praegu ma näen asja nii, et keegi nägi meie arvamustes rünnakut teemaalgataja suhtes ja asus tema poolele, kuna leidis, et oli naljakas jne. miks nähakse rünnakut alati ja rünnatakse vastu? mina ei rünnanud enne kedagi, aga siin asuti solvama.
miks sa arvad, et puuetega isikutele tehti ülekohut?
millele su arvamus tugineb? ülekohus seisneb ainult selles, et sinu arvates keegi ei pea puudega isikuid ma ei tea.. piisavalt arukateks? piisavalt naljast arusaavateks isikuteks? selles asi? ma olen ise ka nende poolel, kellele minu arvates ülekohut tehakse ja arvan, et sama tundsid ka need teised, kes siin kriitikat tegid. kas selleag sa oled arvestanud?
see ei ole teise eest otsutamine, vaid sisetunne, iga isiku kasvatus ja sisemine eetika, mis paneb ta nii tegutsema. saate aru?
ja keegi ei ole milleski siin kokku leppinud!! kus on kokkulepe? kes selle alla kirjutas?
oli ainult hinnang. ma ei ole mingis klannis kunagi olnud, isegi praegu ei ole. iga isik vastutab ise oma arvamuse eest. praegu pooldasin nende seisukohti ja selgitasin, miks.
see on normaalne. kuidas see ülekohtune on?
mis siis, kui ma tunnen, et mulle on ka ülekohut tehtud nende arvamustega ja alusetult süüdistatud? isegi isiklikult solvatud? kes minu poolele asub, mh? mitte keegi.
ma saan kepiga. ja eriti mina, sest ma julgesin pikemalt vaielda kellegiga ja vastu natuke hakata.
ja ma kordan veel - ma ei arva, et puudega inimesed (muide kuskil kirjutati, et "puue" on solvav neile, pigem "invaliid"
ei saaks naljast aru või et mingid naljad nende kulul oleksid lubamatud. nii kaua, kuni see kellegi tundeid ei riiva, tehtagi.
nii et see, mida sa siin esitad "meie" arvamusena, ei ole minu arvamus, vaid sinu arusaam sellest, sa ise teed vahet normaalsete ja nende vahel. vahe seisneb ainult selles, et sina saad kasutada nt enda jalgu, aga teine ei saa. mis iganes.