Foorum
2012-10-25 14:42
Olen vaadelnud kõrvalt siinse rubriigi püsiasukaid.
Püsiasukad on need, kes istuvad hommikust õhtuni saidil, roosad prillid ees ja eksponeerivad oma ihuliikmeid .Ankeeti on aga kirjutanud kauneid sõnu mille tegelikku tähendust nad isegi ei tea .
Eriti kummalistena tunduvad need meie uue ühiskonna "sponsortibid".
Kuskil oli ju artikkel, et prostitutsioonil on interneti tulekuga uus vorm- sponsorlus e. varjatud prostitutsioon.
Eks nii mõnigi ajakirjanik on siin rubriigis omanud mitmeid varikontosid, et läbi viia uuringuid. Tunnen isegi ühte neist.
Olen mõtisklenud elu ja olu üle, et kui ühele tipsile maksta kuus meie riigi (statistika andmete järgi) keskmine kuutasu, kas ta oleks selle mehega monogaamne?
Vaevalt, süües kasvab isu. Järgi proovitud . Peale hotellist lahkumist, oli ta juba ihas ja uue kuulutusega.
Neid nimesid siin rubriigis võiks ma üles laduda küll ja veelgi, kes nende hulka kuuluvad ja eriti on nad siin just ihupaljastavate piltidega.
Ise peavad endit ilusateks ja ihaldusväärsetkes, kuid ometigi on neil ainuke elumõte, saada veel rikkam ja edukam mees, kes suurema summa välja käiks,et esimesel võimalusel joosta Hulludele päevadele shoppama .
Aga lõpetuseks, ka selliseid tipsisid on meie ühiskonda vaja, sest vanad mehed saavad oma ego upitada ja ennast meestena tunda, kaunite "masinatega" tipsid saavad oma sularahaautomaati töökorras hoida. Eesti majands peab ju kuidagi kriisist välja saama, rahab peab ringlema))))).
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 14:52
Ja Sinu jutu mõte?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 15:01
Mitte jutu mõte vaid moraal- ei tasu siinseid naisi , KES OTSIVAD ARMUKEST VÕI SPONSORIT ,tõsiselt võtta.
Haiget saavad mehed, kes mõne naise hinge kiinduvad aga üsna kiiresti veenduvad, naine ei soovigi enda kõrvale meest või tulevast elukaaslast vaid ta on siin lehel " juhutöö" otsingul.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 15:09
Sinu jutust tuleb välja, et kiindusid prostituuti. Not good! Prostituudi eelis ongi see et annad raha ja rohkem sul kohustusi pole. Kui aga maksad seksi eest, ei ole ta su pruut. Pruudile/naisele/tüdruksõbrale ostad riideid pesu, teed reisi välja jne. Oma naisele, kellega sa koos elad annad raha et peret ülal pidada vms. Võimalik, et olen asjadest valesti aru saanud, aga tõesti, kui kohtud siinsel saidil tüdrukuga ja talle seksi eest maksad, siis pole sul küll mingit lootust millekski enamaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 15:23
vint2, loomulikult mul elukogemust oma jagu ja esmamulje saab juba ankeedis olevatest soovidest : kes on kes või mida see kodanik siin tegelikult otsimas on...
Kellel ikka number kohe esilehel, on pilt selge .
Aga siin on ka palju nn. rafineerituma ankeetidega naisi, kes justkui soovivadki leida ühte ja seda õiget. Kuid päris kiiresti selgub tõde, et naine siin veetunud juba aastaid ja soov ikka üks. On tegelikult tööl
Ei hakka nende tipside maineid ära rikkuma ja kontosid paljastama aga lolli mehena olen tõesti kiindunud nii mõnesse neist . Eks loll saab ka kirikus peksa ja roosad prillid kukuvad suht kiiresti eest ära
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:08
Ilmselt kuulub teemaalgataja nende õnnetute hulka, kes ei saa isegi raha eest mitte. Sori veidi foorumi varasalvedes ja leiad sel teemal halamisi kümnete kaupa ja alati pääavad teemaalgatajad suured moraalijüngrid ja maailmaparandajad olla. Sina vähemalt tunnistasid ise, et oled prostide kliendiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:15
mage vend, veel magedam jutt
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:20
Ei ole mage, ma sõin just soolaseid krõpse
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:33
no mitte sina ometigi
tegelikult oli selle arvamuse näol tegu koondiga. sirvisin ennist natuke teisi teemasid ka, eriti tema aruannet ruumikujunduse osas. ei suuda varjata oma muiet kuidagi. isegi praegune teemaalgatus kutsub minus ainult vaimustust esile
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 16:36
Ikkagi doktori kraad gyproci panemises
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 17:56
jfjm on tõesti kõva DOKTORI KRAADIGA vennike .
Kui sul oleks põhihariduse diplom taskus, teaksid ,et doktorikraad kirjutatakse kokku.
Teiseks, Cyproc on tootjafirma ja see mida toodetakse, on küprok(elame eestis ja kirjutame ikka asju õigete nimedega) e. kipsplaat.
Aga ei hakka siin koopaharidusega vennikesi koolitama. Tasuta lõunaid pole olemas, isegi siin, nagu ma aru olen saanud .
Üleüldiselt olen ma märganud, ringkaitse siin täiesti arusaadav, kuidas muidu saaks oma pildi alla mõne armsa kommentaari või mõne kliki oma kontole.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:05
Ups..päris mõnus kui kui keegi julgeb "vanade kalade" vaadetele ka vastu vaielda ..oligi juba igav
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:07
Fredy38: Sul on õigus ja ma olen isegi päri sinuga. Nii ta on. Ei saa midagi parata sinna kui osad naised on oma kehadega hakanud rahateenima. See nende valik, neid naisi ei ole õnneks ka väga palju. Ega neid naisi ei pea tarbima, saab kenasti neist mööda minna ja leida neid naisi kes on meelepärasemad.

Seepärast jah see teema ei muuda nagu midagi, me kõik teame seda värki. Aga kui sa ise oled neid rahakaid ka proovinud, siis nad ongi ju sinujaoks end loonud. Elu pakub sulle huvitavaid võimalusi ja eks sa ise vali, aga kui valid, ole ka rahul sellega.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:13
Kõik on müüdavad. Küsimus on ainult hinnas ja selle küsimise deklareerimsies.
Kas euro minut või 60 eurot tund?
Kumb on meeldivam?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:40
Vaadates siin postitusi, raiub pushup jälle oma varikatega ihas ringi, mida krdit sa mõnu sellest tunned, eriti haige teema.
fredy38 hakkasid koinima kaunitar30, ehk nüüdne pinklipstick ajusi. Oled kindlasti solvunud, kaitsed teda, kiidad takka, tambid isegi kümpse, aga ei mingit reaktsiooni. Ta on liialt üleolev ja omas mullis, et sinusugust aksepteerida. Et sa pröökad tiffany alt, see enamikul ihas selge, jälle imetled iseennast võõraste piltide all, jeerum, tule appi, kukuta ennast sealt pilvedelt ükskord alla, rumaluke.
Su teemade algatused ja kaasa rääkimised nii ühesed, mimm, tibi, tips ja väljenduse tasuta lõunad, nagu nii mõnegi teise killu, oled siin ühelt kasutajalt ammu juba ahvinud, püüad ta slängi pidevalt järgi copyda, nõme.
Ahsoo, et sa perv tahad veel luubiga vaadata kenasuudluse, satine, kiisuka jalgevahet...irww tolvan, toppinud jälgede segamiseks vähemalt oma kasutajanime samuti, sa ju nii kuum. Ja see muidugi ülikõva, et ennastki püüad oma varikalt maha teha, tubli, jõudu sulle, hehh mis jõudu, seda sul ju sitaks palju.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:42
Okei Puss pussiks, pole oluline.
Vahet pole, kes selle teema teeb. Tähtis on asja sisu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:43
Kuule kosmosetutt, tahtsin lihtsalt veelkord veenduda ega ma väga ebaõiglane ole...märkides uuesti oma profiili : soovin olla sponsor.
See tipsi on mind tsekanud !!! Mida saab järeldada, on olemas püsiasukaid e. sularahaautomaate, kes sisse logides sisestavad otsingusse ; mehe vanuse, ehk ka pikkus, tema sissetulek ja siis kõige olulisema- SOOVIN OLLA SPONSOR .
No kuidas see tipsi küll nii kiiresti jõudsi minu kasutaja muidu leida?????
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:44
krt..jälle solgiti teema ära
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:50
lizzell, sa oled labane , nagu su pildid kontol .
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:52
pushup, sa oled üliintelligentne, müts maha.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:58
Sisestasin huvi pärast otsingusse MEHED kes SOOVIVAD LEIDA SPONSORIT- (ylla,ylla) 22 lehte!
Järage vahelduseks seda konti ka!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 19:15
Lizzell. Kui sa sipakenegi viitsiks süveneda ja hetkekski selle rikka mehe otsimise kõrvale jätta, saaksid aru: minu käekiri ja kirjapilt erineb sinu pakutavast kasutajast nagu öö ja päev.
Lizzell,sa ei olnud kindlasti see kasutaja siit, kellega ma 19 okt. 16-17.30 vahel Ülemiste hotellis hullasin . Seega, kes seda nüüd tsekkab, saab aru, kellele see jutt siin eriti suunatud on.
Vaid hotelli uksest väljudes , olid sa juba 5 minuti pärast iha kontol , sama sooviga tagasi.....
Summa, mille ma sulle andsin, polnud 1minut 1 eur ....
Ja Lizzell, rahune maha, viha pole sinusuguse töölooma peale suunatud ....
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 19:25
Hmm, vara üles - hilja voodi
nõnda rikkus majja toodi. Ikka usinus ja kasinus on need mis meid rikkaks teevad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 20:06
Ei noh balguse juurde naastes siis...
Need libud kes siin kuulutavad ja pakuvad seda nii nimetatud Body to Body masaaget mingi 60 ...jne eur eeston endast ikka väga heal arvamusel.... Kujutate ette et te siin pooled päevad moosite ja siis kah ei tea kas lastakse üle või???
Reaalses elus tuleb lihtsalt minna Sõle uulitsa säästukasse ja konkreetsed mimmud astuvad ise ligi ja pakuvad seda kõike ja enamgi veel vaid 10- 20 eur eest. Kui üldse kellegile nussi eest raha maksta siis igatahes mitte neile iga bebedele. Selle raha eest saab 3 bebekest korraga. Vähemalt extreemne kogemus on garanteeritud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 20:29
Helsinkis on igas tänavas mitu tai massaaži kus saad 30 euri eest korraliku töötluse koos häppi endinguga.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 20:33
Jotteff, kasutad Sa tihti nende pisikeste kollaste teenuseid?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 20:58
Nemad kasutavad minu teenust
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:04
No Karl Marksi mööda jalutades satub üldse igasugu huvitavate tibinate peale.
Säästuka kandis on üks eriti armsa olemisega tibin. Aga, nii kui ta telefoni võttis ja suus lahti tegi, hea et ma kurdiks ei jäänud. Parajalt ragiseva bassihäälega vastas "Zevoo".
Mingid 2 lapsikut plikat on ka seal tuiamas. Seda sõna otseses mõttes.
Aga kahjuks ma ei ole hinda küsinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:06
Khmm khmm, kas Sa pakud Eesti mehe võlukepikese teenust?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:25
Parma sa mine seisa seal säästuka ees tee üks suits...
Küll sulle ise pakutakse hind ilma käibemaksuta
Seal on vähemalt see eelis, et näed reaalselt kauba üle.
Tegelikult ma seda sexi ostu teemat ei mõika.
Selle raha eest võtaks parem mõne veini ja kutsuks mõne tibina külla veintsi jooma.
Saaks vast keretäie keppi, tibinal ehk oleks ka sära silmis ja lõuatäie veini saaks kah kauban päälle
Ma usun, et ega neil iha.ee müüdavatel selle 60 euru peale sära silmi teki
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:27
Käisin seal. Küsiti, et kas kampaanjat ei taha? Ma ei tahtnud. Lühike jutt oli.

Vein maksab ikka 120 euri?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:46
Veidi küll kõrvalise repliigina, aga...

Mulle nii meeldib siin teema pealkirjas leiutatud sõna "prostituudu". See harmoneerub nagu "taadu", ehk siis ideaalselt sobiv nimetus keskealise või vanema teenusepakkuja jaoks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 21:57
Kunagi öeldi, et härrasmees jätab oma voodikaaslased saladusse...
Siin mehed kelgivad, kuidas nad kebensit ostmas käivad...Kus käivad ja mis kellaaegadel. Kellega.
Ja siis küsitakse kirjavahetuses naisterahvalt, et sa ei tahagi we? Pakun sulle 200 euri eest...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:07
See et ma olen prostide hindadega kursis, ei tähenda, et ma neid kasutaks.
See et ma olen viimaste muusikauudistega kursis ei tähenda, et ma olen muusik.
See, et ma tunnen geograafiat ei tähenda, et ma olen maailmarändur.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:16
Jotimees siin praalis:
Helsinkis on igas tänavas mitu tai massaaži kus saad 30 euri eest korraliku töötluse koos häppi endinguga.

Nemad kasutavad minu teenust

Jott eputad jah?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:24
@liberdade ning jah - see, et sul mehele iseloomulik riistvarustus on, ei tee sinust MEEST....
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:25
Jah, näpud suuremad kui i-padi klahvid, tegijal ikka juhtub. Hea selle halva juures vaid see, otsingumootorisse sisestades see õige sõna, mida kirjutada tahtsin, ei tule see teema välja .
Kes kõrgkooli esimesel kursusel käinud, ükskõik millist eriala isegi õppinud , teab, inimpsühholoogia algtõedest midagi ja saab aru, kõik kes ennast sellest teemast puudutatuna tunnevad, lasevad siin kiiresti näppudel käia.Silmas pidades hetkel siis neid "sularahaautomaate"
Tean,et meie valitsus arutab ja vaidleb teemal- kas prostitutsioon legaliseerida või mitte. Eesti siiski maailmas inimkaubanduse mustas nimekirjas , seda ütles ka USA välisminister Hillary Clinton oma 2012 juuni rapordis. Inimkaubandust ja prostitutsiooni, isegi varjatud kujul nagu sponsorlus, seda eraldi käsitleda saa. Eks eluke näitab .
Mõnel udusilmal sai nüüd mõistus otsa, kes arvab: mis ühist on inimkaubandusel ja prostitutsoonil?!!!
Hetkel, meil vaid karistatav kupeldamine aga kehamüümine ja ostmine mitte, kuid seadused tehakse ikka üheselt, on see varjatud nime all- sponsorlus või mitte...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:29
...pole mõtet Härrasmehest leelutada kui ise Daami mõõtu välja ei anna
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:34
fredy. Varjatud kujul ei lähe see teps mitte läbi.
Varjatud kujul on liiga umbmäärane sõnastus.

Ja miks peaks iseenda müümine olema karistatav?
Kas sina "müüd" ennast oma tööandjale kasutada. Trahvina tõstame makse?
Kes seaduse täitmist hakkaks valvama. Mupo?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:53
Mulle isiklikult sügav savi,kui keegi ennast müüb või keegi kedagi ostab. Lihtsalt ilgelt nõme väljend on see: otsin sponsorit; olen sponsoriks. (endise tippsportlasena on mulle isiklikult see termin selle tegevuse eest solvav!!!) -----minu jaoks oleks neutraalne (ja ka õige) väljend: kepin raha eest; maksan kepi eest!!!!! ----sest seda see ju tegelikult siin tähendab!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:57
Jooksen raha eest, hüppan kõrgust raha eest heidan ketast raha eest!

On jah palju parem.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:02
Ega iseenda müümine polegi karistatav. Karistatav on, kui keegi teine seda teeb. Rootsis on ka sinu keha ostmine karistatav.
Parma, paraku pakun mina teenust mida ka litsimajad ostavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:02
Kusjuures on. Ja kui järgmisele MM-ile või OM-ile läheb ka Eesti kepikoondis, siis lepin selle terminiga!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:10
Luukera. Sõnastame siis sinujaoks selle asja teistmoodi.
Kepib enda lõbuks aga raha saab niisama boonusena.

On ju parem.
Noh nagu kuldmedali saaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:15
Kahjuks ei mäleta kus, aga kuskil kirjutati, et naine võib vaid korra elus kuldraha saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:45
Jotteff, mis asi see nüüd oli?!??!?!?!?! Mina ei saanud küll muffigi aru!!!!! Pole vist ma täna kõige teravam pliiats karbis.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 08:37
Luukera, olen sinuga absoluutselt ühel meelel. Sellel ülipopulaarsel saidil tuleks nimetada ka asju õigete nimedega.
Sponsori otsijad on teenuse osutajad. Mina maksan sulle, sina annad mulle. Rumalad ja kergemeelsed peatavad ennast sellega ära, nii selle sponsori otsija kui selle pakkuja. Kes ikka julgeks tunnistada- sain keppi raha eest, või sain raha kepi eest!

Sponsorlust (kes veel ei tea) on defineeritud mitmeti. Tihti kasutatakse Berrett’i (1993) definitsiooni, mille kohaselt on sponsorlus mingi tegevuse rahaline või muul viisil toetus äriorganisatsiooni poolt, mis aitab kaasa ettevõtte turundus- ja korporatiivsete eesmärkide saavutamisele. Sponsorlust eristatakse heategevuslikest annetustest ja patronaažist.
Sponsorlusel on palju erinevaid vorme nagu indiviidide, organisatsioonide, meeskondade, ürituste ja asjade sponsoreerimine.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 15:29
Seega naised, hea onu Fredy annab teile lihtsalt heast südamest raha. Seksi ei küsigi, tuleb vaid veidi tema ettevõtmisi reklaamida.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:22
Vabandage kodanikud aga milles on siiski probleem? "Pole ju oluline, mis värvi on kass, peaasi, et ta hiiri püüab"
Aga kui "probleem" on juriidiliselt korrektses sõnastuses, siis ... näiteks võin tuua JOKK sõnastuse lihtlabase ja maakeeli mõistetava teguviisi, VARGUS, kohta: "prokuratuur alustas lihakombinaadi avalduse alusel kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsiteleb OMASTAMIST".
Nojah aga antud teemas on juriidiliselt korrektne sõnastus, "prostitutsioon" aga käibekeeles sobib kõik, mis rahvasuu on kasutusele võtnud. ja kuna tegu pole kohtulahendiga ega muude juriidiliste toimingutega, siis võib nimetada antud tegevust kuidas iganes.
Edu ja jaksu otsijatele ja leidjatele!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 16:28
aikon. Väike tähelepanek. Sponsoriotsijate juures ei ole kuskil ära märgitud, et sponsi eest saab seksi!!!
JOKK on see asi igati, sest muidu oleks kuulutused ja kuulutajad siit kadunud.
Ütleme, et lollidelt tulebki raha ära võtta
˅ näita rohkem ˅