Foorum
2012-11-09 19:30
Mõned inimesed ei saagi mitte kunagi täiskasvanuks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 19:34
Jään ootama, ega enne rahu tule, kui üks korralik lahing maha peetud. Aga... miks ma arvan, et see seltskond on kõvad tegijad vaid virtuaalselt ja suht anonüümselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 19:49
Kogu selle jama võib kokku võtta üheainsa sõnaga: Nartsissism.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 20:05
Kas see ikka on "üldine arvamus" pigem on see siiski isiklik arvamus. Keegi siin väitis, et tegemist on nn võõrasema sündroomiga muinasjutust "Lumivalguke ja seitse pöialpoissi"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 20:27
Kui sa meenutad seda muinasjuttu ja kurja võõrasema, siis oligi see ju põhiline
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 20:37
Sa oled pimedusega löödud kas ma endast rääkisin? Pigem oli kommentaar selle kohta kuidas mõned inimesed ei suuda leppida iseendaga ja haibivad endeid ülesse et nad pole täiskasvanuks saanud ja põevad kurja võõrasema sündroomi. Minul õnneks või õnnetuseks seda muret ei ole. Mul on väga õkskõik milliseid hindeid piltidele jagatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 20:47
Mina hindan siiski rohkem seda ilu, mis silmale nähtamatu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 20:54
No näed, ei olegi põhupea ja eneseimetleja
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 22:34
Need 10p lunijate koht on rates koos pubekatega.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 22:46
vint2, su pildid on minu silmis 10-et lausa väärt. Aga kurb, et sul pole suutmatust teemasse keskenduda, ma ei pane pange oma jutuga siin teemas, sõimukirjad mu hindajatele pushup-i poolt täiega teemas sees. Püüa keskenduda, ehk jõuab lõpuks koju.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 23:01
Ja üleüldiselt puhake jalga, ma ei tõmble siin öödpäevad, et tõmmelda kuskil fcing top-is. Ei luni ma iialgi imalaid, meelitavaid kommentaare, veel vähem palun, et pliiiiis selle pildi lingile keegi tambiks kümpse, nõmedus kuubis.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 23:41
kessu ja tripp mismõttes nagu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 23:53
Pushup, ehk uuesti sündinud pillekas , kui ma saaksin su taandarengule paremini pihta, oleks ok. Ma suht sõnatu, pole sellist kiiksu elus jumalale tänu veel kohanud. Ravikuuri ei oska ka soovitada, Paldiski mnt. seal selgitatakse konkreetsemalt. See kiri mille saatsid mu nn. austajale pole ju siin esimene, neid hulgim, anna kannatust. Kui pilt ette lõpuks lööb, ehk loeksid oma lamedad kommentaarid üle millega pilastad iha.ee igasuguste x kasutajate pilte, mis enamikus ei vääri su rõvedat, ajuhaiget sonimist. Lizzelliga jäta mind ka rahule, püüa üle saada sellest persekukkunud paranoiast. Sa oled muutunud iha klouniks ja selleks ka jääd pisike Tiiuke.

Püüa üks korralik kepp saada ükskord eluski, usun aitab.

PS. Ja minu jaoks oled aegu olnud vaadates su madalaid, debiilseid kommentaare mõttetu mandaat. Ise suur nagu härgade härg ja mõnitad kena, armast kenasuudlust, sitt keeb vist täiega, ta pole nii madal, mehed lahmivad vabatahtlikult kümpse, a sa lontkõrv kerjad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 00:19
Ma ei saa üldse pihta, mida annab sulle hullukesele varika alt kisamine, absurd kuubis, hale oled. Omg, üleöö mul sitaks aastaid tulnud, lähen homme dokumente ümber vormistama, tänks memm, et meelde tuletasid. Anna kannatust ullike, sina ju8 kukud pidevalt mind jua kenasuudlust siin piitsutama, mis teha kui me meestele peale läheme. Eks mehepojad ju tunnetavad ka sisimas, kes tasakaalukas ja mõistuse juures, kes labiilne skisofreenik, jõudu.
Näedsa, ma lähen nüüd seksima, sa toigas kisad ja oled kuival, appike, samas on mul megalt kahju sinust, ehk sponsiksid mingit meha, see ka mingi võimalus. Tervitused lizzellilt, armastan sind, sa ju vahepeal olid bi.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 08:04
tore, et elus on midagi kindlat, igakuine kisma foorumis. vähemalt olete elus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 08:32
Seda tuleb võtta nagu mängu, kui hasarti pole, pole mõtet mängida. Mõned mängivad angry birdsi näiteks, samuti kõrvalt vaadates üsna arusaamatu tegevus. Hasart ei tee kellestki veel halba inimest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 08:42
Nohhhh jahh, hommikust lahedat lugemist kohvi kõrvale

Et seda viha ikka jagub
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 08:51
Lahe sõnasõda käib,olge ikka sallivamad üksteise vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 09:06
Ohh, mis me naistest räägime, mõni mees põeb siin ka varahommikust suurusehullustust
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 09:19
kesse
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 09:27
ma ei saa veel nime avalikustada, aga sina see mykhan kohe kindlasti ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 09:35
äh? et mul jälle liiga väike ve
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 09:55
Kust mina tean milline suurusehullustus sul kallal on
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 10:03
no aga tahad teada ve
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 10:19
Hmm, tea küll kuidas ma seda tuvastada saan, kui suur on sinu suurusehullustus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 10:52
no sa võid seda katsuda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 10:55
Ja kui ma seda katsun, siis saan sõimata
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 14:34
Mühkan. Hasart ei tee veel halba inimest aga see tekitab sõltuvuse. Hindamisesõltuvuse.

Aga kui keegi ei hinda, kas siis oled hindamatu või? On see hea või halb?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 16:06
ei sõimata saad ikka siis kui on lubatud atsuda ja ei katsu
parma. kui sul pole ühtegi hasarti ega ühtegi sõltuvust, on see siis hea? See kisma siin hinnete ja topi kohtade pärast pole tegelikult kellegi jaoks eluküsimus, lihtsalt lahe natuke võidelda, kui sa ei mängi kaasa selles mängus pole midagi katki, aga kui mängid, siis pigem hea. Lisab elule vürtsi.
Ütle, kuidas ma oma printeri linuksis skännima saan
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 16:10
Tahad enda tilli pilte skännida?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 16:36
ei, ikka asja pärast. Aga muidu idee poolest, kui perverssus ruulib...kuigi siis vist parem skänniks mõne vitu, tehniliselt vist parem
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 17:59
No näte on olemas ka sellise arvamusega inimesi nagu mykhan. Ei ole meilegi see topis olemine mingi eluküsimus, pigem tõesti naljaga pooleks võistlus hasart.
Samas ei mõista selliseid inimesi kes võtavad endale õiguse teiste inimeste üle kohut pidama ja neid lahterdama. Loodusepoiss on oma mainekujundusega ni kaugele läinud, et kert70, ihapaar, cubaland, kenasuudlus, maiustaja ja siis meie normaslsed inimesed. Kas keegi andis sulle volituse kõikide nimel rääkida???
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 18:53
kahju küll, aga eriti veenvalt see ei kõlanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 19:43
Selle skännimisega tuli meelde.
Tüdrukutel mure. Nendel skänner katki. Uurin, et no kuidas katki läks. Nemad skännisid ja läks katki. Skänneri sees see liikuv osa oli kuidagimoodi saadud ühte nurka täiega kinni. Nemad seletavad, et lihtsalt skännisid ja korraga läks katki. Lasin siis näidata, et kuidas skännimine käis. Tibin võttis püsikud jalast, istus tugitooli, pani skänneri jalgevehele ja ütles, et nää nii tegin
No ja siis paarkoda libises käest maha, et noh ebamugav ja natuke raske kah

Vaata, et sa Myhkan nii ei tee. Pärast katki.
Ja pealegi pisikesi ja pehmeid asju skännitakse pisipehmega (microsoft)
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 20:55
Utha, vaata pole meil ühtegi varikat ja ennast pole ka kunagi kümnega hinnanud. Hinnanud ikkagi teised inimesed ja reeglina täitsa tundmatud meile. Reeglina paare ja naiskontosid ei ploki. Meeskontodega on aga meil jutt lühike. Ja kui see meie tegevus siin tundub nii häiriv, no mis siis ikka, nõrk närvikava järelikult.
Tegelikult on selles midagi sügavalt eestlaslikku, kes vähegi ülespoole ennast julgeb upitada tiritakse kohe auku tagasi.
Kallid lahterdajad ja rahvamandaadiga kriitikud tegelege oma asjadega ja ärge toppige oma nina sinna kus auku pole.
Jätkub.........
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 21:01
ahah.
jätkake
˅ näita rohkem ˅
2012-11-11 14:52
ma siin mõtlesin, et tera kriitikat, hinnete näol, tuleb kasuks.... a võta näpust....
kas ihapaarile ei tunduks vähe kohtlane kui kõik teid kiidaks.... huviav kui kõrgele sa hüppad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 00:46
Mõtetu toriseja. Kuule leia endale kedagi, muutud vähe sõbralikumaks ümbritsevate suhtes.
Ja lõpeta see mõtlemine, see ei tule sul kuidagi välja
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 14:22
Tänud pillekas99. Neid torisejaid on käputäis, loe ühe käe sõrmedel üle (reeglina mingid haledad tüübid), aga miskipärast arvavad, et nad esindavad enamust .....????
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 14:54
Pussukas. Miks a siis oled kade ja õel ah?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 15:10
nõrk on see kes kritiseerimist ei talu
nagu juba eelnevalt olen küsinud, kas siis reaalses elus käituvad sellised inimesed samuti nii, blokk, böö, jobu oled, mode appi, jne.
ning teine küsimus mis siiani vastuseta, mille pärast kogu see 14lk postitusi alguse sai - mida annab teile topis olemine, miks see nii tähtis on, miks ei kõlba viied (viis on ju väga hea hinne) ja milleks te pidevalt jonnite kui keegi teie liivaksti reeglite järgi mängida ei soovi

ühesõnaga põhjendage, mulle lollile, miks on topis olemine (kümned seda ju määravad ja viied kisuvad hinnet alla) eluliselt tähtis?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 15:44
Eks inimene on juba selline kõrgustesse trügija, aga seal üleval on maru kõva tuul, mis hakkab kõrvade vahel vilistama ja katuseid kergitama.
Mina pole vabatahtlikult sinna topi trüginud ja vabatahtlikult ma sealt ka ei lahku. Õnneks on üks sõber mulle laskumisel appi tulnud
Tegelikult on seal üleval päris huvitav jälgida, kuidas mäestiku kliima kellelegi mõjub
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 17:04
Loodusepoiss teeme silmakesed lahti. Me ei ole topis ja meid ei vaeva ka see.
Tuletame veekord meelde teid virisejaid on vaid kolm, sina, karvased ja eksperementaator jan. Pole nagu palju mõttekaaslasi või mis?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 17:31
jfjm, 10p katusekolistamise teema on tänasel päeval eriti aktuaalne

no kui top ei vaeva siis pole ju vaja viite pärast ka põdeda või kuidas

vanemad ja targemad on rääkinud et ära s.tta torgi hakkab haisema, aga ma veel nõnna noor ja loll, ning pealegi on mul pidevalt (naeru)gaasimask peas, seega mida rohkem haiseb seda uhkem
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 17:59
mul kama kõik kas, kes, või kus sa paarike oled....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 18:06
Kas tundus endale ka, et toetajaskond on väga kesine kutsud jfjm appi. Hale. No muidugi teemat on vaja päästa, hakkab kokku kuivama. IKKAGI SINU ALGATATUD.
Nagu näed ei huvita kedagi sinu nutulaul. "Sain blokki, tulge appi"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-13 16:45
aga ma vist erutan paarikest piisavalt, et liig tihti kontol noolimas käia...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-13 18:23
varsti see paarike sulle peeru vahele kütab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-13 19:04
No ei ole meie maitse.....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 00:51
Seesuur, et eks see yks madal enesehinnang on kui seda peab kuskil interneti saidil upitama. Ja noh..minna hasarti iha saidil toppi ronimisega...see peab ikka tõsiselt igav reaalne elu olema kui selline asi pinget pakub
˅ näita rohkem ˅