Foorum
2012-11-06 19:49
Tegelikult väga huvitav olukord tekiks, kui anda kasutajale võimalus keelata endale muude hinnete, kui kümnete panek. Siis kaoks kohe varikatelt konkurentidele ühtede panek ja see sõda lõpeks, aga samas kaotaks mõtte top, kui selline üldse, sest kõigil piltidel oleks keskmine hinne kümme. Hea küll, pilte saab järjestada ka kümnete arvu järgi, aga siis muutuks enda uue pildi tippu upitamine ikka väga kulukaks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 20:30
Aga siit tuligi mõte. Kaotaks saidil muud hinded ja asendaks need tasuliste esiletõstvate kommentaaridega pealehel. Kes kõigerohkem komme korjab saab toppi. Ja Mingi ajapiirang oleks kaua toppis olla saab vms... andke ideid juurde siia nüüd...
Kaoksid varikontod ja mõttetud riiud. Saidil valitseks vaid kadedus ja ülbus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 20:30
"paarkarvast" sai vist meie plokist parandamatuid hingehaavu.
Ja mis puutub üksindusse.... oh teid küll. Kui olete tähelepanelikult vaadanud on meil piisaavalt toredaid paare meeldivaks koosviibimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 20:42
No veel üks kirev näide. Jan28???
Tundis vist ennast nii üksikuna, et keegi temaga ei räägigi. Ladus hunniku kahtesid
No mis siin ikka öelda.
Meil hakkab päris lõbus kohe. Ju siis kehtestas ennast, nüüd saab öelda "ma olen tegija"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 20:57
raske saab olema sinu tee tõeni....

ma tahtsin sporlikust huvist vaadata mis juhtub kui mõned kahed panna... ei juhtund muud kui sinu enesehinnang vajas tõstmist minu solvamise läbi
aga edu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:00
pealegi oli jutt 5 kui sellisest.... 2 polnud juttugi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:30
Issakene, ma ei mõista...hindasin ka just üht meest topis...kert70...panin talle paar viit ja tema ladus mulle hunniku ühtesid vastu ja blokeeris veel ära ka...püha taevas, on ikka "lapsmees"...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:38
Ma ei tea, aga ma vist ka seda kert70-t kogemata hinnanud, sest avastasin, et ta on mind blokkinud, aga minu arust me pole sönagi kirjutanud vahel vaatan pilte ja ju siis löi ta pildi ette ja ma kogemata hindasin, ju siis 5-ga..Ma ju loll ei teadnud et alla 10-ne ei ole ilus ja viisakas hinnata, nyyd tean
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:46
Ehh naised, ise emad ja kiusate last , kas häbi ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:47
Härra Aikon, mina pole veel emarollis, sestap võin ka kiusata...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:52
Hinnete naljad
No mis seal ikka. Eks meil kõigil lööb kuskilt midagi välja vahel.
Ma räägin koguaeg, et iha on hunnik katkiseid inimesi, nii et see kõik on täitsa normaalne tegevus. Loogikaga ei ole siin midagi teha.
Kõigil on oma loogika olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:54
Aikon, plikadel kade meel, et Kerdile meeldivad poisid. Aga ma ei saa aru, miks ta mind pidi ära blokkima
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 21:57
Jfjm, ehk tundusite talle olema alfaisasena, ja see hirmutas teda?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 22:01
Jot mul on blokkimise koha teooria olemas.
Kui juba hindamise süsteemist ei saada aru, ehk on siis ka blokkimise mõte kuidagi nihu läinud. Vbla saadakse blokkimisest nii aru, et blokiga kaotatakse kohe nagu isik ära.
Jah blokkija maailmast on ta kadunud aga teised ikka näevad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 22:01
preili Boudica, iga neitsi saab kord emaks ja tulevasele emmele ei sobi sedasi kiusata kiusa parem teisiti
Jotteff, ära põe, Sa pole ainuke
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 22:04
Ega ma põegi. Võibolla oleks kah tahtnud talle paar sõbralikku ü.....müksu anda
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 07:33
pihil käies, pead kindlasti rääkima patust.... panin 5 kerdile .... ja kindlasti pead ka küünla panema.... soovitatavalt kerdile kui teda kohtad juhuslikult
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 07:50
parma, hakkame juba sinuga nõustuma.Katkiste inimeste kohapealt.Näe,kellegi arvates saime me ka " parandamatuid hingehaavu".
Küll on hea omasuguste seas olla,armsas koduportaalis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 10:34
Parmaleikin sul on õigus, plokiga kaotame isiku ära. Aga vaata pole suur kaotus ka kuna nii või teisiti polnud plaaniski nende isikutega tutvuda. Erinevatel põhjustel. Ja kuna me ei tunnegi üksteist, eksisteerime üksteise jaoks nö. virtuaalselt siis mis siin ikka seda plokkimist nii südamesse võtta, pole ju mõtet. Meil on ikka täitsa poogen, et karvased meile ploki panid.
Aga hämmastav on see kuidas lihtsalt ei jõua kohale mõnele tegelasele teiste inimeste soovid. Ju siis ollakse nii enesekesksed, et ainult mina ja maailm.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 10:55
millegipärast meenub putini venemaa.... kui pole meiega ühte meelt.... paneme kinni....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 11:01
Jah eks ta ole, see virtuaalne maailm nagu ta on.
Aga kas see blokkimine käib nagu suvaliselt, et vaatad kontot, ei taha tutvuda ja kohe blokk või kuidas?
Mismoodi see loogika teil siis töötab?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 11:50
kuhu me need,,plokid" teil,ihapaarike,maha ladusime siis
Meil pole tavaks kedagi blokkida, vähemasti mitte esimesena.
Ela ise ja lase teistel ka elada.
Aga sõpradelt kuuleme ka,et panevad bloki inimesed,kellega ei olda isegi kirju vahetatud...kui nii,siis nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 11:56
Ääremärkuse korras:
Tulekahju ennetamine on kergem, kui selle kustutamine, ehk et..."et hoida ära tulekahju ohtu, pea ikka korras tõrjevahendid!"
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 12:10
sul on ajude asemel juba kümned....
tulekolded ja elektriseadmed tuleb korras hoida....
NB ära unusta andurit....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 12:19
Isesul on ajud siledad nagu klaasist kerad ja üldse, millal Su saunakökats tööle rakendub või põles juba maha
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 13:41
sauna asemel tegin terassi... sobib hästi miljöösse...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 13:49
Aga kas kerise ikka panid või
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 13:51
õue?? .... ajee kutt kle.... mine hinga vahepeal värskemat õhku...
ja ära unusta kerdile ja ihapaarile kümneid laduda....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 13:52
lahkun lauluga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 14:21
mõnel on ego suurem kui sexikristi tissid vaat et läheb veel suure pauguga lõhki
kurikuulsal paarikesel on vist varsti kõik blokitud. loomulikult panem ma ka bloki sellele kes mind on blokkinud. miks peaksin seda mitte tegema? kas see on lapsik, et teen tagasi, aga see pole kui kümnega mittehindaja blokid? njormaalnje lookika
pealegi polnud ma seda kontot kordagi lugenud, vaid vaatasin pilti, mis jäi esilehelt silma ja ju siis hindasin viiega või mis veelgi hullem jätsin hindamata vastubloki efekt aga toimib ka selle eest et pole vaja selliste autoriteetide sõimukirju või ühtesid, kuigi see võiks päris meelelahutuslik kogemus olla

aga tundub et siin puha kommuun sarnastel kasutajatel, mind ka kert70, ihapaarike, kenasuudlus, cubaland, maiustaja, jne. blokeerinud
lahingus näeme, raisk
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 16:37
Loodusepois jah tagasitegemine ON LAPSIK. Või sul on testsugune kasvatus.
Karvased teeme silmad lahti, olete meid plokkinud see on FAKT. Nüüd oleks kohe huvitav kuulda kuidas te musta vageks räägite
Ei, aga muidu on meil väga sisutihe väitlus. Plokkija süüdistab plokkijat ploki pärast.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 17:47
tundub et inimestel on igav,et idiootsusi välja mõtlevad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 18:26
Õigus coya, asi kipub igavaks minema. Meie passime selle väitluse ja tegeleme parem meeldivate tutvustega.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 18:38
Putini venemaa on oligarhide võim, tehakse miljonäärideks ja võetakse seisus, sest keegi jäi ilma. Kas arvate, et Kruuda ja Sõõrumaa komentaarid ja käitumine on teisiti.
Pole raske arvatagi kuidas üks Lenska poiss ilma Moskva toetuseta pukki sai, sest seal oli just tundmatu.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 20:03
Ei ma saa aru kui ikka pilt pannakse üles, miks kardedatkse avalikkuse tähelepanu?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 20:54
Seks rodeo moodi.... Misjonääri asend ja sekundid hakkavad jooksma siis, kui mees ütleb, et naabrinaine on parem.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 23:18
Pushup, kas sa ei leia, et oma sõimukirjadega liiale pole läinud.....Kas tõesti oled iha.ee määraja sina, kes, kuidas mind hindab, sa oled halenaljakas juba enamikule iha kasutajatele . Mind maha tehes ei muutu teiste hinnang, ega suhtumine minusse, köhi palju tahes mu piltide töötlemisest, mu võikast väljanägemisest , ausalt, pliis saa üle minust, endal läheb kindlasti tükimaad lihtsamaks. Ja need sõimukirjad mida saadad siin meestele on äärmiselt lamedad, igaühel on õigus hinnata nende äranägemise järgi, mitte sinu käskude järgi, pole võimalik nii rumal olla. Püüa saada üle oma lapsepõlve traumast, saa täiskasvanuks Tiiuke.

tore et sind see übertuunitud, vanaeit ümber sõrme on suutnud mässida, olen teda reaalelus näinud, siin jätab endast kaunitari mulje, sa vaata ta infinity666 pilte millise vanaeidega tegu on, sinagi ei tahaks ju sellist aga edu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 23:26
Need siin kaks viimast sõimukirja inimesele, kes julges mind kümnega hinnata.

mõnus sabarakk, said kellegilt korralduse minu pildi mahahindamiseks?

Nime ma hetkel välja ei too, aga kui persoonil midagi selle vastu pole, võin copy konkreetselt siia panna.

Pussu, ma pole nii madal inimene, kes raiskaks aega paludes kedagi maha teha, see nagu näen sinu komme. Lootsin, et saad minust lõpuks üle, käin ju suht harva siin ja ei tohiks su lantimisi räigelt segada.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 08:06
detski sad on siin ikka küll täiega ... üks teeb seda halba ja kolmas teeb seda halba ... täiega hädalaulu alga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 08:28
... Ja nad postitavad kohe esimesse ettejuhtuvasse õõnsasse lahtrisse segasel kujul. Milleks on alati, teemast sõltumata foorum.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 09:15
piltide all peaks olema üks kastike kuhu linnukese andmisega kinnitad, et oled viimase aasta jooksul läbinud silmaarsti kontrolli....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 09:51
Jan, ja kuidas on Sinuga lood...kas oled juba külastanud okulisti, okultisti ja psühhiaatrit?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 10:37
ei hambaarst tegeles mu silmahambaga...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 13:06
Olen samuti näinud oma silmaga seda PushUp kasutajat ja saan aru miks ta ennast ainult ülevalt alla pildistab. Ta on tõesti mega suur, nagu üks kommenteeris paras BIGFOOT. Lunib meeletult vip staatust ja et hindaksid ta pilte 10p.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 14:24
Iha-seebi fenomen - Crocetti kommentaar 13.07, 17 minutit hiljem teeb "värske" kasutaja konto ja juba pillekas99 on kursis kõigega, mis suhted Crocettil Pushiga on olnud! Müstika!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 17:54
mina sain ka asjast aru..ausõna
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 18:02
suruks ka oma hambad konti ja järaks natuke aga ohutuse mõttes ei soovi oma viimaseid kolme kikut ära muvda
siiski
milline terve mõistusega inimene oma varikontosid? milleks? kas tõesti on iha.ee teie maailm ja ilma selleta kukuks elu kokku
lizell on vist kiizuka varikas, pillekas pushupi varikas ja crocet mingi korvi saanud tüübi oma ja usuge mind, selliseid kasutajid on siin aktiivsemate seas väga palju kellel mitu kontot ja nende kaudu konkurente maha tehakse. kõik need selleks et lihtsalt teistele ära teha ja end uppida.
kuhu te end upite? mis eesmärgiga? mida see teile annab? reaalset kasu või midagi positiivset ka sellest saate? mõelge nüüd vaikselt omaette natuke järele, kui veel mingeid ajurakke alles jäänud ja siis tulge õigustage oma tegevust täiskasvanud inimese kombel, mitte aga "tema tegi ju ka" või "ise oled"

sama teema käib siit pidevalt läbi, ka hindamiste teemast ja vip teemas ja top teemas, jne.

huvitav kas te tavaelus ka teiste peale ülemuse juures kitul käite või tänaval punasega üle lähete kuna teised läksid ju ka. kui naabrid seksi teevad aga teie kuival olete kas siis kutsute mendi öörahu rikkumise pärast ja keerate pidevalt reaalses elus ka teistele s.tta

ausalt ma ei imesta miks sellistega keegi reaalis tutvuda ei soovi või kui tutvubki siis ühekordseks kohtumiseks see jääb
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 18:09
aga tõsisemalt rääkides, eelnev oli võibolla liiga ulme paljude ajudele

võiks teha sellise online turniiri, mudamaadlus ringis astuksid kokku pushup, kiizukas, kenasuudlus, ihapaar, cubaland, jne. teised autoriteetsemad kasutajad ning siis läheksid konkreetselt kättpidi kokku, bikiinides ja mudaselt
meie kõik saaksime seda iha vahendusel onlines jälgida ja esilehel oleks turniiri edetabel, kuhu kõik pürgida sooviksid
vot seda veebikat tahaksid paljud jälgida
hiljem võiks sellest välja kasvadu ju meie oma nokia
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 18:18
Hea idee! Kahekäega poolt
Kust aga saada nii palju muda, et need iha kraaklejad ära mahuks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-09 18:19
ei ole ulme, mõnel on siin kasutajakontosid hulgim.
˅ näita rohkem ˅