Foorum
2013-01-07 00:33
Oli veel tarkusejumal. Kas sellepärast peate targemaks MAIUSTAJAT mitte kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 00:46
Aga mida on siis temas kommenteerida? Kas ma peaksin kade olema, et minust 20 aastat noorem mees oskab naisi ärarääkida? Ja kui olengi kade, siis mida see kommenteerimine mulle annaks? Kas siis hakkaksid kõik naised mind piirama? Vabandage, aga ma ei käi enam lasteaias.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 10:37
antruss: Sa vaeseke ei saa ilma minuta elada.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 12:46
Jfjm, no kade pole siin nüüd küll millegi peale olla.
Jutt käib ikka sellest kui palju keegi haiglaslikult topis ihkab olla. Mäletamist mööda kui meie mõne pildiga esilehel olime, siis oli ikka kommimist igal jutupaunikul. "Ega see rate pole, elage päris elu jne". Aga see kummaline nähtus kes või keda üritatakse terve paarde topi esileht täis möllida on igati normaalne nähtus.
Meie kui iha kasutajad oleksime selle poolt, et see keskkond oleks huvitavam, mitmekedisem. Aga mitte mõne inimese haige ambitsiooni väljendus.
Väike reeglite muudatus ei teeks paha. Näiteks pilt mis on olnud topis teatud päevade arv lakkab konkureerimast. Meeletult igav on passida neid ühtesid ja samu pilte. Samas paneks see kasutajaid rohkem lisama uusi pilte.
Ehk muutuks ka teistele kasutajatele asi põnevamaks kui ainult "ülitaibukale"MAIUSTAJSLE koos mõne naisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 14:35
tuletan siinkohal meelde, et mõnel meist on siiski oma reaalne elu ka ja see ei koosne ainult iha.ee-st seepärast ka vaikus.

maiustaja pole nüüd küll mingi autoriteet keda ei julgeks kommenteerida, pigem just naljakoht kellele ihas toimuv midagi loeb
aikon ja kert pole mingid pähklid, ning kui ongi siis mul vastavad tangid olemas mis ka kõvema pähkli purustavad
aikon on vana seniilne nõukaaja jäänuk, kus mujalt ta ikka keppi saaks kui mitte ihast, vana kronu tahab ka kaeru pealegi vanureid tuleb austada.
kert aga on tüüpiline pede, selline kapist väljaroninud pehmekeelne draamakuninganna aga kuna neid ju ei tohi diskrimineerida, siis rohkem igaksjuhuks ei ütle

mis ma selle maiustajaga ikka räägin, ta ju iha.ee jumal ega siis sellised lihtrahvaga suhtle, pealegi ma tal blokilistis
kenasuudlus aga on nagu iha.ee altar, mille eest kõik põlvitavad ja kummardavad, ning vipi-topi soovivad
ihapaarike, oli ju teie ainult "kümnete soov" ka eesmärgiks saada sinna haiglaslikku topi, kas juba tujud muutunud

aga selles olen teiega nõus, et top-vip ala võiks olla rohkem mitmekesisem, pole ju huvitav samu pilte pidevalt vahtida. võiks olla jah mingi aeg. muidu ainult teatud inside seltskond üksteist pushibki
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 15:03
ihapaarike: Ära aja kägu, Sina ja ei ole kade? See on Sinu jutust selgelt näha, kui kade Sa tegelikult oled ...Sul alatasa üks ja see sama jutt, "TOP ja MAIUSTAJA"....See on Sul puhas kadedus. KADEDUS on kadestaja ebatäiuslikkuse baasil sündinud KIIKS...paistab, et see ongi Sinu KIIKS, "TOP ja MAIUSTAJA" Mingit arengut ma Su jutust ei näe, kui Sul juba siin ihas igav on, siis mine ajaviiteks ARENEMA!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 15:21
Juhtusin mina siit mööda astua ja mida ma näen... keegi Natureboy on võtnud vaevaks mind pähklitangidega purustada ju siis on mehel kogu jõuluaegne tagavara otsa saanud
Ok...selles, et ma nõukaaegne olen, pole mingit kahtlust paraku aga kord tuleb aeg, kus Natureboy võib osutuda natsionalistliku rahvusriigi reliktiks kesk multi-kulti Euroopat ja keppi lunib ta "kaltsupeadelt" sest ka vana setukas tahab aeg-ajalt miskit krõmpsata Ahjaa...sel paljukiidetud/-kirutud nõukaajal oli selline lauluke, mille üks rida oli umbes selline (vabas tõlkes) "noortele kõik teed on valla, rauku ära jalgealla talla"
Mis aga puudutab TOPi, siis ise te kambakaga mind sinna TOPpisite
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 15:53
Selles on sul Aikonpoiss õigus - me kõik jääme vanaks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:02
Ei, Sheebatüdruk...mina jään alati nooreks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:04
Kas sa Aikonpoiss tahad jääda ilmasambaks?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:08
EI, ei taha, ma tahan noorelt kooleda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:28
Ihapaarike, topis viibimisel on piir: 500 hinnet, seega hinnake rohkem ja pilt kaob sealt. Noh ja minumeelest muutuks pilt huvitavamaks, kui juba mahavõetud pilti ei saaks vähemalt kuu aega uuesti üles panna. Mis maiustajasse puutub, siis mina pole teda näiteks kordagi hinnanud. Ja üldse üritan ma hinnata pilte mis mulle meeldivad ja seda sõltumata kasutajast. Häda on vaid selles, et valik on väga kasin. Kui ikka tuleb mõni hea pilt siis ma selle ka topi viin. Paraku jah on mõtet kulutada vaid mummude taga olevate piltide peale, et viiemehed asja ära ei rikuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:34
Aikon, noorelt koolemine sul enam es õnnestu...nii et püsi rahulikult paigal
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:41
Kuidas see TOP töötab üldse? Palju kümmneid peab olema ja mis aja jooksul?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:41
ifjm: Ma loodan, et Sinu pikk jutt jõuab "ihapaarikese" ajudesse, tal vaesekesel ju KIIKS, muust ta ei oskagi kirjutada ega oma jutust väljendada, kui ainult TOP ja MAIUSTAJA"!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:48
Parma, see on puhas matemaatika. Loeb keskmine hinne. Ka vaid ühe kümnega võid olla topi tipus.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:53
Kui pika ajajooksul seda arvutatakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 16:59
Aikonipoiss: Ära veel noorelt kooleda taha, vananeme koos!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 17:05
Aeg ei loe, arvesse lähevad kõik hinded. Ainukeseks piiriks ongi, et kui 500 hinnet saab täis, langeb pilt võistlusest välja. Siis saad selle maha võtta ja kohe uuesti üles lasta ning ta on uuesti konkurentsis. Seda tehakse ka siis, kui hinne on madalale langenud, sest mida rohkem on hindeid, seda vähem mõjutab üks kümme keskmist.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 17:08
Seega on odavam ja kavalam teiste hindeid alla tõmmata.
kümpa ikka tõstab ju keskmist numbrit.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 17:13
Noh sellepärast viiemehi blokitaksegi ja konkurendid ning nende jüngrid lajatavad ühtesid.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 18:36
Aga mis see TOP nagu kasu annab?
Ma vaatan, et päeva VIP on küll hästi auhinnatud aga TOP on siis veel midagi võimsamat või?
On see kuskil kirjas kah või?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 19:47
Kenasuudlus, ehk seletaksid mida kadestama peaksime. Neid pilte mis iha igavaks on muutnud. Või teie pisikese pundi peadpööritavat skeemi kuidas toppi saada ja lömitada seal lõputult. 99% kümnetest olete andnud iseendale, geniaalne.
Ilmselt 500 hinnet on liiga suur limiit. Norm tunduks kui pilt oleks maksimaalselt esikohal mitte üle kuu aja.
Kenasuudlus ilmne on, et sinu arengus on jäänud midagi vahele, jonnieas empaatiavõime.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:16
täpselt nii ongi....nagu kirjutas ihapaarike
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:22
Nu vik. Nahuja dohuja zahujaril, othujarivai.
Pogovorili
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:24
Vik jõudis lesta tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:30
oot, kohe ilmub lizzell välja ja siis Sa saad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:34
miks ära kustutasid oma postituse?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:36
see on mõttetu tema kes kelle paneb 10p osta ja pane kui on seline soov
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:42
Ihapaarike, aga ikkagi, kui te pole huvitatud topis olemisest, siis miks te viite panijaid blokeerite? Kui te pole maiustajale kade, miks ta siis teil hammastevahel?
Ah et miks maiustaja esineb paarina? Kindlasti mitte selleks, et paaridele kolmandaks trügida, kui siis ainult n+n paarile. Põhjus peitub ilmselt selles, et paljud tema pildid ei pääseks mehekontol lihtsalt üles. Praeguses olukorras, kus peded peale Kerdi suht väheaktiivsed, ehiksid tema pildid kindlasti ka meeste topi tippu. Teeb ju kadedaks, et temal on omad truud toetajad, keda teil topi pääsemiseks napib.
Ja miskipärast maiustaja ei käi siin kurtmas, et tibid pipardavad ning ilmselt on mõne naise konto taga hoopis mees. Tal pole seda lihtsalt vaja, sest temaga tahetakse kohtuda. See ju kah kadestamist väärt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:48
See ei ole kadedus,see on midagi muud kui mull on uks koik siis ma ei tee seline tema ka kas kegi mõtleb teis moodi ?soori eesti keel on kehva
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 20:55
Ikka kadedus, ei miskit muud.
Kratsitakse siis, kui sügeleb
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:01
See on juba haigus vatama kui palju raha on ei 10p panna
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:04
tegelikult on nii,et kui jf postituses 2013-01-07 20:42:06 kasuajad ära vahetada siis oleks arusaadav
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:16
läksite käima vik?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:24
ma ei usu
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:25
Ara usu ja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:29
sama
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 21:38
võtsin maha,lenda ühega platsi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:14
väga lahe on lugeda peale seda kui postitusi kustutada saab nõrgemad isiksused ei julge ju kaua kilgata, äkki keegi veel näeb
sama ka ebastabiilsete isikutega, hetkel kirub ja vannub, 10min pärast nutab ja halab, 20min jälle kirub

kui ei julge oma väljaütlemisi üleval hoida, siis võiks üldse suu kinni hoida

aga topis on need kellele kõik kannivahele toppida tahavad (kenasuudlus, maiustaja, ihapaarike, kert, aikonivana, kiizukas, pushup, jne.) ainuke miinus selle juures on see et topitavatel tekkib sellest väga suur sõltuvus ja enam ei saa kuidagi ilma topita
seega laskem neil seda anaalset naudingut tunda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:20
Jfjm. Kadedus? Kindlasti mitte. Meie seltsis on piisavalt nii naisi kui mehi.
Pigem see absurdi teater. Nikuuliniga peaosas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:23
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:26
Natureboy, millises topis sa ihapaarikest näed???
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:28
Miks siis kratsida, kui ei sügele
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:28
Täpselt nii ongi...nagu kirjutas ifjm ihapaarikese kohta

maarika35: lizzell ei tule siia, tal on täna mykam´iga laulatus!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:32
Vat kurat, olen ikka kade küll ja ma julgen seda ka tunnistada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:34
ihapaarike, see et teil pilti enam üleval pole ei tähenda seda et te topis ei tahaks olla, nagu näha siis on ikka väga valusalt see topi teema hinge peal isegi ilma pildita ei anna rahu

jfjm aga on vist kenasuudluse mees või vanem vend pidevalt promob ja pushib topi
vahel on huvitav vaadata kes keda hindab kümnetega, pikema vaatamise peale kujuneb lausa muster välja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:39
Natureboy on kade
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:43
Ei mees, ega vend, aga ma ju kirjutasin, et lihtsalt pole tasemel pilte. Ja ei tahaks, et top lausa vanadekoduks kujuneks.
Vabandan ette, mul pole vanemate naiste vastu midagi, aga tahaks ikka nooremate peal ka suud vesistada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 22:48
---ulatab Jfjm süljekausi
˅ näita rohkem ˅