Foorum
2012-11-15 00:35
ära on tyydanud nende muttide kaklus seal topis moded võiks miskit ette võtta ja selle punktisüsteemi teisiti teha ,igal kasutajal üks kõige rohkem hinnatud pilt,muidu vahidki ühesid ja samu ,kes ise endid varikate alt hindavad.Ihas on palju kenamaid naisi ,kui need naised seal .Aga nagu yks kasutaja kord ütles ,paremad ei olegi topis.Nad kannatavad ka kriitikat ja lubavad omale 5 ka panna ,mitte ei luni 10-d.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 01:36
trucki, sa said peaaegu poindile pihta. JUST, meid tüütas ka ära näha topis ja lausa kaks lk. ühe ja sama konto pilte. Meie vähemalt võtsime midagi ette, et see top vähe mitmekesisem oleks. Mida ta praegu ka kahtlemata on, võrreldes mõnda aega tagasi.Aga selleks et sinna topile ligi saada pidime neid viiepoisse blokeerima hakkama. Mis omakorda tegi meist väga pahad inimesed.
Sellepärast palusimegi mitte hinnata viitega. Ja saage aru meil selles topis olemisest täitsa poogen, võitleme isegi selle süsteemi vastu.
Nii tore oleks näha topis tõesti väärt pilte (ei pidanud meie pilte silmas), aga mitte neid kes lõpmatult neid kümneid ostavad ja sisuliselt ise ennast hindavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 09:11
No see oli nüüd küll mitte kerge ego paitamine vaid suisa French kiss!
Midagi oli nagu sellest topitaevast puudu, oli küll palju tähti minda pilved varjutasid kuid puudus suur ja ilus (ennast)täiskuu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 20:22
Kordame veelkord nõrga imevusvõimega tutile. Pole ennast kunagi kümnega hinnand ja ei kavatsegi. Pole kellegi positsiooni topist viitega alla hääletanud. Kas tõmbasid infi kõrvade vahele? Loodame et suudad seda ka töödelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 21:31
Kui ma ei ole sinuga ühte meelt, ei ole ma sinust aru saanud?
Tead, mind ei huvita see, keda ning mille alusel Sina hindad. Mind segab, et keegi ette dikteerib, kuidas konkreetselt teda hinnata tuleks. Nõudmiste põhjuseks oma piltide haipimine TOPis. Mina ning paljud teised ei rahuldu sellise vabandusega, mille ennist siia raporteerisite. Ma hindan täpselt nii nagu mina õigeks pean.

Kohe kuidagi ei taju ka seda, et TOPi mitmekesistanud olete.
Sinu informatsioon on minule niivõrd ebaoluline et just imen selle nagu tolmu prügisse!

Süübige pisut oma minapilti- näete ju isegi seal sügavale juurdunud nartsissiste!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:07
Õndsad on need,kes vaimust vaesed.Veel õndsamad aga need,kes sellest ise aru ei saa.
Inglise vanasõna.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 22:25
pöördun siinkohal avalikkuse poole ühiskondlikult õilsameelse sooviga

palun pange mulle palju kümneid, sest sooviksin jõuda topi eesotsa, seoses sooviga mitmekesistada sealset halli massi
mind tegelt need hinded ja topis olemine ei huvita aga lihtsalt sooviks lisada sinna topi veidi värvi seega alla kümne hinded on paha paha, ning hindaja saab karistatud

tänan tähelepanu eest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-16 00:41
No proovime siis veelkord. Meid ei huvita top. Neid hindeid pole me endile ise pannud. Ei saa sinna midagi parta.
Ja hinnake keda soovite ja kuidas soovite, meil täitsa savi.
Vaadake me pole kedagi õpetanud kuidas hindama peab, käige või käte peal. Ja pole ka vaja meid õpetada kas tohib blokkida või ei tohi. Saidi reeglid seda ei keela.
See, et teie ego meie blokist kergelt kriimustad sai pole veel maailma lõpp. Võiksite ükskord maha rahuneda.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-16 01:15
no on ikka väsimatu ego
räägid üldistatud teksti ja mõni tunneb ennast väga puudutatuna
ei keerle kogu maailm mõne isiku ümber
aga lõbus on küll
˅ näita rohkem ˅
2012-11-16 07:38
Seal, kus ennem toksis kuldnokk, nüüd kraaksub rongaparv...
(vilistab kosmosetutt nukrat viisikest, mõeldes ihapaari kaitsepositsioonile)
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 16:27
tõstan teemat, soovitan järgnevat päevateemat ka lugeda
ne mjasa ne rõba
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 16:27
tõstan teemat, soovitan järgnevat päevateemat ka lugeda
ne mjasa ne rõba
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 13:31
Looduslapsuke nii igavate kommidega suretad iseenda teema välja. Pinguta ollust koomik.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 13:49
Ja paarike tõttab kunstlikku hingamist tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-12-15 17:56
oi kus käib punnutamine toppi ..super ..arvates ,et lapsed vehivad liivakastis kühvlite ja pangedega kes suuremad liivakoogid tehtud saavad aga siin käib samasugune võtlus elu ja surma peale ...oh elu ..elukene ..miks peab see viimase ajuolluse õhtule saatma ..nii põnev
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 10:54
kõige hullemad on need kasutajad kes ise ennast hindavad siin kümnega
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 10:57
Aga mina arvan, et kõige hullemad on ikka need, kes isegi iseendale ühtesid laovad!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-21 22:41
ära põe jutulind
˅ näita rohkem ˅
2012-12-21 22:52
jutuks hea küll....kahtlane piiga oled
˅ näita rohkem ˅
2012-12-22 10:04
Olen edev jah!Aga Jutulind mis teid kõige rohkem häiris minu kirjas teile,et selle siia postitasid? Väga hea,et kõik näevad seda.Räägid siin,et hindamine ei huvita aga hindad kõiki uusi pilte mis üles laetakse...ei saa sellest aru
˅ näita rohkem ˅
2012-12-22 10:56
svetaja mat. mis asja te vaidlete, suured inimesed. maailmalõpust ei ole päevagi möödas, kui te jagate juba teineteisele matsusid. pühitsega parem ühte väljateenitud lisapäeva
˅ näita rohkem ˅
2012-12-22 22:21
mida teinud?ma vist ikka meeldin teile Jutulind
˅ näita rohkem ˅
2012-12-26 15:59
No nüüd vajus teema küll looja. Pushup on lasknud modekatel kõigi oma varikate kiidukõned iseenda aadressil ära kustutada, hale.

Aga kauneid pühi Teile kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 08:47
kuskohast selline loll mõtlemine? Kena Aastavahetust Kõigile!!! KIIZUKALE:türa,sa kuradi ahv ajad südame pahaks oma push upi teemaga.mine arene,situ püksi vanamutt!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 09:20
toohohhh , vahi aga suuvärki nu jaaaa .... siin pole enam midagi kosta. Sõnatuks lööb see iha juba viimased ajad. Ma ka vahest vannun vanakurja või siis sõna perse käib läbi aga siin ihas kohtab ikka sel alal juba kõrgemat pilotaasi ja veel millistes kogustes .
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 09:40
vabandan,kui see lihtsalt viskab üle.huvitav,et sel kasutajal lastakse vabalt sõimata ja mõnitada!sorri,RedLight1
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 09:52
ära nüüd vabanda, väikemees. kui julged vägisõnu kasutada, siis julge ka enda sõnad omaks võtta. vastutad nende eest siiski sina isiklikult, mitte kiizukas või keegi teine. oleks aeg sellest rullnoklusest välja kasvada ja suureks saada. anna nüüd endale uueks aastaks lubadus, et hakkad suureks ja heaks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 10:59
no kuidas ütled,ma vähemalt üritan.kuigi pole ma midagi nii väike...)))
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 11:03
väliselt paistad ilmselt kogukam ja oled „suur“, aga sisult oled sa väike
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 13:08
Kuu32 ... siin ongi teatud osa kasutajaid kes sõimavad valimatult ja selliste sõnadega mida ma isegi pole kuulnud metsameeste ja ehitajate keskel olles. See aga ei tähenda seda , et sina peaks nendega ühinema. Võta vabalt ... meil on sõnavabadus aga jäta endale vabadus eirata neid kõiki ja lase lihtsalt lollidel kraaksuda. Ma ei taha kedagi lolliks pidada aga eks need kes tunnevad ennast haavatult nüüd seda ongi. Seega Kuu32 ... lase vabaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 15:29
Tegelikult ma seekord isegi toetaks natuke kuud, sest arvestades, millist sõnavara "daam" ise kasutab, on see temaga omas keeles rääkimine. Aga jah üldiselt võiks avalikus ruumis viisakam olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 15:36
Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad, teema kokkuvõtteks...
Aga mees kes oskab ainult selliste sõnadega toime tulla? Kuu, kle kasva suureks
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 12:28
ja sina madleen oled siis katel?ega sa ise parem pole,ju kuulud ka sinna mõõkvaalade klanni!kus kiizukas esinaine ja utha parem käsi!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 12:33
kuu, kas sa oled ka isata üles kasvanud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 12:37
ikka isata,pani ema eest plehku.aga sa tead ju paremini,sa mu kallis ema!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 12:42
isa oli sul siis sama hädine tegelane kui sa ise?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 12:47
no ise te ju mu valmis tegite,mis nüüd virised
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 13:48
selge. ma sain oma vastused siit kätte ja rohkem ma sind ei puutuks. mine tea, mis siit veel tuleb. tervita ema mu poolt, väikemees
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 14:07
he he,blokkisid ära,kuna panin su suu kinni.sul ei meeldi,kui sind paika pannakse.tervitan sind!mu kallis ema,see ju mina su kallis poeg!mu emme uthake!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 14:34
Ossa, ma es teadnudki et kuulun klanni
˅ näita rohkem ˅
2013-01-02 23:42
Lugesin siin seda teemat kuna ka minu puhul selline skeem toiminud: panin 5 kuna tõesti pilt meeldis aga mitte nii väga et oleks 10 väärt olnud... ja paar mintsa hiljem oligi kohal 1 ja blokk... mõtlesin siis mis ma mõtlesin aga arusaamatuks selline tegu mulle jäigi... Kui inimene ennast seeläbi paremini tunneb siis las ta aga olla...!
Niipalju siis teemast aga millega teie siin inimesed tegelete...? Kas tõesti ei olegi muud enam teha kui kaas ihalisi sopaga üle valada...????
˅ näita rohkem ˅
2013-01-03 00:31
Jah meiega on ka nii paned viie saad bloki. Raudselt
˅ näita rohkem ˅
2013-01-04 21:18
tundub et teiga on hoopis Aamen

kümpasid tuli nii metsikult et pildid tõusid taevasse, vaid jumalike silmade vaatevälja
˅ näita rohkem ˅
2013-01-04 21:25
Nüüd võiks see egoist Myhkan juba tagasi tulla
˅ näita rohkem ˅
2013-01-04 22:10
Mykhan ei tule enam, Mykhanil on täna laulatus
˅ näita rohkem ˅
2013-01-04 22:54
Viktoriini küsimus: mikhan, mjkhan, mykhan... mis on järgmine?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-05 11:44
Natureboy, võtsime oma pildid maha ja natuke kärpisime ankeetigi. Räägi parem MAIUSTAJAGA sellest topis olemisest. Sealt võid leida vastuse küsimusele "kas on elul mõtet ilma topita?"
Küsi veel seda kas ta on ikkagi paarikonto või lihtsalt kardab meeskontodega konkureerida. Aikon, kert oleksid liiga kõvad pähklid tundub.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-06 11:17
just just,lisaks siia veel kasutaja kenasuudlus-ta ei saa elada ilma topita
˅ näita rohkem ˅
2013-01-06 23:54
Müstika...... Kui jutt MAIUSTAJAST on meie osavad sõnasepad ja luuletajad päris vagusi. Kas luulejumal Odin on teid hüljanud?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-07 00:06
Odin oli ju eelkõige sõjajumal. Rahuajal võis ta ju veidi ka poeesiaga tegelda, aga kui kahurid räägivad, siis muusad vaikivad.
˅ näita rohkem ˅