võimalik, et keegi peale Kerdi ja tuvikese siin veel blokkimata?!? Huvitav tõesti... mis sinuga ometi juhtunud on?

Hetkel portaalis online 600+ kasutajat. Hakka siva järjest blokke laduma - ehk saad kogemata ka mõnele mu varikale pihta
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 16:00
pole nii tugevalt haige.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 16:07
Mu viimane kiri (15:55:28) oli otse loomulikult umarmenile suunatud, vastuseks tema eelmisele postitusele (15:43:55). Lihtsalt enne, kui jõudsin selle ära saata, läks siin nii tihedaks andmiseks, et ligi kümme inimest jõudis sinna vahele veel oma kommentaarid pista
˅ näita rohkem ˅
Jfjm kellele Sa vihjad, ega Sa ometi mõtle kedagi kadit.
˅ näita rohkem ˅
Eks ma ikka kirjuta foorumis ja bloki ka,kuid Sinu osad varikad ,,vigur ,jätan veel siiski blokkimatta nii nummi ju lugeda,kui ikka veel kribad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 16:14
Ära sa seda viga küll tee... Vaat' kui panen sulle äkki veel mõne 1-e, mõnel harval hetkel, kui siit portaalist eemal oled. Näiteks enam ei jaksa ja endale mõned tunnid und lubad. KUI selliseid hetki muidugi üleüldse on (milles ma pisut küll kahtlen)

Ja kribada saan ma ju ikka, vähemalt siin foorumis. Seda isegi siis, kui nii umarmen, kert70 kui ka tuvikeoo mind sõbralikus üksmeeles blokkinud on
˅ näita rohkem ˅
2013-01-26 16:21
Teadmiseks sulle, umarmeni-tädi (või ehk hoopis onu?). Siin portaalis on hetkel 94268 kasutajat, ja nendest 92714 on minu varikad Jõudu blokkimisel
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
10