Foorum
2012-10-25 19:55
Milline sex-poe müüja sulle meeldib või keda usaldaksid... mees, naine, noorem, vanem jne. Võib-olla on sul rääkida oma kogemustest ka mõni humoorikas poekülastus
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 20:18
Eelistan sekspoe müüjana näha keskealist naisterahvast! Tunduvad asjatundlikumad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:27
Slaavi naine (kõige eelistatum ukrainlanna), vanus 28...38, pikkus 150...160, keskmine kehaehitus, lühikesed mustad juuksed, säravad silmad, domineeriv iseloom, aktiivne ja jutukas, initsiatiivikas, kaupa ja selle kasutamist tutvustades kõige vahetumaid ja vulgaarsemaid nimetusi (vitt, munn, nuss jne, mitte formaal-meditsiinilisi) ilma midagi häbenemata pruukides, napimas riietuses (näiteks nabatopike ja ülilühikesed paljastavad teksapüksid, kuid mitte päris sekspesu väel).

Tegelikult mulle alati meeldib sekspoodides müüjatega just vene keeles vestelda, kuigi mulle on see võõrkeeleks. Tundub kuidagi ladusam ja asjakohasem.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:19
Umbes 35-45 a vanune müüjanna ei teadnud ei kaubast eg mõõtudest ööd ega mütsi. Sain oamde jõududega vidinad ostetud.
Nii 18a vaanune müüjanna, seletas ja soovitas igasugu asju. Lõppes sellega, et ostsin ühe vidin asemel kaks ja palju kallimad kui algselt plaanisin. Nii, et nii ja naa nende müügimeeste/tädidega.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 19:04
kui millestki rääkida ei ole, siis millestki ikka on
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:11
naine meeldiks rohkem ja ta võiks olla vanuses umbes 20-40
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 16:31
Naine või TS/TV vot tak , üle kolmekümne ja alla neljakümne , pikkuse ja kehakaalu eelistusi ei ole ja isegi juuksevärv jätab külmaks. Kaupu oskan ka ise vaadata ja kui tekib huvi siis on mul suu selleks , et küsida konkreetsema toote kohtaa infot . Igasugu ladusa kauplemisejutuga olendid tüütavad ära ja lihtsalt ligi astujad , et kuidas saab aidata. Aidata saab siis kui ma selleks ise olen soovi avaldanud. Vot tak.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 16:43
Ikka naine, kuda sa mehe käest hakkad sõbrannale/naisele plaanitava vidinaga ja selle kasutamisega seotud nüanse küsima?
Ideaalis: üle 25 a vana naisterahvas, "teatud" kogemustega ja hea huumori meelega, kindlasti sõbralik inimene.

Vana-Narva mnt. sex poes on hea tädi...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 19:45
minupärast olgu või Kihnu Virve leti taga
vahet pole mees või naine
müüja peab teadma, mida müüb, aga meil siin eestis imetlevad nimetatud poemüüjad ise ennast ja flirdivad rohkem meesklientidega
reeglina kaubast ei teata midagi, kesklinnas ei osta isegi erineva suurusega kondoome müüa

mehed ärge ajage segi....te lähete poodi , mitte lõbumajja
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 19:49
Kui müüjad saaksid normaalset palka, siis ma viskaksin oma senise töö nurka ja müüksin meelsasti sex-shopis anaaltappe ... ja oleksin Kõige Usaldusväärsem ja Meeldivam müüja siin maamunal
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 19:55
aga ava siis oma pood
˅ näita rohkem ˅
2012-11-07 20:04
Mul on silma jäänud, et neid poode on vähemalt Tallinnas niigi liiga palju; seda enam, et kauba osas ju väga innovaatiline olla ei õnnestu .
Ma ei kujuta ette, mis peale meeldiva teeninduse veel ühe sex-shopi USP võiks olla ... proovikabiinid?
Aga see on juba ilmselt mu piiratud kujutlusvõimega seotud teema ...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 15:22
Võib öelda ,mida seksikam müüja olgu see naine või mees seda kiiremini kraam otsa saab .
˅ näita rohkem ˅
2012-11-08 15:58
No kui seks sopi müüjanna on tädi Maali, krunn kuklas ja kalts peos, siis pageks sealt küll kabuhirmus metsa Mingi austus ostja vastu võiks ikka olla
˅ näita rohkem ˅
2012-11-10 14:02
Pärnus on üks 65+ proua sex-shopi müüjaks. Ma ei ole seda artiklit näinud, aga ma ei imestaks, kui see on temast. Igatahes oli väga asjalik ja kompleksivaba.
Aga see meesajakirjanik ... ja-jah, eks ole isegi tema käest ostetud .
˅ näita rohkem ˅
2012-11-11 23:36
Vahet pole mis vanus sugu...on kogemus kus müüja päris korralikult vindine see oli küll mitte meeldiv vaatepilt....hea et püsti seista suutis
˅ näita rohkem ˅