Foorum
2010-01-16 23:17
Milleks sellised taustauuringud küll? Kui väga huvitab, siis võib ju hiljem seda teha. Aga see minu arvamine
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:18
Teadmatus on see mis paneb tegutsema. Ja ka uudishimu.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:23
Parmaleikinit peaks siis alati võimalikult kaua teadmatuses hoidma, muidu muutub laisaks vist
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:28
Jah. Mida vähem tead seda paremini magad. JA seda parem on ka seks.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:34
Aga tegelikult....olgem viisakad aga jäägem iseendaks
Igasugune mäng ja pettus, tuleb lõppude lõpuks päevavalgele. Ja siis on hilja midagi selgitada ja musta valgeks rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:36
ja, eelkõige uurib viisakas kohtinguline ettevalmistuse korras välja, et kumba ta siis rohkem sihtima peab, kas silma või dekolteesse!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:42
Jah peab jääma iseendaks. Aga natuke võiks eelmistest kohtingutest ka midagi õppida.
Paar korda jah suudad kedagi teist mängida ja kalkuleerida mida ja kuidas oled. Ja siis komistad ja oledki vahel.
Aga usun, et rääkisime ikka esimest korda kohtingule minejatest, mitte nendest kes seda lausa naudivad. Saab ka nii ju, et käingi ainult kohtingutel ja naudin seda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:47
ja mina, kui paadunud kohtingutel mittekäija, aga, kindlasti planeeriv, ajan siin nüüd lausa näpuga järge...üritades siis midagi kõrva taha panna
ja, mis on siis tulemus?...et, kõigepealt oleks tarvis ee...oleks tarvis 2 ilusat lapsenime...ok, olgu siis üks poisslapse ja teine siis tüdruku
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:50
üks tiss on siis isane ve
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:52
a, sa nimeta mingi põhjus, miks ei võiks ta olla...?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:54
LiLiNobre: Tee siis kohtingu agentuur, kui hea planeerija oled.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:57
tänan, aga, ma niigi ei kurda töö- ja tegemistepuuduse üle...sellepärast vast kohtingud plaanidest kaugemale ei ulatagi...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-16 23:59
ja, ma pole poole sõnagagi väitnud, et ma hea planeerija...karta on, et vastupidi, mis ma muidu siit nõu ja muud kasulikku otsin
˅ näita rohkem ˅
2010-01-17 00:03
Aa üksasi veel millele tähelepanu pöörata. Et kellega kohtud ei ole mingi seljatagust luuramas Tavaliselt veetakse sõbrannasid kaasa. Siis on targem minna ja sellele sõbrannale külge lüüa
˅ näita rohkem ˅
2010-01-17 00:13
Miku ja Manni
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 12:34
Millele tähelepanu pöörata? Ikkagi välimusele (justnimelt välimusele, mitte ilule). Kogemused näitavad, et enda eest hoolt kandval naisel on kõrvade vahel ka midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 15:07
HAMBAD
Pigem olgu mõni hammas puudu,kui katkised hambad.
See mulje ,mis naeratusest tuleneb,on oluline.
Kuidas suhtub inimene enda tervisesse ja mida peab primaarseks.
Mitte mingi uhke ülikond ega auto ei kompenseeri seda.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 16:01
Kellel on uhke ülikond ja veel uhkem auto, siis reeglina on sellisel mehel ka miljoni dollari naeratus
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 16:08
sheeba,...ei pruugi olla
ja kontrast on õõvastav
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 16:26
Silmavaade, hääletämber, lõhn: Neile pööran tahtmatult erilist tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 17:25
Alati ei saa määravaks väline kest. Kohtingule minnes tead ju juba ette milline inimene välja näeb seega pettumust või üllatust pole. Teine lugu on sisemine intelligents, elementaarne viisakus. Ehk siis kohtudes pead kõigepealt silmas seda kas noormees tunneb huvi et midagi endile ette võtta või lihtsalt liugleb midagi märkamata laua taha ja hakkab suhtlusega pihta. Viimasel juhul järgmist kohtumist enam ei tule. Kui aga füüsiliselt võtta siis hästi hoomatav aroom ehk siis lõhnastatus on see mida tunnetad, tähele paned. Mõnus on kui tead et inimene hoolitseb enda eest, on puhas ja kasutab mingit head lõhna, ennast väga erutab kui noormees lõhnab hästi Teine oluline tegur on juukselõikus, karvikuga edasi suhtlema ei jääks, juuksuriteenus on tänapäeval kõigile kättesaadav. Kui need asjad jonksus eks siis vaatab edasi
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 06:40
Elementaarne hoolitsetus- ei pea silmas ülilakutud-poleeritud olekut. See on elementaarne viisakus teie ja enda vastu kui räpasena kohtingule minna. Teiseks on kindlasti olek ja käitumine. Üleolev ja õhku täis mees vajab kindlasti tiibade kärpimist. Enesekindel mees suudab end kehtestada vaikselt ja väärikalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 06:53
Kivinõid seda usun ma käh!
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 06:58
Tahtsin öelda, et viisakas inimene ei lähe kohtingule räpasena
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 09:51
Miks neid tiibu sellel üleoleval mehel kindlasti kärpida tuleb?
Miks ei võiks teist lihtsalt nii aktsepteerida nagu ta on?
Kas naistel siis meeldib, kui neid näiteks teistsuguseks muudetakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 09:56
Üleolev suhtumine on minu jaoks asi, mis pole vastuvõetav ei meeste ega naiste juures.
Minu enda juures on kindlasti asju, mida nii mõnigi muuta tahaks- kui muutus on põhjendatud ja positiivne siis vast isegi kaalun seda
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 10:08
No siis ei pea lihtsalt kohtuma. Miks peab kohe hakkama kedagi muutma.

Räpase isiku saab alati puhtaks pesta. Nii mõnegi ülevärvitud naisest saab pärast pesu ilus roosa tüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 10:28
Seksuaalselt kütkestava inimese värske! higi lõhn...mmm

Ei muuta saa siin midagi, sobib-bingo, ei sobi-astu edasi
Muuta saab ainult iseennast,valikuid tehes,ka halvast loobumine on valik.
Juu...
Oleme näinud nii räpasust(uksele tuleb purupurjus ema, imik süles ,taustal räpane korter),kui ka nii poleeritud inimesi,kes läigivad nii, et vaata enda peegelpilti
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:11
Huvitav pisiasi on see, et kui mina pean end oma kaalu ja pikkuse suhte juures volüümikaks siis meestel kuulub see vabalt veel mõiste alla sportlik(õllekas)
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:18
Huvitav oli see, et eile kaalusin ja olen 2kg juurde võtnud. 80kg. Enne seda sõin kaks shokolaadi kompvekki ära. Seega shokolaad teeb tõesti paksuks!

Vahet pole kuidas seda niemtada. Paks on paks.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:20
Sinu puhul mõjub ehk hoopis metsaelu
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:24
Mind on hoopis terve hommikupooliku vaevanud üks küsimus, et kuidas saab "hakata intelligentseks" kui seda va intelligentsust pole inimesele loodusepoolt kaasavaraks antud?

Tühja sellest kehakaalust, mulle just meeldivadki sellised kogukamad mehed.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:27
Eks end harida ju annab kui pisut tahtmist aga sellist sisemist ja kaasasündinud asja see asendab harva. Samas olen kohanud sellist tõelist haritust ja silmaringi inimestel, kel erinevatel põhjustel ametlik haridus puudulik aga samas kõrgharitud lambaid on ikka ka hullupööra.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:29
Intelligentsi annab tegelikult inimesse pisi-tasa juurutada. Ja Parmale, 80 kgÅ›t algabki mees üks mehe mõõtu mees.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:41
Kosmo, selles on sul jumala õigus, et intelligentsust annab pikemas persvektiivis arendada. Silmaringi laiendada lugemuse või muude harivate harrastuste kaasabil. Aga eile olen nõme ja mõttetu blondiin ja täna hakkan intelligentseks armukeseks see on ikka tippude tipp (PS! see on tänane nõmedaimate kuulutuste tipp rubriigist naine - meest)
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:44
Tundub huvitav, kas sa selle ka vastavasse teemasse tallatasid? Lähen püüan kuulutustest üles leida.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:47
Deem Üks asi tuli veel juurde, mida rahaeest ei saa. Pärilik inteligentsus. Kui ikka kivikirvest ei suuda leiutada, siis ikka ei ole seda kirvest.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 11:51
sheeba, ka huumorimeele arendamine kuulub harituse alla.
igast loetud tekstist võidukalt kinni haarata ei ole samuti intelligentne tegu, pean seda katseks ilma edu lootuseta. ütle, miks sa õelutsema pead? miks sa rahu ei leia?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:23
Kahjuks on see "päevanael" kustutatud, ju siis hakkaski intelligentseks.

Utha, ma ei õelutse, lihtsalt jäin hommikukohvi juures igavusest vaadates kuulutuste rubriiki, seda "üllitist" silmitsedes arutlema, et kas lihtsalt hommikul ärgates ja mõeldes, et täna hakkan intelligentseks armukeseks oleks üleüldse võimalik. Nalja sai palju tõesti, kohe ppol tundi itsitasin, et nii tobedat kuulutust ikka annab panna
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:28
Natuke kergitas see suunurki küll Tavaliselt saadab sedalaadi kuulutusi, kus enese üle nalja visatakse, ka edu.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:31
Sheebakene, kullakene intelligentsus kätkeb enesesse ka empaatiat, ehk et miks mitte uskuda inimese siirast soovi just täna ja praegu hakata inelligentseks. Miks Sa tahad teise kodaniku algatust, maasse tampida juba eos? Anname talle võimaluse ja lootuse, muuta maailma läbi enese muutumise. Mina küll usun tolle naiskodaniku kirgastumisse ja loodan, et hetkel tegeleb ta süvateadusliku teose tudeerimisega, et astuda see esimene arglik sammuke intelligentsi väravate poole, milleks soovin edu ja tarmukust.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:43
Aikonpoiss, ega ma ei tahagi midagi maasse tamppida. Sa oled sama valel teel, kui Utha. Ma lihtsalt jäin arutlema, et kuidas selline mõte võiks teoreetiliselt teostatav olla.

Jah, sinupoolt pakutud võimalus, kuhjata endale ette lauatäis raamatuid ja süvendatult neis sisalduvaid tarkusi endasse koguda - igati teretulnud ettevõtmine. Aga see ei tee ju sind 5 minutiga veel intelligentseks. Sellega läheb aega rohkem. Isegi kiirlugemisoskusega inimesel. Teiseks, tühja sellest intelligentsusel, soov oli ju hoopis armukeseks hakata, nagu ma asjast aru sain. See oli nagu turukaubale lisatud lisaväärtus a'la "Eesti maasikas"

See oligi just asi mis mind muigama pani.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:45
kes tähele paneb, siis enamus neist tsiteerimist leidnud kuulutustest on vaimukasse vormi valatud ja isegi eneseiroonilised noodid ei puudu neist. seetõttu ma ei saagi aru, miks nende üle lõpmatult ilgutakse. miks see alati kellegi asi on, mida teine teeb ja kuulutab. ju siis oli nende tekstis midagi niisugust, et see kõneainet pakub. kas midagi halba või head, aga ükskõikseks ei jäta. mind viib see mõttele, et lugejad võtavad loetut liiga tõsiselt ja siis tekivadki probleemid arusaamisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:56
Uhtakene ma lugesin sinu kuulutust ka
Paraku ei hoomanud erilist pointi. Mis seal nüüd öelda oli tahetud.

Aga vastuseks sinu poolsele mõtteavaldusele, siis paraku tõesti on see nii, et soovist armukeseks hakata ei oska ma lugeda välja muud kui naise väga madalat eneseväärikust. See on ju nagu enese tunnikaupa müümine, kas siis raha eest või mitte. Ja olgu see kuulutaja kes tahes, minu arvamus sellest ei muutu. On see siis intelligentne või mitte. See isegi pole huumor iseenda üle.
See on mionu isiklik arvamus sellises teemas. Ja ära võta seda kui soovi konkreetsele naisisikule "ära teha" mõtle laiemalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 12:58
ossaputs, parma, sa oled siis ikka räme paksmagu nüüd, sa oled ju minust lühem. Ma olen märtsi algusest 4 kilo kaotanud ja siis ma kaalusin 82. Metsas raisk annavad ikka jõledalt süüa
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 13:02
Sheebatüdruk, Sa alahindad 5 minuti potensiaali, kohe selgitan miks. Teadaolevalt toimus ajaloo lühim sõda aastal 1896. 27.augustil ja kestis too sõda ei vähem ega rohkem, kui 38 minutit Sõjapidamine, mis teadupoolest pole kerge ettevõtmine ja nõuab suuremahulisi ressursse,mis omakorda eeldavad pikemaajalist protseduuri, et kogu see masinavärk käivitada ja et viia see läbi niivõrd lühikese aja jooksul on omaette kunsttükk aga mitte võimatu. Ehk et...ka 5 minutiga on võimalik omandada piisav teadmistepagas, et ennast inelligentseks nimetada, kasvõi vähesel määral aga asjaks seegi.
Ahjaa, Aikon ei ole valel teel, ta on just sel teel, mis otseteed viib sinna
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 13:07
Kui sa teed 10 aastat mõttetööd, on sul mingisugune võimalus 5 minutika intelligentseks saada, kui selle 10 aastat vahele jätad, võid seda 5 minutig intelligentsekssaamist katsetada 10 aastat, võibolla õnnestub 10nda aasta lõpus. Ja kui oled intelligentseks saanud, tunned ära, kui loll sa ikkagi tegelikult oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 13:10
Aikonpoiss, millegipärast ma eeldan, et selle sõjategevuse planeerija tarkus ja intelligentsus oli varem omandatud, lihtsalt seda kasutati tol hetkel kasumlikult ära. See nutikus ja aju kapasiteet ei tekkinud ju sel hetkel ega hommikul ärgates, et vot täna hakkan sõdima ja võidan selle 38 minutiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 13:15
ps. sõda on maailma kõige lihtsaim tegevus.
Nemad on seal ja tulistavad meid, meie oleme siin ja tulistame neid. Mis saab veel lihtsam olla?

Aga iseenesest selline mõte, et täna hakkan intelligentseks on ju geniaalne. Igaüks ju ei tule sellise mõtte peale. Nii, et arenege.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-31 13:19
näed siis, sheeba. selles see situatsiooni kurbloolisus seisnebki, et ma ise ka ei saanud päris täpselt sellele poindile pihta, miks minust ühe päevaga teatud sangar tehti, aga nii on. ühe õhtuga täheks. vähemalt näen ma selles tragikomöödias mingeid uusi arenguid.
˅ näita rohkem ˅