parma, ära aja asju segi. eksperimendil ja eksperimenil on vahe.
pole vist kunagi ajakirjanikega töötanud? või pole sa suhelnud ühegi ajakirjanikuga otse ja ei tea, kuidas need asjad ajakirjanduse poole peal käivad? arvan, et oled.
mis siis sellest, kui ongi neid eksperimente enne tehtud? miks see sind häirima peaks?
kuidas see sinusse puutub? sind häirib see, et keegi veel ei tea sama palju kui sina?
minu arvates te (k.a sina) näägutate ajakirjaniku kallal selle pärast, et te ei suuda iseenda egost lahus seda artiklit vaadata. te ei suuda olla erapooletud vaatlejad.
sa kirjutasid mingist avalikust saladusest. seleta palun lahti, mis on siis see „see“, mida juba peaks teatama, aga millest on tarbetu kirjutada, nagu te siin arvate.
kas sa pidasid „selle“ all silmas mingeid petmisi üldisemalt?
või selle saidi olemasolu?
või teenusepakkujate olemasolu?
või leiad, et arvamus, et tasuliste teenuste otsimine on abielus meeste seas levinud ja oodatud teenud, peaks olema juba laiemalt levinud ja sellest ei peaks enam räägitama ja sel teemal arutama? miks?
kes on need, kes peaksid seda teadma? kas mehed levitavad neid saladusi siis nii avalikult? kes ei tahaks teada, kuidas asjad tegelikult käivad.
selles see asi ongi, et te arvate ülbelt, et teate kõike ja milleks üldse sellest kirjutada.
enda arvates te võitegi kõike teada (seda enam, kui te ise olete selle sees ja kasutaja), aga ka teie ei tea kõigest kõike.
kui see ei oleks kellegi arvates eetiline probleem, siis seda ka ajalehte ei pandaks, ma leian.
ma ei sa sellest aru, miks nt sina, parma, teed niisuguse probleemi arutamisest endale probleemi. sa teed artikli kirjutamisest suurema probleemi kui see üldse peaks olema.
see ei oma tähtsust, kes kirjutas ja miks. sisu ise on oluline. see, mida edastada taheti, loeb. kellelegi omab see tähtstust, muidu seda ei tehtaks.