Foorum
1
2
2012-10-20 21:10
Mul on netikohta hoopis teine teooria Ma arvan, et netis otsitakse siiski alateadlikult kedagi endale sarnast ehk siis naiste iseloomustused ei saa hästi paika pidada. netis tuleb lihtsalt kannatlikum vast ka olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 21:13
Kuulutuste rubriik nätab ju, keda otsitakse
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 21:15
ma teeks siin asja kaheks, kuulutused igavusest näiteks mis kunagi teoks ei saa isegi siis kui keegi vastaks ja kuulutused kus tõesti otsitakse kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 21:17
Lubasin endale, et ei kommenteeri siin enam enam, aga nii hea teema on. Ma pole mingi "naiste sebija". Mina seda kunsti ei mõista, aga niipalju tean küll, et ei ole olemas ega saagi olema kindlat juhendit kuidas seda õieti teha. Umbes et downloadid mingi pdf-i ja oledki hull naistemees.
Naised on totaalselt erinevad. On naisi kellele isegi matsid meeldivad, kuid nad ei tunnista seda endalegi.

Nagu kehakeel, on kindlad reeglid käitumises ja liigutustes, aga alati on erandeid, kui maha vaatad, ei tähenda seda et kohe valetad. Jää ets iseendaks ja leiad omale naise kellele sa meeldid sellisena nagu sa ise oled.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 22:53
Kindlat juhendit ei saagi olla, sest kõik naised on omaette erinevad isiksused. Siiski on olemas teatud käitumismustrid, mis on ühised teatud tüüpide puhul. Ära tundes vastava kirjeldusega naise tüübi hakkad sa teadma, kuidas käituda, et naist enesesse armuma panna. Sa võid ju heietada, et mul ei ole vaja kedagi endasse armuma panna, nad kõik armuvad minusse ise, kuid kui me räägime ilusatest, seksikatest naistest, siis nad ei armu nii kergelt, sest neil on potensiaalseid kavalerikandidaate jalaga segada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 23:06
ei kindlasti, midagi uut pole maailmas avastatud ehk siis käibki kõik koguaeg ühtemoodi. aga nett on teatud mõttes siiski uus nähtus, eestis isegi alla 20 aasta vanune asi, noh üldse suhteportaalid jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 12:03
Muudatused http://unelmatetudruk.weebly.com/index.html keskonnas. Juurde on lisatud kaheksa naise põhitüübi põhjalik kirjeldus. Soovitan kõigil lugeda. Kui ka mõnel naisterahval on soov asja uurida, siis palun konstruktiivset kriitikat antud teema kohta- kas oli huvitav, kas valmistas mõni tüüp äratundmisrõõmu jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 17:25
Nujah ets. Vaatan selle saidi ülevalt alla ära ja loen läbi. Võib-olla oli minust väär tulla siia kritiseerima kui ma pole saidil käinudki. Ehk ongi midagi juurde õppida. Alati ju on
˅ näita rohkem ˅
1
2