Foorum
2012-10-27 13:21
Aikonpoiss, kui need "punase Koidu" sokid on igikestvad, siis ehk on need vanaisa pärandus lapselapsele. Seega ei saa ju sokkide järgi alati vanust määratleda. Selleks on ikka vaja kohe kohtumisel isikut tõendavat dokumenti küsida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:22
"Aga siid on kuri kuluma"
Ilmselt on ka Aikoni stagnaaegsed varud otsakorral
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:24
Usinus ja kasinus on ka tänasel päeval trendikad iseloomu omadused
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:29
Ehh, Jotteff, Sa ei pea kõiki saladusi kõvahäälselt välja hõikama , nüüd ei jää mul muud üle, kui sajalisi luhvtitada või mõnele jõukale leskprouale külje alla ronida Tegelikult...a panustaks oma isiklikule veetlusele ja teen Sheebatüdrukuga sugu juttu või oli see sugujuttu?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:38
AIkonpoiss, kas sa tahad minuga sokkidest rääkida ? Ma võin sulle pakkuda 0,75 EUR per paar
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:40
Nojah, eelkõneleja Popular, pani asjad paika..."inimeses peab kõik ilus olema", ja lisaks siia, et siis andestatakse ka väikesed luiskamised vanuse kohta, noh nii laiades piirides, pluss miinus 20 aastakest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:46
vaatasin, kas ma ka valetan, mõningad päevad valetan ennast vanemaks. See on selleks, et te raisad mu sünnipäeva teada ei saaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:00
Mykhan, aga siis me ei saagi ju sulle sünnipäevaks õnne soovida ega lilli tuua
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:04
kes väga väga tahab- see nuhib välja
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:05
Tegelikult ma just mötlesin, et peaks vanuse muutma, nii 20 aastat vanemaks, siis oleks hea lugeda komlimente, et oi, kui hästi säilinud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:18
Mykhan sunnik, kas Sa mulle tõid lilli!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:25
Mykhan on kidekops, muuseas mulle ka ei toonud
˅ näita rohkem ˅
Muidugi tõin, jälle ei mäleta vää
˅ näita rohkem ˅
Sheebatüdruk, kas need sokid, mida Sa lahkesti oled nõus jagama, ikka sobivad minu imaagoga ja ealiste eripäradega
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:26
kui korraks teema algusesse ja Isabel93-o probleemi juurde tagasi tulla (vabandan, et vahele segan), siis minu jaoks ei ole tegu üldsegi mitte naljaga, kui nii kirjutatakse. oleneb asjaoludest, miks oli kellelgi vaja oma tegelikku vanust peita, aga miks peaks vanem meesterahvas ennast poole võrra nooremaks valetama? keda ta loodab sellega peibutada? endast poole nooremaid naisi? oletame, et nii, aga miks ta teeb seda pettuse abil ja ennast varjab? kui ta juba valetab ennast poole nooremaks, siis mis siit edasi tuleb? millised on tema edasised plaanid? kas peibutatakse või testitakse midagi? on tal head või halvad kavatsused nendega, keda ta petab ja kohtub (tegelikult valega endaga kohtuma meelitab)?
see ongi shokeeriv. sellised „lasteahistajad“ peaksidki shokeerima.
see oli minu esimene reaktsioon. vabandust, et taas negatiivne olen, aga ma olen realist ja ei tolereeri sellist tegevust.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:27
Ma ei tea kellele kodanik Mykhan need lilled viis aga minu aulikule jubileiumile, see nõgeseviht ei jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:30
ära valeta, ise sõid ja kiitsid
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:33
Kusjuures Aikonpoiss sama siin, minu juubelile ka need ei jõudnud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:35
iha lehel on tihti nii et noored mehed valetavad ennast aastaid vanemaks, näit. noormees kes tegelikkuses on 28, väidab ankeedis et on hoopis 31, arvan et ju on eelnev suhtlustik naistega näidanud et huvi rohkem selliste keskealiste poole ja nooremad vist hästi peale ei lähe, need kellega ise läbi saanud ning ka kohtunud, kõik, ütleme siis nii enamik neist vassib siin vanust, kõigil ca 5a otsa lükatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:37
Utha, oletame, et Sinul on kriteeriumiks kirjas vanusevahemik 18-35 aga Aikonile hakkas silma Sinu ahvatlev juuksetutt ja ka jutt jookseb meie vahel sundimatult ja selgelt aga vaat vanus ei klapi. Nüüd Aikon kirjutab oma ankeeti, et tema on kohe kohe saamas 35,(mis pole ju suur vale, seda enam, et eelmainitet noormees on heas säilivuses ) Ok aga siis, ühel karmil talvepäeval juhtub nii, et Utha, olles meditsiiniteenistuse töötaja, satub õnnetult mahaprantsatanud Aikonit ravitsema ja muidugi avastab, et see mees on tegelikkuses hoopiski sutsu vanem, kui arvata oli...Nüüd küsimus: "Kuidas reageerib Utha?"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:38
Muuseas, egas saagi arvata, et keegi märkas, aga...Fredy käis siin välja paar vägagi huvitavat mõttevälgatust, tundus, et äkki tulebki üle hulga aja üks huvitav teemaarendus ka
aga, noh, kannad vajutasid hoolega jälle "sädeme" surnuks ning taas on jäänud raudvara ümarlaua taha heietama vaid...kahju, hea teemaalgatus läks..
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:44
Aikonposs, ma kaldun arvama, et need minu poolt pakutavad varbakaitsed sobivad igas eas meessoost inimestele
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:45
Minul on mõnus vanus/noorus. Ei pea valetama ennast nooremaks, ega vanemaks
Üldiselt pole kunagi olnud põhjust nii tühist asja valetama hakata... olin vast 14-15 siis korra oli lihtsalt vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:48
Aga vastuseks teemasse, siis on tegelikult igal vanuseluiskajal omad põhjused. Seda otseselt siin välja ei selgita, kes miks ja millistel ajenditel on oma vanust luisanud

See siin on ju pelgalt suhtlusportaal ja isikuandmete avalikustamine vägagi isiklik asi. No ja kui me lisame selle saidi teadaoleva nn natuke litsaka kuulsuse, siis on see ju elementaarne, et ei soovita oma tegelikku sünni daatumit siia panna. Seda nimetatakse eelarvamuseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 14:55
Ei oska teiste kasutajate sisse näha, kuid mina ei pea oma andmeid varjama ega neid ilusamaks, halvemaks valetama.
Kui ma ikkagi siin lehel nagu viibin, nagu näha on , siis milleks pookida endale külge asju , mida mul tegelikult pole.
Aus ankeet teeb vailku lihtsamaks: tahan armukeseks hakata, sisestan otsingusse: otsin armukest. Tahan kellelegi head meelt pakkuda, valin: soovin sponsorit. Tahaks ma pedepoissi, sisestaks otsingusse: oriantatsioon- bi või gei.
Kõigil oleks lihtsam ja jääks ära see pikk kirjavahetus ja ebameeldivad kohtumised . Otsekohesus viib sihile ja kiiresti.
Aga tean paari oma sõpra, kes siin tõesti on ennast valetanud 7-8a. nooremaks. Mõistagi seelepärast,et neile peale vaadates nii palju ei paksuks aga kui panna õige vanus,oleks mutikesed kohe kohal.
Bioloogilist vanust ei saa alati kõigil ühe mõõdupuuga mõõta, seal mängib rolli nii geneetika kui ka eluviisid ja mõistagi, sotsiaalne küpsus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:00
Eks ole siin teistegi meeskasutajatega saanud mõtteid vahetada ja pahatihti olen tabanud seda, et enamus valetab ennast n ö nooremaks. Küsimusele miks nad seda teevad pole tegelikult selget vastust saanudki. Igal ühel on selleks oma põhjus. Üks on kirjutanud et tema vanus on 35, välja paistab nagu 55 ja tegelik vanus on 47. Võta sa siis kinni
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:01
Ossaaaa!!!"..oleks mutikesed kohe kohal...."
kui nüüd elu koosneks aint netisaitidel vahtimisest, läheks sellise avalduse peale kohe jõkke ka
aga, ok...lähen, kammin kõik 40- aastaste kuttide kontod läbi...kui ikka asja ei saa, on viimane aeg reaalselt asjalikuks hakata
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:08
VanaNaine,

Kui tundsid sellest minu kirjutisest kuidagi puudutatuna, ole hea, ära näita seda välja. Mina olen saanud juba päris mitu solvavat kirja oma postkasti , ilmselt tänu oma arvamustle aga õnnesk, minu arvamust keegi minult ära võtta ei saaa. Isegi siis kui ma seda siia ei kirjutaks...
Minul pole õnneks vaja läinud aga ega tea ka, kui 10a. juurde tiksub,kas ma siis sooviks ikka olla 40 või ikkagi 50.
Need sõbrad,kes aeg-ajalt siin ennast vilgutavad on pereinimesed ja nemad otsivad vaid seiklust, kahjuks mulle arusaamatutel põhjustel, sest kodus on neil tõesti väga kenad ja hoolitsetud naised, kellele peale vaadates ei ütleks iialgi seda vanust , mis passis.
Sõberpoisid ilmselt latti alla ei lase ja nende naiste vanused naised on siisn tädistunud .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:09
Üks vanem mees kel ankeedis oli vanuseks 38, tunnistas et tegelikult saab 49, küsimusele et miks siis vanus siin tõele ei vasta, ütles et tegelikult on abielus ning vanust paneb nooremaks seepärast et noorematele naistele paremini peale minna et vanemad naised teda ei erutavat ning otsivat ikka nooremaid. Samas ei mõista, mis mõtet on ennast niipalju nooremaks tempida kui kohtumisel ju on ilmselge et kodanik ca 10 aastat vanem, juba häälest sain mina aru et tegemist pole väidetavalt noorema kui 40 aastasega.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:11
kuidas häälest aru saada, et on 50 mitte 38?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:12
vähemalt häälega mina küll vahele ei jääks, jõnglased peavad mind telefonis omasuguseks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:14
Mykhan, Sinus on tunda kastraatlauljat
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:14
Aga miks kirjutab näiteks 21-ne yle 50-sele?? Kusjuures kohvile kutsudes, tutvuda tahtes Mulle teeb see vaid nalja Ju siis neile ka
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:21
oh, minu jaoks on siiski kog see asi siin vaid meelelahutus, ei lase end puudutada mite
aga...jah, 20-ste kirju savad vast kõik siinsed "mutikesed" tunduvalt rohkem, kui omavanuste omi...no, heh, kui rend sinnapoole kipub, et noor mees tahab küpset naist ja vastupidi, kui soovijaid ka leidub, siis on ju iha- leht vähemasti kellelegi täitsa kasulikuks osutunud..hää seegi!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:22
Aga siit siis teemas osalejatele küsimus. Kas teie endi vanused ankeedis on tõesed?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:23
jep tõesed
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:24
loll aikon, mul pole üldse sopran vaid tenor, tead küll, nagu pavarotti, ainult ilusam
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:26
Minul on öiged, ka synnipäev täpne
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:28
Mina olen alati öelnud, minu tõest vanust ja kuupäeva näeb isikut tõendavas dokumendis, olen pidanud seda ka ette näitama et usutavam tunduks, peetakse lihtsalt väga palju nooremaks Õige vanus, kuupäevaga ka siit läbikäinud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:29
Absoluutselt.

Ja ikkagi, PushUp. Kas hääl telefonis on määrav, toimub kohtumine või mitte?
Madala tämbriga mehed on isasemad, elujõulisemad ja siginemisjõulisemad , mehed,kelle tämber on mahe ja meeldiv, neil on munandimaht väiksem ja neil tekivad viiekümnendates libiidoga probleeme .
Ei ole minu väljamõeldis, doktor Punab väidab seda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:31
Tõesti, tõesti ütlen ma teile, kõik on õige, isegi nimi vastab tõele
Tark Mykhan, mulle tundus siiski, et oled kriiti manustanud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:31
Ma võin ka päris ausalt tunnistada, et minul ei ole siin tegelik vanus kirjas Miks ei ole, selleks on olemas kindel põhjus, aga selle jätan ma targu enese teada. Aga tegemist ei ole kohe kindlasti enese apetiitsemaks muutmisega. Miks ma julgen selle avalikustada, siis ma ju ei kohtu ega luba kellegile mitte midagi. Olgugi, et fredypoiss on arvamusel, et kõik petavad - anna vaid võimalus, paraku olen mina see erand, mis reeglit kinnitab Ja mis tähtsust omab see kas ma olen tegelikkuses passi järgi noorem või vanem. Need kellele olen pidanud vajalikuks seda avalikustada need seda ka teavad, teised leppigu sellega mis kirjas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:34
suured munad pidid olema meestel, es vähe kepivad, organism hakkab spermat varuma, kes palju kepivad, neil pole suuri mune lihtsalt vaja, sest nad lasevad nad niikuinii kohe tühjaks. Hääle kõrgus ei näita samuti vanust, vanainimese hääl erineb noore häälest igal kõrgusel.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:36
Fredy: Häälel telefonis on määrav jõud. Mingi aeg tagasi lisasin kuulutusi, telefoni numbriga. Sain palju kõnesi, otsisin uusi tutvusi jne. Edasi suhtlema jäin neist kahega, nende inimeste hääl oli mulle sümpaatne, ka mõne teisegi kuid nendega jõudsin ka reaalse kohtumiseni välja ning suhtleme siiani. Esimese hääl oli mehelikult sümpaatne, rahustav, arukas ja elukogenud, tundsin kuidas ainuüksi selle inimese hääl mulle meeldivaid aistinguid tekitab , teine oli nunnu noormees, selline lihtne, maapoisilikult armas ja nautisin temaga vestlust, siiani kusjuures kuigi oleme ka reaalselt kohtunud, siiski meeleldi ka teda telefonitsi kuulamas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:46
Mis!!! mis ma pean kuulma, sheeba ka valetab!! Tead aikon sa võta see petis endale, ma kohe ei suuda neid jõledaid valesi taluda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:48
No mis imeelukas see Sheebakenegi on, et ta vaid pihitoolis istub aga mulle ta sobib, ja parafraseerides üht reklaamlauset..."Seda kassid ostaksid"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:49
Rääkides hääle toonist, siis ma kuulun nende isikute hulka, kes on teinud läbi hääle koolituse. Ja oskan suurepäraselt vastavalt soovile ja vajadusele oma hääle mõju telefonis muuta nii nagu mulle sobib. Olles nii meelalt nurruv kui kiledalt kiljuv. Ja kõik see mis sinna vahepeale jääb.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:50
http://www.reporter.ee/2009/04/13/reporteri-katse-kuidas-aitab-seksitelefon-armuvalus-meest/feed/
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:51
kas nii
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 15:53
Müts maha, pushup(kahjuks mütsi hetkel peas pole, vaid riided aga neid ei hakka sealjast viskama), kui sinu valik tekib ainuüksi hääle järgi. siis on sul hea naiselik intutsioon .
Ma eelistan siiski sõbrannat, kellel siin pilti pole ja temaga kirjavahetusest tekib kiiresti sümpaatia, alles siis kaalun reaalset kohtumist.
Eelistan pakendile sisu. Tõsist suhet saab rajada tervele ja sisukale hingele, mitte ilusale pakendile.
˅ näita rohkem ˅