Foorum
1
...
3
4
5
...
10
2012-12-17 23:39
Ähh, sellest ma sain aru, ta ei tahtnud ju konkureerivat iludust ometigi upitada aga sellest tänasest jubedast sõimust, labasest kõnepruugist, alusetutest süüdistustest, justkui mina olla Sinuga plaani pidama hakanud, vot see ei mahu kuidagi minu õrna hinge Kuidas küll nii võib mõelda, et mina evin mõtteid ühe kauneima olevuse madaldamise osas... Ja siis need Coyaplika saapanööbid, mille ta alatusega röövis ja nüüd salgab...kuidas ika selliseid pahatahtlikke trolle, nagu Mykhan, meie emake MAA kannab
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:41
VOt ja ei saa mina ka sellest aru
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:50
No see veel puuduks, et mina peaks teoga pööblile miskit keskerakondlikku aferisti puuslikuks upitama!!! Teie teadlikkus jätab ikka väga kõvasti soovida, seda enam et tegelikult ei evi ta su madaldamiseks mitte ainuüksi salakavalaid alatuid mõtteid, vaid ka vastavat varustust
peale selle on ta oma õelad plaanid ka salaja teoks teinud, siis kui ta sul ennast selle kümne väljapommimiseks strapooniga panna lasi, peitis salakavalalt coyalt varastatud kloroformise taskurätiku omale arsenisse, ja kui sa siis oimetult korraks maha langesid, kargas va trolli sind nii et jäljed ta jõledast karast on siiamaani su kaunil pildil võrratutel tagapalgetel näha
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:50
Krtdi isa-ema vussiläinud eksamitöö, Sa vaata parem miuke Su oma jebalnik välja näeb , paaviani punaperse on kordi meeldivam, kui Sinu zajobannaja patshka jolki zeljonõje Tead Mylhan, Sa parem ära minu teele satu, kui väljas täiskuu, muidu zavernu sheju za zhopu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:59
selline labasus paneb mind pehmelt öeldes õhku ahmima, minu kaunist jebalnikut on alati esile tõstetud juse erakordse ilu ja hingestatud ilme poolest, kui sinu oma sarnaneb tõepoolest ülevalt sinisaba tuttmakaagi maksakollase persega ja altpoolt väga vana ja hõredakarvalise eesli tagumikuga, millest on just junn välja punnitumas
kui sa noorkuu üle peaks elama niiet ma sul jeblo v zopu ne utanu nahhui, siis vaatame seda täiskuu värki
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:06
Sina andetu amööb süüdistad mind kesikluses, va nülitud oravaraibe, mine oma tiirase ämmaeri juurde, ehk andestab Sulle Sinu kilekotiromansi Ja siuke nimetab ennast eliidiks, hadihaahaa , tavaline partokraadist sibi, kes süütuid neitsisid hullutab ja neid tatsibaudega usku pöörab
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:21
Vo sukin tõ sõnulja, seda ma tahaks näha, kuidas Sinusugune kastraatkantserogeen minu vaimu suudab murda Oibljaa, ma soovitan soojalt...pane endale kirikus küünal ja loe hingepalvust, sest hommikut Su lopergune larhv ei näe
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:22
jah haisev kesiklik hüdra, mine korja jõuluks kardulaid ehk mõni molo paneb sulle küünla su betoonist monstrumi altarile või paneb sind küünlaga kui su poliitiline prostituudiperse seda rohkem igatseb siuke tahab suur rahva eestkõneleja olla ise va pätt peaks ammu juba vanglas peeruvahele saama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:28
sinu vaim, ei tea mismoodi miskit tatitaolist amorfset ollust üldse murda saab, sellest tõmmatakse niite ja keritakse kerasse va nilbe huijasoss, sa vaata veel viimast korda kollast lund sest kohe saaab valgus sinu jaoks igaveseks kustuma va niru
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:37
Krt, nüüd aitab, hommikul algab revolutsioon, mille kulminatsiooniks on Sinu läppunud dogmade sooneutraalne kanaliseerimine
Elagu SuurAikonistlik Detsembrirevolutsioon..

Nüüd maha Mykhan, roiskund kaabik
surm, needus talle naeratab

-viis: Marseljees, sõnad: Aikonlikud-
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 00:46
oi,blää,kuidas mõnedele võib blokkimine mõjuda
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 05:48
ma ütlen, Te pole ikka inimesed, mind pole veel ära eraldatud, näh lambad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 08:00
Горячие эстонские парни
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:14
Mолодцы парни , ma sain kohe nii irnuda, hea et kasutan tenaleedit
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:24
Tenaleedini mul asi ei jõudnud, aga irnuda sain minagi ja samas jõuda tõdemuseni, et kui puuduks võimalus omavahelistes verbaalsetes mõõduvõtmistes kasutada abivahenditena nii sõbralike kui ebasõbralike vennasrahvaste keeli, siis meie kaunis emakeel ei oleks kaugeltkii nii mahlakas ja kõikeütlevas käändes ning mõtte tummisus jääks kindlasti veenvalt välja toomata.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:38
sügav kummardus teie ees, armsad tüdrikud, pikka iga ja jätkuvat suguküpsust eelseisvateks pidustusteks ja hoidke ikka oma leedit ligidal, siis on puhtam, kuivem ja muretum tunne
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:43
Aikonpoiss, kas tänaseks on järgmist vaatust selles seebiooperis oodata
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:49
Sheebatüdruk, mu amuur sellist asja ei saa kindlalt väita, kuna mul puuduvad andmed Mykhani planeeritud või spontaansetest tundepuhangutest aga kui juhus avaneb ja jumal juhatab, siis võite jälgida järgmist seeriat menukist
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 15:58
Aikon, mina sinu asemel eriti ei topiks oma näppe eakamate tüdrikute suguküpsuse kestvuse küsitavusse ja ei murraks oma pead, kas leedid ikka on piisavalt käeulatusest, sest ei või iial teada girlpoweri löögijõudu ja sellest tulenevat laastavat mõju kui mõni neistsamustest tüdrikutest peaks asja iseenda personaalküsimuse arutamisena võtma.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 16:14
Vat siis Aikon saad veel blokiga pähe
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 16:19
Kõrgesti austet Sarah, numbriga 0021, Aikon, numbriga 62, teatab täie vastutustundega, et tema ei evi mingitki laadi kahtlustusi, küpsemate naiskodanike suguliste võimete suhtes, kuid samas ei saa jätta märkimata, et needsinased võimed on viimasel ajal hakanud painama Aikoni huvi, teaduslikust seisukohast Mis aga puudutab käeulatuslikku puutepinda, kuhu on asetet leedid, siis need intiimsemat laadi hetked jätaks siinkohal kirjeldamata Ja lõpetuseks lisaksin, et mingit nn. isiklikku, elik personaalset naiskäsitlust, diskreetsetel ajenditel, arutellu ei kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 16:29
Kas sa näe kui kenasti ja diplomaatiliselt üks nummerdatud kodanik teisele samuti äranummerdatule vahepeal hetkeks peapeale põõratud asja oskab uuesti jalule seada. Sellele eelnenud postituses nummerdamata kodanik ähvardab sind potensiaalse blokeeringu võimalusega, aga seda ohtu ei pea sina mitte kartma, sest selle au peab igaüks ikkagi välja teenima
Kui nüüd need leedide intiimhetked jätta tahaplaanile, siis hakkas mind huvitama see teaduslik seisukoht, mille Aikon hõivanud on. Kas on siin midagi pistmise sellega, et hr. Aikon ise hiljuti ületas maagilise poole sajandi piiri ja nüüd oleks vaja täpsemalt teada, millised rõõmud ja mured valitsevad siinpool teatud küpsusaste saavutamist?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 17:16
Jotteff, mul on igaks elujuhtumiks kaitsevahendid käepärast, sepst mina mitte ei pelga mingeid pähekukkuvaid plokke ega ellimineerivaid blokke

Kõrgestiaustet Sarah, numbrimärgiga 0021. Vastuseks Sinu küsimisele teatan, et..."Tabasid otse 50-sse" , kuid see ei tähenda sugugi, et minu uurimishaardesse ei tohiks sattuda tunduvalt värskema aastakäigu, või ka hilisema väljalaskega naiskodanikke , sest igal eluetapil on oma kordumatud võlud ja kasvuraskusedki
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 17:28
Oi hoidku selle eest, et ma enda väljaütlemisi nüüd ebamääraselt tõlgendada laseksin. Aga vaadates ülima tähelepanelikkusega kuuekümne teise Aikoni ühte eelmist kirja, kus on üks kirjarida, mis minu tähelepanu pälvis, ning seal on juttu mingitest võimetest, mis on viimasel ajal hakanud painama Aikoni huvi. See oli nüüd lausa sõnasõnaline viide eelnimet kirjale
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 18:05
Lugupeetud, Sarah, numero0021, Võimed, millest eelpool juttu, puudutavad otseselt (aga ka kaude) füsioloogilis-psüühilislisi ja ka antropoloogilisi võimeid, mida suurem enamus(loodetavasti), naiskogukonnast evib. Lihtsustatult kujutab seesugune võimekus, naisseksuaalsust ja sellest johtuvaid tegevusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 18:16
Blond hetk
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 18:21
Lühidalt: Sarah, nimetagem seda taassünniks, ammuõpitu kinnistamiseks, teiseks vms. nooruseks jne.
Madleen, minu lugupidamine
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 18:22
Aikon
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 18:26
Madleen!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 19:07
Nagu näha on teine vaatus täpselt nii nagu po nashemu kombe kohaselt, peale kätÅ¡i tuleb hea seks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 19:08
Kissaplika, davai
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 19:11
Ohhheiii... mis mina Ma ei ole veel nii suguküps, et seksida (oli vist nii jah?)
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 19:14
Pole hullu, Kissa...käib ka sugu toorem tüdrik, peaasi, et oskaks jalakesi hargitada
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 21:46
Aikon, kuidas sa sedasi nüüd tütarlapsele ütled
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 21:59
Ähh, Kissaplika on mu vana sõbertar, juba algusaegadest saadik, , ta minu sõnavõttudega harjund
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:03
Selge, ma juba arvasin, et teed süütule uustulnukale kohe väärikad ristsed iha foorumis
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:17
Oh ei, Sheebatüdruk, Aikonpoiss ei aja naistele ligi, Aikonpoiss pole niiske ja seesinane Kissaplika oli esimesena minu kallal, kui ma kuskil teemas kisa tõstsin
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:20
Selge, ootan ja ootan mina seda eilse seebi järge, aga vist teine peaosatäitja on omad töökohustused unarusse jätnud ja kogu mu lõbu jääbki ära :S
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:40
Mykhan andis alistusvõidu, argpüksik selline ju ta tundis õhus püssirohu haesu ja revolutsioonilist situatsiooni, sest minuteada ta pages üle Uuralite Siberi põlislaande, kust teda keegi otsida ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:54
Näed siis oli mu valik ikka õige, kui mu silmakesed pikkade ripsmete volksudes sulle pidama jäid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 22:58
Usalda sisetunnet ja oled õigel teel, mitte ära kuula libekeelseid mikhaneid ja saunanaiste plära
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 23:15
Jah eks see südametunne on see kõigse õigem tunne
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 23:15
Jah eks see südametunne on see kõigse õigem tunne
˅ näita rohkem ˅
2012-12-18 23:20
seda ma olen alati rääkinud ja kui Sa oleksid minu sõnade järgi talitanud, siis elaksime me Sinuga õndsas harmoonias ja südamerahus, meil oleks jalgpallimeeskonna jagu armsaid põngerjaid ja üks plikatirts, kes nii Sinu sarnane, siuke nätt ja nöps ...njahh aga et Sa mind ei kuulanud, siis nüüd pead leppima oma kurva saatusega
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 08:21
Mis teha, eks ma siis pean oma kurva saatusega leppima
Ehk jäid su targad mõtte liiga hiljaks?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 09:13
Jah, Sheebatüdruk, nii pead Sina oma elukest elama, ilma rõõmude ja ihadeta
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 10:24
Selle väitega ma nüüd küll ei nõustu Aikonpoiss

Eks ole minugi elukeses nii õnne, kui rõõmu ja jagub sinna isegi natuke iha
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 10:37
Nojah, ega Sa peagi nõustuma, kuigi võiksid, sest Aikonpoiss tõukab tõde, mis küll karm ja kriitiline, kuid üdini aus
Sheebatüdruk, aga mille/kelle vastu Sinu iha enamjaolt on suunatud ja kas sellesse ihha, ka Aikonpoisil on asja?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 10:45
Raskekujuline küsimus AIkonpoiss.

Vahel o n magusahimu ja vahel on lihahimu, kohati on need himud varieeruvad. Siis on haruharva iha kedagi tapeediks seinale kleepida, enamuses on siishi iha, kellegile midagi head ja ilusat ütelda ja teha.

Kas on asja Aikonpoisil minu ihadesse? Hmm, see mida pole simaga näinud ja käega katsunud ei oska ihaldada Teiseks peab ju soovidega alati ettevaatlik olema (vahel on neil kombeks täide minna ). Vahel ei olegi kõik see mis on ilus ja särav väljast seest nii ilus.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-19 11:31
Nii nii, selge pilt. Esteks loen mina välja, et Aikonpoiss polegi ilus ja teiseks panin tähele, et kui Sheebatüdruk seda mitteilusat Aikonpoissi ihaleks, siis on see otsekui saatanast Selgituseks: "Ei maksa enesele külalisi kutsuda, mõni võtab kätte ja tulebki" O.Luts "Kevade"
Aga nüüd ihade juurde, mis Sheebatüdrukut ajati vaevavad. Liha ja magusaisu, need on eestlasele geenidesse kasvanud, sest kui sügaval orjaajal polnud kaubandusvõrgust midagi saada ja siis juhtumsi parun von Üxkülg oma sahvri lahti unustas, tormas näljast hullunud orjakari seda aplalt tühjendama ja kuna harjumused on visad taanduma, siis õgib õige eestlane ka tänapäeval ennastunustavalt, sest mine tea, millal taaskord meepotti pääseb. Hoopis iseasi aga on ihalus teha või öelda midagi sellist, mis ka hea ja ilus ning omakasuta on. Paraku juhtub selliseid asju üpriski harva
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
10