Foorum
1
2
2012-10-19 18:43
http://unelmatetudruk.weebly.com/
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 18:54
Error! Bookmark not defined
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 19:35
Taevane arm! Sa tegid selleks omale weebisaidi... nüüd on küll mu silmad kõike näinud!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 19:36
Nahhui sa siin ihas veel siis passid. Mine pängi oma unelmate naist, aga mitte ära nilli siin ihas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 21:08
Minu soovitus sulle vint2: ära vingu nii palju. See sait on tehtud informatsiooni andmiseks meestele, kes soovivad oma oskusi naiste osas täiendada.

// Ei näe mõtet suhelda alla 30-e naistega. Päris paljud noored naised siin on suhteliselt naiivsed ja loodavad leida sellelt saidilt rikast doktorihärrat, kruiisilaeva kaptenit, lihtsalt rikast ärimeest või juhuslikku miljonäri omale püsisuhteks. Kullakesed saage ikka aru et ükski eelpool mainitud mees ei otsi siit omale püsisuhet. Maksimaalne mis siit leiate on hea sponsor, aga sedagi kui veab. Rikkad mehed ei pea seda siit otsima, neile tullakse ja pakutakse. //

Sisuliselt sa väidad, et paljud noored naised on lollid- väga suur viga. Sellise suhtumise puhul ei vaata sind ka üle 30-sed.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 21:37
õnne ei saa osta kinkida aga küll
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 21:56
ei oska öelda, millises vanuses mida hinnatakse ja kuidas muutub väärtushinnang. Parem kui loobuks illusioonidest.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 21:58
Ok, mu lisainfol on vaid üks sõna puudu, kogu see jutt peaks algama nii "Üldiselt ei näe mõtet suhelda... " Sest on erandeid. Olgem ausad, noored naised on lihtsalt enamus unistajad ja ei tea veel isegi täpselt mida tahta. Ma ei ole kedagi lolliks pidanud, seda tegid just praegu sina.

Sina oled see kes pead inimesi lollideks ja loodad kutsuva pealkirjaga oma oma nõmedale saidile reklaami teha. Ei läinud läbi.

"See sait on tehtud informatsiooni andmiseks meestele, kes soovivad oma oskusi naiste osas täiendada." Kuid see sait siin on tehtud tutvumiseks, mitte reklaami edastamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 22:16
Loll on see, kes arvab, et ta on nii tark, et tal pole midagi uut vaja teada.

Kui sa arvad, inimesed, kes soovivad midagi uut teada on lollid, kes „ kutsuva pealkirja“ õnge lähevad, siis võib-olla käib see esimene lause just sinu kohta.

Kui sulle reklaam ei meeldi, siis ära kirjuta rohkem siia, sest su enda loogika järgi sa siis ju reklaamid siin ennast kui sa just ei tutvu minuga.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-19 23:21
ma küll usun turundusreeglitesse, need aitaks päris edukalt suhteid luua, aga aga hoida nad ei aita. kui liiga hästi see asi käppa saadakse, siis võidakse lõpuks vägagi õnnetuks jääda kuna mida rohkem tead saladusi, seda rohkem hakkad teisi samades asjades kahtlustama.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 00:17
Kui sa suudad naise endasse kõrvuni armuma panna, siis ainuke asi, mida sul on vaja hoida, on oma pükse jalas. Kõik hakkab toimima iseenesest.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 09:41
Lugesin siin seda juttu ja ausalt öeldes,naerma ajab,Nii,et siis leidsid oma unelmate naise ,tore,aga huvitav,sellisedkaunitarid,milles siis probleem on ,miks nad ei suuda leida partneritmujalt ,koolist vabaaja veetmis kohtadest,otsivad siit,kas on siis suhtlemisel probleemeMul pole selle vastu mitte midagi,kui kohatakse ,aga kulla ets sa võid neid pükse jalas hoida, või mitte, armastus seda ei küsi,kui see on siis pole mitte miski oluline ei vanus, koht ,seisus,tean seda omast käest.Olen selle kõik läbi elanud.Kindlasti võib seal olla sellist tüdrukut,kes tõesti ongi selline,sga siis pole sul tõesti vaja siin portaalis olla,seega midagi on ikka vajak,ehk tahad siiski seigelda,Ennast nii noorena siduda,polejust eriti tar tegu,juhul kui oled tõesti saavutanud juba piisavalt,siis küll.Aga vaatame,mis on poole aasta pärast,kas on alles sul see unelm,ma ei usu,Ja muide miks suhtud üleolevalt vanematesse naistesse, kogemusi saada on just nendega hea,mitte vaid sex,vaid üldseSa võib olla ei teagi,mis on hea ,sul ju puuduvad kogemused,eks jah hoia püksid jalas, ,ja kui see tüdruk need kord jalast ära saab ,ja avastab,et seal polegi midagi,mida nautida,oledki jälle siin ja uuel ringil,mõtle enne ,kui sülitad vanasse kaevu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 10:33
ets: kui naine on juba armunud, siis tuleb ka ise olla armunud ja ongi elu õige. milleks on vaja mingit koomuskit mängida, mingi enesehinnangu paitamine või
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 10:49
Ohh jumal...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 11:56
nokupoku: mis sa arvad, mitu kirja päevas ilusad naised siin saidil saavad? Mis sa arvad, mitmele kirjale nad vastavad? Sa võid olla nii armunud kui tahes, kuid kui sulle tähelepanu ei pöörata, siis pole sellest armastusest kasu. Kui naine on juba armunud, siis on tõepoolest elu õige. Kuid selleni tuleb jõuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 13:26
Mis, kahe euro eest ärid nüüd selle saladuse maha, et kuidas seda sinu leitud naist ära sebida või?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:13
Minu leitud naine ei puutu siin asjasse. Küsimus on selles, kas sa tahad midagi uut teada naiste kohta või sa pead ennast selles osas piisavalt targaks.

// Tilli mõõdud: Pikkus ~17cm, läbimõõt 5cm, ümbermõõt 12cm //- soovitan selle informatsiooni profiililt kustutada- selliste asjadega ei tasu uhkustada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:18
sarnast bs-i on kuskil mitmes kohas juba lugeda olnud. Seal ei ole midagi uut, see pole mingi uurimus, mõttetus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:19
ets. Kui sa 5 euri maksad, siis võin selle kustutada. Aga ära muretse, ma sinu 2 euri naist üle lööma ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:31
Kus mitmes kohas, mykhan? Tahaks ka lugeda
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:42
otsi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:49
Mul ei ole vaja otsida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 15:04
siis ära otsi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 16:54
ärge ausalt inisege teemaalgataja kallal, kui ei paku teema huvi, ära muutuge juuksuriks.

ets: ma olen seda asja ka juba tükkaega nuputanud. millised tegurid mõjutavad suhteleidmist netist. ma pole muidugi kunagi mõelnud otseselt meeste vaatevinklit, sest mehed on kõigest üks pool. teine pool on naised, kes samamoodi on üksi ja need kirjad ei loe abs mitte midagi. sul on nagu palju nõrku kohti, tutvuseid ei suudeta luua kuna ollakse ebakindlad ja eelarvamustega. need kellel käivad suhte loomised kergelt, nemad on enesekindlamad, nad ei karda kaotada. sa võid ju selle asja 2 € maha müüa, aga reaalset kasu ei pruugi selles kõiges olla kuna julgusest jääb puudu. aga võib-olla julgetakse julge olla kui leitakse see õige. seepärast ongi elu keeruline ja vastuoluline.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:17
ei inisekski, aga vaata ise seda asja. Ja reklaamitud välja nagu see raamat umbes, mis see pätt kirjutas, mitte ivo parbus aga keski muu, kui see promo nii pealetükkiv poleks, võiks ju ehk mingeid mõtteid sealt otsida aga see poos, et leidsin naise, nüüd olen ekspert, mul on nii palju uut nüüd kuulutada jne. Läheb inisetavate teemade virna
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:25
Tubli töö ning äratundmisrõõm välja toodud näitega. Aga promo on küll pisut liiga...eem... agressiivne
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:33
oumaigaaad, see tõesti toimib
mõelda vaid millest kõigest ma seni ilma olen jäänud ja kelle ma nüüd suudan ära sebida
esimesena peaks vist juuksuri pea sassi ajama ja kehalist rahuldust pakkuma

nii et jäta prem kolm waltrit ostmata ja kuluta see parem kroonilises n.kunäljas olevate iha naiste rahuldamis manuaali peale
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:43
nokupoku: selle asjaga on sama moodi nagu autoga sõitma õppimine. Alguses loed läbi liiklusseaduse. Siis lähed ja harjutad sõitmist. Lõpuks teed eksami ja saad load kätte. Kujutad sa ette juhti, kes pole liiklusseadust lugenud. Kuidas ta tunneb ennast rooli taga- enesekindlusetu, kartlik...
Samamoodi on naistega. Kui õpid asja teoorias ära, siis praktika on juba hulga kergem.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:50
ehk siis see asi oli see liiklusseadus kuidas küll ilma selleta siiani üldse elada on osatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:52
eks ikka paremakäe reegli järgi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:54
aga enesekindlusetult, kartlikult
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:58
pimeduses oled kobanud, mühkam.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:00
no nüüd ehk siis sätin prillid ninale ja hakkan teooriat tudeerima, äkki saan lõpuks valgustatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:03
just
guru ets aga unustas selle ära et ka liikluses, nagu igalpool mujal, loeb rohkem loodusseadus, suurema õigus
neist kartlikest rollerimeestest kes seadusi või paremakäe reeglit järgivad, sõidab suur hummerimees lihtsalt üle

ehk et loo moraal, võid teoreetik olla aga praktikas võtab ikkagi suurema relva õigust kasutav tüüp sinu garaazikoha omale
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:12
Kõik sõltub sellest, mis tüüpi naise peale sa satud. Kõik naised ei taha enda kõrval näha ülbet hummerimeest, olgugi, et tal on raha nagu muda.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:16
ülbusel ja enesekindlusel on suur vahe, ning usu mind kõik naised tahavad oma kõrvale enesekindlat meest

pealegi kes mainis raha, ära näe tonti seal kus seda pole
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:20
Okei, hummerimees kui enesekindel mees. Enesekindlus tulebki sellest, et sa tead, mida sa teed. Selle jaoks ei ole sul tingimata Hummerit vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:21
Enesekindlus tuleb kasuks, vankumatu aga... mnjah
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:28
tingimata ei ole tõesti vaja, aga soovitavalt võiks see siiski olla, sest ainult teadmisega ei tee veel midagi
teoreetiliselt ma tean et ma võiksin osta hummeri, aga sõidan ikka trolliga - stiiliga, väga kaugele ei sõua

esmatähtis on ikkagi praktika, mitte teooria, teoreetiliselt oleme me kõik kõvad k.pimehed
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:40
lugesin seda osa mida lasti piiluda. siuke nõrgapoolne ma ütleks, hunnik käibetõdesi kokku kirjutatud, natuke targutusi, mingitest eneseabiõpikutest ahvitud stiil. Aga võiks ka müüa nagu ikka selline shit, kirjasta ära paberkujul ja tee miski pisike reklaam juurde ja kui rahvas taolisest stuffist veel väsinud pole, äkki ostetaksegi. Teoreetiliselt. Sellisel viisil müümiseks ma väidaks, et parem korista see piilutav osa ära, seen this done that asi, taolisi tekste on tuhandeid, sellega sa uudishimu ei ärata, parem asenda mingi kokkuvõttega, kuidas sa selle peale tulid, kuidas uurisid, kust on andmed pärit või midagi sellist
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:50
mykhan
mhmh, selle kõigega igati nõus. aga väike kiitus ikka selle eest, et mees tundnud huvi naisi mõista, neile iseloomulike käitumismustreid leida, tabamatut tabada jne.
Ei pea seda õpetlikuks teooriaks, küll aga analüüsivaks ajaviiteks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 18:55
aga kas tõesti sellised inimesed ei ela asjademaailmas ja nii igavad töötondid, kes väntavad töödki nädalavahetustel, inimsuhetes.... Tean oma tuttavaltki. väibolla autopeded ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:01
jah, see oleks selline hea start mingi mõttevahetuse alguseks, aga eesmärk on kommertslik. Väike kiitus on muidugi asjakohane, ehkki kahtlus on, et see on paljudest sarnastest tekstidest kokku kirjutatud, mitte ise elust võetud ja käitumismustreid võrreldes loodud. Tundub selline praktika toeta teooria ja kahtlus jääb, et autor ise tegelikult naisi ega inimesi väga ei tunne. Alustades sellest tüüpideks jagamisest, esiteks väga tinglik, teiseks pole see nn tüübikirjeldus väga eluline, mitte selline lähipilgu läbi, et oleks ise lähedalt suhelnud, vaid pigem nagu klassi nohiku oma, kes kaugelt vaadates püüab lemmiktüdrukut tundma õppida ja märkmeid teeb
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:02
inimsuhted on akuutne teema ka nädalavahetusel! Aaron, seleta lahti, mis sa selle postitusega öelda tahtsid, segane kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:06
Kle ets. Sa siis ostsid selle 2 euro eest selle manuaali ja said naise?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:08
vägagi raske üheselt inimesi mõista või jagada. Materjaalne külg on mõnele tähtsaim siin elus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:22
noormees püüdis lihtsalt leida sobiva nishi oma kulutatud aeg rahaks teha. Üks küsimus siiski õhku jäi- kuidas see "lektüür" küll internetis kaasa aitab. internetis ei tea me ju teise inimese nö loomuomadusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 19:37
Ma sain ka alguses aru, et see on nagu tema tehtud ja tema uurimus.

Aga kaldun arvama, et Ets ostis selle 2 eurose manuaali ja nüüd on õnnelik.
Teema pealkirigi ju on et nii sain endale naise. Tahaks etsi naise pilti näha, et millise naise siis saab ka.

Kuigi artiklis öeldakse, et kui ostad manuaali, siis on naise saamine on kohe garanteeritud. Nagu väike kupeldamine või?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 20:00
Kosmosetutt: internet on omaette teema, mida pole saidilt alla laaditavas materjalis, küll aga täisversioonis.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 21:01
eile semmisin klubbis tennistes ja teksades naisterahvaga, osutus rahanduses töötavaks, selline elurõõmus kuigi teadsin, ei enamat.
˅ näita rohkem ˅
1
2