Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-12-16 00:55
Foorumit käin põhiliselt ainult lugemas ja mõtlesin, et tunnen konkreetse kasutaja vastu ka sportlikku huvi, aga ülla-ülla, olen juba eos blokitud kuigi kuulun ka "tädide" hulka ja ei ole iialgi konkreetse isiku ankeedile varem sattunud ning miks peaksingi?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:02
elmut, sinu mõtlemisest ma nüüd küll rumalamaks ega targemaks ei lähe, aga kui sul midagi targemat teha pole, siis mõtle edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:06
neeger on targem, ma mõtlen
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:10
kuulge ausalt. kas teid tegelikult ka huvitab see, kas mingi umarmen teid blokeerib või mitte? ma loodan, et te teete nalja
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:11
Olgu kui tahab, ma ei viitsi sellele mõelda
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:19
jft egelege oma asjadega! igal pool surgib
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:24
ei tee nalja, ma tahan teada, miks ta teisi blokeerib ja mind ei blokeeri. maailmalõpp läheneb, ja ma tahan teada, kas taevasse saavad blokeeritud või blokeerimata.
jf, tegelege elmut 333-e asjadega, tema teie asjadega tegeleb. ja kust te teate, et neeger teist targem tahab olla?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:32
pole mind ka blokeerinud ja ega niisama ei lenda vares ka ju
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:37
Kui minusugust blokeeritakse ilma, et ma oleksin selliset inimeset enne teadlikki, kas see ei ole siis niisama? Või kujutan ma talle mingit ohtu? Või lihtsalt vastik ning ebameeldiv vanamutt? Ausõna, mul on sügavalt savi, aga imelik on.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:45
mingi neeger rääkis siin enne plokkidest aga see selleks...imelikuks läheb alles siis kui kenasuudlus ja maiustaja teid ära blokeerivad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:48
Miks alles siis imelikuks läheb?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 01:55
Millal oleks siis õige aeg imelikuks minna?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 02:01
Huvitav, kas see aprikoos ka veel tegutseb?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 02:12
mind blokeerinute listis pole sellist isendit üles tähendatud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 10:22
Ta vist sai kõik blokitud ja läks pinsile
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 10:51
Viimati nägin aprikoosi Selveris, puuvilja hunnikus Oli seal krimpsu kiskunud ja ajas miskit kopitanud lehka välja
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 18:25
Tegelikult on mul selline veider tunne, et ma olen seda aprikoosi oma käega katsunud. E-mail olit al midagi mandariiniga seoses. Mingi viide anti tookord ja sealt märkasin, et on sama e-mail mis tollel tädil, kellel külas käisin. Aga jeerum see oli 2008ndal aastal kah.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 18:34
Tõitsa võimalik, tema konto siin saab muideks täna nelja aastaseks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 00:27
Vaata ja imesta, küll mõnel mehel on ikka mälu, lausa 4 aasta tagune kenasti meeles
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 00:30
Huvitav oli ,aga otsa sai,vist.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 09:30
Juhuuu....jipikajeee.
Ma sain ka tegijate listi. Isegi kirjutama ei pidanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 09:45
Kirjutasid siin pikalt oma soovist,,,,Jõulud tulekul,eks mõni soov pea täituma ka
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 09:56
Ma olen koguaeg uskunud, et päkapikud ja jõuluvana on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 11:50
huraa tovarisi ma kaa nüüd kluubi liige!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:02
Ehk oleks siis mõistlik kasutajal üleüldse oma konto ära kustutada, kui kellegagi suhelda ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:10
Madleen, eks harvad, kaunid hetked talletuvad ikka mällu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:11
ma siin mõtlesin
see blokeerimine töötab valepidi. Peaks saama blokeerida teise konto endale. Kui näiteks kedagi näha ei taha, ok, blokeerid ta ära, aga siis oleks vaja, et tema sind ka ära blokeerib, aga kui ta mingil põhjusel seda ei tee, siis ei muutu midagi, satud jälle ta kontole ja äkki unustad ära, et teda näha ei taha. Kui tahaks näiteks inimesi selekteerida, siis kasu pole ju, blokeerid ära ankeedid, mis sulle peale ei lähe, need näevad, et on sattunud blokklisti, vihastavad veel ja teevad foorumisse taolise teema, aga vastu näiteks kiuste ei bloki. Vaja oleks sellist asja nagu iha list, ainult vastupidi, et need, kes sulle huvi ei paku, seda ise ei teagi, aga enda jaoks saad ankeedi kinni panna.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:34
Mykhan, ma olen kohanud sellist fenomeni siin lehel, et kasutaja on minu ankeedi ära blokeerinud aga mõne aja möödudes ikka ja jälle kirjutab. Aru ma ei taipa. Kui juba blokk peal, mida sa siis ikka enam kirjutad, kui ise oled avastanud et kasutaja sulle ebameeldiv on Kusjuures neid pole mitte üks vaid ikka mitu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:39
umarmen????????
sheeba36,,,see ikka siiralt minu otsustada,millal ma oma konto kustutan.
Keda blokin ja keda mitte on ka minu otsustada.
,Kuid aru ei saa,mis härib Teid,,kui ma liialt vana tädi ,mõne jaoks lausa penskar,,,no sorry,,,siis ju õigesti käitun
Mul näiteks täiesti suva,kes mind blokkib,kes mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 12:48
Minupärast bloki või terve iha kasutajaskond. Isiklikuslaadis jumala ü kskõik Mind see üldse ei puuduta.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 13:10
Ju siis puudutab,kui soovitusi jagad .
Aga mul jätkub siin iha.ee,,tööd veel küll
Päris hakkas see sõna ja toiming,,,,meeldima.
Mina blokin
Sina blokid
Mind blokiti.....kas sind ka..jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 13:49
Jõudu tööle tädi, tööpõld on siin lai !
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 13:56
Elatanud naise kohta üsna tobe ajaviide!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:11
sheeba
ma olen ka seda mõelnud, aga äkki ta kirjutabki selleks, et sinult see blokk välja pressida. Sellepärast võikski olla siis vähemalt nii, et kui blokid kellegi, siis blokk vähemalt toimiks automaatselt kahepoolselt. Isegi kui keegi hakkab sind kirjadega tüütama, blokid ta ära, tema sind enam ei näe, aga mille jaoks sul siis teistpidi side lahti peaks jääma, mõttetu ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:13
kange „tädi“. ajaviide on iga isiku vaba valik. tobe(dam) on minu arust sellest välja teha, mitu lehte ohkida ja vaielda oma kordaminekute üle....ei milleski muus kui blokkimises? kas selles ei näe keegi midagi veidrat?
ja mina lugesin umarmeni viimasest postitustest välja iroonia. olgu tal veider meelelahutusviis, aga sellel naisel näib tükike maad rohkem tervet mõistust olevat kui ülejäänud kaadril, kes teda pilkab. talle pakub see lõbu ja miks ei peaks? mulle pakuks ka
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:25
nii ja naa. sel lehel meelelahutamises on nii ehk naa palju veidrat, mõni viis on veidram, kui teine, ja selles suhes on teiste meelelahutusviiside pilkamine ka üks võimalikest. kes millegiga silma jääb, peab arvestama, et teised leiavad tema närimises endale meelelahutust. Blokkijad, topis tõmblejad, kuulutajad, foorumipostitajad, kõik saavad, üks pole püham lehm, kui teine, omalgi nahal oled seda ju tundnud. Jututoalised vast ainult on oma meelelahutusega natuke isolatsioonis
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:33
Mykhan, mind see blokkimine eriti ei huvita. Vahel harva kui kellegi ise blokin. Selleks peab ikka tugevalt närvidele käima. Pigem mind üllatab see, et vennikesed ise enam ei mäleta kelle on ära blokkinud ja ikka saadavad oma nõmedaid kirju. Vastaks või saadaks sinna samusesse kuhu eelmine kordki, aga näed ei saa

Vaadaku siis eelnevalt üle kas on blokeeritud või ei ole. Seda peaks ikka viitsima teha. Ja siis tuletagu meelde, mille pärast nad blokkisid. ET siis edaspidi samasugust viga ei teeks, k ui ei taha analoogset vastust oma idiootlikule kirjatükile saada
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:37
Pole foorumi lugeja olnud,,,,aga eile õhtul,,jäi silma päevateema,,,umarmen?????,no loomulikult ma siis uurima,mis värk on....

tänasek,juba asi huvitavam,,lausa klubi -liikmed,,koos,,ja just nagu ,,,ühistu koosolek toimuks,,,
Kes soovitab konto sulgeda,,arvates,et kui samas vaimus jätkan,,siis nagu mõtetu,kui keegi enam ei kriba.....kes arvab,et ma pensile läind,,kuna ei toimeta enam nii agaralt,,,,
toimetan ikka,kuna see konto sai mul kunagi tehtud ikka suhtlemiseks nende inimestega ,kellega ma ise soovin ,siis neid piisab mu kontol,nimetagu see vigurvänt,,neid sägadeks,,ja sarviku joojateks,kellele ma kümpide eest natuutas maksn,,mul täiesti suva.
Soovitatakse hullarisse ravile minna,mingu ikka see ,kes seda ravi tõesti vajab.
Olin rahulik suhtleja,kuni esimese vip-ks olemiseni,,,oi.oi..peale seda algas mu kontol..ikka selline ralli.kuid huvitav....
Nii ,et jõuan siin veel vip olla ,,ja top..ja isegi klubiliikmed,,olemas,,ihas elu ,kui lill....
Kuid mu tegelik elu ikka reaalis,,ja see iha-Oskari võitmine ,,suht lihtne siin
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:40
arusaadav, blokkimine ei annagi sulle ju mingit tulemust, kui niisama blokid, mõtekas oleks blokkida ankeet eesmärgiga sinna rohkem mitte sattuda, aga seda peaks tegema see teine. Sellepärast on otstarbekas blokkida need, kes on sind blokkinud, mina näiteks teen nii.
ise ma esimesena polegi kunagi ühtegi blokki pannud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:40
m.o.t.t by Utha
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:42
"sellel naisel näib tükike maad rohkem tervet mõistust olevat kui ülejäänud kaadril,..."
icc Minule on see märkamatuks jäänud! Õigemini minu silmis ei ole see veel kuidagi avaldunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:44
tutt, vahel on see "terve mõistus" ridade vahele ära peidetud. tark inimene oskab selle välja lugeda. ma enne ei jälginud teemat, aga täna panin seda tähele
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:55
Ridade? Sa mõtlesid ikka nende hunniku komade ja punktide vahele.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 14:58
las teadlased tõestavad ära, senikaua on see usuküsimus
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:10
itsitab totralt, ei ole ikka kuskile mõistust peidetud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:12
Ei itsita,,vaid lausa naeran,,
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:17
Ei tahaks hakkata lahkama ning umbes lahmima kodaniku mõistuse või muu sellise teemal

Kommenteerisin vaid seda ajaviidet, mis kummaline tundub ja mille kohta siin teemas küsimus on tõstatatud. Küsimus oli selles, et ei mõisteta alusetuid blokeerimise põhjuseid ja soovitakse selgiust, vältimaks ehk edaspidi taolisi "üleastumisi"!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:31
no kodanik istub arvuti taga, paneb blokke ja itsitab lollakalt ja naerab homeeriliselt, ma ka ei hakkaks lahmima
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:33
Misasja te hädaldate, Aikoni on blokkinud (plokkinud) 11 tegelast, kurat teab mille eest või pärast(pole neid vaadanud, kõnetamisest rääkimata) ..sorry, ühte tean, see tahtis raha ja kui Aikon küsis, kuhu ta oma raha pani, järgnes blokk
No problemo, blokkigu terviseks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-17 15:36
Eks see kogu iha.ee,ajaviide ja kui poleks olnud neid alusetuid blokkimisi,poleks ka olnud seda,päevateemat,,umarmen??????
Kuid ,siiski kordan veel,see minu konto ja teen seal mis tahan,ning kui keegi soovib mind blokkida,siis ma küll mingit päevateemat sellest ei tee ,kui blokk,siis jokk
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10