Foorum
2012-11-28 23:11
"Surmatants mykhani haual"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:19
Bravo, suur meister, Mykhan de la Mihkelangelo, just sellist portreed olen ma igatsenud, kuid pisike detail siiski veel ja nimelt...kas Sa teeksid ennast sel shedöövril n.ö sümboolseks, noh ütleme, et draakoni saba alla peitununa
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:23
no ma joonistan siis enda vaimu musta pilvena kogu verise stseeni kohale hõljuma, nagu batman, sellise heakskiitva ilmega, et paha saab teenitud palga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:27
Jesss, sellest tuleb viimase aastatuhande hitt teos mille hinna dikteerin mina, kui ainuomanik ja Mykhani ideede kandja
Kuningas on suremas, elagu kuningas VIVAT la respublica
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:29
ei tea, kas äkki oleks siis viisakas juba louvresse helistada, et las tassivad mona lisa ja veel midagi keldrisse ära, et varsti läheb neil seina peal ruumi vaja
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:34
Oh ei Mykhan, Louvre pole sellisele lõuendile vääriline paik, ma korraldan nii, et Louvre, koos temasse kammitsetud plätserdistega tehakse maatasa ja sellele kohale kerkib Aikon palace, mille kuldsete tornide sära paistab ka kõige kaugematesse Veenuse kolgastesse ja Sinu taies saab auliku ainurippumise koha ses palees, sest et ükski teine nn. kunstiteos pole vääriline seal asetsema
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:37
Kuid Mykhan, veel üks pisiasi ja nimelt...kas peaks ehk Sind kiirkorras Rooma paavsti poolt pühakuks kuulutama ja mind Sinu ilmlikuks asemikuks elavate riigis?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:41
nojah, eks võib ju ka, kuigi ma ei tea kas see paavst selleks natuke tähtsusetu pätakas ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:46
Ahh, eks ta ole mõttetu tegelane küll aga lihtsurelikest tainapeadele meeldimiseks võib ju mõningase shõu korraldada, sest rahvahulkade seas peab poolehoidu olema, siis saab neid ohjes hoida ja nii mõnegi kopka, nende närusest teenistusest enda kaukasse veeretada
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 23:48
Aikon, aga sa pead ju nüüd tulema soome sepa käest mõeka tellima ja tee peal on see va lõtvade elukommetega saarepiiga. Viimasel ajal olla teda nähtud Tallinki laevadel.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 00:00
Jotteff, ei Aikonil ole silmi miski langenud saarematsiplika jaoks, kui silme ees maailmavallutuslikud plaanid ja kui kord see roojane planeet, koodnimetusega Maa on Jumala, s.t Mykhani abiga vallutatud, küllap siis asub uus valitseja ka rassiparanduse üritustega tegelema Muideks, Maa nimetame ümber, Aikoni nimeliseks, Mykhanjaanaks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 11:29
Aikonpoiss mania grandiosa võiks vist nimetada sinu eufoorilist mõttekäiku
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 11:37
no vot... siit tuleb väide.... mida suuremad plaanid seda väiksem noku.... kinnitage või lükake ümber
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 12:52
Sheebatüdruk, see pole mania grandiosa, see on hoolitsus selle mitmemiljardise karja eest, kes meie armast planeeti asustab Keegi peab ju teid kõiki ohjama, näitama kätte ÕIGE suuna, teid toitma, katma ja pissitama, muidu valitseks ju kaos, kui igaüks eraldi oma tegemisi teeb, ilma kindla nägemuse ja ajakavata ja kuna ma olen just paslik selleks tööks, siis pean mina maailma silmis ka kuningaks tõusma
Janpoiss, kas asetame riistad paralleelselt?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 13:06
ja ma pakun sulle hea hinnaga 4 motion sharanit 2001a... et sa lumehangedesse kaotsi ei läheks...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 14:45
Kuus õuna saad, seda on tegelikult palju aga arvestades Su majanduslikku olukorda, tulen ma Sulle vastu ja teen siukse heateo
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 18:39
sul on raha otsa saanud v?? ära sa seda siin väga kõva häälega hüüa...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 18:46
Mis puutub siia raha, niikuinii jood selle maha aga mina pakun Sulle tervislikku nosimist, saad kõhu täis, pea jääb terveks ja lolli loba kah ei aja (EHK), kui kaine oled
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 18:56
kohe näa, et sa liigselt käbisid tarbind .. see et sa mõne ikka kohale ka viisid?? muidu kaevavad mykani välja või miskit
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 19:07
Esteks pole Mykhani isand veel mahagi maetud, Sa igavene saabas ja teiseks, ma ju ütlesin, et mina neile rääakaile käbijärajatele süüa ei vii, las Edgar paneb pekki, tal asi selge
Nii...ja nüüd aja oma parsa letti ja võta oma kärbatanud õunapabulid, muidu sured näljasuma kah ja kes Sind matma hakkab...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 19:24
Jan, ära pane tähele. Aikonil paha tuju. Ta just kuulis, et teda tõmmati maailmalõpu pääsejate nimekirjast maha ja Sheeba pandi asemele.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 20:00
Jotteff, mis soga Sa ajad kes kurat mind maha tõmbas ja millistel alustel Sheebatüdruku pukki upitas, miski zoovolinik on tegutsemas vä?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 20:09
Ja nii nad tapsid meie ferdinandi....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 20:10
Ilma pildit sind ikka tõsiselt ei võeta. Vahet pole kui palju sa oma ankeeti tÃ¥itnud oled
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 20:18
Jotteff, kindlused ei alistu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 20:52
Kes on need kelle pärast on sõdu alustatud

Ikka need evatütred ju Kes juhivad maid ja riike ikka evatütred. Mehed on vaid ikoonid, tegelik võim kuulub naistele
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 21:39
Haadihaahaa ükski sõda ei alga naiste pärast, naised on vaid ettekäändeks, et oleks kelle süüks ajada kaotus või genotsiid ja sama lugu on ka võimuga, mis tegelikult kuulub meestele, naised on taaskord vaid illustratsioon
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:09
EKs eneseõigustus peab ju olema Aikonpoiss
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:10
Aikon, oled sa selles nii kindel? Pruugib vaid Sheebal öelda, et tahab seda barbarite maa kuninganna kuldset krooni ja juba truu Aikon haarabki mõega järele
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:12
Sheeba tahab kuud ja tähti. Aikon võtab kohe koti ja redeli ja trantttaata...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:19
Sheebal on see juba nii käpas, kuidas saada kõike seda mida ta tahab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:23
No milleks Sheebakesele barbarite kroon, kuu ja tähed, piisab, kui seda kõike omab Aikon Vallutaja, Sheebakene las piriseb toanurgas ja trambib oma kristallkingakestega , küll Aikon teab, mis talle parim
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:23
Sheeba. Ära hõiska midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:30
Jah parma selles on sul õigus, m a pean oma soovidega tagasihoidlik olema - kõik pole kuld mis hiilgab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:32
Ja vahel võivad soovid ka täituda. Kui täituvad, vot siis istud kuu ja tähed põrandal laiali ja ei oska nendega midagi peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:41
Meenub mulle Vene muinasjutt..."Vägev vähk ja ahne eit" , nii et tahtmistega peab tõepoolest ettevaatlik olema, kui ei taheta lõpeks pasteldes ja auklikus undrukus, pehkind kännul balalaikat tinistada
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:42
Selles on sul parma tuline õigus. Alguses, kui need kuu ja tähed on kõrgel ja tunduvad nii kättesaamatud, on nad nii ahvatlevad, siis kui nad on põrandal laiali, siis on tunne, et polegi see midagi nii hea, kui tundus siis, kui nad olid seal kõrgel ja kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:48
Ei ei, mite kaugus ega kättesaadavus, vaid point on selles, et vahel soovitakse asju aga ise ei osata nendega midagi peale hakata.
Vahel nähakse nende asjade kättesaamiseks palju vaeva ja siis ei tehtagi nendega midagi asjalikku.
Aikon küünitab kikivarvukil redelipeal oma naba paigast aga sina lihtsalt vahid neid pärast põrandal ja......
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:52
Selleks peabki Aikon tark olema ja teadma, kas Sheebal ikka on neid tähti ju kuud vaja. Loomulikult kui ta ikka on see pea mida kael keerab.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:55
ei pea olema tänapäeval enam nii tark, asjade kokkukahmijate jaoks on välja mõeldud ebay
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:57
Selleks peabki Aikon tark olema ja teadma, kas Sheebal ikka on neid tähti ju kuud vaja. Loomulikult kui ta ikka on see pea mida kael keerab.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:00
Sheebakene, inimene ei saa olla nii isekas, et kahmata endale seda, mis tegelikult kuulub kõigile, seda enam, et just see üksikindiviid pole ju ise lillegi liigutanud selle nimel, mille ta oma kapriiside rahuldamiseks välja valis.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:00
Et siis jääb nii, nagu peremees ütleb?
Sina vignud tähti.. Aikon. tutkit tebe sulle tähti vaja on.
Mis siis saab?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:04
Aikon, tuntum on ehk lugu kuldkalakesest.
Hunt ja jänes püüdsid kuldkala ja neile lubati mõlemale täita kolm soovi. Hunt kohe, et olgu tal ilus naine, siis, et olgu teine veel ilusam naine. Lõpuks sügas kukalt ja tellis kolmanda veel-veel ilusama.
Siis tuli jänese kord. Esimeseks tahtis ta ilusamat naist kui kõik hundi naised kokku, siis et tal oleks super mersu. Jänes pani naise mersusse istuma, käivitas mootori, pani kõigu sisse ja siis hüüdis nõutult ootavale kalakesele: "jäägu hunt impotendiks"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:06
Parma, mis sa ise arvad, mis siis saab. Sellise stsenaariumi puhul Kodusõda.
Aga kui Aikonpoiss tuleb ja võtab jonniva sheebakesel käekesed pihku ja armsalt ütleb, et mis sa ikka nende tähtedega peale hakkad, näe kallis, siin on sulle briljandid, mis siravad samamoodi ja ehk veel ilusamini. On rahu maapeal. Tähed taevas, Aikon pole pidanud naba paigast sikutama ja sheebakene rahul.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:08
Nii et nõustud ka vähemaga, kui algul tahtsid
Aastate pärast oled õnneik juba, kui sinupoole korra kuus vaatab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:12
Ei, siin sa eksid, sheebakene oskab teha vahet mõttetul ja mõistlikul asjal. Jonnitakse ju kuud ja tähti selle mõttega, et saada neid briljante Kui mees minu poole korra kuus ainult vaatab, siis pole tal varsti enam kusagile vaadata, sest keegi teine vaatab ja osutab tähelepanu rohkem. Ja kui mees enam ei vaata, siis tuleb ta vaatama panna ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:13
Sheebakene kallikene, no milleks Sulle need klaashelmeid meenutavad kivikesed, ega Sa miski aborigeen pole või harakas, kes iga särava pabula noka vahele kahmab ja pessa tassib Parem vaata taevalaotusse, kui ilus on kuu ja kuidas tähed taevas tantsu löövad ja kujuta endale, et nad teevad seda Sinule, vaid Sinule ja veel paljudele särasilmsetele naestele üle terve maa , kas tõesti oleksid Sa nõus selle ilu oma varakambrisse, seitsme riivi ja luku taha sulgema ja seda vaid selleks, et saad teadmise..."SEE KÕIK ON MINU; MINU; MINUUUU"?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:13
Aga need briljandid tuleb ju kelleltki ära võtta, vaevalt, et Aikonisugune valitseja neid kirka ja labidaga mägedesse otsima läheb. Ikka mõõk kätte ja naabri varanatukest endale nõudma.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:23
äh, kui eit jonnib, kingi talle õhupall. works all the time
˅ näita rohkem ˅