Foorum
2012-10-26 16:34
Ok, Parma, kui pole märgitud seksi, siis siinses keskkonnas võib oletada, mida selle sponsoreerimise eest võib saada ja vaevalt selleks on kauni neidise pilt kilukarbi etiketil
Parma, ma ei nimetaks lollideks neid, kes oma vabast tahtest ja sugutungist tingituna annavad raha selle eest, mille emakene loodus on tasuta jagamiseks kaasa pannud . Iga kodaniku vaba valik, kas ta ostab pätsi leiba või tüki sugutegu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:37
Jah aga need on kõigest eelarvamused ja oletused.

Pidasin lollideks just neid, kes arvavad, et kui pakuvad sponssi, siis on neiukesel kohe jalad laiali ja PEAB keppi andma.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:43
Nojah, eks see ole samast "ooperist", mis parteide rahastamist puudutab (krdi prostituudid)
Aga jah, kui pole koostatud üksikasjalist lepingut sponsorlussuhete kohta, siis tegelikult, pole juriidiliselt ka õigus nõuda jalgade laiutamist , ehk et ..temake palus ja tema andis vabast tahtest, esitamata nõudmisi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:47
Aga ma uuriks hoopis naiste käest, et kui suure/väikese summa/muu väärtuse est nad oleksid nõus kohe mõtlemata keppi tegema?
Ma pole seda veel teada saanudki.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:47
Ega jah, oletada võib kõike. Siin on päris suur hulk kenakesi, kes astuvad suhtlusse vaid siis ,kui mehel ankeedis : kõrgharidus, suur sissetulek ja soovin olla sponsor .
Esimesed neli -viis kirja on mõnus flirt, kuid edasi hakkab ääri veeri jutt veerema korteriüürile, telefoniarvele, tühjale auto bensiinipaagile jne jne. See suht loomulik,et kui kaks inimest kohtuvad ja neil tekib ihukeemia, aitan kui saan või tahan.
Aga kui see on süstemaatiline ja nii kui hotelliuksest väljas, on juba nutitelefoniga ihas ja uue KLIENDI otsingul.
No mis sponsorlusest saab nii jutt olla, kui tüdrukud on tükitööl. Lihtsalt prosti kepitakse sipa teisiti kui sponsori otsijat, kuigi , vahet neil pole, sest ööpäeva jooksul saavad nad oma kolme-nelja kliendiga voodisse .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:48
ps fredy. Ma olen küll omastarust palju siin ilmas näinud aga vot seda ma veel ei ole näinud, kuidas prosti teistmoodi kepitakse!!
Põigiti või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 17:03
Jah, see on hea küsimus, Parma ja ma lisaksin siia sellise küsimuse juurde, et..."kas Säästumarketi kassapidajasse peaks kuidagi teisiti suhtuma, kui Stockmanni omasse?" Mina isiklikult arvan, et mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 17:54
Tõesti hea küsimus .
Prosti ei kannata üle 20 minuti põrutada aga sponsortüdrukuga, kellega on tekkinud hea hingeline klapp, on oldud ka öid ja nädalavahetusi koos. Kahjuks, viimased ei oska ka seda väärtustada, neil on aeg raha . Enamjaolt on tunda,et saaks see koll juba paugu lahti ja raha taskusse . Seega, sellepärast ma olengi veendunud, et siin on need sponsori sooviga tibid uues kuues neti prostid.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 19:56
Kuule Fredy38, ega sa ise samasugune nn sponsor ei ole, kes tuleb ja ise pakub seda raha neidudele ja nüüd siis oled kuri kui keegi su pakkumise vastu võtab
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 19:56
To Fred.
Otsid mõnu, ilusat armastust ja harmooniat - Raha eest?
Sa oled inimene,kes jääb ootama, et asjad toimuvad ilma vaevata. See võib nii olla, kuid see mis tuleb võib olla vähese väärtusega.
Sponsori otsijad siinses tähenduses on (minu arvates) armukese otsimine. Armuke, kellega mitte ainult ei mürata linade all vaid ka partner, kes toetab ka materiaalselt . Armuke ei ole oma mees. Pole mingit põhjust oodata, et sind esikohale seatakse oma mehe ees. Oled lihtsalt oma enese illusioonide ohver!
Veetsite koos mõnusalt aega eelnevalt kokkulepitud tingimustel. Sina tobuke mõtlesid, et oled ta nüüd päris enesele ostnud?
See, kui sulle tundub, et koos veedetud aeg ei ole partnerile just kõige meeldivam ja head seksi varjutab raha, siis ma ütlen sulle- need emotsioonid ning mõtted sinu partneri suhtes, on vaid sinu enda komplekside peegeldus!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 20:04
See sponsorluse jutt on peletav tegelikult. Tark naine otsiks lihtsalt vaheldust argiellu. Ja kui koos aega veedetakse ja see mehele meeldib siis ma arvan, et tark naine keerab ka selle mehe kaela sinna poodi kust talle midagi meeldima on hakanuid. Aga ära jääks see prostimaiguline sponsorlus. Naised peaksid kah natukene vaeva nägema, taktitundelisemad olema ja küll kõik sujub
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 20:16
Vahet pole, kas ostad prosti pooleks tunniks või sponsortüdruku nädalavahetuseks, põhimõtteliselt ikka sama teenus. Vahe võib olla vaid hinnas, tasemes ja näitlejameisterlikkuses. Ja hingeline klapp ei tekki mitte sinu, vaid sinu rahakotiga. Kui sinu poolt makstud aeg sai ümber, pole sinu asi, mida ta edasi teeb. Samuti ei huvita temakest, mida sina teed. Kui siis vahest vaid see, et kas sa teda veel tellid.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 20:51
Kosmosetutt, sul ikka sult vildakas arusaam asjadest.
Armuke saab olla ikka siis kui üks pool on püsisuhtes kui aga mõlemad on vallalised,lahutatud või lesed, sellisel juhul armukese suhet tekkida ei saa.
Armukesele ikka kingitakse või ostetakse midagi aga see tuleb soovist - rõõmustada või üllatatada armsamat. Niipalju kui mina olen aru saanud elust(võibolla olen siis vanakooli mees ja ajale jalgu jäänud) on armukesd lähedased ja neil on usaldusväärne suhe. Vastutus on ju püsisuhtes inimesel oma elukaaslase ees, et ta talle koju mingeid satikaid ega lutikaid vii.
Usaldus tähendab seda, et suksutamise ring on väike ja armukesele ei peaks kummiülikonda üleni selga tõmbama,et teda kallisada.
Sponsornaistega aga sellist usalduslikku suhet tekkida saa, sest mehed arutava ka siin omavahel ja uurivad, mida see tips endaga teha lubab: suhu, pepusse, tussusse.....kummiga,ilma jne. Seega, kes tellib muusika see ka tellib info. Raha saaja peab arvestama,et tema talse ainult langeb, eriti siis kui hotelli uksest väljudes juba uut klienti otsib .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:02
No ütle nüüd, kas otsitakse peidetult raha või püsisuhet?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:09
Tahaks pisut vastu vaielda eeldusele, et armukese pidamiseks peaks püsisuhtes olema. Ise olen ma vallaline, kuid otsin armukest, sest mulle sobiks just mees, kes mind välja kutsub, mõnusalt minuga aega veedab ja siis jälle omi asju ajama läheb.
Sponsorluse kohalt võin teha oma pakkumise. Esimene julge sponsoreerija saab minu pluusi seljale enda kohta reklaaami. Font ja kirja sisu kokkuleppel, teostus minupoolne ning kannan siis seda avalikult tööl olles. Reklaampinna karkassi (st minu keha) kasutamine ei kuulu lepingusse.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:23
kuule lohv, mida sa hämad? Ma ei ole sinu postitustest mingisukust info-vahetust välja lugenud. Kaebled vaid selle üle, et sinu poolt nikutule sinust ei piisanud... Saa üle!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:26
ja- ma arvan, et iga naine teab ise paremini, kuhu see raha kuluda võiks... ei pea armuke(jätkuvalt nimetan nii) sellest teadma ning end üllana tundes neid vajadusi hüvitama!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:34
ju siis on mida varjata
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:35
katsun saada, pidevalt ja püüdlikult ja jätkuvalt.... Eriti sinust
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:42
Aaron poiss, Ei pea midagi varjata olema. Kui ma kedagi toetan, saades ise pisut teistsugust rahuldust, siis ei huvita mind minna koos partneriga solaariumi ukse taha ning näidata, et näed, mina maksan. Ei huvita teadmine, kui suur on tema elioni arve, et siis see kinni maksta. Piisab rahast milles oleme kokku leppinud- või siis ei ole kokku leppinud. Ülejäänu on juba liiga isikliku ellu tungimine, mida lubada ei või, sest on olemas ka oma pere.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:44
Ka raha andmise mõttega võib kaasneda soov- oled mulle armas, luba endale midagi ilusat!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:44
kellele sa seletad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:46
Kosmosetutt

Mehena ja inimesena ma mõistan,kui nii kindlalt ja jäärapäiselt kaitsed seisukohta: soovin leida sponsorit = leida armukeset...!!!!! , siis ilmselt oled üks nendest aga väga osavalt ennast ära maskeerinud .
Soovin olla/ soovin leida sponsorit on muidugi konkreetsem ja ühemõttelisem sõna ankeedis, kui leida armukest või olla armuke.
Sõna armuke on midagi ilusat ja meeldivat, nii hingele kui ihule aga sponsor= raha ja see on midagi väga vastikut ja eemaletõukavat.
Eksin?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:55
Vastikuks mõtlete te selle enestele ise.
Ma heameelega paneks ka siia otsin sponsorit- sest leides aega kohtusin ühe noormehega, et külastada teatrit. Sõitsin selleks tallinnasse, eelnevalt kohustuslik juuksur, kiire aga põhjalik poodlemine kena looki nimel jne.
Teatri uksel aga ootas mind keskpärane mees, lubas mu viisakusest kassa järjekorras enese ette, et ma endale pileti lunastaks... Halloo nagu Kuna mehed ei ole enam härrasmehed, siis mida te naistelt ootate?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 21:58
sellega tahtsin jõuda sinna, et õigem ongi raha nõuda, et kulud tasa saada!
Näete ainult oma väljaminekuid... aga ei tule sellepealegi, et ka teine pool on kohtumisele jõudmiseks oma eelarveid kärpinud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:00
Mehed on just niipalju härrasmehed kui Naised seda ootavad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:04
Isegi tahaks vahest karjuda- hallooooooooo naised!
Mida te nõuate siis rusikad püsti soolist võrdõigluslikkust, ise aga tahate naised olla?????????
Mul ümber rigni enamus naisi, kes lähevad nagu säraküünal põlema, kui juttu tuleb meeste ja naiste palgast, kuna nemad leiavad, võrdõiguslikkus peab valitsema.
Ise nõuavad aga restoranis veini pudelit kätte ei võta,et klaase täita , partneril ei märka ust lahti teha..jne jne.
Kui naised soovivad,et mehed oleks mehed ja lisaks veel härrasmehed, las jääb see perepea roll ikka meeste õlgadele aga see tähedab ka,et neil ongi suurem palk, neil ongi suurem vastutus ja neil on ka pikemad tööpäevad.
Kui keegi siit mannavahust oleks elanud või viibinud : sakamaal, austrias, itaalias....teaks,et seal ongi nii,et naise ja mehed saavad enam-vähem sarnast palka aga kõik kulud on pooleks, isegi restoranis ja ka autot tankides. Absoluutselt kõik kulud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:17
Ma ei oota võrdõiguslikust, vaid naudin kui mees minu eest hoolitseb. Aga selliseid mehi paraku pole eriti.
Väljamaad eeskijuks tuues oleks ju siis ka õiglane, et mees kataks osa naise üleslöömis kuludest aga seda ju ei juhtu, kuigi kasimata ning lohaka välimusega kaaslast ei soovi endale keegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:19
Enamus peredes tasutaksegi kulud võrdselt, hoolimata sissetulekutest!
On elementaarne, et kui mees tahab oma partnerit jätkuvalt enda kõrval näha, on ta tähelepanelik oma naise suhtes...
Vastasel juhul- milleks sellise mehega koos olla?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:22
Proua Tutt. Väike ääremärkus. Naine on koguaeg hoolitsetud ja ilus, mitte ei löö ennast ainult väljamineku pärast ilusaks!!
See on elementaarne, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:22
minge siis väljamaale, saate targemaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:26
Herr Parm, Loomulikult on igapäeva hügieen enesestmõistetav aga kohtingule minnes tuleks ikka natuke lugupidamist üles näidata ning ennast kellegi jaoks säravamaks teha! Teatrisse teksades ikka ei lähe!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:30
Lihtsus ja ehedus on see, mis võlub ja lummab.
Mina arvan isiklikult ,et kui inimene on puhas, haritud ja viisakalt riides ning ta suudab ennast positsioneerida, siis ei pea ta küll enam kedagi lipsuga ega miniseelikuda ehmatama. Botoxit täis süstitud huulte, silikoon rindade, kuntst küünte/ripsmetega tibid jätavad mind absoluutselt külmaks, mina liigitan neid kohe- second hand naisteks.
Praeguses Eestis tuleks väärtused ümber hinnata, hulludele päevadele minemata jätma ja vaatama ka kodus ringi, kas mul peab ikka olema portselan nõud või kõlbavad ka tavalised.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:32
Pr. Tutt. Kumma jaoks sa siis nagu tegid ennast ilusaks? Teatri või mehe jaoks?
Ja pärast kodus muutud jälle tagasi keskpäraseks tavaaliseks koduperenaiseks ja siis peab mees pettuma?
Ai vai kaval.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:37
Kas mitte Pr. Tutt ise ehk hetk tagasi ei hinnanud asju praktiliselt. Milleks muidu mure, kena looki peale kaotatud rahast.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:38
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:40
Seekord läks lihtsalt. On ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 22:54
Praegune postitus teemast möödas .
Ühesõnaga, mida ma üleüldse oma teemaga öelda tahtsin, on seee. Mul vanust küllaga, eriti nagu ei paindu ka väga,et iga tibina järgi joonduda aga inimene on loodus paarilisega koos olema/elama.
Ei salga,et olen siit kasutanud toredaid juhuseid ja mõne sponsortipsiga ka nädalavahetuseks kuhugi spa-sse või hotelli kadunud. Ilus-tore lõõgastus aga..........
Nüüd siis jõuan pointini- kuna ma oma tervist väga kõrgelt hindan, tekib automaatselt barjäär luua intiimne suhe sponsornaisga. Intiimsuse all pean silmas, nagu normaalsetel inimesel seks ikka voodis, kui on usaldus . No ei suuda suudelda ega hellitada kuskilt intiimsemast piirkonnast sellist naist, endale ka nagu ei tahaks lähedale lasta, ilma ,et kumm peal poleks.
Minu koolivennad , kes doktorid , on palju saunas rääkinud,kuidas klamüüdia veel levida võib, just nimelt- oraalseki kaudu.
Kui see sponsortips on just tund enne kellelgi ilma kondoomita suhu võtnud ja siis tuleb mind limpsima...
Prrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Seega, eks teid sponsortibisid saa ju muudmoodi poputada ja nunnutada,kui raha lauale ja 20 mintuti toas, kummiülikonnas puhast nühkimist.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 23:07
Naiivne loota, et sa oled raha küsivale naisele ainuke kunde.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-27 22:51
täiesti väär on süüdistada siin prostituute
neil on õigus pakkuda ( end müüa ) , sinul on õigus loobuda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 09:48
Kui puudub nõudlus, pole ka pakkumist või muutub see pakkumine lihtsalt mõttetuks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 09:54
Hea müügimees/-naine, väänab ka kivist pisara välja
Kui pole nõudlust, siis tuleb see tekitada, sest ega mees ju tea, et tegelikult läheb talle seda tibivärgendust hädasti vaja
"Ostke seksi, seks on lahe, ostke palju või ka vähe" Eesti Reklaamfilm
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 09:58
Aikonpoiss, see on keelatud reklaam
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 10:03
Keelatud vili on magus
"Pakun banaani küpsetuse teenust. hinnad taskukohased " See pole keelatud reklaam
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 10:13
See on sama nagu, "noor naine kutsub mehi kohvile. Kohv ja suhkur on tasuta - aga koor maksab"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 10:37
Koore eest makstes, tead , mille eest maksad, küllaga võid vaid aimata pakendi järgi, kas selle "kauba" hind vastab kvaliteedile?
Ilusas pakendis asju on ennegi poest ostetud, kodus aga avastad- krt. mis asi see veel on?
Kauba ja kvaliteedisuhe tuleb enne selgeks teha, mitte osta kuskilt nurga tagant
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 10:56
ossaraisk, vot see oli ülitarkus, nii hakkangi edaspidi tegema, tänks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 11:38
Samas alati ei ole mõtet osta seda kvaliteetset kaupa, kui sa ei tarvita selle rahaeest seda kaupa ära.
Koju ostest Cisco vs Trendnet.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 05:58
On ikka arusaam küll, pilt letti ja muudkui vastatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-06 12:37
Olen naljapärast mõnda sellist "sponsoriotsijat" ka kõnetanud, lausa kummastav on see kõrge enesehinnang, mis taolistel on.
Ju siis klientuuri jagub, mina nt ei näe põhjust 21- aastasele hilispubekale kohtumise eest 200 eurot maksta, see on selge ülemaksmine, sest sellises vanuses ei teata seksist ööd ega mütsi ega suudeta ka midagi põnevat ise pakkuda.

Aga noh, nagu Murphy ütles, lollidelt raha mitte ära võtmine olevat kuritegu.
˅ näita rohkem ˅