Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-12-17 15:40
kle aikon, ma tahan ka raha, kussa panid oma raha ah
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:43
mykhan,tänane foorum pakkub mulle rohkem pinget,kui blokkimine,
täna pole veel kedagi blokkida jõudnud,kuid arvan,et jõuan veel
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:44
Mykhan, Aikonil pole oma raha olnudki , kõik mis on, see on naistelt kokku laenatud erinevatel ette- ja tahakäänetel
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:48
see on sinu konto, tee mis heaks arvad, kuid ära unusta, et sinu tegu puudutab ka teist inimest. sinu tegutele võib järgneda teise inimese "tegu", samamoodi tema enda kontolt. Nii nagu antud juhul oli sinu teole vastureaksiooniks selle teema püstitus.

sinu tegu jätab jälje-kõlas reklaamlause
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 16:02
ah ja, need kes mu kontol käivad ähvardamas,et kui ma Eestisse jõuan,siis hea keretäis peksa ootab mind,kuid ise kohe oma konto blokivad,siis võtku teadmiseks,ega ma nii mäda-mutt ka pole,leiame ka sellele asjale rohtu
Loodan ,et need ka seda loevad,kes rusikad rullis juba ootavad,sest see blokk,suht jama jah,ega saa ju vastata
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 16:21
Tere, kõigile! Teate ükski normaalne inimene ei hakka siin teistest taga rääkima, eriti veel umarmeenist, kes pole küll milleski süüdi, ega ka kellegile võlgu, tema blokib keda soovib ja hindab keda soovib, nii nagu ise vajalikuks peab, teiesuguste nõmetate inimestega pole küll mõtet isegi rääkida ja teemat alustada, näha on kes on kerjus ja kes mitte, olge oma ette! Minupärast nimetage mind kuda tahate, mind see ei kõiguta kuskilt otsast, hindan keda tahan ja kuidas tahan ja palju tahan oma raha, ise tean kuhu panen, kellegile võlgu küll ei ole!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 16:32
Väike täpsustus: Ma ei saatnud proua Umarmeni pinsile, jutt kõis kasutajast aprikoos, kes on legendaarne tegelane ja klass omaette
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 16:58
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=1&post=4022
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:06
tuleks hoiatustesse teema teha, et naised ärge laenake aikonile raha, sest ta on...ta on noh...ta noh, ta võib taha keerata ja joob õlle ka üksi ära ja siis ei tea miseest ta blokitud on ja käib hädaldamas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:17
Mykhan, sunnik ja mis Sa ise tegid, kui Sheebatüdruku ristjatsel käisid...ajasid kahele 96 kopkasele "Troinolie" päkad silma ja pärast kippusid maimukest kabistama ja nüüd süüdistad mind miski tühise raha ja vaadi õlle eest Kohe PLOKIN Sind ära, istu siis seal kivihunnikus ja hala kogu iha kollektiivi ees...KITUKAS KITUKAS böööööö
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:33
misasja kabistama, ma tegin ainult kunstlikku hingamist pärast seda kui sa talle peale istusid ja troinoid läks mul sellepärast vaja, et sa hingasid mu poole ma blogin su vpsjee sodiks tead
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:34
kas seeba siis laps on ?? pildipeal tundub juba suur nagu mägi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:38
ei ta ikka päris mägi ei ole, pigem nagu oos, ja siis kaks väiksemat küngast harja peal
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:38
Misajast kunstlikku hingamist altpoolt tehakse , Sa olid nii sassi kamminud ennast, et ajasid mokad huultega segi Nojahh ja ma saan aru küll, et Sulle, kui kolkast kolinal linna saabunule on peenemad Prantsuse parfüümid tundamtud, sepst Sa selle odekaga ennast turgutasidki ...ja eks Sa blogi kui tahad, ma teen seitse varikat ja pedereerin Sind ühtedega auklikuks nagu Su kälimehe sokid...vott
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:40
see sinane aikon teadis rääkida.. privas... et järgmine aasta hakkab toll ebaseaduslikku rasva konfiskeerima.... imurite võrk on juba üleestiline.... https://maps.google.com/maps/ms?source=gplus-ogsb&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=204384631009889488865.0004b0a766064708be8a7
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:42
a küngaste peale siukesi väiksemaid ... nagu mutihunnikud... pole v??
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:43
Tõsijutt, Janpoiss...bljääd buudu, kui ma valetaksin nii et asu pekki saagima
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:44
täitsa asjatundmatu juhmakas alguses puhutakse ülevaltpoolt täis ja siis puhutakse altpoolt tühjaks ja igaüks võib mokad ja huuled segi ajada kui pärast seda kui sa nad oma suure persega laiaks oled istund
lömmi taon su varikad oma kälimehe sokkidega
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:55
Sa Mykhan oled täitsa sooda, kui altpoolt tühjaks puhuda, siis hakkab suust seemneid lendama Altpoolt topitakse ikka täis et kui ülaltpoolt puhuma hakata, ei lenda alt kakapähhi välja Krt, minu perse pole üldse lai, vähemasti mitte laiem, kui Sinu lellepoja onunaise vanaisal, keda Sa Sheebatüdruku juuresolekul kargutama kippusid
Aga ma Su kinni püüan ja hõõrun nagu Kosmose marmelaadi asfaldiga tasa paavian siuke
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 17:58
Seab enda mugavamalt sisse.....
mis siis veel tulemas on..nii kas panustaks Muhkanile, või peaks Aikoni poole hoidma...

Niuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ümarmemm, miks sa mu ää blokkisid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 18:01
MidliMadli KudliKadli hoia ikka Aikoni poole, Mykhan on valel poolel
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 18:49
ümarmemm on mu ka ää blokkinud... seal oleks muidu hea onada olnd.... aga pilte ei näindki...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 19:39
Hei hei... Üle hulga aja jõudsin siia lugema. Ja ei oska muud, kui taaskord hämmastuses pead vangutada...

*** kuulge ausalt. kas teid tegelikult ka huvitab see, kas mingi umarmen teid blokeerib või mitte? ma loodan, et te teete nalja ***

*** Mul näiteks täiesti suva,kes mind blokkib,kes mitte. ***

Mul isiklikult kah. Täiesti. Aga harrastus-psühholoogia- ja psühhiaatriahuvilisena tekkis huvi, mis diagnoosiga antud juhul (suvalisi kasutajaid blokitakse järjest ja valimatult ainult ankeedi vaatamise eest) tegemist on. Peab vist targemate / õpetatumate käest järele küsima, minu isiklikus kogemustepagasis seda tüüpi kaasus seni paraku puudub . Kuigi jah, päevakangelanna värsked postitused (detailidesse laskumata) räägivad tegelikult suuresti juba iseenda eest...

*** aga sellel naisel näib tükike maad rohkem tervet mõistust olevat kui ülejäänud kaadril, kes teda pilkab ***

IRW (vt eelmist kommentaari)

*** ümarmemm on mu ka ää blokkinud... seal oleks muidu hea onada olnd.... aga pilte ei näindki... ***

Logi välja (siis on konto ja pildid taas näha) ja hakka andma . Tõsi, kardan, et saad pettumuse osaliseks - sedasorti tegevuseks ei leia sa SELLELT KONTOLT küll ilmselt mitte mingisugust inspiratsiooni . Kui just nekrofiil või vähemalt gerontofiil ei ole

Nojah, mida siis kokkuvõtteks öelda... Selle pagana Iha portaali peale on hulk aega ära raisatud, suuresti tühja sealjuures. Aga üks, mida see isiklikult minu jaoks kindlasti on andnud, on maailmapildi avardumine. Eriti just selles osas, KUI kirev ja mitmekesine see Issanda Loomaaed ikka tegelikult võib olla. Sihukesi eksemplare, nagu need siin toimetavad, ei ole[ks] ma nendes ring- ja seltskondades, kus ma IRL (in real life) liigun ja viibin, küll mitte iialgi kohanud. Nüüd vähemalt tean, keda ja mida kõike leida ja kohata võib, kui oma elevandiluust tornist mõnikord alla ronida (või vähemalt piiluda)...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 19:49
varbaseente ravikuuri võiksid ka ette võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 19:50
Vänat. Neid inimesi liigub ka sinu päriselus aga silmast silma seda kõike ei räägita kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 20:06
Ei pidanud silmas mitte niivõrd seda, MIDA [räägitakse jne] - vaid KUIDAS. Aga noh, eks sellekski pakub anonüümne keskkond palju paremaid tingimusi, et näilise viisakuse ja tsiviliseerituse õhuke kest kähku kõrvale heidetakse ning olematu lastetoa ja hariduse / harituse pale kiirelt (palju kiiremalt kui päriselus) paljastub
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 20:09
"Timmin Sarviku asemel,Viskit" annab ka kõvasti mekki juurde.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 20:37
Aikon, no NII lolli iba ma loen peale lasteaeda küll esimest korda, missa mõtled et naised on seest tühjad nagu vihmaussid ve, lollakas, seal on VAHESEIN vahel, kui alumise osa täis puhud, läheb ülemine osa tühjaks, tra sa koolis vähemalt tunnistuse järel oled käinud vää
saan su kätte nühin kolbal kapsli maha nagu räimekonservil ja panen sinna alla koerajulga, et sul ka natuke aju oleks, tjumeni makaak siuke
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:00
Mykhanitolgus, Sinu zooantropoloogilsed teadmised. ajavad isegi Borneo saarelt avastatud mürgise primaadi naerukrampides visklema Milline vahesein naise ülemist poolt, alumisest eraldab , kipskartongist vää? , Sa juhmakas seda siis ei tea, et kui naist alt jalgrattapumbaga ergutada, siis hakkab ta keskelt paisuma ja surve alandamiseks on üleval ventiil, kust ta liigse auru välja laseb
Krt ja see mees omab kõrgemat teaduslikku kraadi...haa haa haa, Sa ostsid selle nn. diploomi kolme kärbatand lamba eest vä
Tvaju joppenbuhh, ma teen Su käärsoolest koeravorsti ja rinnakorvist Väinamöise balalaika...ptüi rsk ma ütlen, PTÜI
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:12
Jaajepuu, no nii lolli jura ma poleks isegi sellest kärbatand asjast oodata, mis sul seal on kus teistel aju käib, vahesin on loomulikult NAHAST, sa alaarenguga kamtsatka viburmollusktüralane, mis sa kujutad ette et naise sees on õhupall ve, mille sa oma perssega ülevalt poolt katki istusid vä ja siuke peab ennast nobeli preemia nominendiks, tolbajoob, ma parem teen su os nasalisest endale pliiatsiteritaja ja capitist topsi kuhu puru panna, jääb sust mingisugunegi jälg järgi maapeale,
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:13
Appikene poisid, sheebatüdruk ei ole konn, keda kõrrega täspuhuda ja siis jälle õhust tühjaks imeda. Austust palun ikka õrna naisterahavale. Ma saaks aru, et tegemist oleks mingi kärnkonnaga (isegi sellised väärivad austust)
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:20
no seda ju kooliski õpetatakse, aga siin mõned a tähega madala intelligentsitasemega tegelased ei ole seda siiamaani selgeks saanud, no ei ole mõnele lihtsalt antud seda arunatukest lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:38
Voobljääd, see on alles intelligent jobanõi, siukest dermood, nagu Mykhani suust tuleb, pole minu kõ'rvad eladeski kuulnud Naise sees on nahast vahesein...!!!??? äkki on tal resonaatorgi sisse monteeritud Mattvoju zanogu, dementne rohepaeluss Sinu koht on õigupoolest türannosaurus reksi sõnnikukuhilas
Sheebatüdruk, ära kuula seda kanüülkanaliseeritud Mykhanit, see ju puhta ajukirp
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:48
Mida te täna söönud olete, et nii kurjalt teineteise säärekontide kallal närte
Või siiski hakkab lähenev maailmalõpu agoonia juba mõju avaldama?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 21:49
no pljääd, siuksele idioodile seleta või ära seleta ikka ajab oma huinjaad ja kipsvaheseinu, mida perset see resonaator siia peaks puutuma, siuke oinas ei oska vist sitta ka ära seedida otsib oma jobbanõi resonaatorit taga. Kuula jah rohkem seda aikonit, kel peerugaasid resoneerivad kupli all aga ära unusta et ta tahtis sind jalgrattapumbaga!!!!! alt täis pumbata kuni ülevalt seemneid lendama hakkab, persse, selle eest peaks raisa üldse maha lööma
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:01
no pljääd, siuksele idioodile seleta või ära seleta ikka ajab oma huinjaad ja kipsvaheseinu, mida perset see resonaator siia peaks puutuma, siuke oinas ei oska vist sitta ka ära seedida otsib oma jobbanõi resonaatorit taga. Kuula jah rohkem seda aikonit, kel peerugaasid resoneerivad kupli all aga ära unusta et ta tahtis sind jalgrattapumbaga!!!!! alt täis pumbata kuni ülevalt seemneid lendama hakkab, persse, selle eest peaks raisa üldse maha lööma
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:01
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:11
kolm korda ei kärise...ühest postitusest ei piisanud v?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:16
Mykhan, tolbajoob, Sa ei haista enam paskaakin, korrutad nagu katkutud rändrott ühte asja 3 korda Krt, ise spizdil Coyaplika saapanööbid ära ja Sheebaplika eksklusiivüritusel peeretasid, nagu skunk rsk, ää tahtsid lämmatada, tjurbel grjobanõi ja selline julgeb veel sõna võtta naisehituse küsimustes...jahujeju bljä
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:21
ah tõ zasranets, sulle oleks vist viiest korrast ka vähe, ja ise sa podsunul raibe mulle need nööbinärakad ja peeretasid ka ise, miks muidu jani siga, see kes sitta armastab, sind karata tahtis ja sint palja perssega läbi terve küla taga, pizdabol nedajobbanõi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:26
Küll see meie naaberrahvaste keel on ikka rikkalik
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:37
Nu tõ i her, nedadumannõi, nagu soroka rvanaja, lendasid nööpde kallale jeberniitasid need süüdimatult oma räpasesse karmani ja tõmbasid jaitsade kolksudes jehhat, jättes kaitsetu maadami kibedaid pisaraid valama , hea, et köster Jotteff juhtus läheduses olema, see laenas Coyakale oma kalossid ja Jani siga on ammu potis, nii et ära aja huinjad, pider vanjutshi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:42
Sheebatüdruk, mon amuur , tõmba sellele kiidukokile Mykhanile üks tohlakas vastu "kaali", äkitse tuleb tal miski elementaaramööblik aruraas tema pehastunud sültjasse ajukääru
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:52
MA juba proovisin seda teie mõlema peal Paraku vististi tulutult
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 22:54
Kui mul peaks vaja olema varikonto soetada,siis madleen andis hea idee,ümarmemm
maarika35 väidab ,et vaja varbaseente ravikuurile minna,,et ettevaatust -foorumis kribades võib saada varbaseened
Naised, enne kui Te märkusi teete,vaadake ennast
Kuid,vigrvänt ei saa ikka üle ega ümber oma psühholoogia teemast,tundub see ikka tal valus koht
Saan aru ,et päevateema...umarmen?????Miks sa mind blokkisid?...võtnud uue suuna.
Dieet,psühholoogia ja varbaseente ravikuur.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:09
valetab padla, ai kudas valetab, kuradi tsmoorik, svistnul raisk coyalt nööbid ja järgmiseks oleks rinnahoidja haagid läind, õnneks zaletal mulle gaad, murdsin tal kõik sõrmed ja jobnul jaitsad kõhuõõnde siis niiksus ja palus andestust svinja ja pärast tuli pjornul ja sokutas nööbid mulle karmanisse huijoobishe
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:24
Issaristike, nüüd laimab nagu viimane padlo iseomal nägu peas nagu dohlaja dõnja Sheebatüdrik, kas Sa oleksid eladeski aimanud, et selle libediku lakutud kesta taga peitub selline madalalaubaline, harimatu, nilbe kodanlane, kes igal sammul pillub labasusi endast heamate, tublimate ja edukamate suunas Oh Issand Jeesus ja Kristus, anna mulle kannatlikku meelt ja raugematut tervist, et ma vabastaksin veel ennem viimsetpäeva maailma sellest küündimatust aferistist, kes saatuse tahtel kannab nimetust Mykhan Miroljubov
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:26
Vaatasin mind blokeerinud üle 34 ühikut, neist neli surnud hinge, kelle konto on adminnid blokeerinud. Selliseid kelle puhul ma põhjust ei tea on veerand. Teise veerandi moodustavad topitõmblejad, kes kardavad halbu hindeid. Asjata kardavad, hindan vaid kümnetega. Ülejäänutel on põhjuseks soov mulle koht kätte näidata ja enamasti on konfliktid pärit siit foorumist.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:28
Noo Aikonpoiss, m a olen juba ammu aru saanud milline see mykhani tegelik pale on. Ei ole vaja eriti kaugesse minevikku vaadata. Käis ja keksis küll siin nagu Jorh jalalt jalale ja kriiskas nii mis kole, aga oleks siis kas või korra aidanud ühises aktsioonis sinu troonile upitamisele kaasa, seda ei olnud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 23:33
no nüüd kukkus kiitma ennast, endal morda nagu ishakskaja zopa ja kaltsu kaela ümber riputanud, mille Alam-Persetaguse küla kudujamutid taaskasutusprojekti käigus on Putsovka küla naiste kasutatud mentsukatest kudunud, aff selline, tahab heam ja tublim olla ise on edukam ainult prussakatõrjes sest kui siuke majja lasta poevad isegi prussakad vonni pärast maapakku
Noh õnneks olen varsti tal jälil ja alustan selle Aikon Achneperzeni nimelise saasteallika kahjutukstegemisega
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10