Vihatud ja armastatud Fredy tervitab teid
!
Viibin hetkel ühes maailmajaos (riiki ei nimetaks aga kes sipakenegi haritum, lingib ära) siin on ; seks, kondoomid , liiderdamine ja mitte süütult mehele minemine on OUT.
Ok ok, see riik on tõesti eurooplase jaoks liiga ekstreemne ja kui aus olla, siis ei tahaks ise ka siin elada. Mind kutsuti siia ühte uuringut läbi viima, tulemus muidugi nutune.
Tegelikult polnud see ,millest kirjutada tahtsin aga kuna tean, et ihalejate teemad on imalad siis kohe püüan ennast häälestada ja seda, mida siin kogen-näen, ühendada ka meie inimestega.
Päris uskumatu( kõlab nii eestlaslikult
, sest eestis puudub sügavusk ja me oleme tegelikult uskumatud) on see,et religioon ehk usk, on sellise suure jõuga, mis suudab koos hoida abielusid/kooselusid ja mis pühendab olema inimesi lojaalsed nii endale, riigile, abikaasale kui perele.
Eks see taarausk, mis eestlastel on, viibki selleni et me ihaleme ihas ja lahutame siis kui kaasal tekib 5 kg juurde või kui enam iha saab otsa ( mõne ihaleja tsitaaat) .
Tegelikutl, kui korragi kuskil Lähis-Idas või Aasias ära käia, näha, mis teeb inimesed õnnelikuks ja mis on üleüldse õnnn, siis nii mõnigi taarausku kodanik istuks kõigepealt neli nädalat vaikselt sita poti otsas ja mõtleks, kuhu kadusid minu 20 kõige ilusamat aastat ja mille nimel ma siiani nagu rassisin ?
Jutt eht sipa segane, sest siin kus mina olen, siinsed prioriteedid on sipa teised ja mitte keegi ei pinguta siin küll selle nimel, et ühiskonnalt kiita saada võiet kasvõi lõhki laenates ennast kuidagi tõestada naabrimehe ees, näe, mul ikkagi ilusam kallim auto või suurem maja.
See on üldistus , mitte kellegi suunas näpuga näitamine...aga meil on palju õppida riikidelt, kus tegelikud inimväärtused on paidas ja pered suudava koos eksisteerida ühe katuse all ka läbi kolme põlvkonna: lapsed austavad vanemaid, vanemvad oma vanemaid ja nemad oma vanemaid.
Meil see suur ehitusbuum ju sellest lahti läkski,et pangad andsid laenud, saada kiiresti oma vanemate ja vanavanemate juurest minema.
Läks vist liiga poliitiliseks ja halvusavaks, kuid täna oligi keeruline selgitada mõnele indule, kes ei mõistnud- kuidas ma ei usu millegisse ja olen nn. uskumatu
.