Foorum
1
2
2012-11-19 00:57
on suhtelised asjad ja objektiivne tõde. Kui kõnes on peidetud mõte, siis keegi seda ka näeb. Sa ei saa näha seda mida pole olemas, ehk siis mõttetuses mõtet näha. Ok midagi kindlasti on, aga vähe. Luukeral on täiesti õigus, mitte millestki ei jää sa ilma, kui vahepeal vahele jätad. Mis jätab ikkagi lahtiseks, selle fenomeni küsimuse. Miks inimesed vaatavad lollakaid seebioopereid, käivad iha taolistel lehtedel ja tarbivad muud rämpsu ja on sellest sõltuvuses
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 01:14
Miks?...põgenemine reaalsusest, soov elada kellegi teise elu, olla ise keegi, kes tegelikult pole, soovimatus süveneda, jne jne, eks neid põhjuseid on palju ja paraku on see kui oopium, mis pärsib mõtlemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 05:18
Kui aga uusi ideid ei genereerita, millega siis ikka üllatada saaks, et püsiks see üleloomulik jõud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 09:33
Uusi ideid ei genereerita nii lihtsalt. Võta kasvõi seesamane õhtulehe artikkel. Kirjutatakse ikka vanast asjast. Kes enne näinud ei ole, sellejaoks ongi see uus idee. Aga midagi täitsa uut....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 09:50
Ei midagi uut siin päikese all, ehk et.. kõik uus on hästi unustatud vana
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 10:40
Hommikust, sõltlased

Teie kõigi mõtetes, mis siia kirja pandud on terake tõtt. 21.sajandi kiire areng on andnud meile inimestele kätte masinad, mille teel me saame kiiresti vahetada informatsiooni. On see siis praktiline või emotsionaalne. Samas kõik õige, see annab edasi sõnade mõtte, kuid puudu jääb emotsioonidest, miimikast, keha keelest.

Selge et ükski masin ei asenda elavat hinge, füüsilise läheduse vajadust. Miks Sheeba tüdruk tahab jääda vaid "iha" sõbraks Aikonpoisile ja miks ka mitte sulle mykhan, siis selleks on omad kindlad põhjused.
Ei taha anda kellegile katteta lubadusi ega põhjendamatuid lootusi. Mitte, et ma kardaks ennast päris elus näidata, aga kas sel on mõtet, et rikkude Teie hingerahu?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 10:53
Oi, tere Sheebatüdruk, rõem Sind sele kaunil nädalaalguse päeval näha täes värskuses ja õitsvas küpsuses
Muideks, Aikonpoisil on olemas indulgents, millega ta on enesele lunastanud Sheebatüdruku elusuuruses ja käsikatsutavuses kujundiga kohtumise, kuid mis põhjusil teisel või neljandal on seiemaani kasutamata ja ma teatan täielise tõsidusega, et kui seesinane üritus mingil x või y ajal peaks toimuma, ei kaota ma ei meelekindlust, hingerahu ega ka pead
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 11:34
Mina jälle pean ütlema, et mul ei ole rõõm ennast leida jälle masinaga suhtlemas, ilmselt natuke jälle vaatan veel ja siis otsin üles ukse teema ja jätan teid jälle maha, vähemalt mõneks ajaks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 12:06
Mykhan, Sinus räägib Toomas Nipernaadi, kes esimese sulaga jättis maha kodused seinad, et asuda eneseotsingulisse maailmarändesse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 12:25
Oi Aikonpoiss, sul on see veel meeles
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 12:59
Masinaga suhtlemsiest.
Ma räägin, et on vaja silamst silma teist ka näha. Pelalt mingi kontoga kirjutada ongi nagu kaks masinat suhtleks omavahel.
Aga kui tahad silmast silma näha, siis saad teada, et tegelikult oled maailma kõige koletum jõhkard ja üleüldse täitsa tropp.
Aga kirjutada sobib küll
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 13:02
Netis saab vähemalt sõnavõttude vahel seedida ja hingetõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 13:23
Aaron, kas vahetussuhtlemises pole hingetõmbe pause lubatud?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 13:27
viivitus on väiksem
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 15:12
„tahad suhelda, siis on üks lihtne valem- ära ole nõme“ - laenatud tsitaat, aga minu arvates toimib
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 15:17
kohtumisel naisega määratakse sinu staatus juba esmamuljega.... nõme-mittenõme suhtlus on kolmandajärguline....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 15:21
Aga mina teen ennast siin täiesti teadlikult nõmedaks ja vastikuks!!!! -------samas kurat sellest ei piisa ja paljude arvates see just ongi äge ja ligitõmbav..............
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 15:42
Parem mitte kobiseda, kevade pidi mätas kuivem olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 16:49
esmamulje endast luuakse ikka oluliselt varem ja enamasti enne reaalse(te) kohtumis(t)e kokku leppimist. reeglina saab esimese astme suhtlus ju siit alguse. siin antakse teineteisele kaudne hinnang, siin tekivad mingid arvestatavad muljesugemed. ilma positiivse muljeta ei jõutakski teiste kokkulepeteni ja sellesse tähtsasse staadiumisse, mis määrama hakkab. mõnedel õnnestub ümber rääkida ja muljet parandada, mõnedel mitte.
mis puutub kellegi ebateadlikku või teadlikku käitumisse, siis siin saab suhtlemiseetikast täieliku ülevaate. ja esmamulje ongi loodud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 17:21
Loomulikult lüüakse külge naistepoolse pilkamisega, vaatasin sellest üle kutsusin kõrvale ja sain jutupeale tetud piires. Julged naised, eks neilgi pojad olnud.
˅ näita rohkem ˅
1
2