Foorum
2012-11-27 02:05
Kummad kasutajad on teie jaoks huvipakkuvamad, kas need, kel enda kohta kirjas paar sõna või need, kes oma eesmärgid/huvid/plussid-miinused ankeedile kirja pannud?

Ise eelistan kirjavahetusse asuda nendega, kellel kirjas vähemalt vanus, asukoht ja vihje selle kohta, keda või mida otsib ja milline on perekonnaseis hetkel... (või siis kirjutatakse sellest esimeses kirjas, mitte ei saadeta ühesõnalist kirja).
Päris mitu meest on maininud, et ei märgi siia vanust või pikkust, sest "siis võib keegi mind ära tunda". Minu jaoks veidi arusaamatu hirm, aga see selleks...

Teemat tegema ajendas tänane kiri ühelt isaselt (ei tea, kas tegu oli mehe või poisikesega). Inimene küsis, et kas mul oleks huvi temaga suhelda. Vaatasin siis vastamiseks tema ankeedile ja seal oli 2 sõna: Mees ja Eesti ehk inimene oli määranud ära elukohariigi ja soo. Kirjutasin siis vastu, et ei ole eriti huvitatud temaga suhtlemisest, sest selline info mus mingisugust sümpaatiat ei tekitanud. Selle peale arvas isane, et infot on ju piisavalt, et mingisugune salapära võiks ka ikka alles jääda. Olin hämmeldunud ja mõtlesin veidi teisi arvamusi kuulata...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 07:12
Välimuse, tutvumise ja seksuaalsuse all võiks ikka piisavalt infot olla, et aru saada kas selline inimene üldse sobib.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 10:28
Ankeet on paljudel nagu mhm...muinasjuturaamat.
Hea,kui pool andmetest tõele vastab.
Häirib,kui valetatakse elukohaga.Meie ei kipu Pärnust Eesti teise otsa sõitma.Oli juhus,kus tegelikult oli tegemist oma linna inimesega hoopis.
Et lugu oleks ikka ,,õnneliku lõpuga". ...siis tehakse ankeet võimalikult sobivaks.
Vanusest,välimusest ja perekonnaseisust pole üldse mõtet rääkida.
Usud või ei usu.
Mäng on see siin.
Keegi kirjutas tabavalt,et enam ei tea,kes on kelle kloon
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 11:27
Vastus küsimusele et kes pakub rohkem huvi kas täidetud ankeediga või täitmata ankeediga kasutaja - loomulikult täidetud ankeediga kasutaja. Kolmesõnalised tutvumiskatsed ja tühi ankeet ei paku mingit huvi, olgu pildipeal kasvõi miss universumi kandidaat
Täidetud ankeet on esmane mis annab mingi ülevaate inimesest, välimus, huvid, soovid, peale nendega tutvumist on ju arusaadav kas tahad sellise inimesega ka lähemalt tutvuda. Olgem ausad kui ikkagi kirjavahetuses ei suuda inimene rohkem kui kaks sõna öelda, siis sellisega pole ei virtuaalselt ega ammugi reaalselt mitte midagi rääkida, ning kui soovid ikka tutvuda noore ja saledaga, siis pole just meeldiv kohtuda vana ja paksuga Rääkimata sellest et täpsemalt saab inimesest siiski aimu alles pikema ja lähema suhtluse kaudu.

Teine teema on see muinasjutumaailm, vale info ankeedis, valed pildid, fake kasutajad, kloonid, jne. - milleks? Kui sa väidad mulle endast üht aga reaalsuses on hoopis teine pilt, siis sry aga teist korda me kahjuks ei kohtu ja edaspidi sinuga ei suhtle. - mis kasu sa said nüüd sellest? Või kui sa üldse reaalselt ei julge kohtuda, kuna info ju ankeedis vale - miks siis üldse öelda et tutvud? Kui ei julge siin enda kohta üldistavat infot kirjutada, kuna äkki keegi tunneb ära, siis kuidas reaalselt kohtuda julged - mõtle veel kui see teine oli muinasjutu tegelane ja reaalis selgub et ta tunneb sind

Seepärast et siin selliseid tegelasi viimaselajal aina rohkem kes rohkem virtuaalmaailmas elavad kui reaalses ongi iha muutunud rohkem ajaviitekohaks kui seksikate kohtumispaigaks, kuigi ka ajaviitena hakkab asi end vaikselt ammutama
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 11:30
Käpp püsti, kes ankeete üldse viitsib lugeda?
Ma võin ju kirja panna koha kus ma elan...siis tuleb üks paljudest copypaste kirjadest..et kus sa elad...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 11:57
Mina loen
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:25
Mina loen ankeete.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:28
Meie loeme ja loeme ka ,,ridade vahelt".
Kui on ikka paari konto ja ainult naise v..u pildid viiel erineval moel...on mees ilmselt kas väikse noksiga ,marukole, paks või...polegi mingit paari,ongi ainult seksinäljas kääbus-pervert
Ja ka vastupidi,ainult ilus mees paarikonto piltidel...on tihti homo.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:33
Märkasin huvitavat lõiku.

Milleks siis üldse ennast võõraste sulgedega ehtida, kui nagunii kohtuda ei julgeta? ( valed andmed jne).

Samuti loen ikka ankeedi enne läbi. Parem oleks, kui ankeedis on ikka natukene rohkem infot.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:34
Mina kirjutan ankeeti viimasel ajal lollusi näiteks oli mul kirjas, et alla 500€ tund mulle paluks pakkuda .... ja oh sa juudas .... mina ei tea kas inimesed ei mõista sarkasmi ja musta huumorit aga leidus küllaga neid kes seda ka tõepähe võtsid . No anna abi kuidas saab sellist lollust uskuda ? ... MIks panen lauslollusi , seepärast , et ega keegi ei viitsi asjaliku infot lugeda , sest siis oled sa igav ja lihtsalt mõttetu .... lauslollustega aga nagu näha , siis oled tõsiseltvõetav ja tegija
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:35
eee pisike kirjaviga oli kirjas oli mul , et paluks mitte alla 500€ tund pakkuda kohtumise ideed
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:47
Sama siin omalgi ankeet väikse sarkasmi ja huumoriga kirjutatud, aga olulisem informatsioon kõik olemas.
Miks nii, sest tõesti väga vähesed vaevuvad lugema, mõni ei suuda isegi pealehelt midagi kokku veerida mis siis veel muust rääkida
Aga sarkasmi või iroonilisi ütlemisi ei tasu siin saidil teha, 80% kasutajatest ei saa sellest muffigi aru
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 12:51
Aru võivad nad saada aga kuidas nad seda tõlgendavad sa ju mõistad mis ma nüüd öelda tahtsin. Exole
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 13:07
Profiile ei saa lugeda, sest siis ei saaks paljudega suhelda. Nii mõnelgi on näiteks kuulutuse soov ja profiili info vastandlikud.
Ah tegelt savi nendest profiilidest, niikuinii on ainukeseks määravaks jõuks, see pakutav raha summa. Olenevalt numbrist, muutub ka profiil, kuidas aga vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 13:13
lollus ankeedil on päris hea filter, suhtlemiseks võtad need, kes selle läbi hammustavad, kes ei hammusta, peab olema nii loll, et mis taga ikka suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 13:37
Ei ole kriis. Raha on vähe
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 14:38
Kogu meeste elu ainult kepi peale investeerimises seisnebki

Rohkem raha, suurem palk, et oleks parem elu, mugavam elukoht, popim auto, võimalus naist ülalpidada, peret toetada, jne. Kõik see vaid selleks et naistele head muljet avaldada, ning seda selleks et keppi saada
Looduses püüab ka üks isane teisi üle trumbata ja parematele emastele silma jääda, et lihtsalt saaks sugu teha

Seisneks maapealne elu vaid lihtsas vegeteerimises ilma seksuaalse instinktita, siis võiks soojas kliimas lihtsalt üksi banaanipuu all elada ja päevi surnuks veeretada
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 14:44
no sinu ankeet on ikka täiuslik eeskujuks kõigile
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 15:33
Ei maksa lasta ennast häirida tühjast ankeetist. Kui ankeet üht või teist sinule huvi pakkuvat infot ei sisalda, võib seda ju lisaks küsida!
Nõustun, et tühi ankeet ei ole tutvuma kutsuv. Puudub see lähtepunkt, millest alustada... Ometigi ei kogu ka sellised kontoomanikud postkasti tolmu.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 18:28
minu ankeet on lihtsalt igaks juhuks, nagu mungal munn, seda vaadatatakse nii harva
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 18:46
Kui tähtsal kohal pilt on ? See kuulub ka ankeedi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 20:22
Mina loen ankeeti ja kui see on tühi, siis on imepisike võimalus vastuse saamiseks. Kiri peab olema sel juhul tõesti huvipakkuv ja olema kirjutatud mulle, mitte veel umbes 100-le naisele. Pilti ei pea olema. Hiljaaegu sattusin ühele teisele analoogilisele lehele ja pean ütlema, et mul on siinsete roosade mummude üle hea meel
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 20:38
Ma siin seda kirjade osa mõtlen. Mis on huvipakkuv kiri? Kuidas seda tuvastada, et see kiri ei ole ainult sulle mõeldud?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 20:44
Mis te naised arvate, et olete ainukesed naised siin ilmas või?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 20:52
Parmaleikin, huvipakkuvad asjad võivad olla väga erinevad. Küll pole see rahanumbri suurus- seda Sa minult vist praegu teada tahtsid .
Minule kirjutatud kiri on... minule kirjutatud Eks see ole mingil määral ka vaist. Masspostitus on üldjuhul laialivalguv sõnamulin, milles üks lause eitab teist ja ennast üritatakse igale maitsele ahvatlevaks teha. Kui ma tõesti huvi pakun ja kiri on kirjutatud mulle, siis satub sinna ka midagi mind puudutavat. Minu ankeet pole täitmata.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 20:57
Kuulge iha tädid.
Tehke palun mulle postkasti näidis, et milline on see ahvatlev ja personaalne kiri, mis oleks sobilik esimesel korral kohe saata.
Mina olen igasugu lollusi kirjutanud. Lihtsalt ei oska midagi mõistlikku kirjutada. Mõni hea näidis kuluks ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 21:01
Ei ole ainuke ja sellepärast minusugune tädi ei viitsigi rabeleda, et pidevalt nähtaval olla. Üsna tihti soovitan nooremaid ja ilusamaid otsida. Aga usu, siin on väga toredaid onusid, ja mis veel parem- nad on mind märganud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 21:06
Parma, Aikon ja Sheeba juba tegid ju ühes teemas näitliku õppetunni
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 21:13
No nad vanad sõbrad. Siis on ette teada, et mida ja kuidas kirjutada. See pole see.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 21:49
Parma, see oli nüüd küll inspiratsioonist ja meeleseisundnist tingitud, mitte vanast sõprusest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 21:58
Ah enamuse kirjutiste õnnestumine oleneb teise poole hetke tujust ja tahtmisest. Kui ikka on kehva päev olnud ja kuskil on vaja välja elada, siis ei aita see mesijutt kah midagi.
Netis kirjutamine ongi õnneloos. Vaatad pilti tekib mõte, lajatad kirja teele. Keegi viiekümmnest ikka vastab. Ja siis vaatad mis edasi teha.
Kurat küll. Esimest kirja ei saa ju kirjutada personaalset ja kaks A4 pikka. (ma tean naist, kes on selleks võimeline )
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:03
Parma nii ei ole ilus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:07
Inetu tõde ehk tegelikkus.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:11
Milline elukas sind täna on hammustanud, et nii öel oled, kogu naissoo peale
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:14
See ei ole õelus. Vahel on vaja neid asju ka välja öelda, et keegi millestki aru saaks. Muidu käibki mingi nännutamine ja ümbernurga põrutamine. Aga ega sellest midagi ei muutu. Kõik läheb ühte radapidi edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:31
Tõekuulutajad pesitsevad ju paar korrust all pool
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 22:37
No aga ega ma palju valesti ju kah ei kõnele.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 00:12
Ja muide Su enda ankeet Pillekas on megapõnev ja megainspireeriv!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:03
Keegi ei saa seda kunagi teadma, et saatsin seda kirja 50nele.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:07
Mõni 50-est leiab, et see kiri oli tobe ja lajatab selle siia foorumisse ja siis näevad ülejäänud 49, et see on ju samasugune kui nemadki saivad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:10
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:16
No las lajatab. Selleks ajaks on mul juba paartükki konksu otsas ja üks juba voodis.
Siis saab alati öelda, et kadedusest ajab seda asja.

Aga jama on siin lehel selles, et alati usutakse naisi rohkem kui mehi. Naine võib igast jura välja ajada ja seda kõike võetakse puhta kullana. Mõttega, et ALATI on mees süüdi.

Selles valguses eriti vahet ei ole. Kirjutan kellegile personaalse kirja. Oletame, et läheb untsu. Kirjutan siis uuesti kellegile teisele samas stiilis. Aga siis leiab see eelmine, et kättemaksuks võiks ikka selle kirja siia kopida. Siis vaatab jällegi omakorda see järgmine, et nää kirjutab samamoodi mulle ka, järelikult on kirjamanjakk.
Igati on võimalik see asi tuksi keerata.
Seega, ma arvan, et raha pakkumine on kõikse mugavam ja töötavam lahendus.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:18
Üks pisiasi siiski veel. Nimelt on ju paljud siin mitme kontoga ja eks ka sedapidi tõde tõuseb ja vale vajub!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:22
Parma, Sul pole niipalju raha, et kõigile soovijatele jaguks No mõtle ise, pakud ühele 100 raha ja kindluse mõttes saadad kopipeistiga selliseid pakkumisi tükki 50 , loomulikult võetakse pakkumine vastu ja palgapäeval on Sul rahatahtjatest järjekord ukse taga ja ise imed näppu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:26
mismõttes naisi usutakse rohkem kui mehi, pidasid silmas et naiste valesi usutakse rohkem, kui meeste omi ve? Ei pea ju valetama
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:35
Myhkan. Sa siis ei tea, et Naised ei valeta siin lehel MITTEKUNAGI!!!

Rahapakkumise panen kuulutusse ja siis pakkumistest valin. Jube mugav.

Kui on mitme kontoga, siis tuleb kaks naist korraga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:38
Parma, aga Sa tee riigihange ja vähempakkumine
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:39
Rahvusvahelise teen.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:40
igav koht siis, kus naised isegi ei valeta, sellepärast ma selle maha jätangi raha oskan ka mujale panna
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:47
Mykhan, pane raha kilekotti ja vii mõne partei ukse taha, võid kindel olla, et seal juba tõtt ei räägita
˅ näita rohkem ˅