Foorum
2012-10-27 08:09
Tutvun inimestega siin saidil,kohtun..............olen sokis ..........ankeedis vanus 18-20,tegelikult on 35-40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorry kas on mõtet valetada ?????
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 08:59
Mina veel pole selliseid kohanud..aga mõnede pildid on küll mitme aasta vanused
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 09:11
Loodetakse sellele, et kui juba oled kokku saanud, siis annad valed andeks. Aga iga noor tüdruk ei unista vanast mehest, nii nagu ka iga vanem naine ei taha poisikesi võid ju ennast siin ankeedis ilustada, kas numbri või millegi muuga,vahele jääd lõpuks ikka ja sind saadetakse kuu peale
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:21
No mis on selles halba, kui mees ennast mõne aasta või ka kümme, nooremaks mõtleb ? Teie naised käite ju ilusalongis, lasete ennast mudida, kleebite kõiksugu imevidinaid külge, à la tissid, küüned, ripsmed jne., ja seda kõike vaid selleks, et noorem välja näha aga see on ju pettus, sest pass näitab midagi muud No ja lõpeks on ju nii, et inimene on just nii vana, kui noorena ta ennast tunneb
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:31
aikon, aga ega meestelegi ei ole keelatud ilusalongid, juuksurid..Trenni tehes vöiks ju ka oma keha vormis hoida ja noorem välja näha
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:36
Haa!...just kirjutasin vastuse ühe oma pildi alla säätud sellelaadsele kommentaarile ja, näedsa, siin vastav teema üles kergitatd
et...suht palju ikka kirju saava naisindiviidina, võin juba massiliseks mõnda nähtust siin ihas tituleerida ja, esimeseks, justnimelt, täielise umbusu tekkimise ennast 40- aastaseks nimetavate meeskodanike suhtes
Absoluutselt reegliks on kujunenud, et 40- aastase poolt saabub kiri stiilis: "ära mu ankeeti vaata, ma tegelikult, olen umbes sinuvanune!
ja...siis selgub, et, noh, üsna peotäis aastakesi, tegelikult, minust ikka rohkemgi turjal..
esiteks...mingit tahtmist ei ole edasi suhelda inimesega, kes juba esimeste ridadega, s.t. ankeediandmetega, püüab teisi petta - no, mis usaldust saab üldse edaspidigi tekkida?
ja...ma ei tea, kas see 40 aastakest ongi siis nende 20- ste jaoks ankeeti sehkendatud, aga...mina eriti 40- aastaste poole enam keelt ei limpsagi, näiteks..
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:49
See ju teada, et neljakümnesed üksikud mehed on enamuses kas homod, joodikud või mammapojad. Lisaks veel exvangid ja invaliidid. Keegi ei taha ennast vabatahtlikult sellisesse seltskonda paigutada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:52
Sirruke, ega Aikon ei räägigi sellest, et mehed ei võiks ennast nooremaks ...ilustada aga ega ennast ikka petta saa, lihvi ja poleeri palju tahes, sisu on ikka just nii vana, kui vana ta on. No ja ega Aikonil pole ka selle vastu midagi, et naised on naised, sest nad ongi NAISED
Aga tegelikult...mis sest vanusest ikka varjata, ei lähe keegi meist nooremaks paraku ja see, kas ja kes kellega sobib või mitte, sel pole vanusega mingit pistmist, asi on ikka inimestes endis.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:55
Jotteff, aga millisesse kategooriasse Sa 50.-d üksikud mehed topid?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 10:59
No viiekümnestel võib tegu olla ka keskeakriisiga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:01
Jotteff, oled Sa kursis, kaua see kuradi kriis kestab ja millega seda leevendada?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:04
vabandust jfm, aga, miskipärast on suurem osa end just sellesse vanusegruppi paigutand...oli minu postituse läbivaks teemaks...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:16
Mingist ammusest ajast on endalgi kogemus ühe sellise vennikesega, kes ennast 10 aastat nooremaks oli valetanud ankeedis. Kui ma küsisin et milleks see, siis sain vastuseks, et aga ma ei paista ju nii vana välja kui passis number näitab.
Tegelikult nägi välja passis olevast väljalaske aastast hoopis 10 aastat enam
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:16
Aga mina olen tegelikult 41......................ja kuhu gruppi peaksin siis mina end paigutama?!?!?!?!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:18
See arvamus neljakümneste kohta on varem siin väljaöeldud just naisterahva poolt. 50+ noorema liha otsija üritab lihtsalt enda võimalusi parandada, mõtlemata sellele millisesse seltskonda ta ennast paigutab.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:24
Sheebatüdruk, aga mis on Sinul asja point, et endale 10 aastat juurde oled siin "keevitanud" ?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:26
See arvamus oli üksikute kohta, muidugi on ka neid, kes ennast üksikuks valetavad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:35
Ohh aikonpoiss, eks ikka sellepärast, et mind ka sinna vanemate ja arukamate seltsi arvataks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:39
Samas, Aikonpoiss minu vanus siin saidil ei oma mingit tähtsust tegelikult. Esiteks ei ole mul ju muud huvi siin, kui vaid teiega siin lobiseda ja mõtteid vahetada. Ei otsi ju endale ei sexikaaslast, ei elukaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:45
Ohh Sheebatüdruk, ei või iial teada, mis elu toob või kuhu ta viib. Vaat oled ühtäkki Jotteffi luiselt sitkes embuses ja lööd talle nurru
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:47
Sheeba,

See sait ju isegi oma domeeni poolest vägagi ühemõtteline -IHA.
Lobisemiseks ja mõttevahetuseks on olemas palju intelligentsema kogukonnaga saite ja seal saad pigem alati tunnustust , kui oma õige vanuse kirjutad ja nii mõistlikku jutttu ajad. Siin ennast vanemaks vassides saada aga mõne eriti mõtiskleva onkeli käest ehk tema nimelise diagnoosi külge .
Psühholoogid ikka analüüsivad ju, kui keegi kiivalt midagi varjata soovib- millest see küll tulenab ja mis on selle põhjuseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:49
Tead Aikonpoiss, paraku on sheebatüdruku eelistuseks sellised mehed, kellel on ikka liha ka luude ümber
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:55
Ohh, mul siis ikkagi lootust, Sheebatüdruk, eriti kui ma paar mahlast lambakintsu nahavahele laadin
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 11:57
fredi, aga mis on sönal IHA yhemöttelist?? Ihaleda ju vöib paljusid asju...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:03
Siin saidil saab ühemõtteliselt alati , kes keppi ja kes raha . Kõik, kes siia endale konto teevad, on siiski kerges ootuses- äkki näkkab ja leian pärli.Kindlasti mõni ongi leindud, kasvõi üheks ööks..
Aga mõte, siin viibina on siiski ühemõtteline. Lapsd ja alaealised ju siia kulli ja trips-tapas trulli mängima ei satu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:07
Oleneb ka kuidas ja mis pöhjusel siia keegi sattunud on mu elukaaslane käis siin, siis ka mul tekkis huvi, et mis head siin pakutakse ja nii ma siia sattusingi, kogemata
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:09
See nüüd küll väga üldistatud arusaam, et siit saavad ühed keppi ja teised raha. Äkki on ka selliseid, kes ennem ja pärast keppi - raha, ka emotsionaalse "laksu" saavad, või üldse ilma kepi ja rahata jäävad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:17
Fredy38, Sul on ikka piisavalt arenguruumi, siinses foorumis Iseenesest oli see minu vanuse teema Aikonpoisil lihtsalt laupäeva hommikune lõõp Sheebatüdruku kallal. Kõike seda mida siis isiklikul tasandil nöögitakse, ei tasu tõe pähe võtta.

Mis aga muus osas arvata sinu mõttest, siis tead, mulle see foorumi seltskond sobib siin saidil ja nii tore on lõõgastuda ja lihtsalt heade vestluspartneritega lobiseda, nalja heita ja niisama ennast mõnusalt tunda, ilma et peaks kellegile jahti või tunneks ennast jahitavana
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:19
Keppi ja raha võib igalt poolt saada. Mind hoiab siin just mõnus vabameelne seltskond. Aga see, et paljud seda lehte väga ühemõtteliselt võtavad, on juba nende probleem. Kahju vaid, et nad üritavad seda ka teistele peale suruda.
Kõik tutvusportaalid on eluvõimelised tänu kasutajate sugutungile.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:23
Jah Aikonpoiss, sul on tugevat potensiaali sheebatüdruku juures, nii füüsilise vormi, kui vanusegrupi poolest. Saaks veel Aikonpoisi eelmise majandusaasta kasumiaruande ka siis võiks ju lausa otsuse langetada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:23
sheebaga ja ifjimiga samal arvamusel..siin saab suhelda, vaielda, vahel oma paha tuju ka välja elada (möne peale),
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:29
Kurb on tõdega, et ühel üksijäänud mehel ongi ainukeseks lohutuseks vaid iha lehel viibimine ja vabameelsete juttude lugemine.
Palju sul tegelikult siin "kirjasõpru" on? Kirjasõber võiks olla seee, kelle pärast ärkas hommikul varem ja lähed vooodisse hiljem, et saaks temaga vaid mõtteid vahetada?
Muide, palju kultuursema keskkonnaga turvumisportaale on olemas ja seal ei nüpeldata, sest sinna kogunevad inimesed tõelise sooviga- kohtuda ja leida elu armastus. Kellel on õnnestunud, kellel mitte.
Siia kogunevad ikka perekonnarikkujad , teenusepakkujad, muidu huiarid ja pervod, sponsortibid/poisid aka maakeeli- varjatud prostid ja siis lihtsalt kepimutid, onud.
Iga üks võib siis ära arvata, kuhu tema kuulub....
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:30
Sheebatüdruk, kumba aruannet Sa soovid, kas seda, mis maksuametile esitatud või seda, mis peegeldab tegelikku seisu ? Aga üldiselt on nii, et Aikonpoiss eelistab hoida raha kapis ja maksta sulas, nagu õpetas suur Le...ei, see teine ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:34
On olemas ütlus- TRUUDUS ON JUHUSE PUUDUS.
Need, kes käivad oma tuju siin parandamas või lihtsalt suhtlemas, siis õige juhuse ja õnne korral, avastate endagi üllatuseks , suhte või abielurikkuja rollist .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:36
Aga Fredypoiss, siis oled ju sina oma kõrge moraaliga ju vales kohas. Kui see on sinu isiklik arvamus selle saidi suunitlusest siis pole ju sul siin midagi teha. Saagijahil oled sina ju, mitte kogu selle portaali kasutajaskond. Iga kasutaja leiab siit just seda mida tema otsib. Ja ma pean tõdema, et laupäevahommikune iha foorum toob teinekord lausa mõnusa naeratuse näole.

Soe soovitus sulle, kui ei meeldi, mine siis sinna intelligentsemale suhtluslehele. Paraku vist nagu eriti ei kisu ka sinna igavasse "võta mind, mul on suudlemata huuled" lehele Ikka oled siin oma juraga, et kõik otsivad kas sexi või raha või siis mõlemat korraga.
Lase ennast lõdvaks ja naudi huumorit. Oska naerda iseenda üle ja lagista naeru teiste ülüe, aga ära liiga ülemeelikuks ka mine.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:36
Eelnevat postitust lugedes tekkis ka küsimus, et..."Millisesse kasti lugupeetud kommentaator Fredy ennast liigitaks, kui juba siltide kleepimiseks läks?" ja ka seda, et..."millest võib teha ÜHEMÕTTELISE järelduse, et siinses keskkonnas vaid kultuurivaenulikud ja madalalaubalised kodanikud viibivad, kellega pole muust rääkida, kui vaid seksuaalsetest eksperimentidest ja muust, mis seotud inimkeha kasutusvõimalustest?"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:37
fredi, aga ka siit saab leida kirjasöbra, kellega iga päev kirjutad, just nagu sa ise kirjeldasid.. ja pealegi ei ole minul mötetki otsida kedagi, sest siia ju keegi ei tule minuga elama Ja kui ma siia sattusin, siis ma just tahtsin teada, mis siin toimub ja mis mehi , kel naine olemas....mis neid siia tömbab
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:39
Aikonpoiss, mida ma selle maksuameti JOKK variandiga pihta hakkan? See ju ei kajasata tegelikku seisu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:41
Kui välistad kohe alguses seksi võimaluse, siis jääb ära ka hilisem pettumus. Aga kui suhtlus sellele vaatamata jõuab seksini, siis on see meeldivaks boonuseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:43
Inimesed jäävad ikka samaks. Vahet ei ole, mis lehel kogunetakse. Teod ja tahtmised on samad.
ihas on lihtsalt kord lõdvem ja saab tasuta paljusi asju. Muudel lehtedel lihtsalt kas tahetakse raha või tehakse puhas fuuk.
Keppi ja raha ja kõrvalt panemist on igalpool, ka päriselus. On seda ennegi olnud ja on ka edaspidi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:44
Sheebatüdruk, tegelik seis on riidekapi alumises sahtlis, seal kus sokid olid aga kui palju seda seisu on, ma ei tea, ma olen vähese haridusega seksuaalpervert ja nii suuri numbreid ma kokku liita ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:47
Oi aikon, siis on lood küll üsna kurvad, kui isegi sokke enam pole
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:47
Fredypoiss, truuks võib ja saab jääda ka omades hulgaliselt võimalusi. Ennekõike algab see inimesest enesest, tema tõekspidamistest jne. Jotipoiss tegi sulle selle oma eelmises mõttes juba selgeks. Kes seda soovib see ka teeb, kes ei taha siis kohustuslikku sexi ei raha eest ega ilma ei pane keegi siin tegema. Ja usu või ära usu, aga selliseid mitte sexi ja raha otsivaid kasutajaid on siin väga palju. Meeste puhul ei tea küll konkreetselt seda väita aga naiskasutajate osas mõnda tean, kes minule sarnaselt lihtsalt suhtlevad. See on ju ikkagi "Seksikate inimeste kohtumispaik" mitte seksi otsijate sait
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:50
Jotteff, mlleks sokid, kui on RAHA, mida saab lugeda eest taha ja tagant ette, seda silitada ja kaissu võtta Pealegi võtavad sokid liiga palju ruumi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:52
Kuna Eesti inimene on kitsarinnaline ja eelarvamustes kinni (võrreldes lõunamaa rahvastega), siis pole ime, et paljud ei julge enda tõelist vanust avaldada.
Meil on kogemusi, kus öeldakse, et 35+ võiks ennast vanadekodusse sisse kirjutada ja samas teame ka inimesi, kes, otsides küpsust ja kogemust on endale siin ankeeti tehes päris mitmed aastad juurde lisanud.
Kusjuures on ka naisi kes on ennast vanemaks teinud (ja kus juures pole tegemist sugugi mitte plikaohtu naistega)
Eks igaüks teeb oma järeldused
Meie arvates on vanus eekõige hingeline seisund.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 12:57
Selge ju et sokke seal sahtlis ei ole. Sokid on ju jalas Katsu sa jotipoiss raha jalga panna
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:10
Tiit Piibelehel olid ka sokid jalas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:13
Meie kliimavöötmes on sokid hädavajalikud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:16
kus sa minema hakkad, valima või?

inimeses peab kõik ilus olema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 13:17
Ja muideks, sokkide järgi saab kindlaks teha ka mehe õiget vanust , sest katsu sa leida mõnd 20 aastast, kel jalas "Punase koidu" igikestvad siidisokid
˅ näita rohkem ˅