Foorum
2012-10-16 06:01
"Järgmisel nädalal toob Õhtulehe uus suhtekülg teieni aga ülevaate, mis toimub Eesti seksiportaalides, kes seal tegelikult tutvusi otsivad ning miks.
Pikemalt saad hulljulgest eksperimendist, mille käigus üks südi noor daam ühes Eesti seksiportaalis oma teeneid pakkunutega ka päriselus kohtus, lugeda järgmisel laupäeval."
( allikas: Õhtuleht Online 15. oktoober 2012, 19:41 - http://www.ohtuleht.ee/495974 )

See tekitab mõtteid
Kas püüab ajakirjanik kirjutada cover-versiooni raamatust - Barbara Keesling, Ph. D. "Men in Bed"?
Või siis....
Laupäevani on aega enda jaoks mõelda, kas ja kes ennast sealt artiklist leiab ja kes võis olla see südi noor daam. Siis saab igaüks öelda, kas tal oli õigus või siis eksis. Seniks aga sügise jätkumist ja edu tutvumistel.

Tark naine ei ütle mehele: "Mul on päevad!", tark naine ütleb: "Kallis, sul on minetinädal!"
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 06:55
ja milline taibu avastab järjekordselt elu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 10:55
See ei coverda kedagi.
See pajatab sellest, et kuidas muidu korralikud ja ontlikud pereisad seksiportaalides enestele uue identiteedi ja legendi loovad, end selles rollis välja elavad ning salakohtumistel käivad.(või salakohtumisi ostavad...)
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:01
huvitav, kas keegi kardab ennast siis sealt leida või seda, et keegi teine tunneb ära, et räägitakse temast? kellelgi mingid patud hingel?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:14
Huvitav, miks mehed ei tee selliseid ajakirjanduslikke eksperimente, koguaeg on nagu naised need, kes soovivad midagi tõestada. Tõesti tuleb uuesti ja uuesti avastada kuidas maailmas elu käib, kuidagi väga jabur see värk. Iseenesest võib sellistest portaalidest rääkida küll, aga kuidagi ühte väravasse palli mängida, mis selle point on? Võiks nagu rohkem olla erapooletust.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:19
Antud perioodil oli katsejäneseks ning eksperimendi läbiviijaks naisterahvas. Olen palju juhtunud lugema ka meesterahvaste heietusi selliste teemade, ning kohtumiskogemuste kohta... seega väravaid on kaks!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:21
On sul mõni link tuua kus ajakirjanduslikku seksieksperimenti viib läbi mees, eestis? Ma küll ei mäleta. Alati on naine, kes üritab mingit raamatut kirjutada, kes teleseriaali vändata.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:29
Ehk on see meeste oma viga, et oma eksperimente lõpuni viidud ei saa, algatatud on neid küll... ka siin olen lugenud neist "eksperimenteerijatest" !
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 11:45
Eksperimendid saaks teha mõtteliselt kolmeks. Ühed tahavad teada tõelist tõde, teised tahavad end teistest erilisemana tunda ja kolmandad tahavad oma tegemisi varjata. Näiteks hoiatustes oli mingi türklaste teema, kus üks naine mängis detektiivi, aga et teised temast halvasti ei arvaks, maskeeris ta selle eksperimendiks.

Tõeline tõde saab olla ainult selline kus on ära toodud nii positiivne kui negatiivne tõde.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:09
Mina lugesin seda türklase teemat hoopis teise nurga alt. Minu arusaam:
Naisterahvas sai väljakutsuva ettepaneku raha eest ennast veebikaamera vahendusel paljastada. Tajudes pettust aga kindel ei olnud, otsustas ettevaatlikult olukorda täpsustada . (Küllap oli ka väike fortuuna lootus, kergelt suurt summat teenida ) Hiljem selguski, et otsiti vaid kergeuskliku naisterahvast, keda kuritarvitada.
Moraal on: usalda aga kontrolli!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:16
Appi mis loogika
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:27
nuh jah noh aga minu loogika(või selle puudumisega) ei näe siin eksperimenti ega ka detektiivi mängimist! Lihtsalt õigsuse kontrolli.

Teemasse nüüd tagasi tulles, miks sa arvad, et kui selle eksperimendi koostab naisterahvas, on see ilmtingimata meeste suhtes negatiivne artikel?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:34
Aga see kontrollivajadus näitabki kergemeelsust ehk siis kui lihtsalt oleks nõus suure raha teenimisega. Küsimus miks keegi peaks suurt raha mingi veebikaamera show eest maksma? Ei ole ju loogiline Inimesed käivad tavatööl, pikad päevad ja teenivad kõigest 1000 eurot kuus, vot see on tõeline elu. Kas tõesti too naine oli tegelikult nõnda lihtsameelne või siis tegelikult tahtis ta suhelda türklastega...

Miks ma arvan? Vähe on naisi, kes suudavad olla vabad madalast enesehinnangust. Naine võtab kõike isiklikult, kui mõni teine naine satub tema eksperimenti, siis ta kohe automaatselt hoiab tema poole. Ehk siis naist ta mõistab, aga meest mitte, siis jääbki artiklis hästi näha kuidas siis naine üritab naissugu paremaks maalida kui see tegelikult on. Olukord võib muidugi muutuda, kui see naine suudab eksperimenteeritavat kuidagi pahandada, siis pöördub kõik omakorda teise äärmusse. Neid karisid on naisel oi kui palju.

Meestel on sellest palju rohkem savi, mehed on harjunud tõega rohkem kui naised. Ka naised tunnustavad palju rohkem meeste arvamust, sest mehed suudavad olla rohkem erapooletud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:38
Lisaks veel juurde selle, et paljudele naistele on arvamus võitlus milles tuleb võitjaks tulla. Või kui lugeda naistelehti, siis naised ei kirjuta enesekriitilisi artikleid, kui keegi seda teebki, siis laidetakse see naislugejaskonna poolt kohe maha. Nii need müüdid tekivadki nagu seksportaalides oleks ainult abielumehed, perverdid ja siis vallalised naised
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 12:51
Oh jah. Seksist annab alati lugusi kirjutada. Ajakirjandus ju peab ka millestki kirjutama. Tulevad uued noored ja avastavad jällegi seda maailma. Vanad on kas töölt lahkunud või parema töö saanud.
Sama on ka iha kasutajtega. Tulevad, räuskavad, kohtuvad, lähevad minema. tulevad uued, teevad samu teemasi, räuskavad, kohutvad ja lahkuvad. Ma olen siin piisavalt kaua olnud ja seda paarkorda juba üle elanud.

ps. See callup seal õhtulehes on natuke vääralt kokku panudud. Nii mõnegi vastuse puhul on kõik punktid õiged.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 13:01
Ma ka vaatasin seda polli, veidrad vastused olid sinna valitud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 13:07
Ega see artikkel midagi selles ilmas ie muuda. Kirjutaja teenib natuke kannuseid ja kui artikkel hea tundb, siis saab see talle hüppelauaks ja varsti tuleb järgmine tegelane, kes teeb ka jälle mingi uuringu ja läheb otsast peale.

Moraaliküsimusttel mängimine, kahepalgelisus ja au ning kuulsust aga tuleb.

Ei tea, kui noor see tibinast ajakirjanik ka on. 20 on ?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 14:01
Huvitav, kas homod, lesbid, transvestiidid jäetakse sellest artiklist välja või liigitatakse nad pervertide alla?
Ma usun, et sellest vaikitakse, sest muidu läheb suuremaks jamaks ja artikli kirjutajal on vesi ahjus. Niiöelda abielupetjatega on palju mugavam mängida, nood kipuvad vaikima asjadest ja kõik on selle poolt, et selline asi välja tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 17:49
Arvan siiski, et tuleb otsida tavaelus ja täiesti normaalsel tasandil samuti, see arendab maailmanägemust su enese silmis. Ja eks netis ole kõike. Tean lahutatuid naisi, kelle teine noorus hakkab peale ja mis selles halba on. Totter on midagi otsaette kirjutada. Aga kellele on tarvis abielu kristlikus mõttes, jumalale vist ainult.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 17:59
Miks peaks homod, lesbid ning transvestiidud selles artiklis olema? Teema point on hoopis midagi muud. Eelmainitud seksuaalvähemus on ju ka väljaspool suhtlusportaale orientatsioonilt need, kes nad parasjagu on.
Igal juhul, need spekulatsioonid ei vii kuhukile ning artikli sisu sellest ei muutu. Jääme äraootavale seisukohale.

Küll need, kes iseennast ära tunnevad, siia ka kraaksuma tulevad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-16 19:47
Täiesti mõttetu teema, ma ei saa aru kes selle artikli välja mõtles, idiootne ajakirjanik. Kõike ikka ei ole vaja kõigil teada.
Kinni tuleks panna see õhtuleht, pealegi kes seda ikka loeb.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 00:15
No ei saagi kirjutada, see tõmbaks talle vee peale.

Et artikli point on selles, et abileumehed tegelevad mingi muu asjaga.
No miks sellest kirjutada? Se eon ju avalik saladus.
Ah ega polegi millestki lehes kirjutada, peaasi et mingi intriigi saaks teha ja natukenegi keeig loeks.
Ma arvan, et selliesid artikleid tuleb tulevikus küll ja veel. On neid ennegi tehtud ja tehakse ka edaspidi. Leheneiu lihtsalt PEAB ju millestki kirjutama.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 08:38
ma arvan, et saame lugeda hoopis sellest, milliseks inimesed muutuvad anonüümsuse maski all! See aina süvenev probleem ja sellele tähelepanu pööramine ei tee ju kurja!?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 11:35
Aga kas ikka muutuvad?
Lihtsalt päriselus ei puututa võibolla nii sellisel moel kokku.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 11:43
Vaevalt, et seda laadi artikkel midagi nende meeste elus muudab. Hoiavad natuke aega madalat profiili ja lasevad samas vaimus edasi. Seni kuni naised kodus sellest haisu ninna ei saa. Ja kas ka siis midagi muutub nende meeste elus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 11:49
Miks peaks madalat profiili hoidma?
Arvad, et artikklis tuuakse mingid kasutajanimed ära?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 21:10
Nagu abielunaised ei tegeleks haaa
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 19:18
Nädal tagasi lubati Õhtulehes valjuhäälselt, et laupäeval saame lugeda.... täna on juba pühapäev Mitte seepärast, et ma mingi eriline Õhtulehe fänn olen, aga ikkagi. Kui lubad, siis täida! Päris huvitav oleks olnud lugeda seda artiklit. Kui objektiivselt lähenetakse teemale või on nii nagu tavaliselt- mäng ühte väravasse.
Aga kõrvalmärkusena lisan, et Barbara Keesling'i raamatut soovitan naistel lugeda, eestikeelne versioon olemas- Mehed voodis ehk kõik, mida naine peab teadma heast, halvast ja perverssustest, kirjastus ERSEN, 2009. Nii mõnigi mees jätaks "kõrvale" minemata
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 19:49
Mis asja te nüüd siin arutate ? Ma ei saa muffigi aru , õhtuleht ja mis iganes. Kes teeb ? Kus teeb ?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-22 08:52
no küll on alles lugu, keeratakse komm paberist lahti aga suhu ei lubatagi pista
˅ näita rohkem ˅
2012-10-22 09:52
Ah eks ajakirjanikutädi jäi pika ninaga ja siis kees ennast välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-22 19:34
ma üldse ei imestaks kui see ajakirjanikutädi mõni siinne rahuldamatu naishing ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 10:03
Saatsin lehetoimetusele järelepäringu kunas siis nimetatud järge oodata on. Eks näis mis vastavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 10:15
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 14:10
Minuni laekus " Õhtulehe " toimetuse vastus

Tere, ...,

tundsite huvi loo vastu, mida seksiportaalide teemal lubasime. Sellega juhtus kahjuks nii, et meie kaasautor ei saanud seda tähtajaks valmis, seega pidime leidma kiiresti asendusloo. Aga see on nüüd siiski valmimas ja kui see lehte jõuab, saadan Teile hea meelega ka lingi. Loodan, et jääte ikka meie lugejaks ja leiate vahepeal muud põnevat lugemist.

Parimat soovides,
...
Toimetaja
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 15:20
Ühesõnaga see kaasautor ei suudnud leida kedagi keda saaks oma alatu eksperimendiga lolliks teha
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 15:26
Või sattus nii hea kepi otsa, et võttis keeletuks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 20:02
Läheb põnevaks.... tahaks tõesti teada, millal see "üks südi noor daam" siis oma looga valmis saab. Mul mingisugune sisemine hääleke tasakesi sosistab, et ta ongi meie seas, kuid kuna me siin avalikult uudishimulike küsimustega välja tulime, siis vaeseke pidi ehk loo ümber kirjutama. Ootame
PushUp'ile aga pika keelega....pai asjalikkuse eest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-24 00:13
Mis seal põnevat on? Siin on ennegi neid lugude kirjutajaid olnud ja kindlasti on ka edaspidigi. Lällutatakse sellest kõikseaeg, et "noortel" ka midagi lugeda oleks. Ei midagi uut ega põnevat.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-24 01:05
Eks see kohalik iha luuletaja seda artiklit koostab Ongi teine kuhugi kadunud ja siin teemas ei olegi aktiivne
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 09:01
http://www.ohtuleht.ee/498280

noh, saite siis lõpuks selle kauaoodatud artikli kätte.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 09:22
ahsoo.
ja oh seda paanikat, mis siis algab. või ei alga
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 11:31
No seda ma arvasin. Ei midagi põrutavat. Tavalise, eluvõõra inimese kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 12:21
millest sa järeldad, et tegu on eluvõõra isiku kirjutisega?
kas sa oled paberversiooni ka läbi lugenud? lugesid täies pikkuses?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 19:06
Jumala õigesti ju kirjutab loo autor. Täpselt nii need asjad ju siin toimuvad.
Ma ei hakkaks kirjeldama nt tänaseid pakkumisi .....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 19:34
mis selle artikli point siis nagu on? avastati, et on nagu erinevaid ihasid ja üllatuti. ajakirjanik arenes pisut ja otsustas oma emotsioone jagada, edu.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 19:36
tervelt 50tuhat naist luges hommikul kahtlustavalt artiklit
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 19:36
Lugesin artikli läbi - ei mingit emotsiooni. Oleks oodanud midagi teravamat
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:01
Naine saab ju valida, mees mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 20:10
Aaron, esmase valiku teeb siiski mees ju, kirjutades naisele. Seega sorteerib mees esimesena välja potensiaalsed sobivad isendid. Edasine on juba naise otsustada, kas ta vastab või mitte. Kas tekib diskussioon või mitte.
˅ näita rohkem ˅