Foorum
2012-11-29 23:27
No ega Aikon neid tähti ja teemanteid kätte kah ei saa. Peab ikka moosima, et ilma hakkama saaks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:30
Õhupall on hea mõte ainult värvi osas tekivad probleemid või kingiks Sheebale kõikides spektri värvides õhupallid, las ta siis imetleb maakera, kui ta selle õhupallide pundiga taevalaotusse tõuseb ja silmapiiri taha kaob, kui mahe sügistuuleke lõõtsutamas
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:37
kingi punane, see meeldib alati, ja kui ikka jonnib, siis ütle et naabri eit sai kollase, vat see oli kole
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:39
Arvad et ühest piisab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:49
ei tohi korraga mitut kätte anda, läheb ahneks. Las õpib kõigepealt ühega mängima, siis võib teise lisaks anda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:53
Vot see on mõte ja kui ühega mängida ei oska, siis võtan sellegi ära ja annan naabri Juulale või Coyaplikale
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 05:47
sellised need mehed on-kingivad teistele kingitud asju edasi...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 09:47
Hmm, Aikonpoiss, aga miks siis mehed tahavad endale ainuomandisse seda kõige ilusamat, et saaks tervele ilmale hõisata see naine on MINU MINU MINU?

Sama on ju naistega. Paljas teadmine, et see taevalik ilu paistab miljonitele tundub ebaaus. Ka meie naised tahame, et midagi oleks ainult MINU. On see siis mees, või kuu ja tähed. Kaine mõistus ütleb, et seda viimast pole võimalik omale varakambrisse viia, siis võib panna need kllashelmeid meenutavad briljandid sinna ja imetleda neid, teadmisega, et need ilusad kivid tõi mulle mees, kelle jaoks olen ainult MINA MINA MINA ja kes kuulub ainult MULLE MULLE MULLE.

Sama kehtib ju maailma vallutamisega. Milleks siis meestele on vaja maid ja varandusi ja seda miljoni pealist lambakarja, keda peab juhtima?

Mis aga õhupalli puutub siis värv ei ole oluline, tähtis on see kes ja kuidas selle kinkis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:36
Ehh Sheebatüdruk, Sa esitad hommikul vara nii keerulisi küsimusi Nojahh aga eks ma püüan siis oma arunatukesega mõtelda...Ega ma täpselt tea, millest see MINU MINU MINU ihaldus...ehk on see mingi ürgne soov ennast teistest paremaks, targemaks, tugevamaks seada, mingi edvistamise vajadus, eiteakust tekkinud võimuiha...või midaiganes
Aga sellega seoses meenub üks looduse dokfilm, kus isapingviin püüdis võita väljavalitu südant ja tassis talle kive kingituseks, milledel nagu hiljem selgus, oli ka puht praktiline otstarve ja nimelt sai neist suurepärase pesa "punuda", kuhu emapingu oma munad poetas
No aga milline praktiline otstarve on briljantidel, mida inimisasloom kallimale tassib...hmm? Siiski siiski...äkki on see alateadvuses vemmeldav soov, kivikeste abil saavutada mingi majanduslik garantii..?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:45
Alati peab olema naabrist parem. See on igalpool nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 10:48
Parma, aga miks PEAB olema naabrist parem, miks see on niimoodi igal pool?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:03
Kurat seda teab, miks see nii on.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:09
ei pea. see on üks merkantiilseid linnalegende, mida kõik kaupmehed toidavad, et sa olles midagi saanud või saavutanud, selle üle hetkegi rahul ei oleks, ja mõjutatavad inimesed lähevadki selle õnge. tegelikult otsib iga inimene hingerahu ja kes varem, kes hiljem ja kes mitte kunagi jõuavad selleni, et pohhui mis on naabril ja mis ta teeb, oma rahuloluks piisab sellest, mis sind õnnelikuks teeb. Kui ego pole piisavalt suureks kasvanud, siis on tingimata vaja seda naabriga võrrelda ja seda kuulutada. naabril on ägedam auto, noh, olgu siis seda ma ei saa aga olen jälle ägedam nikumees jne. Naaber on rahul oma naisega- noh ju tal siis pole piisavalt raha jne jne.
Suht loll jutt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:14
Aga tead Aikonpoiss, ma isegi ei tea, miks peab olema see briljant, ehk selline tobe arvamus, et näi kui kalliks mind peetakse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:18
Mykhan, Sinu seletus vast on õigemate killast ja nii ta ongi, et ahned kaupmehed ja pankurid on need, kes inimesi hullutavad ja nende psüühikat omale vajalikus suunas mõjutavad...aga millest tuleneb nende, s.t hullutajate ihalus, olla teistest parem...?
Ehh Sheebatüdruk, kas miski lihvitud kivike on inimväärtuse mõõdupuu, või ka kasukas või uhke auto või maja või minupärast kasvõi vildipaar?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:31
Mida rohkem ja uhkemad asjad, seda võimekam tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:33
Olete kunagi kuulnud ütelust, et suure munniga loll? Ei ole.
Aga mini-munniga-idudeks sõimatakse ülepäeviti.
Nii, et kellel suurem ja rohkem, seda ägedam on.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:34
Võimekam milles? Kindlasti oskuses neid asju endale soetada aga ehk on see vajadus tingitud sellest, et asjadega, võimuga kompenseerida millegi muu puudumist?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:40
võistlus ja võitlus koha eest päikese all on inimesse sisse programmeeritud, alguses, kui sa oled väike laps ja nooruk, käib see looduslikku rada, sa tahad olla teistest tugevam, kiirem, osavam. Siis peaks tulema aeg, kus sa asendad selle sellega, et oled teistest targem, elukogenum, paremas vormis vms, aga selleks ajaks oled juba lolliks tehtud, kellegile on kasulikum, et sa tahaksid olla rikkam, omada rohkem ja paremaid ja järjest uusi asju, ja kui oled piisavalt nõrk ja mõjutatav, ei peagi sa survele vastu ja lased ennast kiskuda sellele karussellile. Ei mõtle enam, et mis sa ISE sellest kasu saad ja hakkad rabelema, kellegi kolmanda heaks, su nõrk ego rakendatakse teise heaks tööle ja vastu saad mõttetut ja mittemidagitähendavat tunnustust, et oled olnud püüdlik loll. Selle skeemi minimudelid toimivad igal pool, näiteks seesama topi võitlus siin, aga selle suudab suur osa läbi näha, suure pildiga on raskem.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:46
Kuidas paabulindudega lood on. Miks nemad siis ilusaid sulgi kasvatavad?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:52
Novot, seda ma mõtlesin ka, et olla ISE, asendub olemisega, olla KEEGI aga see KEEGI on tegelikult võlts, see on elamine mingite pseudoideaalide nimel.

Vastuvoolu, vastuvoolu ujujaid on vähe
argadele aga aina, istutakse pähe

Ja mis saab vastuvoolu ujujatest, seda on läbi ajaloo nähtud...ka don Quiote ujus vastuvoolu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:52
mida ilusamad suled, seda väljapaistvam. See ongi selle loodusliku võistluse normaalne osa, sellega pole teda ära kasutatud. Elu pole kunagi õiglane ja indiviidid pole võrdsed, inimesed teavad, et võrdsuse saab näiliselt luua, ja kellegile on see kasulik, sest üldiselt on inimene loll ja iga lolli saab enda jaoks tööle panna.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:57
Jama on selles et see KEEGI on tublim kui ISE. See KEEGI lööb paremini elus läbi. Kuigi võltsilt aga ikka parem kui mittemidagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:03
mis on see mittemidagi? Mutrikestele ja süsteemi orjadele pidevalt süstitakse teadmist, et just see ongi see rada mida mööda pead teisest ette punnitama ja muu on kõik mittemidagi, sellel teadmisel süsteem püsibki. Ainuke viga, et ühel hetkel läheb see lõhki.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:03
Jah, see KEEGI elab KELLEGI poolt kehtestatud reeglite, standartite järgi ja kui ta saab ise KELLEKSKI, siis elavad teised tema reeglite järgi...no ja järeldus siis selline, et ...saamaks ISE olla, pead ennekõike KEEGI olema
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:06
Nii, et kui tahad ISE olla, siis kott ja redel ja tipatapa tähti tooma. Kõrgustesse, kõrgustesse.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:08
ei pea. Saad sobituda oludesse ja passiivselt süsteemile vastu töötada, juba see, kui oled rahul, on kellegile suur pettumus, eriti veel siis, kui sa oma rahulolu kõrvaliste teguritega, nagu näiteks naaber, kõigutada ei lase.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:14
Mykhan, Sinu esitatu kõlab kui vandenõuteooria aga see peab paika...ja kui siit edasi harutada, siis ühtäkki saab ISEst, NEMAD, sest ühtsuses peitub jõud, sellest saavad ISEd aru(inimene, kui karjaloom) ja kui palju ISEsid tekib, siis moodustavad nad "kolhoosi", et ohjata ja allutada neid, kes pole MITTEKEEGI
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:17
PS. Muidugi EI PEA, keegi ei pea midagi, kui ei taha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:19
PEAB, selle kadalipu läbima, sest muidu oled MITTEKEEGI.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:22
orjad peavad. Vaba inimene on alati keegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:23
EI PEA, sest kui ma tahangi olla MITTEKEEGI, siis olen ma tegelikult ISE, sest ma ei hooli sellest, mida KEEGI minust arvab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:27
Küll sa hoolid. Praegu võid praalida aga kui üksi oled enda ISEga, küll siis hoolima hakkad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:32
Parma, see ISE oli hüpoteetiline, sest eelnevast me teame, et üksi ei saa inimene olla, see on looduse poolt määratud taak aga paljude seas ISEks jääda, see on juba jõud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:34
ma pakuks, et ei hakka. Pealegi, see võib olla süsteemi helesinine unistus, et ta ongi siis oma isega üksi, tegelikult ei juhtu see nii, leidub piisavalt sarnase mõtteviisiga tegelasi, et moodustuks kogukond, kus kehtivad teised prioriteedid ja väärtused, see on süsteemile muidugi suur pettumus.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:40
Kehtivale ja justkui toimivale süsteemile vastuseisu, nimetatakse uhkelt riigikukutamiseks ja seda on viimaste sündmuste valguses mainitud, ehk et samastatakse ennast KEEGIga, kes ei olda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:45
Siis tekib lihtsalt uus selstkond kes on KEEGI ja teised on MITTEKEEGID ja läheb sama ring otsast peale. MITTEKEEGID tahavad saada KEEGiks ja kukutavad KEEGid ja saavad ISEks ja jälle KEEGIKS.

Krt seee on elu mõte, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:45
vastuseis ei ole veel revolutsioon. Saad olla ise täiesti evolutsiooniliselt, sa ei pea tapma süsteemi, sa lihtsalt ei toida seda. võimaluse piires. Ma koguaeg ootan, et millal juhtub see, kus progressist saab regress, suhteliselt muidugi, areng pidada käima spiraali mööda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:51
Süsteemi mittetoitmise võimalused on süsteemi poolt püütud teha minimaalseks aga regress tegelikult juba toimib, kuigi minu arusaamist mööda toimib ta suunatult süsteemi poolt, sest süsteem ei suuda enam hallata seda inimpaablit, enese kehtestatud süsteemi kohaselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:53
ISE ei pela kaua. ISE on paigal tammumine
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:56
Elu mõte ei ole, olla ISE, elu mõte ongi ELU
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:01
Mis ELU see ka selline on? Kes tahab sellist elu?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:05
Sa vaidled parma nüüd hüüdlausetega, see pole millegiga toetatud, samuti see sinu simulatsioon asjade käigust väljendab ainult sinu usku, et asjad nii käivad. tegelikult ei käi, aastasadade jooksul on süsteem suutnud enamus massi panna erandlikult käituma, tegelikult on loodusseadused ikkagi elujõulised. Võib küll ajada massi vastu tuult punnima, aga see ei muuda seda, et loomulik liikumine oleks allatuult.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:10
See süsteem on muutlik. Ma tahatsin seda öelda, et üksikisikud ei ole mingi jõud. Kunagi ikka kogunetakse ja moodustatakse uus süsteem, mis omakorda jälle jõuab ükskord sama kaugele, et ei suuda ennast hallata ja ring hakkab otsast pihta.
Kuskil karja nimekirjas pead sa ikka olema, muidu sind lihtsalt ei ole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:14
Tõtt tõukad, Mykhan! Üks mees üritas Siberi jõed vastuvoolu voolama panna, mis sellest johtus, seda on siiani näha...KEEGI kusagil üritab looduse poolt tekitatud inimsugudest kujundada sootut massi, mis sellest johtuda võib, seda me veel ei tea, loodetavasti on mõistus siiski tugevam kellegi ideedest. Ehk peitubki pääsemise saladus selles, et inimene läheb tagasi n.ö juurte juurde.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:17
sind ei ole olemas süsteemi jaoks. Mis sellest. Samamoodi ei pea süsteemi olema sinu jaoks. Oleneb sinu või sinu kogukonna sõltumatuse astmest. Karja nimekirjas olemisel on nii plusse kui miinuseid, pead teadma, mida tähtsaks pead lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:19
mu jutust vist tuleb välja, et see mis ma räägin, ongi õige, ja kõik teevad valesti, seda ma ei mõelnud, igaühele oma.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:22
Õige on siis, kui ellu jääd.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:23
Süsteem ei jäta midagi juhuse hooleks, süsteem tuleb ka sinu magamistuppa, süsteem üritab iga hinnaga muuta inimest mõtlemisvõimetuks karjaloomaks aga ükski inimene ei ole mõttetu, kõigil on koht ja mõte.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 13:38
Süsteemi juhtima on ometi meie enda valitud inimesed.
˅ näita rohkem ˅