Foorum
2012-12-07 15:43
mul pole isiklikult su vastu mommigi. vahest tahaks oigele roopale pigem suunata aga on ilmas inimesi keda ei saa suunata. nad on pidevalt samas ambris. ma lihtsalt ei saa aru miks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 19:31
Kiizukas sa oled õigel teel , teda ma silmas pidasingi.
Myhkam mis küsimus, et kes ma olen mismõttes nagu
Ja loomulikult ma olen kuulus, kas just laulmise alal....
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 20:07
Kellele ema - kellele tütar - kellele isa
Valik on suur
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 20:09
Unustasin lisada:
Ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin - siis mitte nii pea
Puhkan, puhkan ja hakkan jälle
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 20:21
No kurat, vastu rinda tagumise unustasin nüüd küll ära....
Ja minu puhul, siis jooksevad inimesed karjudes minema...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:01
huumor kuubis ja paljud imestavad miks ihast normaalseid kaaslasi ei leia

vanasti oli selline saade nagu Meelelahutaja, tänapäeval on iha foorum
aitähh et olete olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:27
Nature, kas sa said sellest alles nüüd aru
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:35
õnneks olen sellest juba ammu aru saanud, lihtsalt tahtsin südamest kõiki tänada, eriti selle teemaga, suurest naerust tilgad püksis
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:43
Sa pole ainuke
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:55
Mis küll on viga, aru ma ei saa. Madleen, nüüd sain alles pihta, kellest jutt oli, arvasin hoopis kedagi teist. Kuna pushup tuli jälle pillima, tatirida järel, ok, see oli hoopis tema. Tegelikult arvasin, et nägid seal, ah kurat, ei mäletagi mis selle kasutaja nimi oli, keegi mees, eksoleju
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 21:59
Vabandage juba ette, aga mõistus ja tilli pikkus ei pidavat olema enda teha
Siirad vabandused.
Loll võib olla aga no nii loll, et mitte aru saada keda, kus ja kuidas parodeeritakse - vot see on julm.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:14
njaa,meie näituseks oleme nii koledad,et käime üldse kotid peas ringi.
meie lõustu saate näha siit http://www.iha.ee/users/2karvast
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:16
Kas need samad nõuka aegsed turukotid, mis venisid maani kui piima pudeli sisse panid?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:18
Ikka ikka need samad
Need on multifunktsionaalsed, saad poest piima koju tuua ja pärast naisele võrksukkadeks jalga tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:21
Kellele jumal annab mõistust, väljanägemist normullilt, kellele kehakaalu, teelusikatäie aju ja mida iganes, jätan mainimata, mida külluses. Kas sa pussu, pillekas, witukas, cabriel, mida iganes hulluke pihta ei saa, et mark täis lastud totaalselt. Kes kireb ajuhälbeid siin järjepidevalt, sina lammas, su hõisked on nii seosetud, et anna olla. Milleks sa jobu ei kire oma kontolt, milleks pillekalt hetkel, absurd. Sa ju oledki iha.ee kloun. Ma ei kujutaks ette, et sind keegi kommib kümpsiga , tavaliselt need su enda varikad, ups, habemega uudis ja mina kirjutaks sõimukirja, et jestas, keda kommisid, emalaeva, ta 2, 5 pikk ja peaaegu sama lai, ole normaaaaalne, keda kotib. Aga sina sego teed siin sellist ajuloputust, sõimad inimesi räigelt minu aadressil, see ju debiilsus kuubis.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:22
ja lühemat kasvu naisel pealael kokku siduda
Kuigi ma pole neid enam viimasel ajal müügis tuvastanud, vist on kas:
A) uunikum
B) pole moes ja neid ei toodeta enam

˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:26
meie oleme ise ka retro
meid ei häiri kellegi välimus,häirib padulollus ...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:30
Välimus on see mida me ise muuta ei saa, see on meile esivanemate poolt kaasa antud.
Lollusega on teine teema.
Aga, kui vana jumal mõistust jagas olid eneseimetlejad peegliga mestes
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:30
Mind ka ei häiri, olen suhteliselt tolerantne. Aga milleks kraaksuda järjepidevalt teiste kasutajate nimesi, laimata, vassida, vot seda ma jälestan hingepõhjani, odavad ollused.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:35
Õige, kui inimene ei meeldi, ära suhtle ja ära halvusta teisi, ole viisakas
Ja kui sa näed siin ainult pilte, ei oskagi midagi arvata mis selle taga on.
Aga kui sa loed, mida kirjutatakse, siis võtab mõnikord pead raputama... Ja nii kujuneb arvamus...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:43
Lugedes seda kraaklemist siin on minu arvamus ka tollest Kiizukast muutunud.Kaunite piltide taga võib olla ropu suuga nn.''daam'',kes arvab ,et ta ongi iha kõige pandavam naine.Hakkab juba tõesti paranoiliseks minema,iga konto taga näeb kellegi varikat.Selle kes mingi muu hinde talle paneb kui 10 ,blokib ta kibekiirelt muidugi ära.Vanasti öeldi ,et targem annab järele ,aga tundub ,et tarkusest on asi kaugel,klähvige edasi ,see ju reklaam teile kallid naised .
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:49
Karvased, tahaks ka siukest turukotti, tahaks ka retro välja näha, aga nähh aksessuaar puha puudu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 22:57
Tegelikult pean sulle pussu südamest kaasa tundma, pole elust nii kibestunud persooni aegu näinud. Kui käisid Tallinna Lembit Pärna Nim. 42 Keskkoolis ja olid nende nn. nõrgemate ridades, c klassis ja pärast sind koolist välja visati, kuna sa ei suutnud areneda oma eakaaslastega, deam, pole ju mina selles sõgeduses süüdi. Ajad olid sellised, vb oleks sinust saanud teadlane, keemik, krt seda teab, mina ausalt pole süüdi, pole õpetaja, pedagoog iial olnud, pliis ära piitsuta mind kogu iha rahva ees, ei talu mina alandusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:07
Püha issaristike, ihas on hakatud elulooraamatuid avaldama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:08
Ja Aikon sa oled selle ajaloolise hetke sünni juures, selle peale võtame
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:08
Kuule mingi pilditu tupskin, mul lumme lasta su hinnang minu suhtes, ausalt jumallasta, pohh. Ma olengi just nim. selline ja sõnu ei vali mõtetute fruktide teemal, soodad kes labatsevad neil ajumaht piiratud ja kui viisakalt rääkida, neile ei jõua iial koju mis, kus. Soovitaks arenemist, ehk lambad loeks vähemalt raamatuid, ahjaa, teil idikatel pole ju aega miilutate ihas, ups.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:19
naised, naised - rahu rahu ainult rahu
varsti on nagunii maailmalõpp ja iha kaks kaunimat naist on omavahel karvupidi koos
laome parem karvaste turukotid pudeleid täis ja hakkame kõik koos jooma sest eestlane on natuke venelase moodi, ju ikka need aastad jätsid oma jälje, kõigepealt joob, siis kakleb, siis jälle lepib, ning jälle joob
vanarahvas juba teadis, et kui ei ole surmatõbi, siis saab ikka viinast abi, ning küll M ja T ka sõpradeks saavad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:22
Proosit, Madleen
Ma siin mõtlesin, et kirjutaks kah mõne eluloolise shedöövrii siia, koos filmi-, foto- ja fonodokumentidega kogu suguvõsast, alates Põhjasõjast
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:25
Aikon, aga tee siis lühidalt...ja miks sa nii hilisest ajast hakkad oma suguvõsa kirjendama?????
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:25
ma koguaeg mõtlesin, et jackass 2 on su eluloofilm
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:30
Madleen, ma lühemalt, kui Balzac ei oska aga tema teadupärast suutis ühte kirjutuslauda kirjeldada 9-l leheküljel aga vaat see suguvõsa ülestähendamine varasematest aegadest, kui Põhjasõda, kompromiteeriks mu aadlipäritolu ja seda ei saa ometogi lasta sündida

Mykhan, Sa mõtle vähem, mõtlemine ei sobi Sulle Rohkem tegusid, pikem samm
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:32
ten points müsteerium on lahendatud.
ma koguaeg mõtlesin et kust aikon nii tuttav tundub - jackassi Wee-Man-iga nagu kaks tilka vett
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:33
Tänks aikon62, sa nii nunnu, me Madleeniga tinunnitame vaikselt, vaatamegi keda rajalt murda maha...urr. Mõtlesime just, ehk rebiks sindki gruppi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:34
ma jälle pean ütlema, et see on kogu selle foorumi üks väheseid teemasi, mida ei tahagi ära läbustada, see on lihtsalt nii hea
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:36
Kiizukas ära väga reklaami, ega seda jooki meil ülearu palju ka ei ole...
Ok Aikoni võtame, räägib oma vaarisadest, ja oma suguvõsast, vähemalt jutustab kogu aeg ja ei saa joomisele rõhku panna
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:44
Tänks pliksid tähelepanemise eest, kniks ja kraaps a ma seekord pass, mul maniküür tegemata ja proteesid juba likku pandud Ehk mõni teine kord, kui maailmalõpp mind enesega ei vii
Natureboy, vaat kui Aikon veel noor ja ilus oli ja ühes Tallinna koolis õppis (millises, seda ma ei kuuluta ), siis üks koolikaaslane kellega sai pisukest rusikavõitlust peetud, mainis peale minu "laterna" loojalöömist, et ma olla nagu M.-A. Numminen, nii et see jaakässi kutt on keegi teine
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:45
mykham, me arutasime omavahel, ok lenda peale...urr, me kuumad chikid, väljud jalutuna.
Oma jooki me kindlasti ei reklaami Madleen, firma saladus.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:46
Myhkan ja haara sült ka ühes
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:49
jaajaa, hea et käed alles jäetakse, muidu peab aikon maailmalõpuni mu ratastooli lükkama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:50
Oot, miks sa kaelkirjkak sõimad, ok, saan pihta, sul witukatarinsl puudub sexelu, aga lase pizzda ivanovna teistel vähemalt mõnusat teemat elus nautida.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:51
et sind päästa liigse tagasihoidlikkuse käest, siis kool oli tallinna tondi ülikool ja klass oli logopeediline kolmas c
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:53
siis aikon, kuita veel noor oli enne ilusaks saamist
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 23:55
Myhkan ma sain juba pihta et Aikon ei pole enam noor...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:00
Eksid Mykhan Mordozhopov, see polnud logopeediline klass, mina käisin psühhopaatilises teises f-is
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:01
tegelt on ta jah peaaegu sama vana kui jan, jan peab talle poest viinad välja tooma ja alla 60 keelatud filmidele piletid ostma
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:03
aikon on parajalt paks mees oma parimais aastais, nagu Karlsson sajab iha hoorumisse ootamatult sisse, pugib kõik maiustused omale põske ja põristab oma propelleriga ringi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:05
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:07
Hakkab looma, hakkab looma, paluks veel arvustusi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:09
mind on räigelt petetud...nüüd siis Aikon on propelleriga
uskumatu suutis ää petta oma ontliku punase salliga
˅ näita rohkem ˅
2012-12-08 00:12
Sinna klassi sa said pärast seda, Aivaidan Bolotajebalov, kui olid oma 3. c klassi juhataja peale kitunud et ta su joonistamisoskust seksuaalse küündimatusega võrdles
˅ näita rohkem ˅