Foorum
2010-01-26 12:17
Kuidagi imehästi sobib siia teemasse....

Jumal, ma tean, et Sina lõid mu ja andsid mulle selle suurepärase aia, kõik need imelised loomad ja selle naljaka Mao, kuid ikkagi olen ma õnnetu."
"Miks, Eeva?"
"Jumal, ma olen nii üksik, mul on igav, ma olen rahuldamata ja mul on neist õuntest nii kõrini!"
"Hea küll, Eeva, sel juhul pakun sulle lahenduse. Ma loon sulle Mehe."
"Mis asi on Mees, Jumal?"
"Noh, see saab olema selline rikutud mõtlemisega olevus, kellel on hulgaliselt halbu harjumusi. Ta on valelik ja auahne, uhke ja endasse armunud, kuid ta saab olema ka tugevam ja kiirem, kui sina, talle hakkavad meeldima sellised asjad nagu jahipidamine ja tapmine, seega varustab ta sind uutmoodi toiduga. Ma loon ta nii, et ta saab olema võimeline rahuldama sinu füüsilisi vajadusi, tõsi küll, sel hetkel kui ta selleks valmis on, näeb ta suhteliselt totter välja. Ta saab olema rumalavõitu ning talle hakkavad meeldima sellised lapsikud ajaviited, nagu kaklemine ja pallimängud. Ma ei loo teda eriti targaks, nii vajab ta sinu soovitusi, et õigesti elada ja käituda."
"Kõlab talutavalt" kergitas Eeva irooniliselt kulmu, "milles siin siis konks on, Jumal?"
"Noo... sa saad ta endale ühel tingimusel."
"Millisel siis?"
"Nagu ma juba ütlesin, saab ta olema uhke, auahne ja endasse armunud... Nii et sina pead lubama tal uskuda, et just tema loodi esimesena. Kuna talle on see nii oluline, las ta siis arvab nii. Tahan, et see oleks meie väike saladus. Las see jääb meie, naiste vahele."
˅ näita rohkem ˅
2010-01-26 12:36
Patukas! See oli väga hea...no kohe super
˅ näita rohkem ˅
2010-01-26 14:15
Ai, ai Patuke, mis jumalavallatu jutuke. Sina küll taeva ei saa putru ja piima lürpima.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-26 15:20
nigu rusikas silmaauku-tubli patu
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 01:23
ja sina ka coya oled poolt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 07:04
Kui mehed on omavahel, siis ei tee nad kunagi ümber nurga vihjeid või käsitle mingit teemat läbi lillede. Nende aju lihtsalt ei registreeri, kui sa üritad talle midagi vihjata. Kui sul on midagi öelda, siis tee seda otsekoheselt. Meestega kehtib reegel "kui sa ei küsi, siis jäädki ootama."
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 07:05
Patukas. sa kirjutaksid just kui Piibli põhjal kriminulle
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 13:58
....ja jumal lõi mehe ja seejärel tema küljeluust naise... see on muidugi ilus lugu aga formuleering on vale....tgl lõi jumal esmalt eskiisi ja alles siis valmis kunstiteos...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 15:48
Kõigepealt lõi Jumal Maa ja taeva.
Seejärel mehe.

Kõik see võttis kaua-kaua, Jumal oli väsinud ning tüdinenud.
Naise loomine jäi tal lihtsalt pooleli, enne vajus silm kinni ja ta läks magama ära.

Magab siiamaani.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 16:07
Tamiil, kahjuks ei saa ei mehe ega naise, samuti mitte selle jutukese loomist enda õlgadele võtta Lihtsalt kunagi netist leitud jutuke ja tundus olevat paras hetk ja teema, et seda ihalejatega jagada....

Ja nagu tamiilil, on mul ka vihjamise probleem. Ja vihjajaks on mees. Mitte kunagi ei suudeta vastata arusaadavalt ja tavaliselt küsimustest põigatakse lihtsalt kõrvale... ja peale mitmekordset küsimuse kordamist on vastused siis "mhm" "nu nuh" "asooh" või internetisuhtlusel mingid totakad smailid... Ja hiljem öeldakse et kuidas sa siis aru ei saanud, ma ju ütlesin sulle
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 16:40
Naistega suhtlemisel olen oma pika elujooksul selgeks saanud üks ja ainus toimiv suhtlusvorm nendega. Selleks on, et lihtsam on nõustuda kui vastuvaielda. Sellest siis ka vastused, et "mhm" "nu nuh" "asooh"
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 17:01
nu aix-see on ju sinu probla,et nii kähku alla annad järelikult on sinu peres püksid naise jalas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 17:36
Alati ei pea ju olema püksid naise jalas, mõnikord on palju targem lasta asjadel nii näida
Kõige parem kui kummalgi on üks säär muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 18:19
et sis nagu kotis jooks..
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 20:24
nu coya ja kelle jalas siis sinu peres püksid on
˅ näita rohkem ˅
2010-01-27 20:44
hahaaaa,aix,nuputa ise
˅ näita rohkem ˅
2010-01-28 01:56
Piltidel oled küll püksata, osadel vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-28 02:23
nujh,sel ajal kui pilti tehti,olid püksid..hmmm ..mitte mehe jalas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-28 10:43
mina ei tea midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 13:29
minu vastused:
1. suudavad
ja seda oludes, kus nendel on tekkinud stabiilsed suhted (st sh suutlikkust stabiilseteks suheteks); selle suutmine st suutlikkust ja tahtmist kontrollida seda, mida tehakse.. sh tuleneb nende tahtmisest kontrollida teisi; tuleneb nende suhtumisest sellesse, kes nad on, mida mehena on teinud, mida tahaksid teha jne.
2. vt p 1
3. suudavad - tuleneb sellest, milline on intelligentsus suhtlemisel, kommunikatsioon, tundlikkus; sh tahtmisest ja suutlikkusest tundlikkust (stabiilsetes jm suhetes) parandada

st et mulle ei tundu, et oleks midagi, mida te ei suudaks. suudate, kui te seda tahate.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-18 18:14
väga udune ja segane väite tõestamine kysimus ikka veic rohkemasEDU!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-19 09:19
Aga mis selles vahtimises halba on?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 17:47
Carisma: ja mida sina oleksid teinud? oleksid tahtnud naistekat?
et milles oli küsimus?
midagi ei küsitud. taheti, et tehtaks seda, milleks tahtmine tuleb. et rahuldaksid selle, mis rahuldamata on jne. lahendust ei tahetudki.
väidetega väideldakse. kui tahetakse muutust.
kui te seda ei taha, mida te tahate?

ja väidetest.
selliseid väiteid on tehtud ja tundub, et nendesse on suhtutud kui mingitesse argumentidesse? kuid kuidas oleks lahenditega? ja muuttumisega?
kui naised teatasid, et ei suudeta, tahaksin nendelt naistelt teada, miks nemad muutuda ei suuda?
vältiksin selliseid väiteid. st väitmist, et oleme sellised ja ei muutu, kuid tahaksime, et te muutuksite (suhtumiselt jm) jne.
suhtumine ei ole muutunud.
on neid, kellele selline demagoogia on argumendiks, kuid minule ei ole.
et ei tekiks naistekat, tahtsingi teatada teile, mis minule teada on. on neid, kes suutsid, tahtsid, muutusid jne.
selline oli minu väide. tehke temaga, mida tahate.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 17:51
ja uuendasin seda teist teadet.
tahtsin väita, et:
p 1, 2 – suudetakse, kui on suutelised tundma ja neid tundeid tunnistama, suhestuma nendega, lahendama neid - st argumenteerimist jms; st kui suhtlemises jms on regulatsioon; kui on tekkinud stabiliseerumine, tahetakse ja suudetakse tekitada suhteid ja sh tehakse muutusi suhtumises.
on neid, kes ei ole suutelised selleks, mida nendelt tahetakse ja nende muutma hakkamine ei muuda midagi (kui nad ei taha muutuda).

ei tea, kui naiselik selline tunnistus on, kuid mulle tundub, et suhted on kommunikatsioon - st et suheldakse teadlikult, kuulates jne.
demagoogia ei ole suhtlemine.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-20 23:20
Mis on demagoogia?See on teadlik püüd kuulajaid(lugejaid) valet uskuma panna.Aga kui kõneleja ise enda väiteid usub,siis pole tegemist demagoogiaga.Muidugi võib olla tegemist ka demagoogia ohvriga.Demagoogia on muutunud poliitikute sõimusõnaks,mida kasutatakse siis,kui kas ei osata või ei julgeta muul moel oponendi väiteid ümberlükata.
inimese muutumisel pole küll midagi demagoogiaga ühist,peale selle,et demagoog võib lolli inimese suhtumist muuta.
Inimest võib muuta vaid tema ise.Aga kas tal on selleks tahtmist,oskust,suutlikust ja kas tal on üldse vajadust selleks?
Demagoogia on üks paljudest suhtlemise vormidest!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 10:45
karkade-ja sel lehekyljel lausa röögib su demagoogia vastu udutage edasi terviseks täiega mõttetu arutelu ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 12:04
minu vastus avaküsimustele:
1.Sõltub täielikult mehest,tema tõekspidamistest ja väärtushinnangutest.Kui MEES tahab.siis ta ka suudab.
2.Mis on võõraste naiste vahtimises halba?Kas vana Opeli omanik ei tohi naabri tutikat bemmi imetleda?Vahe vaid selles,et proovisõiduks autolt luba ei küsita Aga olen kohand ka mehi,kes põhimõtteliselt ei istu võõra auto rooli,kuid uudistavad,imetlevad ja kadestavad küll.
3.See on täielik jama!Meeste seltskonnas käib pidev ümbernurga jutt.Muidugi leidub selliseid,kes ei saa vihjetest aru.Enamasti ei saa nad ka naljast aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-21 23:53
aga milleks üldse seda teemat vaja eks iga mees teab milline ta on ja need naised kes elavad oma mestega koos teavad millised nende mehed on ja üleüldse eks see ole iga ühe oma asi milline ja kuidas keegi on ,mul näiteks on jummala savi millised mehed on ,ei üldse ei mõtle ka selle peale,kui mulle see mees ei meeldi siis ma lihtsalt selle mehega tegemist ei tee ja ongi kõik,milleks jahuda mingi meeste ja naiste teema üle ,mõtetu.nagunii te mitte kuhugile ei jõua,mehed kaitsevad oma mõttemaailma ja naised oma ja ei jõuatagi mitte kuhugile peale selle et hakatakse vaidlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 01:01
tere, jfjm:

olen uurinud, sh selle tehnikaid. tehnika suhtlemiseks. fake solutions, faking jne.
ma ei hakanud teates minema nendesse detailidesse. kellel on tahtmist detailsemalt uurida, tehku seda.
tehnikana on ta suhtlemises tuntud, kuid kui tahta suhteid (olid uurimisel), sinna selliseid tehnilisi lahendusi ei tahaks - muudab suhteid ja ei lahenda neid. st stagnatsioonis. distanseeruksin nendest muutustest.
sealt „demagoogia ei ole suhtlemine“. seda uurisid? mul oli sellega teine suhe.

˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 01:07
Carisma: demagoogia? millistes detailides? tahaksin nendest detailidest teada.
demagoogias ei uurita sinult suhtumist jm, kuid mina sinult uurin.
tahtsin teatada, et suhtumised, mida uurisite, on suhtelised ja muutlikud.

kui selline suhtlus on demagoogia, tahaksin mina teada, kuidas sina suhelnud oled?
kui teaksid nendest tehnikatest, ei tunduks sulle, et teised on seda ja sina ei ole midagi teinud. olen uurinud, milliseks muutub suhtlemine, kui midagi tahad. uurimise tulemused - arrogantsus, ambitsioonikus, domineerimine, demonstreerimine jne. ei kuula jm. st et mingid tehnikad sulle on teada.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 18:46
kui suhtlema hakates mõelda sellele,millist tehnikat kasutada,võib suhtlus hoopis ära jääda
Mina lihtsalt suhtlen ja las need keda see huvitab mõtlevad sellele,mis tehnikat ma kasutan
˅ näita rohkem ˅
2010-02-22 21:34
karkade, sul on äärmiselt segane ja raskesti jälgitav kirjaviis, tee laused lühemaks, eralda mõtted taandreaga või komaga ja lõpeta üks mõte ära enne kui teist alustad. Muidu täiesti loogiline jutt sul, aga nii sogaselt esitatud et pea paneb valutama
˅ näita rohkem ˅
2010-02-26 15:53
Kui juba asi tehnika peale läheb siis kõige kiirem tehnika on vasta tatti tehnika
˅ näita rohkem ˅
2010-02-27 04:00
Krt kes oli Jeesu ? Elton väidab et Jeesus oli intellikentsi Homo,,,,teised jölle ytlevad et Inimene on arenenud ahvist,,,aga miks siis kananahk inimesel peale tuleb
˅ näita rohkem ˅
2010-02-27 13:00
kanad jälle pidid dinosaurustele lähedalt sugulased olema
˅ näita rohkem ˅
2010-02-27 19:35
Mihkam,,,sa pead kanade all silmas naisi,,,,>D aga võrdled naisi kas nende dinosaurustega kes lennata oskasid v6i need kes ei lennannud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 14:56
mjah kui naine mehe kael siis ikka ajud ka ju olemas kuis muidu osakb kkerata meest oma soovide järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:07
Tyrannosaurus rexiga ilmselt, ünneks need ei lennanud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:08
No jätkem need mehed kord ....Me oleme just sellised...nagu oleme...ja ei tahagi olla teistmoodi
Ja teie....naised...olete just sellised...nagu olete ...
Koos..oleme...kooslus....mis....kestab igavesti
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:10
aga võiks juolla et mehed on sellised nagu tahavad ja naised jälle sellised nagu vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:14
Egoism...pole kunagi heaga lõpenud...Mikhan!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:21
lõpuni on veel aega
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:25
No...see lõpp võib nii äkki saabuda...
Naised olgu ikka...naised....ilma meie..egot silmas pidades....
Milleks endale orjatari soetada, kui...parem variant on...partner...ja võrdväärne partner
Vottt!!!! ...Aga see ju minu arvamus...ja pole absull tõde
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:33
äkki siis teeks miski kompromissi, et las koledad naised olla nagu on ( sa võta need kõik endale ) ja ilusad jälle sellised nagu vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:41
no läks keeruliseks : millised on nüüd siis koledad naised ja millised on ilusad naised ja mis kriteeriumi järg neid siis lahterdada -see on nüüd inetu tõega mehe küsimus ja kui moodustada komisjon siis kes sinna hakkavad kuuluma kas inetu või ilusa kogu tõega mehed
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:47
Kõik naised on ilusad...KÕIK ....
Ja kui on kellelgi ses suhtes kobisemist ....las viskab mind siis...kiviga
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 15:58
uoh lahe, ma lähen vaatan kohe kas leian mõne mõnusa kivi lume alt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 16:05
No on...alles...mees!!!...
Ma võin Sulle ju....pisikese....kaljurahnu anda, kui väga tahad .
Hakkad nüüd seda lund rookima..ja kive otsima... ...
Haruldane...sadism..!!!!Kohe loopima..ja kividega
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 16:07
ei ole ässitaja aga aikon võin sulle kiivrit laenata ja aikonile mõned parajad kivid saata
˅ näita rohkem ˅
2010-03-02 16:10
mäh milles mina süüdi olen, ise ju pakkusid välja
ja oled ikka ise alles mees, pakutakse sulle naisi, koledaid küll, aga ikkagi, ja siis teatab et ei tahagi, kõik pidada ilusad olema
˅ näita rohkem ˅