Foorum
2012-10-30 10:40
Sirruke, tahan, ma TAHAAAAN!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:47
aikon, mul on nii, et ma elan ebaregulaarset elu..Ma ei tea isegi palju ma päevas syya tahan ja mida ma tahan syya ja kas yldse mönipäev söön mis veel muust rääkida..Ainus asi on töö, mida peab tegema regulaarselt
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:54
Sirruke, see on hea, et korrapäratult. Kord, see ahistab, röövib une ja meelerahu Kord, see on diktatuur inimkeha vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 11:14
mõni on veel nii jultunud,et on nõus ilma ka olema..... peaasi, et ainult saaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 11:15
Mul on ülikena hing aga välimuselt tahaks ikka ju miskit muud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 11:23
Siis on Sul ju küll vedanud. Välimust on palju lihtsam muuta kui hinge!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 19:00
mina olen harmooniline isiksus, mul on inetu hing ja võigas välimus, palun autasu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 19:07
mul pole hinge, müüdud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 19:24
Hingetuna langen su käte vahele
Mind teadsid kinni püüda
Hingetuna mind viimaks panid tähele
Ning keegi seda ei muuda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 19:39
Parma!!! ---hingetuna ei langeta mitte käte, vaid ikka jalgade vahele!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 21:05
Ah et meestel siis selline vabalangemine
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 21:24
Millegipärast kipub jah vabamalt langema, kui tõusma.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 21:29
Noo jah, siis jääbki valik, kas käed või hambad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:15
kasutaja pushup andis kasutajale pushup kümne hetkel, sest tegelikult on tal ju hinnetest ükskõik.

naer saalis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:17
Tore et minule antavad hinded ikka ja jälle elavat vastukaja tekitavad
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:20
sinule sinu poolt antavad hinded. need kuidagi tõestavad, kui üle sa tegelikult sellest maisest jamast oled.

jätkuv naer saalis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:25
Muigama ajab kuidas mõni mees teistele antavaid hindeid oma südameasjaks peab ja kindlasti seda foorumisse tuututama tuleb, peaasi et teise kohta jälle midagi intrigeerivat öelda saaks, selle kohta ütleks et mis see sinu asi on. Mulle on ükskõik kellele keegi, kunas ja millal millise hinde annab, ei passi ega nuhi kellegi järgi, kui tahab hinnaku keda tahes ja kui tahab kasvõi iseennast, paljud seda siin ka teevad, ei näe probleemi ja pahaks ei pane, muidugi tore et mõnele silma jäänud ja ta elavalt minu tegevusele siin kaasaelab
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:26
popular-tegele oma armukese otsingutega ja jäta keelepeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:33
PS! Ja seda et ma siin vahest iseennast hindamas, kuulutamas, pole siin küll enam kellegile uudiseks aga tore kui mõne silmaluugid alles avanesid.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:48
Teemasse Muidugi tahetakse oma piltidele häid hindeid , miks ka mitte Natuke muigama ajab kuidas see 10-nete panek ja muu elavat vastukaja on tekitanud, nuhitakse ja luusitakse teiste tegevust, kellel kuipalju 10-neid on ja mis nendega tehakse, luuakse mingeid jaburaid teemasi millel lõppu ei näi. Teine asi see et kui on teada et mõni kasutaja ei soovi 5si siis milleks neid panna, mina ise teades et konkreetne kasutaja neid ei soovi, ei lähe nimme neid panema, pigem siis vaatan pilti aga jätan hindamata kui 10et pole ning üleüldse vaatan alati kasutaja piltide skoori, kui näen et see on keskmisest kõrgem, on hinnatud teiste poolt heale tasemele siis ma ei hakka seda oma 5ega madaldama, teades et see teguviis madaldab teise pildi hinnet, muidugi kõik pole sellest teadlikud ja nii neid 10netest allapoole jäävaid hindeid massiliselt ka tuleb, mõni muidugi on asjadega kursis ja lihtsalt jätab oma 5ed panemata
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:52
Lisan veel et ise uute piltide lisamisel ikka kontole reklaami soovides siis ka mõne 10-ne abil endale demo tehes, jääb paremini silma
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 21:29
aga seleta palun lahti, kuidas enda pandud kümnetega paremini silma jääda saab?
millisel moel te sellega kellegi käitumist mõjutada saate ja endale rohkem tähelepanu tõmbate? ma tean, et avalehelt käivad ka kümnetega isikud läbi, aga seda vaid paariks sekundiks või minutiks. kui tahta pidevalt esilehel nähtaval olla, siis peaks pidevalt kümneid enda piltidele laduma. nii teetegi?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 21:42
Tead, Utha, ma ei viitsi ega taha siin pidevalt mingeid seletuskirju kirjutada, ei leia et peaksin enda otsuseid, tegevusi jne kõigile lahti seletama, antud juhul jah, edasise klatÅ¡i ärahoidmise huvides tegin kodanikule mõned asjad teatavaks, no nägi teine ju vaeva mu tähelepanu püüdmiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 22:17
Siin teemas on võtnud sõna üks härra, kellel on naissoost fänne, kes käivad konkurente hindamas, et kõnealune härra saaks top-is püsida. Seega varasem arvamus siin teemas, et parimad pääsevad TOP-i on jura, tutvused hoopis loevad.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 22:26
puhsup, ja mina arvasin, et sulle meeldib seletada. natuke aega tagasi avasid ise ühe oma kaartidest ja rääkisid panustest. siit edasi tekkis huvi su lahtise kaardi vastu ja huvi on see, mis paneb küsima. arvasin, et tahad ka sellest rääkida.
miks sa siis sellele vastata ei taha? mul tekkis juba lootus, et sa ehk seletad lahti, kuidas teil seal teineteise pilte hinnates need skeemid käivad. või on see liiga isiklik?
kui ise selles süsteemis sees ei ole, siis raske arvata, mis kasu endale kümnete panek võiks kellelegi tuua ja kuidas see süsteemisiseselt toimib.
nja, kogu mäng käib siis tähelepanu peale. kõik selleks, et mõne koha võrra teiste ees kõrgemale tõusta ja kedagi edestada.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 22:27
vint2, äkki valgustad teisigi kes on too kõneall olev härra? Millegipärast on mul tunne et ma tean teda See selleks Hindasin kunagi samuti vinti tema eelmiselt kontolt 10nega, vint tõusis kohe Topi ja siis tuli üks minu teise sõbra, ex-meesmode sõber vindi pilti 5ega mahahindama, et ex-mode pilt esimeseks tõuseks, ega ta jah, käsi peseb kätt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 22:41
Utha: Tead, olen väsinud sellest Topindusest ja hinnetest, ausalt ka, mingi aeg oli ehk põnev ja mingi konkurentsi-himu w siis nimme üritasid pahatahtlike ühtede panijate kiuste, mis teha neid kadedaid on ju igalpool. Pikapeale muutub aga tüütuks ja see ei vii kuhugile, mis point on mingeid 10-neid püüda kui nagunii nullitakse see 5tega kiirelt ära Ma isegi ei viitsi seda Naiste Topi jälgida, tean et mingid enda pildid seal ikka esile tulevad. Mis puutub iseendale hinnete andmisse siis see on hea reklaam-pilt on esilehel, inimesed näevad et uus on lisatud, külastavad sinu kontot, teevad juttu ning omakorda hindavad sind w jätavad kommentaare, kirjutades juurde et tutvud, tulevad ka sellelaadsed ettepanekud, saad juurde nii kontokülastajaid kui ka neid kes on sinuga tutvumisest huvitatud. Mina ei näe küll kuskil probleemi Saan aru et olen siin tähelepanu pälvinud ja minu tegemistel hoitakse silm peal, aga päris lolliks ei maksa ka minna ja mingid jaburad kommentaarid, keelepeks jne on ausalt öeldes tüütud ja mõttetud, mind see nagunii ei muuda w tegevust peata.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:09
midagi sellist ma arvasingi. ühesõnaga endale kümnete panek on kiirem viis endale tähelepanu tõmmata ja tutvusi hankida. teiseks saan aru, et endale hinnete panek(võimalus endale paremaid hindeid valida) võimaldab endal kontrollida oma hinnetevoolu ja seega ka jõuda mingite tulemusteni kiiremini, kui see oleks saavutatud nt kelleltki teiselt kümned oodates. kas ma olen asjast õigesti aru saanud?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:13
Jah, Utha oled asjadest õieti aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:19
väga hea. nüüd on mu hing järgmised seitse aastat rahulik
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:21
Ja järgmistele keelepeksjatele kõneainest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:25
miks sa seda arvad? kui kaardid avatud, siis pole keelt peksta enam vaja. või arvad, et tegid sellega kahju endale praegu?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:28
kui oleks rääkimata jätnud, oleks igaüks oma teooriaga lagedale saanud tulla
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:32
Oh ei, pigem ikka kasumlikkust silmaspidades Lihtsalt mulle tuli üllatusena et keegi millestki veel teadmatuses oli ja päevakorda võttis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 23:34
see endale hinnete panek on jah nagu lahtine teema olnud veel. või olin ma ainuke, kes ei taibanud enne seda uurida
praegu saab teema lukku panna minu poolt
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 08:15
ei pidanud luurama ega piiluma, sealt esilehelt mulle see silma jäi. valulik reageering ning jätkuv seleatamine "oh, kui väsinud ma sellest kõigest olen" ütles muidugi kõik. sõnad ja teod, sõnad ja teod.

naer saalist lakkas, sest nail muundus halenaljakaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 13:05
popular: Tore et ma jätkuvalt su meeli hellitan ja silme ees terendan, muide kas tegemist võib olla kadunud mriksiga? Võta parem oma perelõhkumine käsile, otsid ju armukest, selline mees-eit kes mokalaata peab vist eriti peale ei lähe, ei imesta ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 14:34
meeli hellitad ja terendad? kontrolli mingist seeneraamatust järgi, kas pole sügisel järsku ohtlikke liike korvi sattunud.

leidsin, et nende piltideteemadest elusõltuvuses olijate esitopi tegelane iseendale kümneid jagab, on naeruväärne.

aga see, et üritad niite ajada, sulle ühtesid laovad ja kes nende kontode taga on ning selle kõige juures seletada, kui vähe see kõik sulle korda ei lähe. samamoodi mind mingitmoodi liistule tõmmata üritades...

meditsiiniline juhtum.

eks ma olen ise ka süüdi, keegi vist siin kirjutas, et teiesuguste kritiseerimine head ei too
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 14:42
Meiesuguste kritiseerimine? Ajad suisa naerma Pigem ajab selline mees muigama kes teise inimese 10-et üle elab, sellest suure hurraaga avalikku foorumi keksima tuleb, mõeldes et küll nüüd leiutas muna. Esiteks see on minu enda teha mida ma oma vip-staatusega kaasnevate 10-ne andmistega ettevõtan, hindan sõpru, vahvaid pilte w kasvõi iseennast, see pole kellegi teise asi vaid minu valik w arvad et peaksin neid sulle jagama? Kui ei, siis mida sa siin põrgid? Mõtlesid et võtad nüüd ilge teema üles, oi vaadake, PushUp kuulutamas 10-ne all, jah, kuulutan, olen seda varem teinud ning teen ka jätkuvalt, tore et minu 10-ned sind niiväga erutavad et neid suisa pealehel imetlemas käid
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 15:42
popular: Ja pommita oma kiizukat 10-netega edasi, ei imesta kui kuskilt korralduse said et mind siia ärategema tulla
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 18:20
selle kümne panin spetsiaalselt talle, et looduses tasakaal valitseks. inimese kohta, kellel on sellest kõigest nii ükskõik, oled päris suure töö ära teinud.

kui see, et ma siin märkisin ära, et sa iseendale kümne panid (olles siin ja seal teemades vastu rinda tagunud, et see teema on sulle nii ebaoluline) kuidagi tagaklatsimine on, siis ...

jube. luban edaspidi teie herilasepesa mitte torkida, väga ebameeldiv tagasiside
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 18:56
järjekordne tropp lahti lastud siia
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 19:14
jah, see tropp ei jõua end ära kiruda, et teile külla (sest selleks te ju seda foorumit peate) tuli.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 19:33
tahaks ka kellegile ära teha huvitav et keegi mulle korraldusi ei anna
ma tunnen ennast nii nii üksikult nagu oleks foorumi uksetaha jäetud, nagu väike hüljatud kassipoeg
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 20:03
APPPIIII!!!
Ärge nüüd k***t küll riidu minge!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-04 22:05
Mõnel endiselt suurusehullustus kallal, ja paranemise märke ei ole, kurb.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 11:55
Mõnele läheb kohe väga hinge see ploki saamine, näiteks loodusepoiss ja paarkarvast. Meil on ankeedis ilusasti kirjas, ärge toppige neid viisi.
No lihtsalt selline inimlik soov. Ei, .........ei saada aru või on lugemisega raskusi. Aga meil on jällegi põhimõte kes tuleb lahkelt viisi jagama saab plokki.
Pange tähele meie vaikselt toimetame siin ja kedagi ei puutu. Ise tulite oma viitega torkima. Lihtne.
PS. Tegelikult oleks soov, et kedagi ei peaks rohkem plokkima.
päikest
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 13:24
küll on ikka raske elada kui kõigile meeldida tahad....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 13:56
eh,ihapaarikese ,,inimlik soov" on mitte olla hinnatud "5"ga,seega mitte olla märgatud,mitte meeldida...
et ainult "10"d...tipust võib olla ilus vaade ent seal on suht üksildane olla või mis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 16:31
ps. Piltide hindamise loogika on selline, et pildid jooksevad suvalises järjekorras, olenemata profiilis olevast infost. Keegi ei hakka piltide hindamist katki jätma, et uurida mis seal profiilis kirjas on ja siis hinnata. Süsteem lahmib pärast hindamist uue pildi ja läheb mürinal edasi. Tükkaega hiljem alles, kui keegi kisa tõstab, hakatakse profiili vaatama ja uurima.

Paluge iha.ee meeskonnal hindamise süsteem, kui eraldiseisev vidin, maha võtta. Ja et edaspidi saaks hinnata ainult otse kasutaja profiililt.
See lahendaks paljud hindamisega seotud mured. Sama lugu on ka meestel meeste vahtimisega. Oled mingit pilti hinnanud ja kui ei ole konkreetselt pandud keda hindad (mees/naine/paar), siis viskab sind suvalisele pildile ja see võib olla ükskõik kes.
Hindamine on siiski piltide alusel, mitte konto ega isiku järgi.

Kui iha keeldub süsteemi ringi tegemast, siis võib enda profiililt pildid maha võtta!!
˅ näita rohkem ˅