Tekst minu profiilil:
*"Kui keegi hindab mind viiega kaks või enam korda blokeerin ära. Kui hindad, siis hinda kasvõi ühega, aga mitte viiega ja mitu korda järjest. Mulle ei lähe need hinded korda, aga millegipärast häirivad mingid kindlad väljakujunenud kasutajad kellel on kombeks 5-si pidevalt loopida. Eelnev tekst ei kehti ilmtingimata. Mul on selleks ka oma põhjus, kuid see ei ole mingi nõme põhimõte."*
Esiteks, kui sa pole mu profiiligi vaadanudki, pole minuga suhelnud ja oskad mulle kohe hinnagut anda, siis ma ei seedi selliseid. Teiseks, kui mind hindab iga päev üks inetu türa pilt siis hakkan ennast halvasti tundma ja blokeerin ära. Kui sa mu kirjale/kirjadele ei vasta aga käid mu pilte hindamas, siis arvan et oled ebameeldiv kuju ja ei taha et sa mind nillimas käid.... jne. Toppi pääsemine pole küll mu point. Võib-olla siis korra edevusest oli tore olla.
Kes tahavad olla topis, üks hea nõuanne...
1. Tee niipalju pildiga varikaid kui viitsid..
2. logi oma kontoga sisse ja blokeeri enda jaoks kõik oma loodud varikad, et nad sinu kontole ei pääseks..
3. mõne varikaga lappa omale kümneid..
4. logi kordamööda varikatega sisse ja pane nad mingisuguse mozilla autoclickeriga ihas kasutajatele hindeid lappama..
Hommikul ärkad ja oledki topis... peaks toimima, vannun jumala nimel, et see on kõigest teooria ja ei ole kasutanud, aga ideepoolest peaks toimima.