Foorum
1
2
2012-11-29 15:09
Vihatud ja armastatud Fredy tervitab teid !

Viibin hetkel ühes maailmajaos (riiki ei nimetaks aga kes sipakenegi haritum, lingib ära) siin on ; seks, kondoomid , liiderdamine ja mitte süütult mehele minemine on OUT.
Ok ok, see riik on tõesti eurooplase jaoks liiga ekstreemne ja kui aus olla, siis ei tahaks ise ka siin elada. Mind kutsuti siia ühte uuringut läbi viima, tulemus muidugi nutune.
Tegelikult polnud see ,millest kirjutada tahtsin aga kuna tean, et ihalejate teemad on imalad siis kohe püüan ennast häälestada ja seda, mida siin kogen-näen, ühendada ka meie inimestega.
Päris uskumatu( kõlab nii eestlaslikult , sest eestis puudub sügavusk ja me oleme tegelikult uskumatud) on see,et religioon ehk usk, on sellise suure jõuga, mis suudab koos hoida abielusid/kooselusid ja mis pühendab olema inimesi lojaalsed nii endale, riigile, abikaasale kui perele.
Eks see taarausk, mis eestlastel on, viibki selleni et me ihaleme ihas ja lahutame siis kui kaasal tekib 5 kg juurde või kui enam iha saab otsa ( mõne ihaleja tsitaaat) .
Tegelikutl, kui korragi kuskil Lähis-Idas või Aasias ära käia, näha, mis teeb inimesed õnnelikuks ja mis on üleüldse õnnn, siis nii mõnigi taarausku kodanik istuks kõigepealt neli nädalat vaikselt sita poti otsas ja mõtleks, kuhu kadusid minu 20 kõige ilusamat aastat ja mille nimel ma siiani nagu rassisin ?
Jutt eht sipa segane, sest siin kus mina olen, siinsed prioriteedid on sipa teised ja mitte keegi ei pinguta siin küll selle nimel, et ühiskonnalt kiita saada võiet kasvõi lõhki laenates ennast kuidagi tõestada naabrimehe ees, näe, mul ikkagi ilusam kallim auto või suurem maja.
See on üldistus , mitte kellegi suunas näpuga näitamine...aga meil on palju õppida riikidelt, kus tegelikud inimväärtused on paidas ja pered suudava koos eksisteerida ühe katuse all ka läbi kolme põlvkonna: lapsed austavad vanemaid, vanemvad oma vanemaid ja nemad oma vanemaid.
Meil see suur ehitusbuum ju sellest lahti läkski,et pangad andsid laenud, saada kiiresti oma vanemate ja vanavanemate juurest minema.
Läks vist liiga poliitiliseks ja halvusavaks, kuid täna oligi keeruline selgitada mõnele indule, kes ei mõistnud- kuidas ma ei usu millegisse ja olen nn. uskumatu .
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 15:53
Küll sa usud , oleneb mis on kellegi jaoks millegi uskumine
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 18:23
Kas see, kui iha asub väljaspool kodu on parem?

Ma eeldan, et see riik, kus perekondade au asi on see, et tütar/poeg teenib raha prostitutsiooniga on Tai. Paraku on seegi komme seal maal seotud nii usulise kui majadusliku vajadusega. Teada-tuntud tõde ju Tai on eurooplaste prostitutsiooni meka. Seal saavad ennast kõik eurooplased ennast segaseks sexida. Nii palju kui rahakotis vähegi seda va krabisevat on.

Kummalised olete te mehed, Teie jaoks on see prostituutide juures käimine nagu loomulik, samas kui oma naine peaks võõrast meest himustama siis on kohe abielulahutus.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 19:04
no kirjas olid ju indud,mitte tailased
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 19:34
No jah ma lugesin, et idud kuna mina tean, et need on hindud Sry
India eluolu on siiski väga budistliku ja uskliku elulaadiga. Austus ja traditsioonide austamine on seal au sees. Kui jälgida india pulma traditsioone, siis teinekord võib minna kuni 10 või rohkem aastat, kui kaks inimest ametlikku abiellu astuda saavad, kuna kogu see rituaal on väga jäigalt seotud usulistel ja astroloogilistel kokkulangevustel. India pulm iseenesest kestab ca 2 nädalat. Ja põhineb hulgalistel rituaalidel. Jah indias vist tõesti puudub selline porduelu nagu Tais. Ja seal on küll vist võimalik seaduslikult lahutada, aga jumala ees vist pole see võimalik. Ja kuna on tegemist süva uskliku maaga, siis pole ime, et lahutama keegi ei kipu. Õigemini naised ei saagi seal lahutada. Lahutada saavad ainult mehed. Ja ka siis lasub naise vennal kohustus oma õe ja tema laste eest hoolitsemise kohustus. Nii ka india pulmas, ei anna naist mehele üle mitte isa vaid naise vanem vend, kes sellega võtab jumala ees kohustuse, selle naise eest hoolitsemise eest, kui peaks midagi tema mehega juhtuma. Ja sellel on kindel põhjus, miks vend ja miks mitte isa ei võta seda vastutust. Sest vend elab kauem kui isa reeglina. Iseenesest on see terve üks pulma päev mis sellele rituaalile kulub.

Meie jaoks on sellist traditsioonilist india pulma huvitav jälgida. Samas ei ole need meie traditsioonid. Olgugi, et lastena tahame oma vanematest kiiresti saada iseseisvaks on ka meie taarausk meile õpetanud austust oma vanemate suhtes ja armastusest nende vastu siiski aitame neid kuni nad elavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 19:44
No jah ma lugesin, et idud kuna mina tean, et need on hindud Sry
India eluolu on siiski väga budistliku ja uskliku elulaadiga. Austus ja traditsioonide austamine on seal au sees. Kui jälgida india pulma traditsioone, siis teinekord võib minna kuni 10 või rohkem aastat, kui kaks inimest ametlikku abiellu astuda saavad, kuna kogu see rituaal on väga jäigalt seotud usulistel ja astroloogilistel kokkulangevustel. India pulm iseenesest kestab ca 2 nädalat. Ja põhineb hulgalistel rituaalidel. Jah indias vist tõesti puudub selline porduelu nagu Tais. Ja seal on küll vist võimalik seaduslikult lahutada, aga jumala ees vist pole see võimalik. Ja kuna on tegemist süva uskliku maaga, siis pole ime, et lahutama keegi ei kipu. Õigemini naised ei saagi seal lahutada. Lahutada saavad ainult mehed. Ja ka siis lasub naise vennal kohustus oma õe ja tema laste eest hoolitsemise kohustus. Nii ka india pulmas, ei anna naist mehele üle mitte isa vaid naise vanem vend, kes sellega võtab jumala ees kohustuse, selle naise eest hoolitsemise eest, kui peaks midagi tema mehega juhtuma. Ja sellel on kindel põhjus, miks vend ja miks mitte isa ei võta seda vastutust. Sest vend elab kauem kui isa reeglina. Iseenesest on see terve üks pulma päev mis sellele rituaalile kulub.

Meie jaoks on sellist traditsioonilist india pulma huvitav jälgida. Samas ei ole need meie traditsioonid. Olgugi, et lastena tahame oma vanematest kiiresti saada iseseisvaks on ka meie taarausk meile õpetanud austust oma vanemate suhtes ja armastusest nende vastu siiski aitame neid kuni nad elavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:18
eesti inimene, ja üldse põhjamaa inimene on loomult individualist, suure pere kolhoosis tunneb ennast ahistatuna, selle päerast on tal vaja, et see mis on, oleks oma, mida ei pea jagama kolhoosiga, suure perega jne. Selle pärast ei sobi ka selliseid väärtusi esindavad religioonid. Ja võibolla ka üldse üldkasutatavad religioonid, igaühel oma usk ja oma jumal. Aegade jooksul on see siia meie oludesse sobitatud ja nii peab siis olema, selles pole midagi halba, võõrastest kultuuridest võib ju ühtteist õppida, selektiivselt, aga mõttetu on neid sellepärast ülistama hakata, et seal on asjad teistmoodi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:32
Jah, miks mitte võtta india kultuurist ü le käega tagumiku pühkimist. Milline paberi kokkuhoid
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:43
Fuiiih, Sheebatüdruk
Aga kui see tagumik ja käsi kõrvale jätta ...siis millest ikkagi ahistustunne "kolhoosis"? Aikon võib öelda, et tema ei tunne end mugavalt suures linnas, kesk rahvamassi, kes justkui sihitult ringi siblivad, tõugeldes ja teineteist siruli joostes...aga ma arvan, et ma pole ainuke, kes olles paljudega koos on ometi üksi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:52
Mina pole seda kolhoosi asja maininud, et see nüüd väga halb oleks. Sheebatüdrukule küll meeldib kui on hulga inimesi koos.

Aga seda väljendit olen ma ennegi kuulnud, et ollakse hulga seas üksinda. Minule on see tunne tundmatu ja tavaliselt ei suuda ma seda mõista.

Samas ei ole see mida ma enne kirjutasin sugugi hindude jaoks fuii. Neil on käed ära jagatud, paremaga tehakse kõike muud, vasak käsi on ainult tagumiku pühkimiseks ja häda sellele, kes selle käega toitu võtab või mõnda muud püha asja puudutab.

Sams on veel väga palju muid asju mis indiast ei tahaks, et meie kultuuri imbuks. Nagu näiteks keset tänavat roojamine. seda teevad kõik. Nii naised kui mehed. Lastest me ei räägigi. Tänavatele on selleks otstarbeks ehitatud lausa rennid. Lisaks see kohutav mustus, mis igalpool valitseb. Igapäevane vaatepilt on kus jões hulbivad fekaalid ja muu sodi ja inimesed suplevad paar meetrit kaugemal. Prrrrrrrrr. Kujuta ette jõge mille vesi ei pasta juba 10 cm sügavuselt läbi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:59
Sheebatüdruk, Sind on tänase tuisuilmaga miski naturalistlik tundepuhang haaranud ...see on kui rusikas silmaauku, minu hommikuse võiku kõrvale
Aga selle hulga inimeste all mõtles Aikon tõepoolest väga suurt hulka võhivõõraid kodanikke, millist vaatepilti võib eduliselt kohata justnimelt Indias aga miks ka mitte Moskvas
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:05
Sheebatüdruk on täna tuisuvangis. Ei lubatud linna ukerdama minna ja avariiohtlikke olukordi tekitama.
Aga noh ma ei kujutaks ette, kui meie keskkonnas valitseks samalaadne jälkus. Jah Goas, india kuurortlinnas on kõik ilus a puhas nagu euroopas, aga mujal näed sa seda tegelikku indiat ja kui aus olla siis see perekondlikk pead jalad koos elamine ei ole just eriline lõbu seal.
Lisaks saavad seda lõbu normaalselt elada vaid rikkad hindud. Vaesed elavad tänaval pappkasti all. Ja ma kahtlen siiralt kas seda tehakse seal kogukonnas. Aga tead Aikonpoiss, millegipärast ei pane ma kunagi tähele seda sagivat inimhulka, olgu see siis Moskvas või Delhis Tead isegi Tallinas ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:25
Sheebatüdrik, vaata kui ise sellesse massi sulanduda, sellega koos liikuda, sellega "hingata", siis ta ei tekita ängi...aga kui seda kõrvalvaataja pilguga seirata, siis küll...siis tahaks "kanalit" vahetada ja sukelduda kuskile vihmametsa või pärapõrgu, kus pole inimloomast haisugi tuntud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 14:57
Aikonpoiss, ju ma siis olen piisavalt kaua seal laante rüpes oma aega veetnud ja tahaks inimesi näha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 15:04
Sedan`d muidugi, inimene ihkab ikka inimeste sekka ja et seda paremini mõista, selleks tuleks vahel ära minna
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 15:16
Sul pole siis seda võimalust antud, inimestest eemalduda ja olla omaette
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 15:19
tuleks ikka eemalduda päriselt, mitte nädalalõpuks, rebida katki kõik sidemed inimkonnaga ja elada aasta aega robinsoni elu.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 15:25
Minule üks tore tuttav andis idee .... ma lähen tulevikus Hong Kongi elama .... Usust ei tea ma midagi , vean oma taarausu ja Thori kaasa ning hakkan seal kunagi asjatama
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:04
aga põhjamaa, ja viikingid
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:13
Ma ei tea mis on antud hetkel hea, aga siiski nende lõunamaalaste meelest on seal niihea elada, et siia nad ei tiku. No kujukas näde kultuuri kohta mu sõbrannadest öelnud ja idamaade fänn, et ikka põhjamaad ja sealt lõunapoole, mind vapustas seegi.
Ma lausa ei viitsi oma kolu vaevata, kes mulle keppi annab või mitte, seega narritagu ise omi horokultuuri pealegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:19
Mykhan ... no ma võtangi oma Põhjamaa olemuse ja Viikingi suhtumise kaasa , koos Taarausu ja Thori haamriga , tahaks näha küll mis sest naljast välja tuleks ... mina ja minu Roosa ...... Ei ma nüüd sedaviisi ka sinna ei kavatse kolida ..... lihtsalt visiteerida antud kohta on küll mõte aga see mõte on rohkem seepärast , et ....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:28
Aikon isolatsioonis http://www.youtube.com/watch?v=nacF7khU7vs
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:36
seda roosat sa ei mahu seal ringigi keerama aga eks sa siis pööra need kollased paganad taarausku jah, ja kes ei taha, kopsa haamriga vastu pead. elavadki liiga hästi, las saavad ka teada, mis üks viikingite rüüsteretk tähendab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 16:50
Visake siis väheke paremad riided peale, lükake sauun pähe ja seadke sammud klubitama, st. taarausku süvendama, täna ju laupäev siiski.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 17:07
Kellegil juba laupäev käes , ajas rändamine siin vist kombeks ... oi aikon millal sa sellise jõulumehe habeme said ?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 17:17
ja kus sulle vahvlilokid habemesse tehti
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 17:21
Aikon vaikib .... ei tea kas salatseb weeee ?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 17:27
Habe, see on nagu salvräti eest, ei passi ju pesemata lõustaga ringi tatsata aga habemesse saab nii nina nuusata, kui pudrumulku puhastada ja lokid, need on kohalike külaeitede keeratud, otsekui tunnustuseks naisküsimuste lahendamise eest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:00
Kuigi teemaalgataja väitis et meie põhjamaades pole monogaamne suhe eriti eelistatud, pean sellele vastu vaidlema. Oma aegluse ja pikameelsusega jäävad vahel nii mõnedki lahutused olemata. Andestus eksimuste eest on ju kena, aga ka eksija peaks ju mõtlema ennekõike. Kas see kõik on küünlaid väärt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:09
... ka eksija peaks ju mõtlema ennekõike...

Mida veel!!! Mõtlema! Eksija. Palju neid on, kes mõtlevad? Enamuse jaoks on ikka teised süüdi ja kogu maailm nende hädades süüdi. Selleks, et mõelda, oma eksimust tunnistada ja siis vastavad järeldused teha, peab ääretult tugev iseloom olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:19
Jah paraku neid mehi, kes suudaks nii tugevad olla on loetud näppudel. Tegelikult võiks teile meestele kõigile seelikud selga panna ja turule saata, kiitlema, et mul on suurem kui sul
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:30
ha-haa...
mul on suurem kui sul, sul on suurem kui mul, mul on suur kui trepikäsipuu, sul on suur kui vaalaskalasuu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:37
võiks kiidelda, et kellel on suurem eit
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:47
Andke minna
Paraku see suurusehullustus on ju eestlastele väga omane
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:52
aga kellel eite ei ole, mida need peavad kiitma? Jeepi? Kui seda ka ei ole, mis veel? Maja? Pangalaenu?
Kahju, et ise pole eestlane
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:53
sa võid kiidelda, et võtad kõige suurema eide, kui suureks saad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:54
Ma juba selgitasin, mis on briljantide teema. Ütle mulle üks naine, kes nende läikivate kivikeste ees ükskõikseks jääks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:18
Valgus R ma olen kasvanud parimates tingimustes mida nõuka aeg lubas. Mul oli vana saksa aadlike suguvõsast kuvernant, kui nii võib öelda. Ehk siis nõuka mõistes lapsehoidja. Asi pole ei kuninglikus soos või sõnnikuhunnikus. Brilliant are all girls best frends
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:21
Ei taha suurt eite! See tallab mu, vana mehe, surnuks! Vähe sellest, sööb ka teine palju. Ja siis ei saa enam siia lehele tulla teie lõbusaid pajatusi lugema - aga sellest loobuda, no vabandage, ei taha!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:31
Valgus, hiljaks jäid, see daam on juba ca 38 aastat juba maamullas puhkamas. Kahju on meeletult imeline inimene oli, et minusugune 8 aastane laps oskas matustel nutta nagu oleks mu oma ema maetud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:36
Sry, me kõik teeme vigu, eriti kui tegemist on kiiresti kirjutamisel

On ka sinu kirjutistes olnud kirjavigu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:45
sheeba ära vabanda. su hariduses haigutab määratu auk, häbiplekk saksa aadlisoole
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:47
Mainin ka , et iga ilus sädelev kuldne , hõbedane või briljantne ehe lööb naise silma särama. Ma usun , et siis oleks sel mehel kes seda teeb poole kergem saak murda kahjuks on neid puupäid liiga palju kes seda ei mõista. Vaeva ei viitsita näha ja eeldatakse, et kirja davai seksime peale kõik naikad jooksevad tormi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:57
õigem oleks kirjutada Sinu suure tähega, taibud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:57
red - no ei saa kirjutamata jätta säravatest asjadest

särk-särgi-sära märk-märgi-mära türk-türgi-türki

vabandan, kui keegi solvub
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:01
Sulle, kui mehele on esimene asi maha ja taha
Vaeva näha on nagu mõttetu vaev
Hädine mees oled ValgusRannal
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:06
Vot siin just suhtlesin ühe noormehega , lunis ja lunis seksi aga kiri oli a la davi seksime stiilis ja ta isegi keeldus seda tasumast .... Ma siis ütlesin, et paku kena õhtu pisike kamin, saun jne, siis ei soovi ma mingit tasu. No ja siin sain vastuseks , et kuna ma olen transseksuaal , siis tema käitub minuga nagu mehega...nüüd tekkis küsimus aga kui ma näiteks mõnele mehel põrutan pikki lõgemeid nagu mees kas see on siis ka õigustatud ? Lihtsalt ... huvitav kas pole .... inimene ise kerjab tasuta seksi , midagi ise ei viitsi selle heaks teha , isegi pole vist tal kohta ega midagi .... ja siis veel jääb õigust üle ... no jah kelle jaoks mees kelle jaoks ma ei ole mees aga mida vittu ta siis üldse kirjutab...mina deffineerin ennast naisena aga kui mehepoeg sedasi kukub ülbama , siis minu käitumine teatud osas võib ka muutuda mehe omaks, see on mu hea ja ka halb külg. Tahtsin lihtsalt seda öelda , et .... kuna oleme seksi saidil siis peaksid inimesed ise mõtlema , et kuidas saada soovitud tulemus , mitte uhke häälega kirema , et oi mina raha eest ei seksi , mina sind ei aksepteeri aga seksi sinuga tahan ikka , oi kõik naised jahivad raha ... ei need naised ei jahi raha vaid nad tahavad meelitusi ja natuke näha , et meespool neid austab ja neid oskab meeles pidada...olgu see siis briljant või raha...mis iganes. Kurja ma nüüd ytlesin mis hinges hetkel kees VABANDAN KUI MÕNI TÖLL SOLVUS.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:07
Ma võin otsekoheselt ütelda, et sina kui inimene oled mulle antipaatne. Üldse ei häbene seda ütelda. Ja kui sul on omal naine olemas, siis mine ja hoia selle naise seelikusabast kinni ning ole õnnelik, et ta sul olemas on
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:09
Sheeba mul pole naist ega ka meest ... ihhhiii ei tegelt jagan matsu ära muretse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:29
Huvitav seaduspärasus minu tutvuskonnas on see, et vanemate naistega on romantilised ja hellad just nooremad mehed. Vanemad või omaealised suudavad harva maha ja taha teemast kaugemale mõelda.
Loomulikult on ka erandeid ning minupoolne tunnustus neile.
˅ näita rohkem ˅
1
2