Foorum
2012-11-06 14:10
perfomance,

üks asi on oskused ja kogemused, teine asi on haigused. kui ikka kogenud ja ennast väga atraktiivseks naineks siin reklaamind aga ta oskuslikult levitab suuseki kaugu haigusi,siis see on siiski karmim ja valusam löök allapoole vööd .
Kui te siit, üksekõik keda või milliste rahade eest saate/rendidet, ostate...maksate, minu soovits, hoidke kumm peal , ükskõik millisesse auku teid lubatakse siis .
Noh, sõbramehe soovitus......
˅ näita rohkem ˅
2012-11-14 16:26
Kas ei võiks olla eraldi alapealkiri kuulutuste all, otsin sponsorit ja pakun sponsorlust asi kohe selge. Kellel sellised soovid, leiab kohe õige koha kätte. Kellel on teised eesmärgid ja vajadused jäävad Mees - Naist ja Naine - Meest teemade juurde.
Kosmosetutt - Tunnen kaasa, et sellise keskpärase mehe otsa sattusid. Olen vist vanakooli kasvatusega. Mees kutsub naise välja, siis naise eesmärk on olla veetlev, lõbus ja sümpaaatne kaaslane. Ülejäänud materjaalne jne. osa peaks ikka mehe kanda jääma.
Või on see liiga naiivne?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-15 12:02
Ettepanek on hea. Mulle tundub, et sellega on hakatud ka juba tegelema ning valuuta omaniku vahetuse kuulutused praagitakse ruttu välja!

NB! Pole vaja kaasa tunda, peale seda läksime viisakalt lahku ning keegi ei lõpetanud kellegi otsas!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-16 13:42
Loodame, et tegutsetakse kiiresti.
See sponsori värk lihtsalt tüütab ära.
NB (Kosmosetutt): Vähemalt oli väike kultuuri elamus. ASI SEEGI!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-16 15:05
Tasuta kohvi ent kalli koore teemal tuli meelde selline asi. Mingil ammusel ajal oli millegipärast kombeks, et näiteks ajakirjas Maaja olevad kuulutused olid kõik nagu ühe vitsaga löödud: Kenad neiud kutsuvad kohvile, Neiu pakub kesklinnas kohvi jne jne jne. Kord tudengipõlves julgeks joonutena sai siis helistatud neid kuulutusi läbi ning küsitud et aga mida siis ka kohvi kõrvale pakutakse? Mille peale tuntava vene aktsendiga ent lõbusas tujus maama venitas et "pooisid-pooisid, no kipsiseid me niüd küüll ei paku"
˅ näita rohkem ˅
2013-06-25 23:20
˅ näita rohkem ˅