Foorum
1
2
2012-11-18 19:15
kurat ma ei moista mis fenomeen siin ihas on aga ma pean alati siin olema aga samad pole siin midagi erilist teha ja vip mind ei huvita et kusimus kas iha tekitab soltuvust
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:24
kas me keelame, ole meiega, me toredad. delfi on üks kahtlane koht, ähvardab lutikate globaalse rünnakuga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:30
jagan sama muret. siin on tegelikult täitsa igav ja ikka ma passin siin ninapidi sees, õnneks varsti hakkab vormel
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:39
delfi mina ei istu see nagu kollale leht aga sellegipoolest ehk keegi seletab lahti iha fenomeeni ja ma olen teiega kuid inimesd siib kuidagi passivsed voi mulle tundub aint nii
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:46
Kui raha on, siis saad ka põnevust ja aktiivsust. Kahjuks nii ta siin on.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:56
iccc, fenomen ongi see, et sinu olematuks kahanenud seksuaalsus on siin kui inkubaatoris.. hoitakse veel tehislikult elus ning antakse lootust...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 19:58
parandan- kasvatatakse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:04
võib isegi tõele vastata
rahaga pole see põnev. ehk siis midagi pole teha, siin on lootusetult igav. Õnneks varsti tuleb lumi maha ja võib jälle konto mõneks kuuks kinni panna
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:06
iha sõltuvus, selle vastu on vaid üks ravim, tuleb lihtsalt ära kastreerida nagu kiimas kõutsi

tegelikult iha fenomen on see, et pakub võimalust reaalsest elust virtuaalsesse põgeneda, vallatute fantaasiate võimalusega
ps. eestlased ongi passiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:06
Mykhan, kuidas on seotud lumi ja iha?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:08
Natureboy, kui Su konto on blokitud, siis võib järeldada, et..."munad lännu mis lännu"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:10
Äkki lumi jahutab mykhani iha nii maha, et pole mõtet ihatult siin käia!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:11
eestlased ei ole üldse passiivsed, ihalased on passiivsed. jätad iha maha ja kohe muutud ise ka aktiivseks
Ihas töllerdamine segab lumes müramist, muud seost ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:11
aikon, ma arvan et lumi ja iha on sama palju seotud, kui suvepuhkus ja iha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:13
suvel on aega küll ja pole hullu kui natuke ära raiskad, aga lund jagatakse ainult natukene, siis ei tohi seda aega raisku lasta, peab valvel olema ja segavatest kohustustest vabaks ennast tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:16
Muidugi on eestlased passiivsed (kuigi kirjutavad, et on voodis aktiivsed... MAGAJAD vist), muudkui molutavad siin ja imetlevad ennast ja kiruvad teisi ja mulle on jäänud saladuseks, millal keegi siitkandist ka suguteguga tegutseb
Sirrukene, aga kuidas on seotud suvepuhkus ja iha?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:19
aikon, suvepuhkuse ajaks unustad selle iha Saab siit Eestimaale, kus omad inimesed
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:22
Ei, Sirruke, iha ei saa unustada ta on kõikjal, meie sees, meie ümber, meie voodi all ja kapi taga, isegi kemmergus võib teda kohata
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:23
aikon, püüa nüüd sina ära sõnastada, miks sina siin oled
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:32
Igal sündmusel, igal hetkel, igal kohal, igal inimesel, keda me kohtame on mingi tähendus, mida me ei pruugi koheselt mõista ja mis võib selguda kunagi hiljem.
Nojahh aga lisaks eeltoodule...siin on seltskond, mis vastab minu rikutusele ja millisega ma nn. päriselus igapäevaselt kokku ei saa..kui üldse. ...Ahjaaa. on veel üks asi, üks salasoov aga sellest ma vaikin
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:33
Mina olen siin sellepärast, et siin on Aikonpoiss ja mykhan, kellega on äraütlemata tore mõtteid vahetada
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:39
Pähhhh, tegin siit kümne päevase pausi ja ei juhtunud minuga mitte kui midagi!!!! Isegi karva ei võtnud lahti!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:40
sheeba, sul jumala öigus..Mulle ka nad meeldivad Muidugi möttevahetuse suhtes esialgu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 20:52
täitsa valesti näed asja, aikon. Mismõttes vastab sinu rikutusele, ma võin üsna julgelt kihla vedada, et su päris sõbrad on täpselt sama rikutud ja ki ka tõesti juhuslikult ei olegi, siis vastavaid on päris elus igal sammul. Ei paista siinne seltskond silma mingi erilise rikutusega, kui seda ka nii serveerida üritavad. Ja see salasoov, noh mängime arvamismängu ja oletame, et see on siis soov leida keegi sümpaatne naine, kellega käia. Seda soov sul siin ei täitu. Nagu ka minul ja ehk veel kellelgi, selles keskonnas igaüks lihtsalt ei hakkagi külge lööma kellegile. Või, oletame et see salasoov on oma seksuaalelu rikastada, siis sellega sa ka siin hakkama ei saa. Eriti.
Jääb see, et käid foorumis, mis on ütleme et nagu peldikuseina sodimine, kultuurse inimesena sa seda balti jaamas tegemas ei käi.
Tänan, sheeba ja sirruke, selline saladus, et päris elus on me mõtted veel palju toredamad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:04
Loogiline mykhan Ma olen ka niipalju targemaks saanud, et saan aru, mis on reaalelu ja mis netielu. Mulle on see siin vaid ajaviide..ainus koht suhtlemiseks eestlastega ja veel meestega. Ma eelistan ka töötada meeste kollektiivis.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:08
Parma muheleb ja muigab vaikselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:12
Tegelikult on siin väga palju toredaid inimesi, kellega mõtteid vahetada nii meessoost kui naissoost, kellega on tore suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:15
Päevapoliitika ajab tigedaks, siis tuled vahest harva siia, elad virtuaalses muinasmaailmas
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:16
Arusaadav, igaühel on oma mätas ja oma motiivid, mingi suhtlemise, või siis selle aseaine siit ju kindlasti võib ka saada. Aga näiteks aikon, või siis ka mina, terved mehed, tegelikult ka naistele ju piisavalt atraktiivsed, ja töllerdame ihas ja konstrueerime sellele keerulisi vabandusi peldikuseinale muiga muiga parma
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:19
see oli siis see step 1- tunnistada, et sul on probleem
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:31
Jah, VanaPeni ütles veel ühe põhjuse, millega peab nõustuma.
Mykhan, rikutus oli mõeldud siis jutumärkides, sest olgu reaalis või siin, ikka leitakse need inimesed, tegelaskujud, kes vastavad iseenda ligilähedastele kriteeriumidele, kellega leitakse ühiseid teemasid ja sarnaseid jooni, vaimset tasandit.
Ok, arvamismängu vastuse arvasid Sa ära (üksikasju ma ei kommenteeri)
Mis nüüd foorumit, kui peldikuseina iseloomustab, siis...on hullemaid, kus verbaalne kõhulahtisus ületab kordades siinse.
Nojahh aga lõpeks on siin tõesti palju toredaid, huumoritunnetusega ja muidu muhedaid tegelasi....Tänan teid .
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:35
Selleks,et inimestega suhelda, ei pea ju leidma vabandusi. On see siis iha keskkond või mõni muu koht.
Minule see parem pool sellest seltskonnast meeldib. Kuigi jah eks seda verbaalset kõhulahtisust on siin ka küll ja rohkemgi veel aga sellele saab ju vaadata huumoriga ja leida sealtki midagi kasulikku.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:35
sheeba, jah siin on toredaid inimesi, kellega saab mötteid vahetada, suhelda...Muidugi ei pea ju lollidele kirjadele vastama ka,kui neid tuleb,,aga vahel ikka vastad ka neile. Eriti hea kysimus mulle oli, et missugune kiisu sul on mul önneks on 3 kassi kodus ja ma siis kirjeldasin kysijale täpselt, mis värvi mu kassid on.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:36
Väga hea, sirru
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:36
Lahendagu ise, olgu see blokkimise keppimise, iharuse, visuaalsuse, parem kui tõmbaks töllerdamisele pausi ja mõtleks, kas pole ammendanud, siis ei käi enam pinda kellelegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:45
Vot jah Aaron, jälle suutsid sa välja käia nii sügavmõttelise mõtte, hea kui sa isegi sellest aru saad, kuigi ma kahtlen selles siiralt
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 21:50
sheebal jumala öige jutt, ma ka ei saa mitte kui midagi aru..aga no mul maaka möistus ka
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 23:20
ma ei mäleta kes, aga oli keegi, kes mõistis ta pudikeelt ja tõlkis.
Nõus sheeba, muidugi ei pea otsima suhtlemiseks vabandusi, küsimus on lihtsalt, kas see asi siin on suhtlemine, või suhtlemise aseaine.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 23:28
See siin on infoajastu suhtlusvorm, mille osapooled on pakitud kompaktsesse kasti
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 23:34
vorme võib igasuguseid olla. Kas sinu jaoks on sel vormil siin sisu piisavalt?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 23:39
Ütleme, et sisu on aga puudu jääb vahetu emotsioon (miimika, intonatsioon, reaalselt tajutav hingus)
˅ näita rohkem ˅
2012-11-18 23:49
Ma arvan, et sa valetad praegu nii, et suu suitseb, vaevalt sa tegelikult sisu suhtes nii vähenõudlik oled. Või on sul siis päris elus tõesti nii palju sisukat suhtlust, et tuled siia aju puhkama ja lambajuttu ajama. Tegelikult siin on inimesi, kellest on näha, et on nii eruditsiooni, kui intelligentsi ja kultuuritaset, võta kasvõi oma sheeba, kindlasti päris elus särav isiksus, aga mida sina temaga teed- ajad sadade lehekülgede viisi tsirkuse pula. What a waist või mis. Nagu seisaks louvre kõrval, aga vaataks seina peale tehtud graffityt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:02
ja elu pole kui poleks iha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:04
nagu oeldakse ara ihale,kui pole iha))
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:17
Vaatasin peeglisse...nojahh, sugu suitseb nehh , samas ma pean tagasihoidlikult nentima, et kogu oma kirjavahetust ei too ma kollektiivsele arvustusele ja seda nn. lambajuttu on neis sõnumites kordades vähem, kui ma foorumisse röhitsen.
Tõid näiteks Louvre ja graffity...hmm, omal ajal peeti ka neid suuri kunstnikke, kes tänapäeval on auväärt Louvre seintel, andetuteks plätserdajateks...nii et ei või iial teada, mil mõnest Jeanist või Pierre`st saab "keegi", sest kunst on kunstis kunsti näha, millist võimet mitte igale antud pole, nt. mulle, kes mina kuidagi ei suuda leppida, nimetamaks kõrgeks kunstks installatsiooni purkides, "sitt on sitt on sitt"
Nojahh, aga see selleks, jutt oli siski suhtlemises
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:32
jep nii ta kipub nagu olema kuo oieti aru sain parma mottezt
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:35
kurat aikonni mottest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:35
nojah. see on argument. nagu ma enne ütlesin, et igaüks näeb asju oma mätta otsast. Muidugi, kui sul on sisukas kirjavahetus, siis tasakaaluks võid ju foorumis mulli ajada. Selle võimaluse ma jätsin arvestamata, minu mätta otsast paistis see asi üks suur tühi mull
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:40
Mykhan, vahel peitub suure ja tühja mulli sees enam mõtet, kui parteipleenumil puldist hõigatud arengukavas ..."kunst on kõnest mõtet leida"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 00:42
Just just, rogera...ilma ihata ihaleda on enese vägistamine
˅ näita rohkem ˅
1
2