Foorum
2012-12-06 15:06
Onmul jee sa tõesta enne, krdi röövlipande pealik. Ise istud päävade kaupa onlainis ja peedistad ilusaid mehi, endal feiss nagu Potsatajal, krt vaata peeglisse mul oleks siukse "pesemisega" häbi striitil tshillida Ja mis sa sellest Mykhanist mulle kallale ässitad, kas see on sinu varikas vää?..ise ei julge piltigi panna, krdi jorss, tramaivõi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 15:10
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 15:22
Witukatarina alias pushup jne. jne. jne. ühesõnaga kahestunud isiksus. Sa ei kujuta ette, kui raske oli mul õelda, et oled nunnu ja isegi seda sa ei hinnanud, vaja ikka märatseda edasi. See, et tambid siin teatud persoonidele 24/7 1-si, pole ähvardus, vaid sinu hälve. Mul su debiilsus jookseb mööda külgi alla, halenaljakas oled, muud ei midagi. Ja vigiseda mingitest sinu kahest varikast, mis vett läksid vedama ja sa mööda mune said, pole ju valesti öeldud, sa kõigi eelduste järgi kesksugu, naiselikkust vot kuidagi ei näe mitte ühestki otsast, murrad, raiud. Appike, pean sinult siis andeks paluma, et edasi ei saa pervotseda võõraste piltidega, huumor kukub sul vahest isegi välja.
Jestas, milliselt varikalt nüüd etteaste teed, sa nii äraarvamatu, kättesaamatu.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 15:22
Miks aikon, MIKS MIKS sa joteffemmina mind hindamas käid. Neli aastat oled juba vaatamas salaja käinud. Site on meelelahtus, mitte konto vaatamine. Palu sheeba käest halstusblokki, et ta sind enam ei näeks.
Proovid siia lehele vaheldust teha või.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 15:40
MIKS MIKS, nagu kraabitud grammuvunniplaat sõnad said otsa või oled nii kiimas, krdi kutt, rsk.klopi sardelli, jäta minu varikad rahule, muidu ma saadan saite satikad sulle kallale, Saite on krt elu, mitte miskite krokotillide läbula. Ja miks sa mind Jotteffi emmiga võrdled..krt tal on emm nagu ratsapiits, minu omaga ei hakka siin igast pikkade kõrvadega Parmapotsatised võrdlema, rskdirsk
Sheebakas jäta rahule, muidu saad vinge mollika, krt kärsa klopin kuklasse Tahad ise Sheebakaga plaani pidada aga koivad ei kannata...haa Ültse panen selle krdi saite kinni saadan tropid platele kuivama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 15:47
aikon sa oled nagu ühestunud isiksus.
Sall niiväga sügeleb või?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:00
vassimine on sul veres, tubli. iseendale võib ju vahest ka 1-si panna, et kannatanut mängida, seda sa oskad. puhka jalga, keda ma blokkinud olen, tohoo tonti 5-te panijaid, kui teada tahad, peaksin vähemalt poole iha rahvast blokkima, mind käiakse pidevalt hindamas. eriti kui mõne pildi riputan, siis umb. minutis 3-5 persooni hindavad mind 5-ga, mul poleks ju enam kellegiga siin suhelda. see, et mürad mitme arvuti taga on habemega uudis, ära aja. jäljekütti siin mängima ei hakka, kui kaifi sellisest tõmblemisest saad, siis jõudu, eks meil igalühel on elus omad eesmärgid.
tolvan, öödpäevad läbi seksin, mitte ei kükita ihas nagu sina, muideks seksida on imehea, ah mis ma sulle pajatan asjast, millest sul pole õrna aimugi. ei vitsa sa jee varikaid vorpida, tubli pillekas, seda näevad enamik siin.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:04
Kõik ühte troppi ja allavett
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:18
Parma, miks Sa süüdistad mind alusetult wituwihas, ise oled kvadraadistunud isiksus ja muudkui norid. Minul pole Aikoniga mingit pistmist, , ma isegi mõtisklen, kes kurat see selline on ja miks ta mind niimoodi wihkab aga ma teen ta I ja Pee selgeks ja teatan adminnile ja kaeban netimiilitsale ära mina teda ei karda, krdi pervert selline, kellel eraelu pole ja iha on tema naine, ämm ja hernesupp
Ja sina Parma ära saada mulle selliseid kirju

Parma 2022-12-123
Aikon 2022-13-456

Kle Aikon, sa oled sitaks õnnetu jobu, võta oma punane sall ja pista see tuharavahelihasesse

PS. Koini ämma ja krookust!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:27
Aikon, minul on oma tõde. Sa oled vanainimene juba ja noored ei taha sinu prille enam katsuda. Aikon62 kontol oled salliga, ehk veel joppab ja saad mingit jan'i sebida.
Isegi siin sa ei suuda ennast vaos hoida, vaid käid iha lehel aikon62na mind mittekommimas ja mittehindamas.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:57
Parma, Sinu tõde on vale tõde, õige tõde on teistsugune, Sa pole seda veel näinudki aga kui näed, siis enam vanainimestele 1-sid ei pane, sest isesaoled veel vanem, kui Aikon aga Sa oled endale uue jope selga pannud ja sepst Sa teistsugune oledki ja Janile tahad Sa kah ise külge ajada, sest ta on seda ise rääkinud selles saunas, mis tal keset küla seisab ja kust kõik ihalased on läbi käinud ja mis tegelikult polegi saun vaid on pesueht bordell.
Aga Sina, Parma võiksid ennast talitseda, sest nii vana nagu Sa tegelikult oled, peab kodus koerale putru keetma, mitte noori Aikoneid nillima ja neid solvama, kui nad kätt ei anna ega kraapsjalga ei tee
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:14
Ma plokkkin su ära, siis hakkad siin käima ja nutulaulu laskma ja teed uue teema, kus nutad et sind on plokk-keritud.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:52
Ainult arg plokib ära, sest ta kardab et teda pahade hinnetega hinnatakse ja tehakse talle ülekohtuselt madal koht vabariigi ühes ihaldatumas ihas, misläbi langeb ta masendusse ja kaotab enesevalitsuse koos mainega mis on temale kui lusikas suu sisse. Hangi endale lõpuks uus elu, muidu jäädki siia plokkima ja oled surmani ilma sugueluta
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:00
Autor:
aikon62
Saaja:
parmaleikin
Teema:
Saadeti: 2012-12-06 18:53:32
Loeti: 2012-12-06 18:54:01

kustuta kiri
Palun ära bloki mind, ma tahan sulle ikka veel kirjutada. Pliis pliis pliis. Panen sulle kümpasi ka.
Ära kaota mind enda maailmast ära.

-------------------------------------------------------
Pugeja pugejaa.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:17
kuule mõtetu pussu koos oma persetäie varikatega, ma pole mingi lizell, fcing vaimuhaige. selline tekst pole üldse minu rida, proovi oma debiilsetest provokatsioonidest üle saada. kellega suhtlen, kohe kindlasti nuga selga ei löö, nagu sinul tolvanil kombeks.
ja inimesed, kellega suhelnud olen, on sinu kurvastuseks kenasti mul olemas. vaat, sinu, minu vahe on see, et kui mina võtan su köhimisi enda aadressil muigega, siis sina pritsid kuvari vahtu täis. ja millisest pidevast kisast sa jahud, käin, pigem käisin mitmete nädalate tagant sees, mitte nii nagu sina öödpäevad. ja enda kurbuseks nägin alati, kui labaseid kommentaare võõraste inimeste piltide alla minust olid lisanud+ foorumi kisa, ma vaatasin seda jaburust suht pikalt pealt, madal oled, muud ei midagi. püüan oma seksimaratonide kõrvalt nüüd rohkem aega varuda, et sa hulluks igavuseks ei lähe, sinnani väike gramm veel ja siis kööga.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:20
njo mina ei tea. Kiizukal on küll 2 kontut kuid ta ei peitu tühjuse taha. Kui ta kellelegi miskit ütleb siis seda ise enda pildi tagant. Minu full respect.
Pussukas kallis inimene vaata sina ju seda ei suuda. Kui sina oled kunagi smas eas kui kiizukas kas sa näed siis nii kobe välja?
Momendil omas nooruses küll mitte. Ma arvan, et puhtalt selle fakti pärast võiksid vanemat daami austada.
Ja kui sa austad iseennast siis hakatakse ka sind ennast austama.
Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:33
Tänan liberdade, sa minusugust kortsus, töödeldud pilditega vanaeite reaalis kohanud juhuslikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:36
ja minul ei oleks häbi sinuga jalga keerutada Aga pussukaga ...No Way
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:45
Nalja nabani laske samas vaimus edasi,
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:56
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:58
Njah, olen minagi ühte siinset tegelast reaalsuses näinud....no ei polnud ilus vaatepilt
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:14
Aikonit nägid kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:19
Jah, räägi välja, kes see aulik oli, kellega sul õnnestus silmast-silma kohtuda?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:24
Ma ka uudishimulik.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:29
Hähh agpüks, ajas ainult kollektiivi ärevile ja kadus PÄHH
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:40
ju siis madleen ikka minust rääkis, tunnistan üles
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:56
No daa sanuk, oleme kohtunud mitmeid kordi, kole nagu öö. Tore ja väga sõbralik tegelane tegelikult, respect.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 20:59
ma ei saa aru,milles probleem on,kui kellegile miski ei meeldi alati,võib ju konto ära plokkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 21:07
dinosaurused kah blokkisid teineteist ja suridki välja
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 21:11
vähemalt sai probleem lahendatud,surid ära ja pole probleemi enam.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 21:55
Retrofest 2011 Viljandis ...kes teab,keda nähti/ära tunti
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:00
No ma räägin juba ammu, et peaks aktiivsemate foorumlaste kokkutuleku kannu kõrtsis korraldama. Stoskholmi Hardrocki te nagunii ei tule
Saaks pika laua taga märjukest juua ja kobedamatega jalga keerutada Mõnedel on juba tee selge
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:04
ja kõik erimeelsused lahendaks seal käesurumisega. Kujutate ette Kiizukas surub Pussukaga kätt. Ma võin mürki võtta, et Kiizukas on kohal ja pussukas kodus kapitaga Aga mõtttel iseenesest on ju jumet Äääge pahandage mul lihtsalt aegajalt huumoripuhang
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:23
Ma tegelikult aiman, keda võis Madleen kohata.
Retrofest-il pole mina käinud, see kindel nagu aamen.

liberdade, seda käe surumist ei tahaks, kui aus olla. Aga kohtuda tahaks küll, ei põe mingit paanikat, komplekse . Kuigi neitsi kisab siin pidevalt Kannus käimisest, ups see oli mul nii ammu, kui seal käisin.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:28
Meie oleme Madleeni KUULNUD ,aga keda nägime,jättis kõik teised enda varju
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:31
kas madleen on kuulus laulja ve? A igatsugu retroüritustel näidatakse ikka aikonit tavaliselt, selline ürginimese morda on vägagi retro
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:33
härra aikonit pole olnud au kohata(veel )
See inimene on väga fotogeeniline,rohkem ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:37
siis ma pakuks et tsokolat
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:46
Nuuh, klatsite kurjamid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:52
no kui ei klatsi siis naised ei kutsu sauna enam järgmine kord
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:57
Mykhan, kas Sa oled oma fertiilsest east väljunud, et naistega sauna lastakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:59
Ma olen alati naistega sauna sisse imbunud uksest ja aknast, a seal peab kõvasti klatsima, muidu raisad pistavad kiljuma
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:01
Mykhan, sa pidi ju ära surisema, mis saunas käijat sinust enam ikka on
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:03
Ei Mykhan hävine, ta nagu malts, mis sauna nurgas õilmitseb
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:05
just, ainult mitte nurgas vaid lävepakul just, naised käivad oma jalgevahet mu vastu nühkimas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:08
Sa nagu surematu Gashei
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:11
Mykhan, ms nas sest jalgevahest hõõruvad, satikad on liikvel vä?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:19
no ma ka ei tea, a neil on vist mõnus või miskit siis, a jubedalt käivad nühkimas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:24
Mulle meenub, et kui mu penil kirbud olid, siis see nühkis kah ennast, ma siis määrisin tärpentiiniga ja voilaa Äkitse peaks neid nühkurnaisi kah tärpentiiniga ravitsema
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:28
Mõnusad unejutud.
˅ näita rohkem ˅