Foorum
1
...
4
5
6
...
10
2012-12-19 12:15
Selgituseks Aikonpoisile. 1. Sheebatüdruk ei saa väita ega võtta endale vabadust isikliku arvamust avaldada asjade kohta mida pole silmaga näinud ega käega katsunud. Seega Aikonpoisi väide nagu Sheebatüdruk oleks väitnud, et aikonpoiss kole on - ei pea paika.

2. Mis saatanst olemise kohta arvata, siis eks sa juba ilmas elanud inimesena tead ju, et iga keelatud vili pidi kordi magusam olema. Kui Eva piibliloos oli julge ja sirutas käe hea ja halva puu punapõselise õuna järele, siis pole ma nii kindel kas Sheebatüdruk on nii julge

Mis aga külalistesse puutub, siis minu jaoks on nad kaks korda toredad. Siis, kui tulevad ja siis kui koju tagasi lähevad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 12:46
Sheebatüdruk, kaks korda sama tore olla ei saa ja siit minu küsimus: "kummal korral on külalised toredamad, kas siis kui tulevad või siis, kui lahkuvad?" Nüüd küsimus isikliku arvamuse kohta: oletame, et Sheebatüdruk pole kunagi käinud, ihusilmaga näinud ega käega katsunud Antarktikat ja küsimus siis selline: "kas Sheebatüdrukul puudub isiklik arvamus selle mandri ja tema asukate kohta?"
Sheebatüdruku julguse või mittejulguse kohta aga arvab Aikonpoiss, et pigem on see ettevaatlikus ja ohutunne, mis võib tekitada tõrke noppida keelatud vilju.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:23
Siiski, pean nentima AIkonpoiss, et tarkade vanade eestlaste ütlemine, et hea on kui külalised tulevad ja veel parem, kui nad minema lähevad on ka Sheebatüdrukule, kui põlisele eestlasele siiski hingelähedasem. Tee siit siis nüüd isiklikud järeldused

No, kui sa lähened küsimusele sedapidi, siis eks meil kõigil on isiklik arvamus igasuguste asjade kohta, mida me pole käega katsunud või oma ihusilmaga näinud. Paraku võivad sellised kaudsed arvamused teinekord olla eksitavad. Lähemal tutvumisel võib arvamus kardinaalselt muutuda. Aga kui konkreetselt vastata sulle, siis minu emotsionaalne arvamus selle mandri kohta on Prrrrrrrrr, külm ja igav. Ja olgugi, et ma suudan iga rassi seast leida meeldivaid inimesi, siis eskimod pole minus kunagi mitte mingeid emotsioone esile kutsunud. Jääkarud on toredad ja vahvad, aga meelsamini jälgiks ma nende tegevusi läbi sinise ekraani või siis läbi loomaaia metallvõre.

Aga mis puutub hea ja halva puu viljadesse, siis siin on juba elutarkus see, mis keelab neid vilju maitsmast. Sheebatüdruk teab mis maitse neil on.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:44
Järeldus külaliste kohta siis selline: "tore et tulite ja mind oma kohalolekuga rõõmustasite aga nüüd korjake oma kola kokku ja tehke et kaote mu silmist !"
Isiklik arvamus on kindlasti oluline, kuid paraku kujuneb see ajati vaid kuuldust ja teiste silmeläbi vaadatuna, ehk et oma silm on kuningas, siin on Sul muidugi õigus, kuigi...Öeldakse, et loll õpib omadest vigadest(kogemustest), tark teiste omadest aga samas ei saa iial tunda seda, mida oma nahk, karvad, nägemine, tunnetamine kaasa toob ja milliseid emotsioone loob. Ahjaa, ma veidi parandaksin Sind ja nimelt...Antarktikas puudub põlisasurkond, elik kõik kahejalgsed, kes sinna koondunud, moodustavad rahvuste paabeli ja peaasjaliselt esindavad erinevaid teadlasi , kas nende hulgas ka eskimosid on, seda ei oska arvata ja mis faunat puudutab, siis kahjuks või ka õnneks, jääkarud koos pingviinidega ei elutse, v.a loomaaed
Nii ja nüüd ma küsin, et "millest tuleneb Sinu elutarkus heast ja halvast, on need isiklikud kogemused või nähtud-kuuldud teiste silme-suu kaudu?"
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:50
Minuteada on antarktikas siiski põliselanikkond eskimod oma jääkuubikutest igludes, lisaks neile teistele kes on endale selle kliima elamisväärseks arvanud. Teiseks on seal ka jääkarud, küll tõsi pingviinid asustavad Arktilist piirkonda. Aga ehk on siis minu andmed sellest maast puudulikud.

Mis aga teise küsimusse puutub, siis on see nii ja naa. Eks need elutarkused tulevad ikka enamuses oma nahal kogetuga kaasa, samas ei jää kindlasti tähelepanuta ka teiste poolt tehtud eksisammude meeles pidamine. Ise tead ju, et kõige valusamini peksavad ikka omad vitsad.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:52
Kuule aikon62, sa kindlasti lahutad siin paljude naiste meelt oma kirjutistega. Aga olgen ausad, kui nüüd vaadata sind kui meest ja võimalikku partnerit naisele.....siis jätad sa lihtsalt tobeda vanamehe mulje.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:54
ehk siis, et saada kellegi ihaluse objektiks, peaksid end kõvasti muutma.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 13:58
Tänan tähelepanu eest, lp. rollimängud, eks meil kõigil ole omad eelistused ja arusaamad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:15
Sinul näe Aikonpoiss on vähemalt eeliseid, sinuga diskuteeritakse. Rollimängud, jäi ju tähelepanuta, ehk tal on sinu suhtes kade meel
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:21
Miks mul kade meel peaks olema, tähelepanu pärast???? Mõtled ikka tõsiselt seda, et vajan tähelepanu?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:23
Mind isiklikult sinu vajadused või vajakajäämised ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:25
Need ei peagi sind huvitama. Lihtsalt sa väitsid, et ehk on mul kade meel ja see üllatas mind.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:26
ma arvaks küll, et küsimus on ebavõrdselt jaotunud tähelepanus. kahekordne küsimus juba viitab sellele, et see küsimus on kedagi huvitama hakanud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:29
Mööda panid.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:32
arvan, et mitte. enne ei võta sind tõsiselt, kui oled vastupidist tõestanud. miks sa siis aikoni suguse mehe peale hammast ihud? sina, noor mees. mis sunnib sind jalalt jalale keksmima ja endast vanemale mehele väljakutse esitama. väljaelamata agressiivsus? niisama igav?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:40
Mind esiteks ei saagi tõsiselt võtta, see oleks suur viga.
Ma ei keksi jalalt jalale, ei esitanud mingit väljakutset ja hammast ihun veel vähem. Ütlesin oma arvamuse välja, see pole agressiivsuse väljend, vaid arvamus, mis kellegi või millegi suhtes positiivne või negatiivne.
Mida ma sulle tõestama peaksin, et mul on õigus?
Esitama mingi argumenteeritd analüüsi ja siis väitlema.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 14:43
See vanatädi plokkis ka mind, ilma, et oleksin kirjutanud, hinnanud, lihtsalt vaatasin ja juba plokk oligi... nii vähe on õnneks vaja...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:00
keegi on meite suure juhi ja õpetaja Aikoni topist maha hääletanud siit ma haistan suuremat skandaali.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:22
usu mind, rollim1ngud, ma tunnen ära agressiivsuse, kui ma seda näen. sinu sees keeb viha. siin tulid mingid allasurutud emotsioonid praegu pinnale.
sellest on kahju, kui sind üldse tõsiselt võtta ei saa. siis oleks sinu poolt esitatud vastuväitel ehk veidi rohkem kaalu olnud ja ma oleks vähe paremini mõistnud seda, miks üks mees äkki teist meest nii tõsiselt võtab, et ta oma mitte eriti tõsiselt võetava arvamuse tema kohta teiste ees talle teatavaks teha otsustab.
andesta mu hinnang, aga sinu ärritumine jäi arusaamatuks.
ükskõikseks jääv isik ei ärrituks selle peale, kui temast tunduvalt vanem härrasmees tänu oma kõneosavusele mõnevõrra rohkem naiste tähelepanu püüab ja kusjuures mitte ainult naiste tähelepanu. isegi mehed on teda märganud .
ma ei näe hetkel seda, miks aikon peaks ennast muutma, nagu sa ütlesid. seda enam, kui ta on edukas selles, mida ta teeb . ju siis tunneb seda ala hästi.

„Mida ma sulle tõestama peaksin, et mul on õigus?“- jah, võiksid tõestada, miks sa leiad, et sul on rohkem õigus kui kellelgi teisel, sest seda sa oled ju siin väitmas, kas pole? arvan, et seda tõestust on sul vaja eelkõige iseendale
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:41
just praegu selgus, millise kivi all see vähk tegelikult peidus oli. ei pidanudki kõiki kive ümber pöörama hakkama. damn i´m good
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:43
Suht kummaline, et väidad tundvat minus agressiivsust, siis peaksid ju sina seda tõestama, eeldusel muidugi, et see ei ole lause stiilis "ma tean, tunnen, kogemused jne"
Vaevalt, et sul sellest kahju on, et mind tõsiselt võtta ei saa.
Kordan siis end veel üle, ma ei väitnud, vaid avaldasin arvamust.
Hetkel oled küll sina see, kes väidab end teadvat minus peituvat agressiivsust, mis põhineb minu poolt öeldud negatiivse lause tulemusel.
Ehk siis arvamus versus väide. Tunduvalt vanem mees, ega naine ei tee veel prouaks ega kedagi härrasmeheks.
Niisiis "härrasmees" nii ütled sa, sellisel juhul on meil arusaamised härrasmehest lihtsalt erinevad. Kõneosav....ka siin lähevad meie arvamused lahku. Kui minu arvamus jääb sulle arusaamatuks, siis peaks ma suhteliselt pikalt kirjutama, miks ma nii arvan. See aga ei tähenda veel, et ma ennast paremaks temast pean või oleks kade tema peale. Seda kindlasti mitte. Sellisel juhul, ei tohiks ju kellegi kohta midagi negatiivset kribada, kohe oleks vastuargumendina kadedus jms. Sina ei pea minu arvamusega nõustuma. Oma arvamus ei vaja tõestust Utha. Arvamusi teiste kasutajate kohta on siin foorumites varemgi hulgaliselt avaldatud, selles pole midagi erakordset.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:53
aga vasta siis küsimusele, miks su arvamus on nii negatiivne? seda ju ikka mõistad põhjendada
ja ma endiselt arvan, et aikon on härrasmees, aga sina oled.... ma ei teagi, kelleks sind su käitumise järgi pidada. üks pükstekandja, kes on ennast suureks ja siis meheks mõelnud, kuid sisimas seda mõõtu mitte välja ei paista andvat. küllap sa ikka tunned väikest allajäämist. muidugi pead ennast paremaks, see on selgemast selgem.
ühesõnaga hulk sõnu, mille taga ma ei näe sinu tegelikku arvamust. ma ei näe siin avameelsust. üksnes jätkuvat enese õigustamist ja teesklust.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:53
Mina pole veel korda kuulnud, ega ka lugenud, et Aikon oleks ükskõik millist naisolevust siin foorumis solvanud oma mõnusa ja laialdase keelekasutus oskusega. Tuleb tõdeda, et ta on üks väheseid mehi, kes oskab meie emakeelt nii hästi kasutada. See annab tunnustust väga suures lugemuses inimese kohta. Minu lugupidamine talle. Üleüldse on Aikon alati jäänud igas olukorras "Härrasmeheks" olgu see olukord milline tahes. Nii, et vennike rollimängud, tee järgi või maksa välja. Teine pakkumine on, mine Aikoni juurde kooli, ehk siis vastab mõni naisolevus ka sinu kirjadele
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:57
Ok, ma kirjutan siis, aga hiljem, tegemist praegu veidi.
Tänan pakkumast, seda kooli ma ei vaja tõesti.
miu arvamusest ei pea kujundama väidet Utha, ok?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 15:58
minu (eelmises kirjaviga)
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:02
oleks jah rõõmustav, kui seda teeksid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:03
Muna õpetab kana. Või nagu venelane ütleb: utshi papu jebatsa.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:17
Kas see mõtetus, mis siia kirjutasid jfjm on maksimum, milleks võimeline oled? :-)
Pinguta veel ja googelda, äkki saad teravmeelseid mõtteid juurde mida jagada.
Aga teatud tüüpi kanad annaks, ei tea mida, kui saaksid veel olla munad.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:21
Sorry, see oli vaid arvamuse avaldus. Mul on ju selleks õigus
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:24
Jf, kas sa ei pane tähele, et ainult ühel inimesel on siin õigus oma isikliku seisukoha väljendamiseks, teised olgu vait ja kuulaku neid kuldseid sõnu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:29
Muidugi oli arvamus, mis ma valesti ütlesin? Pakkusin, et võiksid veel paremini neid esitada. Aga kui ei soovi, siis pole tarvis muidugi.
Aga sinu arvamus igati teretulnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:33
kui mind silmas pidasid, siis ei mäleta sellise õiguse võtmist ja vait pole kellelgi käskinud jääda, või midagi säärast nõudnud.
Võid muidugi selliseid asju välja mõelda, kui see just su enesetunnet ei paranda. Aga mulle neid omistada oleks vale.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:46
Utha kirjutas: küllap sa ikka tunned väikest allajäämist. muidugi pead ennast paremaks, see on selgemast selgem.
Utha ma olen mitu korda rääkinud arvamusest, mitte vaidlemisest, väitlusest, võitmisest ja allajäämisest.
Ennast pole kordagi õigustanud. Mis puutb sinu väidetavat teesklust, siis seda tead vaid sina ise, mis sa sellega silmas pidasid.

Loe üle, mitu väidet oled minu kohta lendu lasknud-see on lihtsalt tavaline demagoogia. Kus väidad end teadvat, kes ja mis ma olen.
Teeskleja, võistleja, kade, mitte mehe mõõtu, pean ennast paremaks jne.
Sellise kodukootud psühholoogiaga võid mõne endast välja ajada muidugi. Minu silmis näitab see rohkem seda, et loed...aga päris hästi ei saa(või ei taha mõttest aru saada). Samuti ei suuda taluda mingitki kriitikat isiku suhtes, kes sulle sümpaatne on.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:47
Miks sa siis tulid teiste inimeste diskussiooni vahele ühte osapoolt solvama? Mida Aikon sulle tegi? Iga vähegi endast lugupidav inimene oleks sellise mõtteavalduse peale solvunud. Mina kaasa arvatud. Liiatigi peaks sa ise peeglisse vaatama ehk leiad isegi sealt midagi säärast, mis sulle ei meeldi enda juures, kuigi ma kaldun arvama, et vist mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:48
täna on selline rollimäng, et rollimängul on õigus....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 16:59
*** Minuteada on antarktikas siiski põliselanikkond eskimod oma jääkuubikutest igludes, lisaks neile teistele kes on endale selle kliima elamisväärseks arvanud. Teiseks on seal ka jääkarud, küll tõsi pingviinid asustavad Arktilist piirkonda. Aga ehk on siis minu andmed sellest maast puudulikud. ***

Tegelikult on jah tõepoolest siiski vastupidi - et eskimod (vähemalt kui põliselanikud) ja jääkarud elavad Arktikas (= maakera põhjaotsas), küll aga ei leidu neid kumbagi Antarktikas (= maakera lõunaotsas), kus seevastu jällegi elutsevad pingviinid. Lihtsalt selline faktiline täpsustus ja ühtlasi vabandan offtopicu pärast. Amicus Plato, sed magis amica veritas.

Ühtlasi soovitan kõigil vaadata ETV-s parajasti neil nädalatel jooksvat sarja "Loodusdokk. Jäine planeet", mis tutvustab Maa polaaralasid. Suurepärane võimalus oma seni ehk pisut puudulikke teadmisi (mida ma siinkohal absoluutselt ei soovi halvustada või parastada, eks meil ole neid kõigil, erinevates valdkondades) täiendada. Eetris laupäeviti kl 18:45, kordus pühapäeviti kella 11...12 paiku. Esimene osa on paraku juba ära olnud (eelmisel nädalal), ent ülejäänud 5 veel ees (kokku siis 6).
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 17:17
Kurja, ajasin poolused sassi, suurimad vabandused
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 17:43
ma mõistan praegu, et olen teinud tõsise vea, alustades vaidlust isikuga, kes on vaidluseks isegi liigagi valmis. tajun juba ette selle jätkamise mõttetust. kahjuks liiga hilja võtta oma sõnad tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 18:13
Lihtsalt jutu jätkuks, tsitaat tänasest Postimehest: "«Suurest erakonnast satuvad ka riigikokku vahel inimesed, kes peaministrit nähes lähevad endast välja, aga nad on tegelikult oma olemuselt head inimesed ja nad ei mõelnud sellega midagi tõsist.»
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 18:25
ära täna rohkem enam peale võta
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 20:35
utha, mõttetud vaidlused on ju sinu rida...

aga nüüd järgneb inimkatse, panen umarmenile nii kaua number viit, kuni ka bloki saan.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 20:39
ok, viis viit pandud. teen pausi vahepeal, inimese reaktsioonikiirus pole loomariigis just kiireim.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 20:39
juhuu, aga kahjuks siin sa eksid, mu kallis popular. see ei ole kunagi utha rida olenud. seekord sain ma liigagi ruttu sellest aru ja sellepärast sai ka loobutud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 20:42
lihtsalt, et teema jälle algsesse olekusse tuua, siis annan pidulikult teada, et olen blokitud.
umarmen on rästik
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 20:51
ja sina said teise jälgedes käimise eest nähtamatu, aga see-eest väga väärtusliku punkti. kah saavutus. onju kohe elul rohkem värvi peale seda?
ei saa ma aru, mida nende hinnete uhamine teile annab
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 22:06
kuidas see arusaamatuks jäi. ma sain bloki ju. iga igati terve ristiinimene on kasutaja bloki all ja mina jään ilma. ei ole nõus. keeldun.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 23:30
mind vist ei ole blokitud. kas ma peaks oma tervise pärast mures olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 23:36
Ka mina tundsin muret tervise pärast Utha bloklistist välja jäämisest saan aru, avaldas ta ju poolehoidu. Suisa nägi üle keskmise kirkat mõistust ...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 23:41
ah mis sa nüüd ära tee mind nii tähtsaks, vaevalt et asi selles on. kas sa muretsed enda või minu tervise pärast?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 00:27
vaatasin järele. minu meelest ei ole ma kuskil öelnud sõnagi kesmisest kirkama mõistuse kohta. oled siis tõlgendanud mu mõtet veidi teistsuguse nurga alt. mul oli seal vaid mainitud tervet mõistust. teiste sõnadega mõistlik, mõistuspärane.
blokeerida endale ebameeldiva käitumisega või mittevajalikud kasutajad tundub mulle mõistilik ja see on iga isiku isiklik otsus, keda ta elimineerib. vähe mõttetuks ja isegi pentsikuks ma peaksin pigem vigurvända süviti analüüsivaid kirjutisi umarmeni tegevuse teemal. ma kahtlustan, et see põrunud isik siin on jälgija, mitte aga tema jälgitav. veider idee tundide kaupa mingit tegevust mingilt kontot vaadelda ja siis oma „avastustest“ teistele kirjutada. ma tahaks tema täispuhutud õhupallil veidi õhku välja lasta.
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
10