Foorum
2012-11-14 19:31
no siin kubiseb lausa nendest karvastest riistadest ja on neid naisigi oma mommidega siin lehvitamas.kas siis tanapaeval veel karvkate ruulib.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 19:45
külmal ajal ruulib karvane kasukas igal juhul. Küll vastu suve jälle lagedamaks tõmmatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 19:49
no sonastasin ka veits valesti.huvitav oleks siis teada kui paljudele naistele meeldib kui mees alt karvane.teistpidi on ju teada,et suht vahestele meeldivad karvkattega naised,voi ma eksin.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 19:52
Karvkate genitaalide piirkonnas on olnud inimese suguküpsuse tunnus juba iidsetest aegadest.
Kas millegi loomuliku kohta saab siis küsida,et kas ruulib?
Momendi trend eelistab karvutust.
Moevooludega on kord nii,et need tulevad ja lähevad.
Meie arvates on sügavalt iga inimese isiklik asi,kui ,,trendikas" ta olla soovib.
Me oleme mõlemad variandid ,,ära proovinud" ja leidnud endile sobivama.
Et see on nagu natuke meie teema
Teemaalgataja võib ju ,,mommidest" rahulikult mööda vaadata ja endale sobiva naise leida valikut peaks ikka olema igale maitsele.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 19:56
se oli kysimus naistele.kas neile meeldib.muud ei tahtnudki oelda.ei ole motet erutuda.ei solva kedagi loomulikult igayks teab mida enda valimusega teeb.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 20:04
Pigem tuleks küsida, et miks need karvad sinna kasvavad, kui mujalt kehalt on need kadunud. Looduses ei ole midagi üleliigset.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 20:15
leidsid ka koha kus kellegi arvamust küsida,loe natuke foorumis teemasi siis saad ise ka aru
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 20:27
Kunagi oli intiimses kehapiirkonnas karvkatte funktsiooniks kehalõhnaga partneri ligi meelitamine.
Mind ei häiri need karvad. Eelistan piiratud ja pügatud meest kuid eks see ole ikka igaühe enese otsustada.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 21:36
Mida isasem seda karvasem
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 21:52
et kellele meeldib alt karvane, taheti teada.
ma mõtisklesin siin endamisi ning peale mõningast tõsist mõttevahetust ja endasse vaatamist leidsin, et ma siiski kaldun pooldama pigem karvast kui karvutut alastust.
nende kahe vahepeale jäävat varianti st. kerge tumeda karvkattega kaetud intiimpiirkond (ma olen saanud aru, et eriti kehtib see siis, kui nahapinda katavad kontrastina tumedad karvad... teine tunne tekib sisse) mõjub tegelikkuses tunduvalt erutavamalt ja ligitõmbavamalt, keskmisest maskuliinsemalt, st et ka seksuaalsest jõulisemalt ja iharamalt ning üldse elujõulisemalt kui täiesti siledaks tõmmatud alakeha.
ma ei oska seda tekkivat tunnet ka arusaadavamalt edasi anda ja paremini selgitada, aga siledaks aetud alakehaga mehed mõjuvadki teisiti. ma ei tea, kust ma sellise vastaka arvamuse endale hankinud olen ja ilmselt on see olnud kinni mõtteviisis, mingites kinnistunud kujundites ja alateadvuses, aga nad tunduvad teiste taustal kuidagi jõuetumad või midagi sellist, nagu kaotataks karvade eemaldusega koos midagi olulist endast, oma maskuliinsusest. kuidagi nii. teised on isasemad ja loevad rohkem, neid vaatad rohkem. mulle vist meeldivad domineerivalt mehelikud mehed.
samas ma ei keela ka meest, kui ta tahab lagedat pinda omada ja talle see rohkem meeldib. nii et tuleb tunnistada, et mingi teine vägi nendes karvades siiski on.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 22:13
nujah, eks need karvad ikka muidu ka häiri, aga pillekas suuseksiga ärge tegelege, saate kõrivähi veel
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 22:14
Ega siis vist habemega meest suuldelda ka taheta
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 22:19
pillekas, tuust? kui sa kujutasid endale ette mingeid kokkukleepunud karvu ja sassis karvapuhmaid, siis ei sellist kuvandit ma ei suudaks ka taluda. ma arvan, et teatud karvahulga peale hakkab erutus ka mul kahanema. hetkel ma kuvasin mehekeha kui sellist ja üldvaates meeldib karvasem rohkem. habetunud mees ei ole mulle vastumeelne. sama kehtib ka karvasema keha kohta.
loomulikult meeldivad mullegi hooldatud mehed, kes karvkatet veidike vähemaks kärbivad - st naisele mugavamaks selle teevad, aga siledaks laskmine ei tundu vajalik olevat, kuni karvad segavaks ei muutu. kubemekarvad suus ei ole ka meeldiv kedagi suudelda, see on arusaadav.
tegelikult mul oleneb see ka meeleolust - vahel erutab karvutu pind rohkem, vahel karvane. praegu valiksin veidi karvasema ja agressiivsema. homme tahan teist meest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 22:44
kuule,viimane poiss on täitsa nunnu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 23:05
enne tuleb voodini jõuda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 23:34
mulle meeldib mõte inimesest kui tervikust. ainuüksi suguelundist antud ülevaate pole piisav, et selle alusel kellegi üle otsustada ega pea seda ka mõistlikuks tegevuseks.
karvakasv on alati oludega kohandatav ja vajadusel leitakse kahe peale mingi kompromisslahendus, aga inimesega tervikuna kohanemine eeldab tunduvalt rohkem kannatlikku meelt ja nõuab mõlemalt poolelt palju suuremaid kompromisse kui seda karvakasvu küsimuste lahendamiseks vaja läheks. see on triviaalne probleem paarisuhtes.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 23:35
MandavoÅ¡ka tuleb punasesse raamatusse kanda, kui ohustatud liik elukeskkonna kadumise tõttu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 00:00
siin seilab kuulutuste all pidevalt keegi, kes ainult karvase tutiga naisi eelistab.
enne ta ainult teavitas sellest, et tahab, aga praegu lausa lubab kindlustada rahaliselt seda naist, kes enda tuti karvaseks kasvatab. kuigi ma saan aru, et tema poolt pakutava toetuse olemus ei seisne mitte ainult karvade vaatlemises ja nende nautimises, vaid naine peaks temale ka anduma sellises olekus.

pillekas, kas sa oleksid valmis karvadega leppima, kui mees sellist teenet sinult tahaks ja ta ise sulle keha poolest atraktiivne oleks? lihtsalt tema eelistuseks oleks karvane tutt karvutu asemel. teeksid sa siis seda või kindlasti oleksid vastu?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 00:30
näed siis. ja sina praagid teise pelgalt karvade järgi välja. sa pole ülevalt poolt teist näinudki ju. näiteks ennist otsustasid pildi järgi
nii et ikkagi inimene tervikuna on tähtis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 07:18
Utha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 10:27
Esimesel kohtumisel on arukas mõte kaaslasele ka omalt poolt väike üllatus kaasa võtta. Miks mitte vaharibad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 10:34
vat ei tea. sinu resoluutsetest vastusetest jäi ennist selline mulje, nagu oleks tegu ületamatu probleemiga. kui ei ole, siis on hästi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 10:35
No ja siin jõuame sujuvalt selleni, et tegelikult ongi vaja tilli ja tussi pilte ihas näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 10:44
Parmaleikin. Kuidas sa nüüd selleni küll jõudsid? Esmalt ikka läheb korda konkreetne inimene. Huvi süvenedes jõutakse alles vähem olulistesse detailidesse. Need nüansid saab ka profiiliväliselt edastatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 10:55
mida sa siis üle vaatasid seal? käskisid pükstest välja astuda ja lasid ette näidata?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 11:10
ööpäevaringselt tuleb, aga ma pööran pea alati häbelikult kõrvale ....ja mina ei ole midagi saanud. kas ma teen valesti midagi?
sa arvad siis, et peaks ikka vaatama, kui ettepanek tehakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 11:30
teema algataja on ainuke inimene siin saidil, kes nõudis selgitust, mida ma teen tema kontol. kirjutasin vabanduskirja tookord isegi, teadmiseks naisetele siis , nii mööda minnes.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 11:53
Maarika, kas olid tookord esindatud siis mõne karvasema pildiga?

.....
Webcami ees oma erutunud peenist demonstreerivad mehed ei oota ainult niisama onaneerimist vaatama vaid ihkavad sinna juurde ka ja ennekõike fantaasiat. Otsitakse himurat naist, kes erutaks jutuga. Kiidaks tema vägevat türa ning ihkaks teda sellises või teises poosis omale suhu või taha... Kindlasti tuleb kasuks ka kirjeldus selle kohta, kuidas üht või teist tegevust parasjagu läbi viidaks ning mida seejuures tuntakse. Näen sarnasust erootikaliiniga.

(Minu meelest) naise seisukohast booring. Ainult endast andmine.

Palju erutavam on ahvatleda meest pisut vulgaarselt, kes ise selleks soovi ei ole avaldanud. Kes püüab jääda viisakaks ning kergelt vastu puikleb. Lõpptulemuseks avastab end ikkagi provokatsioonile allununa õnnelikus faasis Yeah, vot selline tegevus on erutav ja põnev.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 11:57
kui lõpuni aus olla, siis kogemata juhtus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 12:15
Kardetavasti on tegu foobiaga. Raviks pakun välja hirmule vastu seismist. Andress isoleerida mitme karvase häbemega naisega ühte ruumi. Võin ka ise abiks olla kuid vajan selleks puhuks mõned kuud kasvuaega Kõik ikka ligimese aitamiseks!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 12:51
tuti pilti pole avaldanud, kui veel ausam olla
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 12:54
muig. Ega siis vist taha teadagi milline karvane kehaosa siin hindamisel oli (kui nüüd ikka ausamast ausam olla)
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 13:09
iha üheteistkümnes käsk. Näita perset!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 13:24
käsk täidetud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 15:53
juba aastaid toimub vormsil jaanipäeva paiku vuntsipidu, kus mehed tulevad kohale eelnevalt kasvatatud vuntsidega. et asja naistele huvitavamaks muuta, tehti neile ettepanek jätta samuti mõned kohad raseerimata, et need siis peo käigus koos meestega puhtaks lasta. a millegipärast ei läinud idee naistele peale.
siit moraal: karvased mehed on in, karvased naised, vähemalt nende endi arust, aut.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:18
karvased naised on kohe kindlasti out ok kitsas tume triip allpool on eriti sexy, aga päris puhmas metsik kiisu on kohe kindlasti out.
karvastest jalgadest või kaenlaalustest ei hakka parem rääkima, söögiisu kaob ära
meeste puhul eelistan ise olla samuti piisavalt sile, aga mitte päris täielikult sile poisu
samas ei soovi kohe mitte olla mingi metsjeesus
põhjused raseerimise pooldamiseks on mugavus, hügieen ja seksi nautimine (eriti suuseksi puhul)
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:38
huvitav, et see selline valupunkt on, seisukohad on nii kategoorilised, nagu usutunnistuse üle vaieldaks...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:46
Naistel on selle tussi kiilaksjamisega üldse mingi oma teema. Jalad käed jne aetakse niuhti ilma mõtlemata puhtaks aga vot tussiga läheb asi keeruliseks. Korra on külm, siis on see lihtsalt litsakas, siis peab loomulik olma, siis pidavat torkima hakkama ja sügelema ja siis peab mingilhetkel jälle sile olema, et rannas on kole muidu. Mässamist kuipalju.

Aga vot keelekat enne ei tee, kui tuss sile on. Järgmine kord kui näed, on karvad läinud kus kurat, juhul kui veel näed
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:47
päris "sexikas"

http://www.foorum69.org/viewthread.php?action=attachment&tid=4015&pid=80340
˅ näita rohkem ˅
2012-11-19 11:11
Hakkab mees hommikul hambaarsti juurde minema aga on öö läbi oma naisele kõvasti keelekat teinud!!!! Küsib siis mees esikus enne väljumist naise käest, et ole hea vata, ega mul mõni karv hamba vahel ei ole...........jube piinlik oleks.........
----No vahib naine hoolikalt ja ütleb et karvu pole.
------Läheb mees arsti juurde, ajab seal lõuad laiali ja arst kohe parastab!!! Ahaaaaaaaa, oled kõvasti keelekat teinud!!!!
------No mees punastab ja küsib: oli ikka mõni karv hamba vahel jah?????
----Arst: ei olnud.........aga lõug on sitane!!!!!!!!!

--Tuli teemat lugedes meelde ja tundus sobivat
˅ näita rohkem ˅
2012-11-27 15:26
Maailm ei koosnegi vaid pepsidest iha prouadest-preilidest
˅ näita rohkem ˅