Foorum
2012-10-15 11:06
Kogu maailm tähistab täna, 15.10.2012, Valge Kepi Päeva.

Seega kõik valged inimesed keppima
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 11:14
Kohatu nali !
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 11:15
Vaatan aknast,kaks naist lähevad keppidega vehkides.
Naised on valged,kepid on mustad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 11:23
Aga seksida tahavad tõenäoliselt nemadki.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 11:34
sa oled ikka täielik tola, natureboy
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 11:37
Väga nõme irvitamise teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:08
Taaskord on kõik tõsised ja masendunud inimesed siia kogunenud

Annaks jumal mulle andeks, et ma ei suutnud rassistlikku ja nõmedat mõtet enda teada hoida
Loen nüüd 43 ave mariat, ehk saan patust puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:12
Inimese puue ei ole teema mille üle irvitada ja teha lolle nalju. Paistab , et mõni inimene on elus liiga kokku puutunud puudega inimestega ja ei mõista neid asju , et enamik puudega inimestest ei ole süüdi selles, et nad erinevad mõnes mõttes. Neist väga paljud on vastupidavamad kui meie kes näevad/kuulevad jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:14
Kirjaviga eelmises postituses ... tahtsin öelda , et mõni vist on liiga vähe kokku puutunud nende inimestega , et teada kes või mis nad on ... või ei arvesta sellega , et peale tema on ka teisi inimesi maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:19
Kui inimene õpib tundma teisi,on ta tark.
Kui inimene õpib tundma iseennast-on ta kirgastunud.

Puudega inimesed naeravad ise enda üle ja peavad lugu huumorist.
Olen rohkem kokku puutunud positiivsete ja rõõmsameelsete santidega,kui hädaldajatega.
Ärge mõelge üle,alati saab võtta asju nii...või naa...
Teema ei ole pahatahtlik,pigem väikee vimkaga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:45
on oluline vahet teha, kas naerdakse iseenda üle või naeravad teised sinu üle! Iseenda üle naermine on tihti naer läbi pisarate (paratamatuse tunnistamine läbi naeru), ebameeldiv on aga teiste naer sinu üle (paratamatuse üle naermine)!
Loodan, et suutsin oma mõtte edasi anda!
Teemaalgataja ei naernud koos pimedatega, labastas hoopis nende märkamise mõtet, andes valge kepi päevale uue tähenduse!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:47
nõmedaks muudabki asja just nende teiste mõtete olemasolu, alati ja igalt poolt mingi tagamõtte otsimine. see, et otsitakse ainult lõbu ja meelelahutust ning seda isegi tõsisemate teemade arvelt. isegi siis, kui ei ole nõme, siis mõeldakse mingi nõme mõte sõnadele külge ja kindla peale peab see kirjeldatav juhtum või asi olema seostatav seksiga. arvatakse, et see peaks lõbustama kedagi. ma ei näe sellises käitumises erilist nalja. huumorivaene katse ja arvan samuti, et antud teemal kõlanud mõte oli kohatu nali.
nagu oleks kellelgi krooniline seksipuudus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:57
Täpselt

Kas peaksime siis automaatselt hakkama puudega inimesi ja vigasid kohe haletsema ja neile kaasatundma, nunnutama?
Nad on täpselt samasugused nagu meie, mõistavad nalja ja tahavad elada rõõmsas mitte masendunud maailmas

Kas sandile on vaja pidevalt abikätt toppida, et tema vigastust esiletuua, kas leinajale on vaja kaastundega kurbust pidevalt meelde tuletada, kas vaesele on vaja rääkida mida kõike ta saaks kui tal oleks raha?

Elu on elamiseks, mitte hädaldamiseks, ning pigem nautida seda suunurgad ülespoole kui suunurgad allapoole Kes aga ei suuda nalja mõista või irooniast arusaada, siis ma tunnen talle sügavalt kaasa, hall on selline elu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:58
Hale püüd oma rumalust õigustada, selle asemel, et oma eksimist tunnistada!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:00
See - täpselt, oli mõeldud 2karvast jutule.

Sry, millegipärast läks eelnev topeltpostitusena
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:01
eks iga nõmetseja kiidab oma tegu ja leiab sellele alati õigustuse.
küsimus ei ole kaastundes ja haletsemise propageerimises, vaid teatud eluväärtuste hindamisoskuses, teiste isikute austamises, nende märkamises ja tähendustes, mida kellegi tegevusele omistame.
jah, sinu mõte leidis tõsiselt hukka mõistmist, sest sa arvatavasti ei ole õppinud teisi mõistma.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:04
Siinkohal ma nõustun Natureboyga. Tundes paljusid valge kepi kandjaid ja olles nendega väga ligidalt suhelnud läbi paljude aastate võin täie kindlusega öelda, et haletsus on neile vägagi vastukarva. See otsekui alandab ja muudab neid väheväärtuslikeks, samas olles paljuski üle nägijatest, nii oma elutahte, huumorimeele, töökuse ja ka seksikusega.
Oleneb muidugi alltekstist, kuidas nende inimeste pihta käivat huumorit, lõõpimist edastada ja muidugi ka sellest, kuidas keegi seda eneses mõtleb. Vahel on targem vaikida, kui avada suu, sest seda mida öeldakse, ei pruugita nii mõista, nagu mõeldud oli.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:06
Vastupidi
Ma ei õigusta rumalust, vaid püüan lihtsalt depressiivsetele inimestele veidi haritust jagada

Aga õige, targa ja eksimatu, inimese kombel lähen ja otsin täna mõne pimeda ja aitan tal üle tee minna, siis saab uhke olla
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:12
http://www.youtube.com/watch?v=AWlzf020Q6U
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:18
Kõik minu kommentaarid antud teemas on lähtunud teemaalgataja esimesest postitusest. Mis ei ole kuidagi hariv!
"Kogu maailm tähistab täna, 15.10.2012, Valge Kepi Päeva.
Seega kõik valged inimesed keppima"

Ma mõistan suurepäraselt, et sant ei vaja haletsust! See oli hilisem Natureboy püüd leida õigustust oma rumalale naljale!
Minu tekitab pahameelt hoopis selle päeva mõtte maha naermine!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:24
ma ei teiste tundeid ei tea, aga ma arvan, et need isikud, kes algset mõtet toetada ei tahtnud, võisidki oma mõtetes kellelegi nii toetust avaldada, aga nad ei mõelnud seda nii ja ei tahtnud kedagi haletseda.
pealegi arvan, et kui siin pidevalt viimast toonitada ja samas eitada empaatia vajalikkust antud teemas, tõsta esile ainult oma lõbu ja enda mõtted või nende mõttetust, siis see võib vastupidiseid tulemusid anda ja kellelegi, keda see tõesti puudutab, teistpidi ebamugav tunduda. lõpuks leitaksegi, et tahetakse kaastunned avaldada jne. mõte oli siiski muus.
minu arvates oli tegu lihtsalt ebaõnnestunud naljategemisega. või siis on tõesti teatud isikud täna oma mõtetes tõsisemad ja igasugune lollus on neile ärritav. sellest ka tingitud pahameel.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:30
Üks kindel moodus, kuidas enda jaoks ebameeldivet teemat siin pikka aega esilehel kõigi jaoks välja reklaamida ja värskena hoida on kahtlemata pidevalt uute postituste tegemine!!!!!....................
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:36
kas see riivab kellelgi silma? enne peaks seda küsima. nii palju võiks ikka kannatada, et loetakse teema läbi ja tehakse sellest mingid järeldused. kes tõsisemad, kes mittetõsiselt.
kui keegi arvab, et teda see isiklikult solvas, siis ta võib alati paluda kellelegi see teema eemaldada. seni aga võiks sellele mõelda. teemas kaasa mõtlemine ei peaks puudutama kellegi tundeid.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:57
Erivajadusega inimesi tuleb mõista, aga mitte nende puude abivahendeid rõvedaks n***inaljaks pöörata.
Mannetu ja tobe huumor.
Kui nalja teha ei oska, siis pole vähemalt vaja irvitada nende inimeste üle.
PS - pimedatel meestel on erakordselt head käed
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 14:08
Me ei saa anda elule juurde päevi,küll aga saame anda päevadele juurde ELU.
Elgreco,minuga koos õppis kunagi üks pime meesmassöör,selles suhtes on sul õigus,muud meeled vaegnägijail teravnevad tublisti
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 14:30
Aikon. Sa ütlesid, et sul on paar pimedat tuttavat. Ole hea poiss ja helista, ning uuri kuidas nemad sellisesse "nalja" suhtuvad. Ega me enne teada ei saa, kas see oli nüüd tobe tegu või ei olnud.
Nägijad ei saa selleüle otsustada. See ju nägijaid ei huvita ja on pelgalt spekulatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 14:51
minu pimedad leidsid kõik, et jumalast lahe nali ja hakkasid keppima ja siis kuulsin veel ühte lahedat nilbet nalja taoliste ambrasuuridele viskujate pihta, aga kade olen, itsitan omaette
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 14:55
ambrasuuridele viskujate? kes need siis oleksid?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:23
No suurest intriigitsemise lustist tooksin välja sõber aikoni nime, aga kahjuks ei saa, huumorivaesuse patust on ta perse puhas
Õppige ära vahet tegema, mis on nali, (kui on sitt nali, või ei saa aru, ei pea naerma), ja mis on õel pilge.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:32
"Oleneb muidugi alltekstist, kuidas nende inimeste pihta käivat huumorit, lõõpimist edastada ja muidugi ka sellest, kuidas keegi seda eneses mõtleb. Vahel on targem vaikida, kui avada suu, sest seda mida öeldakse, ei pruugita nii mõista, nagu mõeldud oli."

see oli aikoni postitus, laenasin hetkeks. mulle tundub, et just viimane lause kehtib teemaalgataja kohta. mõnikord võiks mõelda enne.
mina võtsin seda pigem halva naljana kui kellelegi suunatud pilkena. viimane oleks minu arust juba liialdamine. otsest pahatahtlikkust selles ei olnud, aga see ei muuda asja. rumalus saab ka vastavalt tasutud.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:34
Kumma rumalus tasutakse, kas nalja tegija või naljast mittearusaaja?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:39
No antud juhul siis tegija. Kui tahad peent huumorit teha, siis enne pead mõtlema, mis publiku ette sa sellega astud, muidu ootab sind gulag, või pussy rioti saatus või saad iha portaalis moraaligurudelt noomida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:39
tasu all pidasin silmas saadud vastukaja. kui teed, siis arvesta ka tagajärgedega, ehk siis kõik ei pruugi sinu nalja naljana võtta ja võivad selle peale kurjaks saada

kumb sinu arvates siin rumal praegu oli siis? kumb pool?
arusaamade erinevus ainult.
rumalus käis üldise käitumise kohta, ütleme nii. mina vaatasin seda natuke laiemalt. seega tegutseti peaaegu vastavalt minu ootustele, ei olnud pettumist.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:42
Ma ootan ära, kunas Aikon oma sõpradega sellel teemal suhtleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:45
Parma, Sinu uudishimu rahuldamiseks pean ütlema, et kõige muu jutu sisse pikituna, kutsus see "valge kepp" asjaosalises esile mõnusa naerupahvaku Nojah aga kuna ta mind teab ja tunneb, siis oleks vastupidine reaksioon olnud mõeldamatu. Aga seda "leierdama" hakata...noh, ma pakun, et pikas perspektiivis võib ka kolaka saada, sest kõigi huumorimeel pole ju sarnane ja nagu a juba eelnevalt sõnasin, loeb kontekst, milles see sõnum esitatud.
Ahjaa...ma jään edaspidigi arvamusele, et "kes enda üle suudab ja oskab naerda, sellele andestatakse nii mõndagi.."
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:45
mykhan, huvitav küsimus sulle: kummal poolel sa oled? ma ei saa aru, kas sa pooldad või annad mingeid sõltumatuid hinnanguid
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:52
ok, et mitutpidi mõistmist ei tekiks, siis ma võin oma seisukoha ka ära formeerida. Ma olen Natureboy poolel. Nali oli täiesti seeditav igaühele ja iha kontekstis täiesti kohane, ja need reaktsioonid mis järgnesid, ma kvalifitseerin nõmedaks tsenseerimise ürituseks. Vastasin?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:54
igal juhul, mykhan, "moraaliguru" ei kõlanud just kõige paremini. seda võiks lausa võtta solvanguna, kui sa antud sõnaga siin sõna võtnud isikuid silmas pidasid ja nende
seisukohtadele osutasid. oli see praegu pilge? olid sa üleolev? ma ei mõista sind.
mis sinust saanud on, mykhan? tahad sa seda moraaliguru teemat ehk selgitada? või arvad ennast „moraaligurude“ hulgast välja ja sinu jaoks ongi iga „nali“ aktsepteeritav ja seda siis, kui ainult nalja lugeja suvatseb sellest aru saada? arvad, et liialdatakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 15:54
nõme oled sa ise praegu
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:01
Sugu eakamatele kodanikele!
Vast ehk mäletate veel sellist saadet eesti Raadiost, "Meelejahutaja"? ja kes mäletab ja veidi oma ajusoppides sobrab, siis oli Baskini poolt esitatud humoresk, "Nürimeelne kodanik", milles kajastati huumorimeele olematust. Usun, et kusagilt netiavarustest saab selle kinni püüda. Soovitan soojalt kuulata-lugeda ja testida oma huumorisoolikat.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:01
kõik, kest et ei ole võimelised mõistma ja lahti mõtestama teise poole seisukohti ega nende poolelt seda kaaluma, olete nõmedad ega oma austust nend suhtes, kes kõigest tahtsid sellega ühte osapoolt kaitsta, tehes seda neile omasel moel ja pidasid õigeks seda nii teha. kas ka teised sellele mõtlesid?
ma ei pidanud seda nii oluliseks, aga oluline oli mainida teemaalgatajale, et tal käib piiri peal. miks te ei võiks mõista neid, kelle arusaamad on teistusugsed. miks teie arvate, et teil on rohkem õigus kui kellelgi teisel?
võtke teadmiseks, et tasakaal on ka oluline ja nii saavutataksegi mingi seisukoht selles teemas. iga arvamus, kas see teile meeldib või mitte, loeb.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:09
Uthakene, Aikon ju ütles (ja mitte vaid Aikon), et "inimesed tajuvad asju erinevalt", mis mõnele on nali, see teisele räige solvang. Hiljutine reklaam ühe asutuse veebilehel, kus kasutati koonduslaagri väravas olevat silti, mõjus teatud ringkondadele pühaduse rüvetusena, teised jälle leidsid selles tabava ja vaimuka sõnumi. Kui eestlasele mainida rongisõitu loomavagunis ja seda teeb venelane, siis pakun, et see on kui härjale punase räti näitamine aga kui seda teeb eestlane ise, siis...noh, ajab muigama või midaiganes. Nii et...kuidas asjale läheneda ja kes läheneb ja milline on asi...selles on küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:11
See polnud mõeldudki hästi kõlama. Polnud just otseselt solvanguna mõeldud, aga jah õelat pilget see sisaldas küll. Maailmas visatakse nalja peaaegu kõige üle, ja alati püütakse ka kleepida osadele teemadele mingeid "puutumatuse " silte külge, kui tegelikult on tähtis ainult mis toonis ja vähem ka kelle ees seda tehakse. Antud juhul ei ületanud see nali eriti ei hea maitse ega mingeid muid valupiire, kui siinkohal eksperti kaasata, siis mina valiks selleks näiteks aikoni arvamuse. Et jah, arvan küll, et liialdati, ja küllaltki groteskselt.
Sellele järgmisele postitusele ma ei reageeri, seda palli võid küll kellegi teisega mängida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:12
pidage meeles, et igal inimesel on mingi tundlik punkt, mis teatud olukordades kas siis nõrgemalt või vähem nõrgemalt avaldub. võib-olla need siin sõna võtnud isikud teadsid kedagi, kes sama puuet omab või tahtsid sellega näidata üles oma poolehoidu nende suhtes. kuradi päralt. mõelge ka natuke enne, kui nõmedusi räägite
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:16
sa oled õelaks muutunud, mykhan, aga võib-olla olid sa seda ennegi. ma ei pannud tähele.
kunagi sai ka sind sõbraks peetud, aga praegu....tekib küsimus, kes sa üldse oled.
sa kritiseerid praegu (ja minu arust alusetult) neid, keda sa ei tunne ja kelle arusaamu sa ei suuda omastada. kas pole nii? kas sa mitte natuke ei liialdanud oma hinnangutes? ma ei räägi endast. ma ei saa ka rääkida teiste eest, sest minuga on okei, aga arvan aru saavat sellest, mida tundsid veel paar naist, kes siin oma arvamust avaldasid.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:19
Aikon. Tubli, et vaevaks võtsid seda järgi uurida.

Aga siit selgub, et piemdate eest ja pimedate üle otsustavad kõvad nägijad, et kas tohib nendeüle nalja teha või ei tohi.
Ma saan veel aru, kui keegi esindab mõnda pimedat ja siis karjub, et jah te olete nõemdad, et sellist asja teete aga, et kas nägijat otsustab kolmanda nägija naljade üle, kas võib teha või mitte.
Ilmselt on see puhas igavuse jura, mis välja mõtlete. Ma liigitaks hoopis selle niipdi.

Samas jällegi, et teema algataja kah teeb kellegi teistusugse inimese üle nalja ei ole ka teps mitte sünnis lugu.

Ma laseks selle kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:19
Ma peaaegu julgeks kihla vedada, et mitte ükski neist ei teadnud mitte kedagi, ja see valupunkt ei puudutanud isiklikult kedagi. Ja sellepärast see kõlaski ennasttäis ärapanekuüritusena. Akioni seisukoht oli pöhjendatud ja proportsioonides paigas, ja sisaldas igatahes palju rohkem poolehoidu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:24
Õelaks muutuvad naised,kui nad pole kaua keppi saanud.
Ja see on fakt.Kes foorumit loeb,loeb selle ka ridadevahelt välja.
Aga pole vahet,kas teema on arukas või tobe,skalpell välgub ikka
Nii,võite kepiga äsada mulle nüüd.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:28
mis nimelt oli ennasttäis ärapanekuüritus? täpsusta
tahad, et ma läheks sinuga äärmusse ja vaidlema? tuleta meelde, kuidas me kunagi sinuga vaidlesime teatud teemal ja millal sa rahunesid. pikalt vaidlesime ja sa leidsid, et see puudutab liiga isiklikult kellegi tundeid. arutleti teemal, millel sinul oli isana oma isiklik arvamus ja ma mäletan isegi isikuid, kelle seisukohti sa ise taunisid ja kohatuks pidasid. tundsid end rohkem puudutatuna sellest kui mitmed teised. mäletad? ja nüüd sa loed moraali nendele, kes samuti oma arvamust väljendasid ja ainult empaatilised olid?
sa ise tegeled siin praegu välja elamisega. endine tasakaalu otsija ja kompromisside leidja arvustab teisi, kes samamoodi tasakaalu otsivad ja seda ainult heast tahtest? nimetad neid moraaligurudeks?? mis sul arus on?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:29
ma muide tunnen isiklikult ühte pimedat tüdrukut
˅ näita rohkem ˅