Foorum
2012-10-27 15:55
Fredy: Absoluutselt sinuga nõus kuid isiklikult ei hakkaks ennast vägistama suhtes kus on küll sisu kuid kõik muu on vastumeelne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 16:03
Pushup,

Minul siiani olnud vastupidi. Silm on puhkand partnerit vaadates aga kõrv ja mõistus mitte ..... Pikemas perspektiivis väsib ka silm........
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 16:08
Mykhan, see on püha ürituse nimel tekkinud häda vale, et kallist kaasmaalast tuua tagasi õigele teele ja hoiatada teda patu teele langemisest

Aga Aikonpoiss tähh, just sellepärast ma olengi sheebatüdruk ju
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 16:14
aikon, utha siis vastab.
no kui sa kukkusid pahasti ja vajad erakorralist abi ning tegu on nt oletame lahtise reieluukaela murruga, mida tulevat eriti ette eakamate inimestega, nagu ma olen kuulnud (arvan, et nendega kes on kohe 50a nt saamas või vanemad), või on tegu mingi kergemini ravitava luumurruga ja sa ei saa enam vigastatud jalale toetuda ning me kohtume sinuga ja su luumurruga alles kabinetis, siis kuidas sa siin ikka reageerid, kui pantsient on kohal ja abi tahab? aikon, me reageeriksime abi andmisega.
selle aja sees, kui sa meilt abi saad, teeme kindlaks sinu vanuse ja ma saan teada, et oled valetanud ennast 15 aastat nooremaks. siis saan teada su elukoha ja perekonnaliikmete arvu. edasi, uurime kas oled kindlustatud või kindlustamata isik ja kui see protseduur tehtud, siis tuvastame vigastuste ulatuse, peatame verejooksu, kui on...puhastame haavad, seome. raskemate luumurdude korral saadame operatsioonile, kergemate korral piirame su liikuvust, kuni vigastustest paraned. suudlen laubale ka, et kiiremini paraneksid ja siis tegelen su terve jalaga, ehk siis murran selle alt
nii tagataksegi teineteise rahulolu - oled sina rahul ja mina ka
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 16:21
Utha, Sa oled sadist aga mina, mina ju armastan Sind (vaatamata sellele, et ma mingi tühised 15 aastat endast maha kustutasin ) kas siis see tõesti midagi ei tähenda?
Noh, kuidas Sa nüüd reageeriksid?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 18:14
15 aastat sinna, 15 sentimeetrit tänna, mis vahet seal on, kui on armastus. onju.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 18:27
tähendab tähendab.
oleneb sellest, kas ma olen su jalale juba abi andnud või mite.
kui sa pikalt ei passi, siis sidumise ja luude muljumise vahele tekib aeg, kus ma ei tee midagi. passi seda viivitust peale. siis ongi paras moment sidujale armastust avaldada
tee seda ja sa saad edaspidi toetuda oma teise, terve jala peale ja koju.
võid saada. kas jaa või ei, seda ei tea
nii et oluline on valida aega. kui sa teed seda peale luumurdu, siis see tähendab sulle arvatavasti mitmekuulist paranemisperioodi ja seda, et ma tulen sind vaatama
kui sa meelega jalaluu murda tahad, et minuga sidumistoas privaatselt kohtuda, siis sellisest armastusest ma saaksin ka aru ja vastaksin sellele omaltpoolt......jala sidumisega ja tähelepanuga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:18
palju meeldivam oleks, kui utha kirjutab, et on48 ... aga kohtingule saabub... (mis tal see vnus nüüd oligi)
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:25
Jan aga praegu on nii, et Utha on 36 ja ki kohtingle saabub, siis selleks ajaks on ta juba 48 Ilma valetamata.
Ja Jan on selleks ajaks juba 5a surmale võlgu olnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:32
vanuse panin siia õige, pikkuse ka ja siis olen mõne pildi ka pannud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:32
tähendab see siis 12 aastat täpsustavat kirjavahetust ning analüüsi ?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:34
jan, minul? natuke tuleb 50-st puudu (parma valetab)
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:35
Minul ka vanus õige ning välimuse parameetrid enam-vähem paigas.
Aga ma mõistan suurepäraselt inimesi, kes siin pisut luiskavad. Eesmärki pühitseb abinõu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:36
ma tõin näite.... mitte, et ma teda kohtingule ei tahaks aga.... laisk olen
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:39
Ei sellest pole midagi, onu Billil old ka kunagi üks neeger, kes old kole laisk. Siis onu Bill ostnud piitsa
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:39
Või miite laisk, hoopis kärsitu ja ei malda oodata
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 19:47
aga mis tas ka niikaua ilma vä???.... ega peale 12a ootamist, vist enam ei tahakski
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 20:23
Mul kamakaks, aga mulle tõsisena naised vastavad, sa näed noorem välja ja ma vaikin sellepeale, ilmselt huvi vist kadus.
Aga kes teab, mis mõttes?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 20:26
kes näeb noorem välja?
utha onm lihtsalt pika hoovõtuga..
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 20:30
kes ta? see, et vahepeal sinuga ei kohtuta ja 12 aastase viivitusega kohtingule saabutakse, ei tähenda seda, et mina seda ei tee siin pole keegi rääkinud teistest, ainult sinust
nimetagem siis need 12 aastat tinglikult selleks peiteperioodiks, kus sa tunned endal palavikku peale tulevat, pea valutab ja arenevad välja haiguse tunnused, aga ravi saada ei ole. pead ise enda ravimisega tegelema, tähendagu see siis mida tahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 20:32
see oli jan´ile siis teadmiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 20:51
No minul pole küll mõtet enda vanust vähendada või suurendada. Olen, kes olen ja arvake mida tahate.
Tööl tuleb mul tihti tundmatute inimestega telefonitsi suhelda ja naistest vaid kuni 25 aastased on enamvähem äratuntavad. Ülejäänud tunduvad enamasti vanemad. Penskarite puhul hakkab asi jälle parlanksi minema, kükkap selle pärast, et vahet pole, kas 70 või 80
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 21:10
kule kõik teavad, et sa oled tegelikult pubekas, kes ei tohiks üldse täikasvanute lehel käiagi ja on ennast sellepärast nats vanemaks valetanud ja fotosopiga piltidele karvu juurde pannud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:16
kas on mõtet vanust varjata? - loomulikult, eriti neil kellel on ka kõike muud mida varjata
varjata tuleb vanust, kaalu, välimust, iseloomu, olemust, pereseisu, tutvumis eesmärke, haritust, halbu harjumusi, jne.
mida rohkem valetad seda suurem on võimalus siit keppi saada kunagi ei tohi olla sina ise, ega rääkida tõde, naistele tuleb lubada kuu ja tähed ja rääkida endast kui edukast ärimehest, sest siis tulevad siinsed kõige kaunimad modellid kohtama. pealegi on siis väga lahe üllatus dressipükstes kohale minna ja avastada eest hoopis mõnus vaal

aga tõsiselt, vanusel pole mingit vahet, see on vaid number passis. loeb see kuidas inimene ennast tunneb ja kas ta suudab vabalt käituda ja olla tema ise.
milleks üldse oma vanust varjata? kas häbened keha või hoopis vanusevahet või midagi muud? sry aga siin on nii mõnigi 40aastane palju kaunima figuuri ja nooruslikuma näoga kui mõni 20aastane.
samuti ei saa aru miks peaks mõni vanuse numbrit või vanusevahet kartma kui muidu jutt klapib ja koos on meeldiv olla?

elage Elu ja saage üle oma kompleksidest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:31
Lahe Mul oli kunagi sõbranna, vanusevahet oli meil ca 7a, käisime usinasti klubides jne, ikka juhtus et mehed küsima vanad olete jne, mina ikka õiget vanust ja kui sõbranna kohta hakkasin ka tõde rääkima, sain alati obaduse külge w näpistati valusalt, et ole kuss jne, vahest sain pärast noomida et olgu mina vait , oma vanust vassis ta alati aastaid nooremaks. Nüüd, aastaid hiljem omavanuse sõbrannaga ringiliikudes jne, sama et küsitakse vahest vanad olete jne, sõbranna ütlemas tõesed vastused ning päringule et miks nooremaks ei ütle, vastab et tema küll ei leia et seda tegema peaks, vastupidi, las mehed üllatu et nii hästi säilinud sellise vanuse juures
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:40
kahju, et Isabel pole ise seda teemat rohem kommenteerinud. ma pole järgi vaadanud, äkki on, aga mind oleks tema selgitus huvitanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:50
aga utha, ehk selgitab hoopis oma arvamust teemast, oleks väga huvitatud sinu nägemusest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:53
komplimendiks on see nooremaks pidamine ikka eakamatel inimestel. Noortele on küll väga tüütu ja häiriv lausa, kui klubitamisele minnes dokumente nõutakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:55
Vastukajaks pushile
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 12:55
Boy, ma juba tegin seda ja kommenteerisin. ei kiitnud heaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:03
Mul on korra Helsinki ööklubisse sisenemisel dokumenti küsitud, olin siis 27.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:32
huvitav kuidas see noorematele naistele tüütu on kui doke küsitakse, pigem ju samuti kompliment et välimus on ikka väga hea kui nii nooruslik välja näed. või keda noorteks ja keda eakamaks pidada

aga cosmotutt, sa kindlasti tead mis noortele tüütu

pealegi milline normaalne mees küsib naise vanust, ok virtuaalselt suheldes veel, aga reaalselt kohtudes pole ju vaja küsida, igaüks määrab ise enda jaoks kaaslase vanuse, olgu see siis vanem või noorem kui tegelikult

või on nii et kui lähen klubis naise juurde ja hakkan teda sebima kuna meeldib ja arvan et ta on 27, aga kui tuleb välja et ta on 42, siis jooksen ummisjalu minema jaa, normaalsed mehed sellised kes nii käituvad, ning tundub et naised selliseid just otsivadki, kui oma vanust varjavad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:36
Mul suva, kui küsitakse dokumenti, on küsitud ka Prisma kassalettis kui alkot ostsin, siis jäi küll karp lahti Helsinkis jäi aga tunne nagu oleks kurjategija , lihtsalt ei suutnud korraga mõista miks meie pundist minult ainukesena isikut tõendavat dokumenti nõuti , pärast sõbrad lohutasid, no näed vist nii nooruke välja , olin siis ka kõhnem ja blondiin
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:39
Tglt ka, mis tähtsus on naise vanusel, kui motiiviks on seks ja suhtlus selles vallas siis ei peaks küll vanus määravaks osutuma vaid pigem ikka pandavus. Meeste puhul on suts teine lugu, siis juba vaatad vanust millega kaasneb ka kogemustepagas.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:45
Natureboy:"aga cosmotutt, sa kindlasti tead mis noortele tüütu"
Oli see nüüd sarkasm?
Tean ikka küll ning puutun sagedasti selliste situatsioonidega kokku. Ma ei ole küpses eas, kuigi sa mind ilmselgelt nii kipud tajuma
Dokumente küsitakse enne klubisse sisenemist, kassas. Vabandan, kui eelmises postis arusaamatuks jäin.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 13:50
Natureboy, Kas nii, et paned kolmeteist aastast ja mõtled, et ta on kaheksateist
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:02
jf, kus keegi alakatest juttu tegi? mis meelel see keelel
ma arvan et ma jookseks ummisjalu minema siis kui saaks teada et välimuselt 25a tibi on tegelikult 15, aga õnneks ei ole ma kähkuka fanaatik, seega väike vestlus enne seksi on möödapääsmatu ja selle käigus saab juba iga ülemiste ajudega mõtlev meesolevus aru kas tegu 15 või 25aastase tibiga

kosmotutt, kuidas sa siis selliste olukordadega sagedasti kokku puutud, kas tõesti näed välja noorem kui 18 sellise eluteadliku kogenud ja paljunäinud naisena, oled siiani jätnud endast mulje kui väga küpses eas naine
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:12
Nat, ma arvan, et mitte mina ei näe nii noor välja, vaid paljud 15 aastased näevad oluliselt vanemad välja, kui tegelikult on. Seetõttu igaks juhuks seatakse kahtlusealla ka mind
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:16
ühesõnaga sulandud sa 15aastaste massi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:29
mult on ka küsitud dokumente. patside pärast
muud põhjust ei oska pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:04
tead sa boy räägid vahel päris mõistlikku juttu. äkki ma varsti isegi muudan meelt su suhtes aga hõiskama veel ei pane
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:25
Utha, iha foorumil on küllaltki tugev kasvatuslik toime, aga õpib see, kes suudab ja tahab õppida.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:33
mõistuse piires võib ju selle väikse vale sisse lasta lipsata, kui näiteks oled reaalselt sellises eas, kus eakaaslased näevad reeglina oluliselt vanemad välja, on sust ete vananenud ja tunned ennast näiteks 5 aastat nooremana, et seltskond, kuhu sobid, ongi näiteks 5 aastat nooremad. Valetad selle 5 aastat maha ja kannad selle valetatud vanuse ka ilusti välja, siis mingil määral on see bioloogiline vanus ju reaalsest tõesemgi informatsioon. Kui aga ennast neljakümneselt kahekümneviieseks teed, siis on asi hoopis teine, desinformeerid teadlikult võimalikke kohtamatulijaid ja petad nii ennast kui teisi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:40
Kell võib küll taha jääda, aga tagurpidi käima ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:46
täpselt, mykhan. tegu on desinformatsiooniga ja valega. sellin vanuse väänamine ei ole mitte ainult kahtlusi äratav, vaid minus tekitas see teadmine lausa hirmu ja seda mitte enda, vaid nende plikaohtu kasutajate pärast, kes sellise ohvriks langeda võivad. pole ju teada, mis plaanid sellisele mehel on.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 15:59
nojah, ma selle aspekti jätsin praegu teadlikult välja- pervert, kes oma eesmärkide saavutamiseks valetab ennast ohvrile sobivasse ikka, välimuse sobivaks ja ehk kasutab ka võõrast pilti, et võimalik ohver siis kuskile kohta või situatsiooni meelitada kus tema üle mingit kontrolli saavutada vms. Kindlasti osa siit kattub, aga see vanuse häbenemine või soovunelmaks valetamine vist vähemalt osaliselt on teine teema. Ma kujutan ette, et sellega luuakse illusioon kõigepealt endale, et võiks veel noortele kuidagi peale minna näiteks. Ilmselt viib see küll kahepoolse pettumuseni, aga ma pakuks et see on siiski kõigest oma võimaluste vale hindamine. Sellega ma muidugi ei taha üldse väita, et siin ka tõelisi perverte ringi ei võiks liikuda, kes tõesti mingeid väärakaid ihasi omavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 16:22
Vanuse fetish?
Räägid juttu, suhtled tükkaega. Asjad klapivad ja kõik on õnnelikud. Ühel hetkel temake küsib aga, et kui vana oled? Saades vanuse teada on suhtlusel lõpp. Viimane sõna: Sa oled minujaoks liiga noor/vana!!

Kaks kuud nagu sobis suhelda ja kõik on hästi. Ja siis korraga sellise avaldusega lagedale tulla
Kummaline kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 16:30
ei ole kummaline. suhtluse mõte oli ikkagi, et kunagi võiks kepinu jõuda või käima hakata vms, aga selleks ei olnud vanus sobiv. No ja siis niisama suhtlemisel ei paistnud enam mõtet olevat
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 16:35
No tegin siis teise konto. Suhtelsin sama tädiga. Panin vanuse nagu vaja. Ajasin samat juttu. Lõppes selelga, et sain ....... taattranntatttaa ....

Pärast selgus siis tõsiasi. Noorematel ei pidavat olema materjaalset kogust, et TÕELISE NAISE vajadusi rahuldada.

Hea, et vanuse kasvades mulle kohe raha juurde tuli
Mis vale nüüd siis tilli pikemaks teeks?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 16:40
parma..näiteks uhke auto.... kui meile tuleb külla paar,vahest veame omavahel kihla,et kas massin on tillipikendus või pole ...
˅ näita rohkem ˅