Foorum
2012-10-28 21:22
mida krdit te neid viisi topite, ma tahan ainult kümneid

umbes nii võiks kõlada päris paljude ihalaste slogan
hindad pilte, vaatad pilti, meeldib, paned viie, et ilus pilt, natuke hiljem saad sõimava kirja ja blokeeringu, mõtled et wtf, omaarust ju andsid hea hinnangu ja meeldis, et mingid debiilikud või
ok ma saan aru mingist topis olemisest ja vip seisust aga eneseväärikuse võiks siiski suuta säilitada, eriti kui soovitakse topis, ehk siis mingis mõttes eeskujuks olla

aga tundub et need topi pürgijad on just väga madala kriitika taluvuspiiriga ebakindlad isikud ja selliste koht pole mitte mingis topis

soovitan sarnastel tegelastel mind kohe varakult ära blokkida, muidu topin veel mõne viie
get a life
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 21:50
Pilt on TOP'is, mitte isik, ega tema omadused.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 21:54
targem on neile hinnetele tähelepanu üldse mitte pöörata. Või siiski- Ma laenan nüüd ühe kasutaja mõtet öeldes, et muidu ei hinda kuid kui 5 panen, tähendab see vaid seda, et olen "sind" märganud!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:21
Mina olen piisavalt targaks saanud, et hinnata ainult kümnetega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:25
Parma, kui isikut piisavalt tunned, siis võib ka teda TOPpida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:25
kui mitu teemat peab hinnetest tegema, et iga isik selle endal selgeks saaks? 1, 2, 4.....10?
vahest rahunete ise ka maha ja enam ei kisu teisi nendesse arutlustesse. igav on?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:31
Õige Utha ainult ilusamatest ilusamad saavad TOPi nagu Aiku ja Jotimees Ja teised kaklevad, et sinna saada ja on rohelised kadedusest. Tahaks ka niuks niuks Ja kui hindan kedagi siis bloki nimekiri ainult kasvab ja kasvab
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:31
cosmo, sind on nüüd märgatud

utha kullake, kui viskad pildi üles siis kisume ka sind teemasse
või nagu aikon ütles, siis võib ka sind TOPpida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:38
ei viska, viiekat ka ei anna! nii kade olen!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:43
Sa oled nii armas oma jonnaka visadusega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 22:58
Oi kurja,ime on sündinud..me TOPis....ooo kaunis hetk,sa viibi veel ...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:05
Boy, oota sa. kui ma oma pildi siia peaks panema, siis ma tuletan sulle neid lubadusi veel meelde! et oleks siis mulle plussid pandud! katsu sa seda mitte teha. ja vip-iks top-is tahan ka saada!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:09
Utha pane pilt üles ikka aitame TOPpida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:12
karvased topis on väga meeldiv vaheldus, muidu muutus see aikoni kullipilk väga aupaklikuks

utha, musike, kui sa siia endast mõne kauni ja ahvatleva pildi paned, siis ei ole lihtsalt muud võimalust kui sind vipis/topis näha ja seda pead sa saama
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:16
AIDAKE MEID TOPpida
HELP, APUA, POMOGITE
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:26
sööge.... lund!
enne suren, kui....
ma teen endale testamendi ja lasen sinna sisse kirjutada, kuhu ja kuidas mind toppima peab/peate. sealt loete, mida minu laibaga peale surma teha tuleb. lasen mingil taksidermistil endast ilusa topise valmistada ja kellel peod kihelevad, saab selle top-i aidata kui ma surnud olen, pole enam vahet, kus ma ripun.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:45
utha, isegi surnuna soovid Sa olla nii isekas et ei luba teistel oma ilu nautida aga küll me Sind väärtuslikult hindame
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:47
jah, isegi siis
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 23:52
Utha, sinu heaks olen ma valmis enda nädala õlled ohverdama
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 00:08
utha, sinu nimel olen ma nõus kaks päeva kannatama ja kaine olema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 00:30
või veel
kas laskute põlvili ka ja palute või läheb selleni veel aega?.D

ohvrimeelsus on vahel tänuväärne asi, aga tänamatu nagu ma olen, ma ei võta neid ohvreid teilt vastu ma lihtne naine ja neid ei vaja parem tehke oma naisele või pruudile selle raha eest kingitus
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 00:49
kullake, seni kuni oled olemas Sina, kahvatuvad kõik teised naised
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 03:41
Tekst minu profiilil:

*"Kui keegi hindab mind viiega kaks või enam korda blokeerin ära. Kui hindad, siis hinda kasvõi ühega, aga mitte viiega ja mitu korda järjest. Mulle ei lähe need hinded korda, aga millegipärast häirivad mingid kindlad väljakujunenud kasutajad kellel on kombeks 5-si pidevalt loopida. Eelnev tekst ei kehti ilmtingimata. Mul on selleks ka oma põhjus, kuid see ei ole mingi nõme põhimõte."*

Esiteks, kui sa pole mu profiiligi vaadanudki, pole minuga suhelnud ja oskad mulle kohe hinnagut anda, siis ma ei seedi selliseid. Teiseks, kui mind hindab iga päev üks inetu türa pilt siis hakkan ennast halvasti tundma ja blokeerin ära. Kui sa mu kirjale/kirjadele ei vasta aga käid mu pilte hindamas, siis arvan et oled ebameeldiv kuju ja ei taha et sa mind nillimas käid.... jne. Toppi pääsemine pole küll mu point. Võib-olla siis korra edevusest oli tore olla.

Kes tahavad olla topis, üks hea nõuanne...
1. Tee niipalju pildiga varikaid kui viitsid..
2. logi oma kontoga sisse ja blokeeri enda jaoks kõik oma loodud varikad, et nad sinu kontole ei pääseks..
3. mõne varikaga lappa omale kümneid..
4. logi kordamööda varikatega sisse ja pane nad mingisuguse mozilla autoclickeriga ihas kasutajatele hindeid lappama..

Hommikul ärkad ja oledki topis... peaks toimima, vannun jumala nimel, et see on kõigest teooria ja ei ole kasutanud, aga ideepoolest peaks toimima.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 09:06
vint2 kirjutab:
„Mulle ei lähe need hinded korda, aga millegipärast häirivad mingid kindlad väljakujunenud kasutajad kellel on kombeks 5-si pidevalt loopida.“
või siis selline mõte: „....pole minuga suhelnud ja oskad mulle kohe hinnagut anda, siis ma ei seedi selliseid......“jne.
ma rohkem mõtteid välja tooma ei hakkakski. põhimõtteliselt öeldi sellega enda hoiaku kohta kõik ära ja eelarvamus kasutajast on loodud ning kasutaja kahjuks pean tunnistma, et see ei ole mitte pooldav. võin olla mõistev tema hirmude ja tõrgete suhtes, aga tõenäoliselt ei saa sellise isikuga kunagi tekkima tõsisemat, lähedasemate suheteni viivat
kirjavahetust, sest isik on juba ette tõrjuv ja omab eelarvamusi, mis põhinevad vääralt antud hinnangutel. liiga jäik. suurema osa ajast peaksin sellist isikut veenma ja keelitama, toetama, tema jäikadest põhimõtetest tingitud vastasseise lahendama ja võimalik, et ka ennast nende vastu kaitsma. tähendaks palju vaidlemist.

niisugune hinnang siis minu poolt hinnatavale.
tegu on oletuslike järeldustega, aga nii ma mõtleks, kui keegi sellise enesetutvustusega mulle läheneda tahab.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 09:13
Tubli Utha! Sa oled hea inimesetundja!
olen 30 ja elan endiselt üksi, kusagil peab ju mingi lühis olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 09:58
Tuletan meelde, et PILTI hinnatakse, mitte pildil oleva isiku isikuomadusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 10:54
Viimasel ajal üldse enam ei hinda ... kuna vip kontot igapäevaselt ei oma , siis ei topi ka kümneid fanaatiliselt. Olen hinnanud viiega meeldivaid pilte aga peale seda kui selle eest on lihtsalt sõimukiri saadetud ja blokeeritud mind , nuh peale seda olen väga väheseid hinnanud kes tõesti on seda viit või kümmet väärt. Suurimad sõimajad kusjuures on paarid kui neile ei pane kümmet vaid paned viie näiteks. Raske arvata millised need paarid on , osasi teab ju suurem seltskond juba kui on peale viie panemist saanud sõimata konkreetselt , mõttetud inimesed , kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 10:56
ühinen parma mõttega, aga tegelikkuses kipuvad need põhimõtted segunema ja vahel on väga raske isikut pildist eraldada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 11:39
Eks see TOPis olemine on enese eputamine Vaata parem kes pilte kogu aeg üles panevad Kui kehva hinne tuleb võetakse pilt maha ja pannakse kohe uuesti üles, et püsida TOPis kuna varikontodega lahmitakse kohe 10 punkte Eks need eavad kes nii teevad paremini kuidas see käib
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 12:06
parmaleikinil on jumalast õigus. Kuid kuidas saab olla nii, et annad igapäev, igale hinnatavale hindeks viis... see ongi see mis mind häirib, ebaobjektiivsus. Anna siis muid hindeid ka või jäta hindamata. Kui olin top-is, siis tulid minu kontot külastama inimesed kes varem kordagi mu kontole ei sattunud ja hindasid viiega ja ühtlasi olid need kasutajad kes olid minust top-is tagapool oleva kasutaja austajad/sõbrad. Kui seda tahtlikult tehakse on pisut häiriv muidugi, kuid sellistel puhkudel ei ole ma kedagi ära blokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 13:47
aha. nüüd sain su tõrkest lõpuks aru, aga veidi mõistmatuks jääb ikkagi, mis põhjusel sa siis ennast teiste tegevusest veel häirida lased, kui hinded sind ükskõikseks jätavad? täiesti ükskõikseks järelikult ikka ei jäta.
ütled, et häirib ebaobjektiivsus, aga milline oleks objektiivne lähenemine olnud?
kas põhjus võib äkki peituda nendes meeskasutajates, kes su kontol käivad ja keda sa seal näha ei soovi ning see mõjutab sinu üldist arvamust hindamistest?
mõtlen nii, et küsimus ei ole mitte hinnete valikus, vaid hoiakus, mille sa selle käigus omandanud oled. sa tõkestad ise endal tee, ise mõtled endale neid probleeme välja. ma leian nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 14:00
Haha!
Sul on õigus, mõtlen vist probleeme endale juurde:-)
Meeskasutajad mind ei hirmuta. suhtlen siin ka meestega seni kuni nad aru saavad et sõna "hetero" tähendab seda, et mittekuidagi mehed mulle veetlevad ei tundu ja igasugused muud jutud.
Või mis objektiivne oleks? Oleks see et kui mingi pilt vähem meeldib, siis paned sellele näiteks hindeks 4. Kui mõni pilt üldse ei meeldi paned 1-he saan, kriitika on alati hea. Mitte seda et rahmeldad ööpäev ihas ringi lahmad 5-si
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 14:02
Muide mind on blokeerinud kasutajad, kelle kontolgi ma pole käinud, mis siis veel minust rääkida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 15:26
Meeste topis käib täpselt samasugune võimuvõitlus nagu naistelgi ja kui saad mõnelt kasutajalt enda topi pildile mitu viite järjest, võid kindel olla, et see on mõne topi pede varikas. Imelikul kombel on mind praegu rahule jäetud. Ainult kert üritas korra. Ilmselt pole jooksuaeg.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 15:28
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 15:33
Jotteff, ehk valgustaksid mind! Mida selle nn. võimuga pihta hakata, kas sellega saab püüda valijate hääli või paremat stardipositsiooni eelseisvateks kohalikeks valimisteks, või ehk isegi mingeid privileege taevastes ja maistes sfäärides?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 15:56
Sinu valijad on ju hinnetelehel näha
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 16:01
Ega Sa ometigi minu valijaid taha halvustada Sa vaata ette, Jotteff, nende valijatega võib isegi riiki kukutada, rääkimata siis ....jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 08:14
Kert on mind igaks juhuks ette ära blokkind, äkki tuleb mõte teda hinnata!
Mind on ka staažikamad kasutajad hinnetega pommitanud, et oma sõpra päästa paremale kohale
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:24
Eile igavusest hindasid pilte 5'tega ja täna hommikuks olin mitmete poolt blokitud - mõnest blokist oli päris kahju kohe, aga mis parata. Peaks hindamise juurde kohe kirja panema, et ära hinda alla 10p kui sa ei taha saada blokitud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:26
Miks siis mõnest blokist kahju on?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:30
No et kui kasutaja "kenasuudlus" pilte enam ei näe ega saa kommida siis on kahju ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:32
võiks kõikide hinnete panemine ühtviisi tasuline olla. Ma pole veel ühtegi hinnet pannud, siis ma teaks, et ei pane ka
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:38
Nagu aru saan, siis piltide kommimine on kommijale endale tähtis. Aga siis pole ju vahet keda kommid. Võta suvaline, kes blokkinud ei ole ja kommi aga isuga. Ongi asi lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 09:59
Toetan kodanik Mykhani innovatiivset algatust ja omalt poolt teen ettepaneku maksustada ka piltide eksponeerimine, elik üles riputamine avalikku ruumi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:04
Hea teema igatahes Vähemalt ma sain teada, et pole ilus hinnata, kui just 10-t ei pane..vot see oli päris uudiseks mulle, et 5 halb hinne on Kahju et pildita kasutajaid hinnata ei saa, ma paneks hindeid ikka rohkem tarkuse, asjalikkuse, huumorimeele eest - kel seda ikka on
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:09
Sirruke. Ole hea ja õpeta mulle ka, kuidas pildijärgi tarkust hinnata. See oleks väärt teadmine.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:18
Ma mötlen just pildita kasutajaid, et hindaks ka neid Pilte ma siin ammugi ei vaata. Piltide öigsusse ma usun sama palju kui kirjutajate vanustesse. Mönel on pöhimöte, et pildita kasutajale ei vasta, aga ma olen just nendega pidanud pikemat kirjavahetust ja minu arust vägagi normaalsed ja just neid tahaks hinnata nende tarkuse, asjalikkuse, normaalsete kirjade pöhjal. Sellised kirjad ei paku kyll pinget, kus hakatakse kohe kysima, et mitu korda päevas seksid, mis pesu kannad, mis on lemmik seksipoosid Sel juhul ei loe ilu midagi, kui ilus ka see poiss on..Ilu on siiski hinges, mitte välimuses
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:38
Sirruke, ole nüüd kordki aus ja avameelne ja ütle..."mitu korda päevas?"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-30 10:40
aikon, sa ei taha seda teada
˅ näita rohkem ˅