Foorum
2013-01-07 23:03
Madleen, see võib sul raskeks ülesandeks kujuneda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 23:07
sel juhul anna andeks, ega ma paha pärast

lihtsalt ei osanud arvata et nii kitsas silmaring
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 05:44
Vaadates toimuvat on kõik just kui E.Vilde näidendis,, kord Kenasuudlus all ja Vik peal...kord vik peal ja Kenasuudlus all,,
Aga kusagil seitsme maa ja mere taga on neiu kes on Ryynu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 07:17
RYYNU on tõesti hot tibi. Meil poleks selle vastu midagi kui ta topis oleks.
Ihas on aga kõik korras. Kellel ilu napib see ostab kümpse ja hindab iseennast. Geniaalne.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 11:03
Ei taipa miks peab selle TOP'i pärast kraaklema, minuarust pole seal mitte ühtegi sellist pilti, mis oleks vähegi pildi moodi. Tavalised seebikarbi ülesvõtted. Mõttetud ja tühjad.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 11:09
Staasikamad topitädid tegid kunagi selgeks, et see on neil selline lõbus mäng omavahel.
Hirmsasti pidi nalja tegema, kui kedagi on ühega hinnatud ja siis vaadatakse pepsi ja popkorni saatel, kuidas keegi jälle sellest taevatrepist ülesse rühib.
Las nad siis mängivad.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 15:39
Natureboy, enne kui räägid minu silmaringist, näita mõni pilt, mida tasuks topi viia.
Ja ihapaarikesele soovitaksin RYYNUga kohtumist
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 16:06
Kohtumine jäi pooleli. Kuna selgus, et ta ikka liialt noor ja isegi enam.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 16:10
jfjm, tunnista nüüd ausalt üles et tegelikult kasutad sa topis olevate naiste edevust ja võimuiha ära

kuna topis olevad naised on omavahel konkureerivad ja tahavad pidevalt seal püsida, siis vajavad nad kümneid. sina soovid ka samamoodi meeste esiplaanis, topis, olla ja tahad ka selleks kümneid. et seda saada maksad mõne topi tädi vip konto kinni, et ta sulle mõned kümned annaks ja laod enda kontolt samale tädile hunniku kümneid, et teda topis tõsta hui teab palju neid viisi veel konkurentidele topitakse samas ega sa muudmoodi meeste topis nii kõrgele ka ei roniks
haige strateegia ja kõik selle nimel et topis püsida

ps. hetke naiste topi eesotsas ei näe peale infinity piltide midagi mis sinna sobiks, muu on täiesti harju keskmine
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 16:36
Ma hindasin ka siis, kui mul polnud ühtegi pilti, mida oleks olnud võimalik topi viia, aga kui see üks seal on, siis maha ma ka ei hakka seda võtma, et seda hinnata ei saaks. Kui soovid, siis hinda ta sealt maha, mina takistusi ei tee.
Seega minu strateegia arvamisega panid sa küll puusse.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-08 18:20
Aga asi on edasi arenenud vaikselt.
Mäletan aegu, kui hindamine ei olnud üldsegi kuskil teemaks.
Siis korraga hakkas hinne 4 olema väga paha hinne ja viis oli väga hea.
Nüüdseks on juba viis väga paha ja osadel juhtudel isegi kümme on kurjast.
Peaks ettepaneku tegema, et saaks ka kümme ja pool panna.
Ei tea mitme aasta pärast tuleb 50 hindeks panna?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 22:06
Kui nagu aus olla siis nende hinnetega on nii, et on mingid inimesed kellega suhtlen ja neile ikka kümpsi viskan.
Aga kui tahaks mõnele heale pildile kümpsi panna siis ...
Vähe on neid häid pilte. Pilte mis on tehtuid objektiiviga millest ka valgus läbi käib
˅ näita rohkem ˅
2013-01-09 23:09
Eks igal ühel oma maitse. Mulle ei piisa ainult tehnilisest kvaliteedist.
Minu viimane suurem hindamine: http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=337610
Miks just see? sest see on tema ainuke mummuline pilt, kus pole kaamera peale jäänud.
˅ näita rohkem ˅