Foorum
2012-12-08 00:18
Aikon, mis siin salata...tunded. Aga Pushup. kui sinu tuttav nn. Kuremaa Hilda saaks teada kuidas siin iseennast pesueest, mõni saab infar5kti.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:20
Ehh, Madleen, ilma propata poleks Aikon pooltki seda, kes on ta nüüd, ehk et ilus, tark ja tubli, keda tänaval kohates kummardatakse, kes saab päevas niipalju kiitvaid ja poolehoidvaid ihakirju, et neile vastamiseks on ta avanud postkontori, kus kõik tema kuus varikat vastuseid vorbivad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:24
miks sa seda ei räägi, kuidas su varikad tänaval euroseid maha poetavad su lähedusse, et inimesed neid üles korjama kummarduksid ah
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:26
ainult kuus, oled kindel et nii vähesed suudavad neid masse ohjata?...
seda ma mõtlesin miks minu kiidukõne sulle on senimaani vastuseta...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:32
Madleen istus vangitornis, aeg oli igav oota,
nägi Propaga aikonit tulemas seal mööda mereranda.
Armas Propaga aikon, kallis Propaga aikon, lunasta mind välja,
sul on palju lolle nalju, pane mõned panti.

Armas Madleen, kallis Madleen, meie saame aita,
võta kasvõi seitse meie nalja endale,
me oleme ikkagi vabariigi kõige parem punt,
sellepärast et meil on niivõrd kaunid näod
(kõigil eranditult välja arvatud Mykhan)
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:33
Niih, maani kummardust ei järgne, mul reumatismus kallal
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:38
Mykhan, liigne reklaam võib mu mainet kahjustada, sest samal ajal, kui miljonid vaevlevad Ihas kuulsusenarruse järele, (andes selleks kõik oma säästud, au ja südametunnistuse, et vaid Toppida saaks), tuleb mulle see kõik mängleva kergusega, ma ütleks, et suisa vastumeelselt kätte ja seeläbi tekitab laiade rahvamasside meelepaha, mida minule, kui kõige, kõige, kõigemale, sugugi vaja ei ole
Madleen, minu sisemise sharmi ja välimise arengupeetusega jagub neist kuuest küllaga, et viia transsi miljoneid, miljardeid fänne, nii siin, kui ka sealpool helendavat ekraani aga Sinu kiidukõnele minu kauni persooni vastu, pean vabandades lisama, et ettevalmistamisel on pikem pöördumine, lähipäevil koguneval sümpoosiumil..."Aikon62 ja tema fenomeni fenomenaalsus", kus annan Sulle täielise ülevaate ajaloost, tänapäevast ja pikemast perspektiivist
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:41
Natureboy, BRAVO BRAVO BRAVO..KORRATA KORRATA KORRATA
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:41
oh i woke up one morning
and my love was gone
oh my nature boy
oh i miss my nature boy
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:54
mykhan, i m not breaking up your happy home
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:59
my nature boy and ikons nature boy
were shitting by the fire
my nature boy told ikons nature boy
i'll set your dick on fire
hey now hey now hey now
aikon aikon un dai
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 17:55
Õhk on intiimsusest paks....gaasimask pähe, ja klatÅ¡ime edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 22:48
Intiimsust megalt, mehed tõmmanud kõik jeebet, me kahekesi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 22:56
Aa mis meil viga...seni kuni jooki jätkub, saame kenasti hakkama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 22:59
Mis neil naistel viga on , lükkan Sind ka tanki.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:04
Ära seda küll tee, ma joonud, ja lube ka ei ole...siukest jama veel vaja et rajalt maha võtavad....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:28
Kaua ma siin peksupostil üksi olen, lükka ka oma kann ette, see võib ehk isegi meeldima hakata.
Argpüks nr. 1 tõmbas nahad tagasi, sai vist pihta, et ta tõesti suht pinnapealne ja nõme.
Lubadeta sõita pole probleem, põhiline, et vahele ei jääks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:32
No tal hetkeline puhkepaus...küll varsti tagasi on...kas siis uue varikaga...või
Aga naistel üldiselt ei ole ju viga mitte midagi...vaata kas või meid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:34
Tagant panek täie rauaga, laks vastu kanni ja jipikajeee "who is your daddy" nõka-nõka..

Nuh hakkas meeldima juba?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:40
Parma...kas niiimoodi siis lähenetakse naisterahvale...pähhhhhhhh
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:41
Ei see on juba viis minutit peale lähenemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:42
Oki-doki, parmaleikin, mulle sa meeldid, suht kepitav ja tundud igat sexy teemadel lainel olevat , arvan, et Madleeniga me ühist meelt, tule kui julged.
Madleen, loodan, et ikka aru saad, millisesse herilaspessa iseenda torganud oled , hetk kosutakse jõudu ja siis tullakse meid lõhkuma, rammima varikatelt, ai kui valus, saame peetäie 1-si, omg, hirmuäratav.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:45
Juhuuu.
Üksiti üksiti ja serviti on okei. Aga vaat kui duubeldama hakatakse
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:46
Kiizukas selle 5 min nõka-nõka järgi ma pole Parmas veel kindel, aga väike koolitus, ja mine tea...ehk saamegi printsi valgel hobusel
Mul õnneks katus ei sõida, ja hullustust ei ole, eks ma elan need 1 ka kuidagi üle

Ja sa ju hoiad mul kätt, kui väääga valus peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:49
Ah et tahate teravaid elamusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:53
Ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:55
Meil lobisemise eest ühtesi ei anta.
Blokki saab vabalt aga ühed tuleb topi piltidega raskelt välja teenida.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 23:57
No kuskohast ma selle topi välja võtan
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 00:04
Otsid oma nooruseaja pildid ülesse, lased fotoshopiga üle, joonistad topi selga ja voilaaaa...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 00:07
Nii lihtne ongi we
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 00:12
Kirjuta juba varakult paar sõimukirja mustandit ka valmis.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 02:40
jah just. teil pole tõesti häbi. tundub, et on naljakas ühte inimest kogu aeg materdada. ju ta on teid mehepoegi nii palju persse saatnud, et nüüd saate oma ego maandada. hakkaks õige teie tegelikke andmeid siia kirja panema. äkki mõjub?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 05:43
no kiizukas kas sa oled normaalne ja su jutt ka ??? kus on su kallid jüngrid siin, äkki keegi nendest ütleks sulle nüüd need targad sõnad

Ise enda nõmeduse demomiseks on variante erinevaid. Alandades teist - naeruvääristad iseennast. sheeba36 , mitte ei kraaksuks kilgates kaasa . ilusatel naistel tuleb suust ka ilus jutt , see pusup veel targema jutuga kui sina tundub, kuigi teda ei tunne ...... äkki keegi nendest ütleks et ära käitu nii või ära kakle nii ?? ole mõistusega inimene . Ei õhutatakse veel kaasa ...... väga arenenud seltskond siin igatahes .
kas on kohe raske tunnistada , et ründad siin oma topi valus valesid inimesi .egolaks ?iga konto taga viirastub pusup . iga konto mis luuakse on kohe tema . saa üle oma paranoiadest mõtle vahest sellega mis sul on kõrvade vahel mitte jalgade .... liberdade kas sa oled ikka mees või pederast ? normaalne mees küll naise kohta sellist teksti siin ei paneks . vaata enne peeglisse ja siis tule teisi halvustama .see pushup on väga ilus naine aga mina naisena küll nii inetut meest ei vaataks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 10:05
asi on maitses A. Le Coq
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 10:14
Hmm tegelikult ma ei mõista kas tõesti kõik mehed kes ei erutu kõige peale mis on soe ja liigutab on pederastid?
Mul on lihtsalt teised ettekujutused kenast naisest.
Ja ma ei olegi dollar, et kõigile meeldima peaks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 10:17
te olete siin ikka nii armsad. lausa heldimus tuleb peale
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 10:24
Just just ilusat teist adventi senitundmata loomanahkadele
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 19:42
liberdade, kui sa ei erutu kõige peale mis soe ja liigutab, siis järelikult oled sa nekrofiil pederastid ikka erutuvad ka selle peale mis soe ja liigutab
pealegi dollar meeldib rohkem venelastele
˅ näita rohkem ˅
2012-12-09 20:36
Et siis mida sina surnu perset nussid surnu perses on ju ussid

Aga vene naised ...hmmm... vot seal on temperamentti
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 21:45
Mida pussu jälle sisse kuuganud, nädalavahetus iseendaga mõjub sitasti. Ups, olengi unustanud, et sa ka lahkeanni samuti, huvitav, kas witukas, lahkeanni on piisavalt provotseerivad kasutajanimed , sinna kontodele ikka tuleb kirju. Nagu pihta olen saanud, su postkastis vist haigutab tühimik, ega asjata ei pommitata iseennast kümpadega ja ei kisata, kirjutage, suhtleme.
Tundub, et mingi korgijoogi all ja sakummiks seened, mine wismarisse võõrutusele, see pole normull.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 23:51
kiizukas. paar reaalust märkust.
on sul kunagi tekkinud tahtmine öelda endale „stop, siit edasi ma ei jätka“? nt väärikus keelab sul astuda üle teatud piiri ja isegi siis, kui sind provotseeritakse järgi andma ja kellegi teise piirides tegutsema, sa ütled endale ja nendele „ei“. oled sa nii teinud? tunnetad sa oma piire?
ma ei tea, millised arvamused sind siin päevast päeva ümbitsevad ja kui palju sa tavaliselt teistelt oma tegevuse kohta tagasisidet saad ning kas sa üldsegi tahad neist midagi teada ja arvestad nendega, aga ma avaldaks ka natuke arvamust.
vaadates järjepanu pealt neid sinu ja ka teiste etteasteid siin, tekib ka vahel tahtmine midagi ära teha. mitte ära panna, vaid ära teha. saad aru vahest?
praegu sa meenutad mulle täiskiirusel rööbastelt maha kihutanud rongi. rongi, kes kiirust kaotamata ei pane enam mitte mööda rööpaid, vaid juba mööda maanteed, ajades seal süütuid möödujaid alla. sa ei tee enam isikutel vahetki, vaid lihtsalt rammid neid oma kerega. sa ei ole ise vist seda veel taibanud, aga sa oled õige sõidusuuna ammu silmist lasknud. see rong, mida sa arvasid end olevat rööbastelt maha ajanud, on vahepeal rada vahetanud ja liigub teises suunas. mitte sulle vastu, vaid edasi teist teed pidi. sina aga ei pannud tema rajavahetust tähele ja paned samu rööpaid pidi edasi.
saad aru?
sa ei ole lahe, kiizukas. see, midas sa teed, ei ole enam ammu lahe. see on nilbeks muutunud ja enamgi veel. palun tee midagi, et see asi normaliseeruks. ole väärikam.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 23:59
nii et ära kujuta endale ette, et sa oled teistest lahedam ja et sinu tegevust siin ei panda tähele või jäetakse su märkused tähelepanuta. mkm. sa käid täpselt sama palju närvidele nagu need sinu arvatavad oponendid, kellest sa arvad, et sa neile närvidele käid. te olete tüütud ja väsitavad. ma ei tea, kuidas te ise sellest aru ei ole saanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 00:27
Tere Utha, rõõm sinust jälle midagi kuulda.
Annaks hea meelega ka oma musta pesu, need naised
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 00:30
Upssss ...... Need naised pesevad ka raskemad plekid välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 07:46
Kunagi oli multifilm "Meemeistrite linn" - väga põnev ja asjalik nukufilm mesilaste elust.
Seal oli üks kitsa nina ja prillidega, raamatut ning luupi käes hoidev tarkurmesilane, kes siis pidevalt selgitas meslilaste töid ja tegemisi matemaatilisest ja sotsiaalsest prismast. Kord istus see tarkurmesilane suurel lilleõiel ja selle õie naaberõiel istus kaunite tiibadega liblikas.
Tarkurmesilane selgitas talle palju mesilane ühel korjel mett tarru tassib. Liblikas aga lõi oma tiivad laiali, justkui mühatas ja lendas ebaviiskaalt minema.
Tarkurmesilane ütles: "Ilus, aga loll"
Kes sai jutu moraalist aru - teemas kesksel kohal olevad inimesed just selle lausega kirjeldatavad.
Millest iseenesest on kahju.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-16 09:37
olen seekord uthaga nõus
˅ näita rohkem ˅
2012-12-22 13:20
Minumeelest olete te haiged, minge ravige ennast. jummala haige värk käib juba aastaid. ja kõik müstilise topi nimel. muide ei ole mitte kumbagi poole varikas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-22 13:55
irw... hi5 Aixx
Tõesti mingite roosade ükssarvikute kogumine võlupeenarde vahelt... rate.ee kloon
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:34
Tähelepanu , minu kommenteerimine, kõrge hindega hindamine võib teile paksu pahandust tuua. Siin iha.ee möllab Kalevipoeg Pushup ja kuna julgesin foorumis sõna võtta tema sõgedate süüdistuste suhtes, suutis ta lõugu kinni hoida mõned päevad ja siis kukkus varikatelt kõiki kes mind kommenteerinud, hinnanud, 1-de pasaga varikatelt pilastama hakata.
Ta kasutajanimed on Pushup alias Tiffany, Pillekas99, TuleMuKaissu, Laskavaja, enne oli Sladinkaja, timeline, Cabriel, Witukatarina, anonyym, lahkeanni, kuu32 jne, raske jätta meelde kõiki ta varikaid, neid sitaks siin.
Pushup, kas Margit läheb nii peale, olen liigutatud. Ei hakka su koolipõlve hüüdnimesi siin välja tooma, üks tulenes su õigest nimest, Tiiu. See tekstvõetud Kiizuka kontolt! Kui nüüd võtta selle kiizuka madalalaubalisust,siis ju võiks võtta,et push upi varikad on veel jfjm,redlight,wallatu8,dreamcatcher,ja paljud teisedki.huvitav,et alati kui ta kommib kellegi pilte,siis ka ei saa jätta laimamata push upi!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-30 13:46
VEEL KIIZUKA KOMMENTAARE------- Jeesus kuidas mul on kopp ees sellest hälvetega pushup-ist, ta rsk ei suuda jalga puhata, blää pühad ju .

kiizukas
2012-12-29 20:25:50

kuule debiil pushup, ole kuu, või päike, mida sind emalaeva kotib kuhu miski kaob. kuhu su pool meetrikest kadus anonyym härjal, seal sa ju 1.71 ilukirurgid ei suuda isegi sellist imet teha , kui oled ikka 2.20 pikk, võta pea õlgadeni maha, v sae jalad reiteni, võimatu orbik. Ja mis nüüd häiris sind klouni, et lisasin mõned su varikad lisaks, ups, juhtub. Milleks kuul morda maha võtsid, siiani see sooda vist ainuke ´meesolendi lonto kes sind imeliseks kaunitariks kiidab. Ausalt, mul kahju sinust, püüa uuel aastal väisata Paldiski mnt. ei usu, et halba teeks, kõik ainult positiivne.
˅ näita rohkem ˅